Author Topic: Ricardo Matias Veron  (Read 25926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Ricardo Matias Veron
« Reply #740 on: July 10, 2010, 15:19:01 »
Δεν ξέρω τι έκανε στις προπονήσεις, εγώ θυμάμαι πάντως πέρσι στο τελευταίο φιλικό που τον έβαλε και έπαιξε η με την γκρονιγκεν ή με την τσίβας ήταν τον είχε βάλει στο 85 και στο 86 περπάταγε επιδεικτικά. Με τα ματάκια μου το είδα και θυμάμαι που τον έβριζα στο καφενείο και με έλεγαν ηρέμησε φιλικό είναι  ;D ;D ;D ;D
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #741 on: July 10, 2010, 15:20:00 »
Ακομα με τον ρεμπεσκε τον τεμπελχανα ασχολειστε?
Τα πραγματα ειναι απλα με τον συγκεκριμενο...Θεωροντας ισως οτι επρεπε να ειχε τη φανελα βασικου στο σπιτι του επειδη εκανε την διαφορα τοτε που επαιζε με Βαγγεληδες, Ηλιαδηδες και σια, οταν αλλαξαν τα κοζια και το επιπεδο ανεβηκε, ενοχληθηκε η αγορινα μας που επρεπε να παλεψει και να ιδρωσει για να αποδειξει την αξια του και να ξανακερδισει την εμπιστοσυνη του Σαντος αλλα και της διοικησης γενικοτερα...Αντι γι αυτο εξυνε τα αρχιδακια του (και ισως λογω εγωισμου) και καθησε πανω στο πλουσιοπαροχο του συμβολαιο επειδη το ξερε οτι δυσκολα γι αυτον να ειναι βασικος και με τα τερτιπια και απο τον μανατζερ του, τεθηκε εκτος ομαδας απο περυσι...Δεν ειναι δυνατον χωρις λογο να θελουν να τον ξεφορτωθουν ολοι στην ΠΑΕ και στο προπονητικο τιμ...Δεν τους τσιμπησε καμια μυγα...

Τωρα που μας αδειασε επιτελους τη γωνια ας του ευχηθουμε καλα μπανια εκει στην Κρητη...Και καλα μυαλα...Αλλα λιγο δυσκολο αυτο...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #742 on: July 10, 2010, 16:26:02 »
Δεν θα μάθουμε ΠΟΤΕ γιατί παραγκωνίστηκε αγωνιστικά αυτός ο παίχτης
ο μοναδικος υπευθυνος ειναι ο ιδιος.. με αυτο το στυλακι οπου και να παει τα ιδια θα κανει, για αυτο δεν εχει στεριωσει πουθενα

χωρίς
baron
αν ο παίχτης γουστάρει να κάθεται και να παίρνει 300.000  δεν συνετίζεται με τίποτα...
παρεξήγηση ούτε θέλω να σου την πω, άλλα ούτε εσύ ξέρεις τι ακριβός παίχτηκε (και στους 2 αναφέρομε)
working class hero

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #743 on: July 11, 2010, 13:57:38 »
ας παει το topic  εκει που το αξιζει ο παιχτης δεν ειναι πλεον του ΠΑΟΚ!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #744 on: July 11, 2010, 15:57:36 »
καλά ειναι στο Ηράκλειο.
θα χορτάσεις ρακί και οφτό.
μια χαρά σου εκατσε βερον  ;)

zagorakis

• Guest
« Reply #745 on: October 03, 2011, 14:43:47 »
"Έχει πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Ο πρώην παίκτης του "Δικεφάλου", Ματίας Βερόν, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του με κολακευτικά σχόλια στους "ασπρόμαυρους", όπως επίσης και στον Βιεϊρίνια

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο πρώην ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" και νυν του ΟΦΗ, Ρικάρντο Ματίας Βερόν. Ο Αργεντίνος με αφορμή το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην κρητική ομάδα, παραχώρησε συνέντευξη στον "Sport 103". Τι είπε για το παιχνίδι της Τούμπας, αλλά και για την παρουσία του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Βερόν:

Για το ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: " Για εμένα θα είναι μια ευχάριστη επίσκεψη, γιατί έχω καλές αναμνήσεις και θυμάμαι μόνο καλά πράγματα. Εγώ θα έρθω, όμως, για να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας: " Παρακολούθησα το Εργοτέλης- ΠΑΟΚ, παρόλο που δεν ήταν από τα καλά παιχνίδια του "Δικεφάλου", έχει μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, όπως ο Βιεϊρίνια που μπορούν να ανατρέψουν μια δύσκολη κατάσταση".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/exei_polu_kalh_omada_o_paok.1395320.html