Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - σκουλήκι 3 - 0 (και λίγα τους ρίξαμε) Kυριακή 10/02/2008 ώρα 16:45 Supersport 1  (Read 18275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=119038

Να μην παρασυρθούν από την πίεση που υπάρχει πριν από ντέρμπι, όπως το κυριακάτικό με τον ΠΑΟΚ, ζήτησε στη χθεσινή προπόνηση από τους παίκτες ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρίνων» προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, με σκοπό να αποφορτίσει το κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και να μην αισθάνονται πίεση. «Ακούγονται πολλά και καταλαβαίνω ότι νιώθετε πίεση από τον κόσμο που ζητεί τη νίκη. Να δείτε το παιχνίδι συνολικά, βάσει των στόχων που έχουμε, όπως όλα τα άλλα, έως το τέλος. Πιστεύω στην ποιότητα που έχουμε ως ομάδα και είμαι αισιόδοξος ότι θα αποδείξουμε ότι έχουμε αλλάξει επίπεδο. Στο παρελθόν έχουμε περάσει από ανάλογες συνθήκες και ξέρετε ότι αυτά γυρίζουν μπούμερανγκ», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ti epipedo exete allaksei vre lalaka. Katigoria exete allaksei mono. Apo b e9niki eisai twra A.

Kai i poutsa megalwnei
ap'ti gigantoo9oni..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline maria-mtb

• Βασικός
na kanw mia erwthsh, an ksekinhsei o amoroso poios 8a paei panw tou? ennow, to susthma pws 8a einai? 8a exoume vdelles panw se paixtes tou erpetou h 8a uparxei kati san zwnh? elpizw pantws ta atou tou skolika na mhn akoumphsoun balla ka ayto na ofeiletai sthn kalh mas amuna, etsi tous rixneis thn psuxologia katakorufa...gia na doume.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
paidia as kratisoume kai kamia pisini bas kai paei tipota strava re gamwto
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
χθες το βραδυ εγινε πεσιμο στο συνδεσμο του αρη στη τριανδρια...το εμαθα απο κατοικο της περιοχης και το αναφερω πληροφοριακα.

senag2

• Guest
Εγώ γουστάρω καζούρα με σκουλικάκια εδώ όσοι πιστοί προσέλθετε!  ;D :P ;D

http://www.opadoi.gr/forum/index.php?topic=11920.135

Offline maria-mtb

• Βασικός
olo k olo ena mparaz sto volo thn istoria grafete skoulhkia me ton kwlo... ;) 

elate ghpedo k den 8a xasete  ;) ;) ;) ;)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
sorry ligo gia to off topic alla

ti koino exoun o zaxopoulos k o aris

o zaxopoulos epese mia fora eno o aris dio treis ;D

dn mporo na katalavo re toso xilo exoun toso xilo k akomi mialo dn exoun valei tous varas k sou lene se edira tous nikas ftaiei o diaititis dn sou dinoun isitiria esi ftais lene epidi eseis to xate kopsei tetoio IQ oute ta nipia re pousti mou

mitsos_g4

• Guest
την ομάδα που παίζει με σεντερ φορ το ανθρωπάκι του MAD!!!
e oxi re pousti....xaxaxaxaxa
 :D :D :D
idios omws....
stin deuteri fwto pou postare o homo eidika...
eleos... ;D ;D ;D

senag2

• Guest
@Batistuta4

Α ρε συ μου έφτιαξες τη μέρα!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D

fatal_invasion

• Guest
παιδες μπορείτε λίγο να μου θυμήσετε τους χοεηγούς του ρούλη;

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
eko evalan tora sti fanela oi roufianoi

fatal_invasion

• Guest
eko,net,tax.tamieytirio sto basket,kai den exoun kai kati allo sto podosfairo?sorry gia to off topic

ρίξε μια ματιά εδώ, για να ξέρουμε  ποιους στηρίζουμε εμείς και ποιους βοηθάνε αυτοί.
« Last Edit: February 07, 2008, 15:32:29 by tsakalaki »

fatal_invasion

• Guest

Ποιος σου είπε ότι θέλω να έχω τώρα στα κούκυς μου ,στοιχεία του σκουλικοσάϊτ!!Με παραπλάνησες!!!! :b348: :b348: :b347: :b347: :jimmykick: :jimmykick: :lol: :lol:

« Last Edit: February 07, 2008, 15:54:21 by tsakalaki »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
1. δεν κάνουμε παράθεση το προηγούμενο ποστ

2. ρώτησες απάντησα, καλό είναι πάντως ένα μπουκοτάζ σε εταιρείες που στηρίζουν το σκουλήκι.

3. Υπάρχουν τόσοι που βοήθησαν και έχουν σκοπό να συνεχίσουν να βοηθούν την διοίκηση μας. Νομίζω πως και εμείς πρέπει να του το ανταποδώσουμε.    ;)
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

BIANCONERO

• Guest
Περα απο την πλακα ομως (και τις μερικες επισκεψεις παραπανω που δωσαμε στην παε ρουλης) καλο ειναι να τα ξερουμε αυτα..
Χθες πηραν τηλεφωνο τη δικια μου και τη ρωτησαν αν θελει να κανει ασφαλεια αυτοκινητου στην "ιντερσαλονικα" (και οταν τους ειπε οχι τη ρωτησαν "ΓΙΑΤΙ?") Αν ειχα δει τους χορηγους μια μερα νωριτερα θα φροντιζα να τους εδινε εκεινη την ωρα την καλυτερη απαντηση σ' αυτη την ερωτηση!! (βεβαια και το "γιατι δεν ειστε σοβαρη εταιρια και μου σπατε τα νευρα οποτε με τρακαρουν δικοι σας" που τους ειπε αυτη δεν διαφερει τελικα και πολυ απο το "γιατι ειστε χορηγοι στα σκουλικια ρε και αι στο διαολο" που θα προτεινα εγω!!)

Offline savage republic

• Βασικός
Bianconero, off topic, αλλά με ταξιτζού τα έχεις;
"γιατι δεν ειστε σοβαρη εταιρια και μου σπατε τα νευρα οποτε με τρακαρουν δικοι σας" που τους ειπε αυτη

:P

Offline katz

• Αποστολή
  • **
5000 εισητηρια εχουν μεινει για τις θυρες 2,3,7,8..Για τις υπολοιπες εξαντληθηκαν..
Απο αυριο μαλλον το σολντ αουτ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline diegito4

• Αλλαγή
tin kiriaki tha exei megalo glenti stin kerkida.
paromoia kai akomi kalitera pragmata apo oti me ton vazelo...

katarxin kata ena poly megalo pososto tha erthei i megali fanella tis mixanionas stin 5-6.
stin 4 tin megali tha aplothoun apo pano os kato 14 (an den kano lathos) aspres mayres kordeles (aytes pou eixame sto oaka persi me ton vazelo)
simaies,xartakia,kordeles opos panta..
kai apo oti fainetai i mera (5 para) tha ginei pio "foteini" apo oti tha einai..
;)

gi ayto OLOI prepei na dosoume tin psixi mas kai tin foni mas stin kerkida astamatita!
epeidi vlepoume oti polla paidia ektos thessalonikis logo oikonomikon i logo douleion dialegoun kapoia mats na erthoun ton xrono kai kapoioi dialegoun ton gayro se 2 agonistikes..ego tous proteino na erthoun aytin tin kiriaki.

to agona tha ton paroume EMEIS..

Offline maria-mtb

• Βασικός
pragmatika nomizw 8a exei perissotero kosmo apo vazelo, skepsou emeis apo katw 10 atoma ek twn opoiwn kaneis mas den mporese na einai me to vazelo...skepsou oloi oi upoloipoi.