Author Topic: ΠΑΟΚ - βάζελος 0 - 1 Κυριακή 27/1/2008 ώρα 19:00 supersport 1  (Read 9618 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

paranoid87

• Guest
ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ
ΜΑΜΩ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ(2)
ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΑΣ ΦΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ Κ΅ΛΟ ΣΑΣ ΟΛΑ TA KALAMAKIA
ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΛΙΟΦΟΥΣΤΡΑΚΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ KANA Α****ΔΙ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
avrio polu apla kante auto kserete na kanete kalutera apo opoiondipote allo opado tis gis!!!FORTSA PAOKARA kai mi masate magkes avrio tous exoume arkei 30xiliades kosmou na dinei katathesi psuxis sto nao gia tin PAOKARA kai mono gi aftin.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

JOHNNYS-4-

• Guest
giati akouw apo pantou gia 30 xiliades kosmo? typononte parapanw eishthria? giati apo oso kserw 28.700 einai h xwrhtikothta.. twra megalose logo riksimwn kagkelwn?

LoGotHeTiS

• Guest
Είπαν ότι βγάλαν 16500 εισιτήρια + 12500 τα διαρκείας = 29000.Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Offline bozik

• Αλλαγή
 30.000 θα πρέπει να μαστέ για ηθική και οικονομική στήριξη.
Ηδη τα περισσότερα από τα 16.500 που κυκλοφόρησαν εξαφανίστηκαν ως την Παρασκευή το βράδυ.
Άλλα 12.500 είναι τα διαρκείας και άλλα 700 περίπου τα ανταλλακτικά που δοθήκαν στα ΜΜΕ.
Αυτό σημαίνει ότι 30.000 θα υπάρχουν την Κυριακή να ωθήσουν την ομάδα στην νίκη. http://www.ultraspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=447
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Blepw ayrio na shkwnontai oi 8yres 1,2,3 kai na fozanoyn pros tis apenanti 8yres 5,6 "PAAAAOK" kai aytoi na apantane to idio.
Kai meta oi 4,4A to idio pros tis 8yres 7,8 kai oytw ka8 ekshs....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χεχ, μη με ''στολίσετε'' αλλά εγώ δε βλέπω sold out  :-\
Πήγα Τούμπα και είχε πραγματικά ΑΠΕΙΡΑ εισιτήρια.. Για όλες τις θύρες.

Ο μπάρμπας (ο γραφικός φαλακρούλης με την ελιά στη μύτη) στο εκδοτήριο έξω απο την 6, μου είπε πως η κίνηση είναι αρκετά μέτρια.
Πάντως, εάν αύριο έχει τον καιρό που έχει και σήμερα, θα γεμίσει το γήπεδο άνετα
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

zagorakis

• Guest
adelfe skepsou oti pola apo ta adelfia apo eparxia tha promitheutoun eisitiria aurio. ipologizo oti polis kosmos tha paei na parei eisitirio giro stis 2 gia na paei kai meta sto basket opou kai kei pisteyo oti tha ginei xamos. dioti opoios epixirisi na paei basket kai na paei touba giro stis 6.40 den tha iparxei oute gia digma.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ
ΜΑΜΩ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ(2)
ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΑΣ ΦΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ Κ΅ΛΟ ΣΑΣ ΟΛΑ TA KALAMAKIA
ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΛΙΟΦΟΥΣΤΡΑΚΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ KANA Α****ΔΙ

apla respect....an ginetai na to poume
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

che gevara

• Guest
dio golakia re P.A.O.K.
aintaaaaaaaaaa
iliefffffffffffffffffffffffff :)

zarathustra

• Guest
Στο sportime.gr γράφει οτι τα εισιτήρια στις θύρες 4,5,6 εξαντλήθηκαν.Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ...

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως από τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Τούμπας εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις Θύρες 4, 5 και 6. Υπάρχουν ωστόσο διαθέσιμα για τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου (1,2,3, 7 και 8.) Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα λειτουργεί εκδοτήριο τη μέρα του αγώνα από τις 10 το πρωί έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080126170046097

« Last Edit: January 26, 2008, 17:04:54 by arwstos »
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline nikos 1988

• Αλλαγή

Ο μπάρμπας (ο γραφικός φαλακρούλης με την ελιά στη μύτη) στο εκδοτήριο έξω απο την 6, μου είπε πως η κίνηση είναι αρκετά μέτρια.
Πάντως, εάν αύριο έχει τον καιρό που έχει και σήμερα, θα γεμίσει το γήπεδο άνετα
ki omws epeses eksw...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

La Doce-4

• Guest
Στο sportime.gr γράφει οτι τα εισιτήρια στις θύρες 4,5,6 εξαντλήθηκαν.Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ...

8a uparxoun kai gia autes tis 8ures eishthria aurio sta ekdothria apo epistrofes apo sundesmous logika.mhn apogohteuete tsampa kosmo pou 8elei na er8ei apo eparxia..uparxoun arketa eishthria akoma..kai egw pisteuw(makari na kanw la8os) oti de 8a ginei sold out.toulaxiston sthn 8ura 8.

jimpapa83

• Guest

paidia i pae molis ebgale autin tin anakoinosi :

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως από τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Τούμπας εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις Θύρες 4, 5 και 6. Υπάρχουν ωστόσο διαθέσιμα για τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου (1,2,3, 7 και 8). Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα λειτουργεί εκδοτήριο τη μέρα του αγώνα από τις 10 το πρωί έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

po xamos tha ginei aurio !!  :04a: :04a: :04a: :04a:

jimpapa83

• Guest

paidia sorry den eida oti egrapse filos pio pano ta idia  :smack:

::)

Offline ved

• Αλλαγή
παιδια στους συνδεσμους εχει εισητηρια για τη 4.παρτε κανα 5 ευρω παραπανω αν δεν ειστε μελη και δωστε και κανα φραγκο για τα παιδια που ειναι στη φυλακη.καλα και τα πανηγυρια αλλα να βοηθαμε και εκει που πρεπει.

mitsos_g4

• Guest
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως από τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Τούμπας εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις Θύρες 4, 5 και 6. Υπάρχουν ωστόσο διαθέσιμα για τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου (1,2,3, 7 και 8.) Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα λειτουργεί εκδοτήριο τη μέρα του αγώνα από τις 10 το πρωί έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080126170046097

kolasi se lewwwwwwwwwwww

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

ki omws epeses eksw...

Καλά, συγνώμη  ;D
Έτσι μου'παν, έτσι είπα

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

GeorgT

• Guest
Λιγο αγχωμένοι σαν να μου φαίνονται οι παίχτες στη τελευταία προπόνηση σήμερα. Δουλειά μας αύριο να τους κάνουμε να σκυλιασουν για τη νικη!!!!!!

Πάντως χαίρομαι που βλέπω τον αραμπατζη να φορτσάρει σιγά σιγά.