"Έχει πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ"
Ο πρώην παίκτης του "Δικεφάλου", Ματίας Βερόν, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του με κολακευτικά σχόλια στους "ασπρόμαυρους", όπως επίσης και στον Βιεϊρίνια
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο πρώην ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" και νυν του ΟΦΗ, Ρικάρντο Ματίας Βερόν. Ο Αργεντίνος με αφορμή το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην κρητική ομάδα, παραχώρησε συνέντευξη στον "Sport 103". Τι είπε για το παιχνίδι της Τούμπας, αλλά και για την παρουσία του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Βερόν:
Για το ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: " Για εμένα θα είναι μια ευχάριστη επίσκεψη, γιατί έχω καλές αναμνήσεις και θυμάμαι μόνο καλά πράγματα. Εγώ θα έρθω, όμως, για να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου".
Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας: " Παρακολούθησα το Εργοτέλης- ΠΑΟΚ, παρόλο που δεν ήταν από τα καλά παιχνίδια του "Δικεφάλου", έχει μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, όπως ο Βιεϊρίνια που μπορούν να ανατρέψουν μια δύσκολη κατάσταση".
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/exei_polu_kalh_omada_o_paok.1395320.html