Καλα, vedder...ο κων/νιδης εννοειται οτι ειναι καλυτερος απο χαραλαμπους..εδω εγω ειμαι καλυτερος απο χαλαλαμπους!!

Παρολα αυτα δεν ειναι αμυντικος.
Εμενα στα τελευταια ματς μου φαινεται οτι κανουν εμετους KAI τα 2 σεντερ-μπακ...απο την αλλη ο κνολ ειναι ΚΑΠΩΣ καλυτερος στο ψηλο παιχνιδι (εχουμε χασει 8 ματς απο εκει μιας που το αναφερες φετος...ψαξτο!) και ΠΟΛΥ καλυτερος στο θεμα ΠΑΣΑ (ειναι ο μονος μας αμυντικος και απο τους ελαχιστους στην ελλαδα που δεν διωχνουν απλα τη μπαλα απο την αμυνα αλλα σημαδευει παιχτη και μαλιστα με πολυ καλα ποσοστα!!) για αυτο μου φαινεται καλη επιλογη η μετατοπιση του μελισση...ωστε να μην χασουμε και την ποιοτητα του, γιατι παρα τα λαθη του που φετος ειναι πολλα, μπαλα ξερει. Προσωπικη αποψη, οκ? Παντα θεωρουσα οτι η θεση του Μελισση ειναι εκει και οχι σεντερ-μπακ...
Ο βερον στην κρητη εμενα μου αρεσε που ηταν πολλες φορες στη σωστη θεση! Δεν ξερω ποσο τρεχει...αυτο δεν φαινεται απο την τιβι και αποψη δεν εχω, αλλα οι τοποθετησεις του ηταν πολυ καλες...πραγμα απαραιτητο για αμυντικο χαφ!
Ο Χαβιτο ειναι ακομα στην Ισπανια! Οποτε δεν παιζει κατα 99,99%. Παρολο που αυτο που λες εχει μια βαση (η πουστια τους ειναι παροιμοιωδης) δε νομιζω να εχουν σκαρφιστει ενα τετοιο μεγαλο ψεμα μονο και μονο για να κρυψουν εναν (οχι τιποτα το ιδιαιτερο)παιχτη. Οποτε ο Αρης της κυριακης θα ειναι λογικα ο πιο αργος φετεινος...
για μενα ΟΛΟΣ ο Αρης ειναι δυο παιχτες...ουτε ο αβρααμ (ελαφρα βελτιωμενο αντιγραφο κολτσιδα) ουτε ο γκαρσια (ενα απλα τσαμπουκαλεμενο αμυντικο χαφ κ τιποτα αλλο) ουτε τα βραζιλιανακια πισω (μπαλαδοροι , αλλα μπορεις να τους κανεις χωνι αν παιξεις απο εκει) ουτε ο Ιβιτς (καλος για αρη αλλα τιποτα παραπανω...και πολυ ασταθης, μπορει να μην ακουμπησει μπαλα σε ενα ματς) ουτε ο νεμπεγλερας (ποιος νεμπεγλερας?) ουτε οι καλβο-χαβιτο (καλοι μονο για ομαδα με μετριους στοχους... τρεχαντηρια με γνωσεις μπαλας αλλα μονο με μετριους αμυντικους αντιπαλους). Ολοι αυτοι ειναι για ομαδες που παιζουν για 5-10 θεση. Αλλο αν τους ανεβαζει ο Σκορδας με την ελπιδα να πουλησει κανεναν και να βγαλει καμμια χρονια ακομα. 2 ειναι οι παιχτες που κραταν τον αρη...ο Χαλκιας πισω (κι ας λενε οτι κανει ασχημη χρονια...παλι εχει δωσει πολλους βαθμους)...και κυριως ο Κοκε μπροστα. Και μη μου πει κανεις οτι ο κοκε δεν σκοραρει (4 γκολ φετος)...ΟΛΕΣ οι αξιολογες επιθετικες προσπαθειες τους απο αυτον ξεκινουν. Πολυ εξυπνος παιχτης συγχρονο σεντερ-φορ...αν τον σβησεις αυτον (πρεπει να μην μπορει να ακουμπησει μπαλα ακομα και με πλατη η μαλλον κυριως ετσι γιατι βλεπει γηπεδο και μοιραζει μπαλες και ανεβαινει ολος ο αρης) τοτε τελειωσαν!
Αλλωστε ο αρης φετος ειναι μετριοτατος εκτος εδρας...παρα τις πολλες νικες δεν παιζουν καλυτερα απο εμας (!!!) βασιζονται στη μαζικη αμυνα και τις αντεπιθεσεις και σχεδον ολους τους βαθμους τους εχουν μαζεψει λογω διαιτησιας η κωλοφαρδιας!
Κωφαλαλε...ξεχασες το μποτσιεκ που τους καρφωσε το '94 στην τεσσαρα στο σαπιο μηλο, τον χασαν που εκανε το ιδιο το '91, και ΦΥΣΙΚΑ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΤΟ ΖΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ)