Θέλω το καλοκαίρι,ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να δηλώσει οτι δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ από τα χρέη σε εφορία και ΙΚΑ,και επίσης να δηλώσει με περισσή αλαζονεία οτι θα κάνει σχετικά ακριβές μεταγραφές για να καλυτερεύσει την ομάδα.Δεν γίνεται τα χρέη των άλων να εξαφανίζονται και αυτήν την στιγμή να διεκδικούν πρωτάθλημα και να έχουν φτιάξει καλές ομάδες,κι εμείς να πάμε ως τα καλά παιδιά.Αυτό το μαρτύριο πλέον δεν αντέχεται,γιατί είναι ο τέταρτος χρόνος που συμβαίνει.Αν αυξηθεί το μπάτζετ 20%,το ίδιο θα γίνει και με τον άρι,τον αστέρα κτλ,αφού αυτοί θα παίξουν κι ευρώπη.
Θέλω οι παίκτες μου,να τρώνε σίδερα αφού δεν μπορούν να κάνουν μαγικά κι όχι να μπαίνουν σαν χεσμένοι μες στην έδρα τους με 30.000 δικούς τους.
Θέλω ο προπονητής μου να αλλάξει λίγο σκεπτικό.Από το πρώτο λεπτό σήμερα δώσαμε χώρο στον αντίπαλο θαρρείς και παίζαμε εκτός έδρας και ο γιδογκούμας κατέβαινε ως το κέντρο.Και φυσικά,από την στιγμή που δεν υπάρχουν πλέον αγωνιστικοί στόχοι,ε,ας δοκιμάσει και κανέναν από τους νεαρούς για να δούμε αν αξίζουν να είναι στον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ Μερικοί σήμερα πετάξανε κάτι μπουκάλια.Η κάμερα της τηλεόρασης πήρα πολύ καθαρά και κάποιους που δεν πετάξανε.Ελπίζω αυτοί που τα πετάξανε να συνειδητοποιήσουν τι μαλακία έκαναν αν το βίντεο χρησιμοποιηθεί για να χωθεί πάλι κανένα αθώο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ στην στενή.