0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟΜΑΜΩ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ(2)ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΑΣ ΦΟΥΣΤΡΑΚΙΑΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ Κ΅ΛΟ ΣΑΣ ΟΛΑ TA KALAMAKIAΚΑΙ ΣΥ ΠΑΛΙΟΦΟΥΣΤΡΑΚΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΕΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ KANA Α****ΔΙ
Χεχ, μη με ''στολίσετε'' αλλά εγώ δε βλέπω sold out Πήγα Τούμπα και είχε πραγματικά ΑΠΕΙΡΑ εισιτήρια.. Για όλες τις θύρες. Ο μπάρμπας (ο γραφικός φαλακρούλης με την ελιά στη μύτη) στο εκδοτήριο έξω απο την 6, μου είπε πως η κίνηση είναι αρκετά μέτρια. Πάντως, εάν αύριο έχει τον καιρό που έχει και σήμερα, θα γεμίσει το γήπεδο άνετα
Στο sportime.gr γράφει οτι τα εισιτήρια στις θύρες 4,5,6 εξαντλήθηκαν.Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως από τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Τούμπας εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις Θύρες 4, 5 και 6. Υπάρχουν ωστόσο διαθέσιμα για τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου (1,2,3, 7 και 8.) Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα λειτουργεί εκδοτήριο τη μέρα του αγώνα από τις 10 το πρωί έξω από το γήπεδο της Τούμπας.http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080126170046097
Quote from: w|lD ShaRK on January 26, 2008, 14:13:18Χεχ, μη με ''στολίσετε'' αλλά εγώ δε βλέπω sold out Πήγα Τούμπα και είχε πραγματικά ΑΠΕΙΡΑ εισιτήρια.. Για όλες τις θύρες. Ο μπάρμπας (ο γραφικός φαλακρούλης με την ελιά στη μύτη) στο εκδοτήριο έξω απο την 6, μου είπε πως η κίνηση είναι αρκετά μέτρια. Πάντως, εάν αύριο έχει τον καιρό που έχει και σήμερα, θα γεμίσει το γήπεδο άνεταki omws epeses eksw...