Author Topic: Ricardo Matias Veron  (Read 25550 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ricardo Matias Veron
« on: January 23, 2008, 20:01:27 »
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μέσου Ricardo Matias Veron για τους επόμενους 6 μήνες με την μορφή δανεισμού από την AC Siena.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080123184522595

Συμμετοχές και γκολ του Βερόν

1999/00: Σαν Λορέντζο: 12 συμμετοχές - γκολ
2000/01α: Σαν Λορέντζο: 10 - 0
2000/01β: Ρετζίνα 16 - 0
2001/02: Ρετζίνα 24 - 0
2002/03: Ρετζίνα 3 - 0
2003/04α: Ρετζίνα 0 - 0
2003/04β: Σαλερνιτάνα 5 - 0
2004/05: Ρετζίνα 1 - 0
2005/06α: Λανούς 0 - 0
2005/06β: Σαν Λορέντζο 5 - 0
2006/07: Κροτόνε 25 - 2
2007/08: Σιένα 0 - 0

LoGotHeTiS

• Guest
Απ: Ricardo Matias Veron
« Reply #1 on: January 23, 2008, 20:05:46 »

O Ricardo Matias Veron είναι Αργεντίνος κεντρικός μέσος. Γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1981, στην πόλη Σάντα Φε πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας στην Αργεντινή.

Ο Βερόν ανήκει στην Ρετζίνα η οποία αγωνίζεται στην Serie A του Ιταλικού πρωταθλήματος. Είναι στην ομάδα από το 2001 αλλά έχει περάσει τις 3 από τις 4 τελευταίες σεζόν δανεικός σε άλλες ομάδες.

Ο Βερόν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Σαν Λορέντζο που αγωνίζεται στην Primera Division της Αργεντινής, το 1999. Το 2001 πουλήθηκε στη Ρετζίνα. Έκτοτε, έχει αγωνισθεί ως δανεικός στην Σαλερνιτάνα της Ιταλίας, στην Λανούς και την Σαν Λορέντζο της Αργεντινής και στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας για λογαριασμό της Κροτόνε. Πλέον αγωνίζεται στη Σιένα σε συνιδιοκτησία με την Ρετζίνα.

Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του μέχρι στιγμής ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος Clausura το 2001 με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο.

Πλήρες όνομα: Ricardo Matias Veron

Ημερομηνία γέννησης: 22 Ιανουαρίου 1981

Τόπος γέννησης: Σάντα Φε, Αργεντινή

Ύψος: 1,73

Θέση που αγωνίζεται: Κεντρικός μέσος

Καριέρα

Χρονιές Ομάδα Εμφανίσεις (γκολ)

1999-2001 Σαν Λορέντζο 22(0)

2001-2003 Ρετζίνα 43(0)

2003-2004 Σαλερνιτάνα 5(0)

2004-2005 Ρετζίνα 1(0)

2005 Λανούς 0(0)

2006 Σαν Λορέντζο 5(0)

2006-2007 Κροτόνε 25(2)

2007- Σιένα

από http://www.paokmania.gr/content/view/414/1/

Kαλή του επιτυχία..

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2 on: January 23, 2008, 20:12:00 »
μακάρι να βγει καλός αλλά τα στατιστικά του είναι τραγικά (100 συμμετοχές 2 γκόλ σε 10 χρόνια) έλεος

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #3 on: January 23, 2008, 20:29:08 »
mpori na min ine pextis pou na skorari...e3allou den ine epi8etikos..elpizo omos na dini asist stous epi8etikous omos.....

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #4 on: January 23, 2008, 20:34:13 »
βλεπω πικρα και κακως γινεται. εγω δε λεω οτι ουτε πανηγυρια πρεπει να εχουμε. για μενα ειναι οτι ο ΠΑΟΚ μπηκε στον ρυθμο της αγορας. με την εννοια οτι οι μεταγραφες πλεον γινεται με δανεικους και οψιον αγορας απο το καλοκαιρι. οπως ετσι λειτουργουν πολλες ομαδες ,και δεν χανεις μια απο τα ταμεια ,αλλα πληρωνεις μονο τον παικτη . περιπτωσεις τετοιες ειναι του ιβανσιτς και του ποστιγκα στον βαζελο. η χρονια περα απο εξυγιανση ειναι και ξεκαθαρισμα ροστερ.σου κανει ο παικτης τον κρατας. δεν σου κανει ,αντε γεια και βλεπυμε ..ποτε δεν ξερεις. ο γαβρος ειχε γερει τον τουρε, τωρα παιζει μπαρτσα. θελω να πω οτι καθρεπτης ειναι το γηπεδο ,και η ομαδα δεν χρεωνεται. .ενα ακομη καλο ειναι οτι μπορει να σφιξουν και τιποτε κολοι εκει στα χαφ με τα παρταλια μας και να παιξουν καλυτερα. θα στενοχωριομουν αν διναμε κανα 300.000 για να τον παρουμε. να θυμισω περιπτωσεις ξενων που δεν τους ξεραμε και παιξανε και αλλους που φεραμε με καποιες περγαμηνες και αποχωρησαν. η προηγουμενη μεταγραφη αργεντινου ηταν πολυ πετυχημενη που καναμε αλλα αλλοι λογοι ηταν που εφυγε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

manos4

• Guest
« Reply #5 on: January 23, 2008, 20:36:39 »
μακάρι να βγει καλός αλλά τα στατιστικά του είναι τραγικά (100 συμμετοχές 2 γκόλ σε 10 χρόνια) έλεος

δεν ειναι επιθετικος.............

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: January 23, 2008, 20:37:13 »
http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=22322_0_1_0_C

Και το όνομα αυτού... Ρικάρντο Ματίας Βερόν! Ο 27χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος αποδέχθηκε χτες ως... δώρο γενεθλίων την πρόταση του ΠΑΟΚ (είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1981!) και σήμερα αναμένεται λίγο μετά από τις 13.00 στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με το Δικέφαλο. Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ως δανεικός από τη Σιένα (όπου ανήκει) μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια ο Δικέφαλος διατηρεί το δικαίωμα της απόκτησής του με ελευθέρας.

Έχει ιταλικό διαβατήριο

Το "Μetrosport" εντόπισε το Βερόν στην Ιταλία χτες το βράδυ και ο Αργεντινός αμυντικός χαφ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. "Αύριο (σ.σ.: σήμερα) το πρωί πετάω στις 10.00 (τοπική ώρα) από Ρώμη και έρχομαι Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ", μας τόνισε εξ αρχής και όπως εκμυστηρεύτηκε ο άνθρωπος που τον έπεισε να πει το "ναι" στον ΠΑΟΚ ήταν ο συμπαίκτης του στη Σιένα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος! Μάλιστα μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι είναι κάτοχος και του ιταλικού διαβατηρίου, συνεπώς δε θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο Δικέφαλου.

"Μία ομάδα με τέτοιο κόσμο δεν μπορεί παρά να είναι μεγάλη..."

Πως αποφάσισε να έρθει στον ΠΑΟΚ. "Βασικά με έπεισε ο Ελευθερόπουλος! Το έψαξα μετά και μόνος μου αλλά ο Ελευθερόπουλος μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ, από την πρώτη στιγμή που ζήτησα τη γνώμη του. Αυτό που βρήκα πιο ελκυστικό από όλα για να αποφασίσω να έρθω στον ΠΑΟΚ ήταν ο κόσμος του. Είδα πολλές φωτογραφίες και βιντεάκια από τους φιλάθλους της ομάδας στο ίντερνετ και μου θύμισαν τους φιλάθλους της Αργεντινής και κυρίως της Μπόκα Τζούνιορ. Μία ομάδα με τέτοιο κόσμο δεν μπορεί παρά να είναι μεγάλη...", τόνισε ο Βερόν.

"Θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι..."

"Έρχομαι να παίξω σε ένα καλό πρωτάθλημα, όπως το Ελληνικό και σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, βάσει όσων έχω μάθει, με πολύ ζεστό κοινό. Οπότε δε δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να συμφωνήσω να έρθω στον ΠΑΟΚ. Έρχομαι με τη φιλοδοξία να δείξω ποιος πραγματικά είμαι. Ελπίζω να κάνω ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται"

"Καλός με τη μπάλα στα πόδια"

Τον ρωτήσαμε ποια θεωρεί τα πιο δυνατά στοιχεία του αγωνιστικού του προφίλ. "Θεωρώ ότι είμαι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια. Έχω καλό κοντρόλ και μπορώ να μοιράσω παιχνίδι και με τα δύο πόδια. Βλέπω γήπεδο και προτιμώ να παίζω τη μπάλα κάτω. Στα αρνητικά μπορεί να μπει το γεγονός ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχω παίξει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι. Αλλά είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχω πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο. Στο διάστημα που δεν αγωνιζόμουν δε σημαίνει ότι σταμάτησα να προπονούμαι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς", επισήμανε.

"Είμαι έτοιμος και έχω πολύ όρεξη"

Θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί άμεσα αν του ζητούνταν από τον Σάντος; Θα μπορούσε δηλαδή να παίξει την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό; "Δε θα το κρίνω εγώ αυτό, αλλά ο προπονητής. Εγώ πάντως και έτοιμος είμαι και όρεξη έχω...", απάντησε χωρίς πολύ σκέψη! "Ξέρω ότι ο Φερνάντο Σάντος είναι ένα σπουδαίος προπονητής που έχει περάσει από σημαντικές ομάδες, όπως η Πόρτο, η Μπενφίκα, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός. Το γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Είναι σημαντικό για έναν παίκτη να μιλάει την ίδια γλώσσα με τον προπονητή του, καθώς μπορεί να υπάρξει καλύτερη συνεργασία".

"Έψαξα για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη..."

Πριν φτάσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες όπως μας ενημέρωσε, τόσο για την πόλη όσο βέβαια και για τον ΠΑΟΚ. "Μπήκα στο ίντερνετ και έψαξα αρκετά πράγματα. Έχω δει φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης και διαπίστωσα ότι είναι μία μεγάλη και όμορφη πόλη. Φαντάζομαι ότι θα μου αρέσει. Όσο για τον ΠΑΟΚ; Ξέρω ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, η οποία έχει κερδίσει κάποιους τίτλους, και πρωταθλήματα και Κύπελλα. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή για μένα...".
Niente incontri....Solo scontri

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #7 on: January 23, 2008, 20:37:42 »
Καλά ρε παλλικάρι μου, σου είπε κανείς ότι ήρθε για να βγει πρώτος σκόρερ; Ήμαρτον! Κόφτης είναι ο άνθρωπος.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #8 on: January 23, 2008, 20:41:24 »

Αρα λογικά θα ναι καλύτερος απ τον Μακελελέ που έχει 2 γκολ σε 350 συμμετοχές τα τελευταία 10 χρόνια. Ε ρε τι ακούμε.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #9 on: January 23, 2008, 20:45:13 »
 :lol:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #10 on: January 23, 2008, 20:50:39 »
Αυτό που βρήκα πιο ελκυστικό από όλα για να αποφασίσω να έρθω στον ΠΑΟΚ ήταν ο κόσμος του. Είδα πολλές φωτογραφίες και βιντεάκια από τους φιλάθλους της ομάδας στο ίντερνετ και μου θύμισαν τους φιλάθλους της Αργεντινής και κυρίως της Μπόκα Τζούνιορ. Μία ομάδα με τέτοιο κόσμο δεν μπορεί παρά να είναι μεγάλη...", τόνισε ο Βερόν.

Pwpw kati skoylhkia styl Kook kai Kookakia 8a skasoyn apo th zhleia toys! :lol:
Ante VAMOS!  ;D ;D ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #11 on: January 23, 2008, 20:59:21 »
Καλά ρε παλλικάρι μου, σου είπε κανείς ότι ήρθε για να βγει πρώτος σκόρερ; Ήμαρτον! Κόφτης είναι ο άνθρωπος.

Etsi einai. Kai o Teo otan epaize den eskize ta dixtia...

Pantws mes'thn moda mas hr8e. Burberrys & Luis Vuitton ...... elpizw na mhntou kakofanei pou h fanella den 8a nai D&G...... : 8)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

MeTaLLiuM-G4

• Guest
« Reply #12 on: January 23, 2008, 21:00:03 »
Εγώ κάνω μια προσευχή να μπορέσει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Αμήν.

Pantws mes'thn moda mas hr8e. Burberrys & Luis Vuitton ...... elpizw na mhntou kakofanei pou h fanella den 8a nai D&G...... : 8)

Εκτός γηπέδου καλά κάνει και ντύνεται όπως γουστάρει ο άνθρωπος. Εντός θέλω καταιδρωμένη και, γιατί όχι, ματωμένη φανέλα.

manos4

• Guest
« Reply #13 on: January 23, 2008, 21:06:06 »
ελα ρε alcoholik ποιος μακελελε πλακα με κανεις.............. ;D

mitsos_g4

• Guest
« Reply #14 on: January 23, 2008, 21:14:57 »
den xwraei gkrinia apo ti stigmi pou den apoktithike me upsilo dapanomeno poso alla antithetos irthe daneikos....
tha dwsei kai  autos tis eksetaseis tou ws to telos tis xronias kai an aksizei kahtetai.....den tha ton agorasoume(ws eleuthero an den kanw lathos) me to zori....Xalarwste  ligo....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #15 on: January 23, 2008, 21:28:05 »
Na paikseis mpalara re!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #16 on: January 23, 2008, 21:34:09 »

Kala re atheofove, pou katalaves ti rouxa foraei? Egw oute kan tis kserw autes tis markes.. kai me les kai boupou mi xesw.. :P :D

Oso gia ton argentino, symfwnw me ton egoist.. PAIXE THN MPALA THS ZOHS SOU RE!!

demis-g4

• Guest
« Reply #17 on: January 23, 2008, 23:32:52 »
egw ka8os koitousa to ntushmo tou mou hr8e sto mualo....Afou den mporousame na feroume ton Firmani, ferame sakaki Armani  ;D

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #18 on: January 24, 2008, 15:49:37 »
ok για τα δύο γκολ, για τις ελάχιστες συμμετοχές που έχει τα τελευταία χρόνια να μην πούμε τίποτα???

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #19 on: January 24, 2008, 16:01:00 »
8es na perimeneis na ton deis sto ghpedo kai meta na peis? h' 8eleis na milisoume gia 8ewries?
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc