Εγω θελω νικη εστω και με 1-0, ας ειναι και στο 90' φευγα. Μην ξεφευγετε αγαπητα αδελφια μου. Ξεχαστε τα 3 και 4 και 5-0. Το ματς ειναι ντερμπυ. Θα κριθει στο γκολ. Μακαρι να βγειτε αληθινοι εσεις και ψευτης εγω.
Εχουμε φαει τοσες πικρες φετος, εχουμε κανει τοση υπομονη (γαμω την λεξη, την συχαθηκα), εχουμε συμπαρασταθει την ομαδα με καθε τροπο, εχουμε σφιξει τα δοντια απο τον καυμο μας παμπολλες φορες, τα ματια μας βουρκωσανε επισης πολλες φορες, βαλαμε νερο στο κρασι μας για τις ντροπιαστικες εμφανισεις, βγηκαμε σχεδον εξω απο τους αγωνιστικους στοχους μας νωρις.
Ειμαστε ομως μεσα στον μεγαλο φετεινο στοχο μας, που ξερουμε ολοι ποιος ειναι. Υπομειναμε τα πανδεινα, αλλα το φωναζουμε δυνατα οτι ειμαστε ΕΔΩ γιατι η συντριπτικη πλειοψηφεια της παοκτσιδικης οικογενειας, εχει κατι που δεν ειχε εδω και πολλα χρονια, εχει πλεον ΟΡΑΜΑ με τους ΜΑΓΚΕΣ στην διοικηση και τον ΛΑΟ να την στηριζει. Επρεπε να βλεπατε το προσωπο του ΖΑΓΟΡ στο ματς με την Λαρισσα, οταν τον ζοομαρε η καμερα της π@@@ςσπορτ, παροτι προηγουμασταν. Σκυρτους ωμους, προσωπο τραβηγμενο απο την αγωνια, σφιγμενα τα δοντια, ματια να απεικονιζουν τον παοκτσηδικο καυμο για αυτο που εβλεπε, ειδα πλεον με τα ιδια ματια μου, οτι ειχαμε ακριβως το ιδιο συναισθημα. Ηταν ομως εκει, ειναι εδω και θα ειναι εδω εως οτου κανει τον ΠΑΟΚ που ονειρευται/ομαστε.
Επειδη μετα το ματς με τον ΟΦΗ ειχα στενοχωρηθει τοσο πολυ, δεν αντεξα και εκανα εμετο απο την στενοχωρια μου, αποφασισα να μην δω το ματς της κυριακης, αλλα να παω σινεμα και κατοπιν να γυρισω να δω το τι παιχθηκε.
Ειπαμε οτι η φετεινη χρονια ειναι για "δυνατα"στομαχια, το δικο μου αντεξε μεχρι το ματς με τον ΟΦΗ. Γιατι αλλο να βλεπεις το ματς απο αποσταση με 2-3 φιλους που δεν νοιωθουν και κανα δυο αλλοθρησκους που το παιζουν ντεμεκ ουδετεροι και αντικειμενικοι και αλλο να το βλεπεις με 30.000 αδελφους σου. Αυτοι που το εχουν ζησει, με καταλαβαινουν σιγουρα.
Νομιζω πως μετα απο τοσες πικρες, ηρθε επιτελους η ωρα να χαμογελασουμε, αρχης γενομενης απο την κυριακη.
Πιακτες του ΠΑΟΚ εχετε την ιερα υποχρεωση στον ΠΡΟΕΔΡΟ και στον ΛΑΟ σας να μας κανετε ολους ρομπες για αυτα που σας εχουμε συρει, και οχι αδικα, τοσο καιρο.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ;
ΘΕΛΕΤΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ;
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
Κερδιστε την κυριακη και αφηστε τα υπολοιπα στον ΘΟΔΩΡΗ και στον ΛΑΟ!