Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - σκουλήκι 3 - 0 (και λίγα τους ρίξαμε) Kυριακή 10/02/2008 ώρα 16:45 Supersport 1  (Read 18229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mitsos_g4

• Guest
Θέλει ψυχραιμία παιδιά στο γήπεδο, μπορεί να κάνουν τα πάντα να μας εξαγριώσουν, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που μέχρι τώρα είμασταν. Πάμε για το τρίποντο, ο κόσμος ξεσηκώθηκε και οι δικοί μας - παίκτες - έχουν πορωθεί. αφήστε που για ορισμένους έχει μπει το αβγό στον #*λω μετά τις μετεγγραφές και θα τρέχουν σαν αντιλόπες.
+1

charisps

• Guest
...ας μου πει κάποιος ρε μάγκες, αυτή η ομαδάρα της παπαναστασίου, σε ποιόν εκτός έδρας αγώνα, νίκησε παίζοντας καλύτερα από τον αντίπαλο? Σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες τους έπρεπε να τη φάνε..Και σε τελική ας βρεθεί κάποιος να μου πει σε ποιό φετεινό αγώνα έπαιξαν πια τόσο καλύτερα απο τη δική μας ομάδα? Ακόμα και στο μεταξύ μας παιχνίδι χάλια έπαιξαν (εμείς βέβαια ακόμη πιο χάλια). Άντε μην τρελλαθούμε κιόλας που υπάρχουν κάποιοι που φοβούνται και τα σκουλήκια...την ομάδα που παίζει με σεντερ φορ το ανθρωπάκι του MAD!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
στηριζονται στη πολυ καλη τους αμυνα,αυτο ειναι το οπλο τους.....και μπροστα οτι κατσει....

σε αντιθεση με μας που τρωμε της πλακας γκολ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

sacrosanct

• Guest
reeeeeeeeeeeee pali o laos 8a to parei to mats...o laos omws pou 8a einai parwn oxi mono swmatika alla kai pneymatika kai me tis fwnes tou 8a kanei ta skoulhkia na trexoune

northeagle_4

• Guest
ομάδα που παίζει με σεντερ φορ το ανθρωπάκι του MAD!!!

kai elega ti mou thimizei re, +1
 Ολοι στον Ναο τα υπολοιπα ειναι περιττα

charisps

• Guest
στηριζονται στη πολυ καλη τους αμυνα,αυτο ειναι το οπλο τους.....και μπροστα οτι κατσει....

σε αντιθεση με μας που τρωμε της πλακας γκολ....

αυτά τα λένε οι εφημερίδες και οι ίδιοι...εγώ βαρέθηκα να βλέπω το χαλκά να γυρίζει τον κώλο του, να βγαίνει η μπάλα out και τους αντιπάλους να χτυπιούνται για την ευκαιρία που έχασαν.....
« Last Edit: February 07, 2008, 15:17:12 by tsakalaki »

charisps

• Guest
...sorry off topic...ξέρετε ότι το γκολ της Μολδαβίας με την Τουρκία το έβαλε ο δικός μας......ετοιμάζεται....
http://www.uefa.com/competitions/euro/fixturesresults/round=2241/match=83862/report=mbm.html

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
(...)την ομάδα που παίζει με σεντερ φορ το ανθρωπάκι του MAD!!!

Megale, milame me esteiles gia freska, h mallon sta palia...me 'steiles xontra, poly xontra  :lol: :lol: :lol:

SERJIO KOKE SALUTES ARIS FANS

SERJIO KOKE SHITS ON HIS PADS BEFORE PAOK AWAY MATCH
« Last Edit: February 07, 2008, 01:02:36 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

charisps

• Guest
...homo είσαι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ αδερφέ!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
σκουλικια μεγεια τον συνδεσμο...

η συνηθεια που εγινε λατρεια.......

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **

jimmy23

• Guest
ρε μαγκες,θα το παρουμε το ματσακι,σαν λαος αλλα κ ποδοσφαιρικα.....θα δειτε οτι ο ναος την κυριακη θα θυμιζει παλιες καλες εποχες.θα χεστουνε πανω τους ρε!!!στο 70' αλλαξτε καναλι η πουτσα ειναι μεγαλη κι'ετσι...θα βαλουν κ οθονη στο κλουβι τους...(θα περασουμε καλα).παοκ θρησκεια γαμω τον super 3!!!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
αμάν πια με το ΠΑΟΚ-σκουλήκι, τα είπαμε τα ξαναείπαμε βαρέθηκα.... ανοίξτε τόπικ ΠΑΟΚ-γκέη ΤΩΡΑ!!!! (πλάκα κάνω.... μη φάω και κάνα μπαν πρωινιάτικα....:saint:)
PAOK is a Social Movement!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Ρε πάτε καλά? Κοντεύει να φύγει το τόπικ από τή λίστα! ΓΑΜΑΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!!! :headbang:
PAOK is a Social Movement!

Diego-4

• Guest
Ξέρετε αν η προπόνηση σήμερα θα είναι με ανοικτές θύρες ?

Offline maria-mtb

• Βασικός
diego-4 x8es apo oti eida phgan kapoioi, gia shmera den kserw...e,phgaine esu pes tous paidia 2 xronia 8a kanw na dw ghpedo afhste me na tous empsuxwsw monos mou!! eimai sigourh oti 8a ta katafereis 100%  :P :P :P
pantws shmera 8a ginei stis 15.30 sthn toumpa h proponhsh, opote esu ksereis! apo to balkoni!  :P

Diego-4

• Guest
Λές να έχω απαγόρευση και για τις προπονήσεις ;D ;D ??? :P ;D ;D

Offline maria-mtb

• Βασικός
twra me tous kainourious nomous tou mr.jhon pote den ksereis...katse se ligo 8a exoume oloi apagoreush! 8a ginontai ta prwta8lhma kekleismenwn pros apofugh epeisodiwn!  :police: :lol:

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Λές να έχω απαγόρευση και για τις προπονήσεις ;D ;D ??? :P ;D ;D

;D ;D  15:30 ΤΟΥΜΠΑ ΣΗΜΕΡΑ            ΛΙΩΣΤΕ ΤΑ
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ