Ουδέποτε έχω προεξοφλήσει αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. μας μελλοντικό. Βλέποντας την ομάδα χθές Κυριακή, βλέποντας πραγματικά μια άλλη ομάδα που ουδεμία σχέση είχε με την ομάδα που κατέβηκε στη Φυλή, στον Ατρόμητο, στον Λαγό, στη Ξάνθη, στην Τρίπολη και οπουδήποτε αλλού φέτος εκτός, δεν έχω κανένα μα κανένα ενδοιασμό να πω οτι πραγματικά την επόμενη Κυριακή αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. των χιλίων οικονομικών προβλημάτων, αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. που δεινοπαθούσε να κατεβάσει την μπάλα απο τα καρέ του, αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. που αδικήθηκε κατάφορα φέτος απο τους πλάγιους, αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. που ξόδεψε τα λιγότερα χρήματα της Α' Εθνικής πλην Λεβαδειακού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ τους εβραίους της φάπας, τους κακομοίρηδες της Β. Ελλάδος, την ομάδα ασανσερ α' κ β' εθνικής, την ομάδα που 4η στον βαθμολογικό πίνακα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ το γαμόσπιτό της, την ομάδα γέλωτα τριών οδών μιας πόλης, την ομάδα των γκεμπελίσκων και των άτριχων κομπλεξικών, την ομάδα που ΕΔΩ Κ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ έσκυβε κεφάλι στο ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ απο την Λαμία ως την Αλεξανδρούπολη, την ομάδα ρουφιάνο της Μακεδονίας που καμαρώνει τους παίκτες της να κοκορεύονται με τον ήλιο του Ανδρόνικου στους σλαβογύφτους των Σκοπίων,την ομάδα με προπονητή των προδότη των αδερφών Σέρβων που χρεοκόπησε με τις μίζες του το σωματείο μας, που άφησε τον σύλλογο χωρίς προπονητή στον πάγκο να υποστεί την ντροπιαστικότερη ήττα του με αντίπαλο ομάδα του Π.Ο.Κ. , που παράτησε την ομάδα που τον ανέδειξε για να εισπράξει το πακέτο του Θείου εργάτη της Στάζι, την ομάδα ταφόπλακα των περήφανων Μακεδόνων, Ποντίων κ Μικρασιατών, την ομάδα leasing των ατζέντηδων, την ομάδα που το μεγαλύτερο της ποδοσφαιρικό κατόρθωμα ήταν αγώνας μπαράζ....
Κ αυτήν την ομάδα ο Π.Α.Ο.Κ. μας δεν θα την ξεκολιάσει για λόγους αντεκδίκησης, ή γοήτρου.΄Για ποιό τοπικό ντέρμπι μας μιλάνε? Για ποιόν αντίπαλο, ποδοσφαιρικό ή οπαδικό? Η σύγκριση είναι ακριβώς ίδια με αυτήν της που...ας και της βούρτσας....Ο μεγάλος Βυζαντινός Π.Α.Ο.Κ., αυτή η παγκόσμια ιδέα πάλης, αγώνα και περηφάνειας δε θα παίξει για την ιστορία του γιατί αυτή, ουδέποτε κινδύνεψε απο τους ανύπαρκτους τριών οδών απο το 1926 και μετά. Θα τους ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ για να επικυρώσει ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ οτι όταν ο αετός βγάζει νύχια και αγριεύει, τα κίτρινα κουτσά χαμέτυπα της μιζέριας σκύβουν κώλο και κεφάλι για να περάσει απο πάνω το αρπακτικό. Σφάξε μου αγά μου να αγιάσω είστε ρε κιτρινιάρηδες και η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΡΠΑΖΙΑ είναι μόλις 6 ημέρες μακριά....Έτσι για να αποκατασταθεί η τάξη με την οποία κινείται η γη και το σύμπαν. Για να ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΤΕ οτι στον επί 82 χρόνια γαμιά σας γλώσσα δε θα βγάζετε....
Νιώθω οτι πρέπει να πούμε τουλάχιστον ένα ευχαριστό στον Κυρ Γιώργο τον Παράσχο (ασχέτως των λαθών του) που στη συνεντευξη τύπου είχε το θάρρος να πεί ό,τι βλέπαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που τον κοζάραμε να κοιτάει το ρολόι του....Οτι απλά ήταν τυχεροι. Τα ίδια ισχύουν και για τον Καραγεωργίου (ασχέτως πάλι λαθών) που στο ναό με τον εργοτέλη ήταν ευπρεπέστατος, έδειξε οτι σέβεται κ κομπάζει, όπως και ο Παράσχος που κάθισαν στον πάγκο του δικεφάλου μας....
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ