Author Topic: ΠΑΟΚ - βάζελος 0 - 1 Κυριακή 27/1/2008 ώρα 19:00 supersport 1  (Read 9604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
Re file sosta ola auta pou les.  Xairomai gia tis ypodeixeis sou. Thelo omos tora na deixeis se ena grafiko typo san k mena se poio post mou leo oti thelo ton Parasxo.
Meta se poio leo oti thelo ton Vucotic/
Kai afou ta deixeis ola auta pes mou giati prepei na anexomai k na min krino ton portogalo. Tora an pisteueis oti tha ferei 15 paixtakia o portogalos ka tha diekdikisei protathlima opos eipe ti na po...
Ego antidro stis xeftiles pou dexomaste. Esy kane oti thes ...
Kai perimeno na mou peis gia Parasxo k Vucotic

edit tsakalaki
Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας, αν θέλετε κάτι μπορείτε να το πείτε με π.μ
« Last Edit: January 28, 2008, 01:02:30 by tsakalaki »

kostas4

• Guest
πανε κανε προταση στον μουρινιο τοτε,τι να σου πω.δεν θα μπω στην διαδικασια αυτη.απλα κανε μου την χαρη και ασχολησου με αλλα θεματα που δεν διχαζουν.ασχολησου γιατι ο γεωργιαδης περπατουσε και γιατι ο φερναντεζ εχει σκατα στα χερια καλυτερα.ετσι μπορουμε να κανουμε συζητηση.με το να λεμε καθε βδομαδα τα ιδια κουραζομαστε.

ελπιζω ο κοσμος του ΠΑΟΚ να εχει αντοχες ψυχικες κυριως και να στηριξει οσο μπορει στα επομενα παιχνιδια.μονο εμεις εχουμε μεινει πλεον και ο ζαγορακης.αν δεν τα καταφερουμε τωρα,τελειωσαμε.ολοι μας εχουμε κουραστει αλλα τωρα πρεπει να δειξουμε περισσοτερη δυναμη απο ποτε
ολοι μαζι στα δυσκολα,να τους τρελανουμε ολους

Athinaios--4

• Guest
Afou loipon meta ton Santos einai mono o Mourinio ok. Kai afou ta vlepeis etsi ta pragmata pane paixe esy mpalla sti thesi tou Georgiadi i pigaine kai agorase esy kanenan paixti sti thesi tou .

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
paidia psiloasxeto alla

ama mporei kapoios na anevasei to reportaz tou mats apo kanna kanali sto internet
gia na doume k'emeis ligo atmosfaira apo toumpa.thx
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να διαβάσω όσα γράφτηκαν γιατί είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για αντιπαραθέσεις επί αντιπαραθέσεων, για αναλύσεις επί αναλύσεων, αφορισμούς, καταδίκες και υβρεολογίες, με τις περισσότερες από τις οποίες προσωπικά συμφωνώ, ωστόσο δεν θέλω να σταθώ σε αυτές. Οι παίκτες μας είναι μέτριοι, το σύνολο που παρουσιάζουν μέτριο. Ο βάζελος με δύο παίκτες (προδότη-Ivanschitz) μας ξέκανε και για αυτό δεν φταίει κανείς παρά μόνο οι παίκτες. Στα εκτός δεν μπορούν γιατί είναι εκτός, στα εκτός που ο κόσμος του ΠΑΟΚ τα κάνει εντός δεν έχουν σωστή νοοτροπία και στα εντός δεν παίζουν γιατί είναι αγχωμένοι, ε αυτό δεν είναι ομάδα, είναι αυτόματος κατασκευαστής δικαιολογιών και υπεκφυγών. Η ουσία είναι ότι έχουμε παιχνίδι ξανά την Τετάρτη και ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς. Το μόνο που καταλογίζω στον Σάντος είναι η αδικαιολόγητη εμμονή στον αποδεδειγμένα πλέον ανίκανο Λάκη.

Πάρτε και ένα δικό μου

Κι αν έχεις παίκτες που δεν είναι ούτε σαρδέλες
Κι αν σε νικήσανε για πλάκα οι βαζέλες
Κι αν το βλέπεις ότι δεν τραβάει άλλο
Κι αν εικόνα αυτή σου προκαλεί πόνο μεγάλο
Κι αν βλέπεις να 'ρχεται από παντού η καταιγίδα
Θυμήσου ότι πάντοτε θα υπάρχει η ελπίδα
Κι αν στη ζωή αλλάξαν όλα
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
o santos den krinete autin tin stigmi. tha kani proetimasia tha xtisi to kalokairi tin omada tou k tha krithi apo olous mas. apla auto pou blepoume fetos den antexete. oute enas sindiasmos, oute ligo tsampoukas, katholou neuro k zilo, pote proti stin mpala k telos kribonte piso ap tous antipalous tous. den ftaei kanenas santos gia mena prosopika ftaine mono auta ta gatakia. telika kanoun sabotaz ? ti trexei? katalabainoun oti o PAOK sintoma tha aniksei ta ftera tou k tha paroune ton mpoulo? den goustaroune 30,000 kosmo stin toumpa...?? tous exei sixathei i psixi mou. florakia forate k tin aspromauri fanela.
« Last Edit: January 28, 2008, 01:22:27 by lakis4 »

Offline maria-mtb

• Βασικός

galatis4 teleiwnoun twra ta reportaz...exw grapsei to mats na de an mporw na valw ligo apo thn arxh. h photo nomizw milaei apo monh ths. ;)

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Χιλιόμετρα θα κάνουμε και πάλι για να 'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό
έχεις λαό παλίκαρο λεβέντη
έχεις και μάγκα πρόεδρο, ναι
με τους παίκτες τι γίνεται όμως?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
τελικα sold out εγινε??
Χιλιόμετρα θα κάνουμε και πάλι για να 'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό
έχεις λαό παλίκαρο λεβέντη
έχεις και μάγκα πρόεδρο, ναι
με τους παίκτες τι γίνεται όμως?
http://www.superleaguegreece.net/tikets.htm

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ      19.000     

ayto mono aderfia den krataw tipota allo..mono o laos....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δεν σας φανηκε τεραστια διαφορα στην σωματοδομη και τα αθλητικα προσοντα των παικτων μας με του βαζελου??
Προσεξτε,δε λεω ικανοτητα αλλα τα αθλητικα προσοντα.Σε μια φαση τρεχει ο και καλα γρηγορος κωνσταντινιδης για την μπαλα και ο σαριεγκι τον εχει αφησει 10 μετρα πισω..Σαν να ειναι αγυμναστοι οι παιχτες μας ::)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ved

• Αλλαγή
εγω πιστευω οτι τετοιος λαος τετοια τουμπα ειναι βαρος για τετοιυς λιγους παικτες.και λεω λιγους κυριως ως προσωπικοτητες.αυτοι οι παικτες και αυτη η ομαδα θα ειχε τουλαχιστον 10 ποντους παραπανω αν ειχε τον κοσμο του ατρομητου απο πισω.αν ο μπαλαφας επαιζε στον ατρομητο θα εβγαζε ματια.γιατι απλα θα ηταν απελευθερωμενος.

εγω ειμαι σιγουρος οτι καποιοι νιωθαν καλυτερα στις εποχες γουμενο οταν κανεις δεν ασχολιοταν μαζι τους και ολοι ασχολουνταν με δοικητικα.επισης πιστευω οτι ο σναουτσερ(ειδατε δηλωσεις) θα ενιωθε πολυ ποιο καλα αν με το σκουλικι εχουμε 3.000 κοσμο.ετσι ειναι μαγκες μου.απολους μονο ο σαλμον ειχε τα μουτρα να γυρισει να μας κοιταξει στο τελος και να μας χειροκροτησει.γιατι απλα μονο αυτος ειχε την συνειδηση του ησυχη οτι προσπαθησε τουλαχιστον.ολοι οι αλλοι φυγαν σαν κοτες στα αποδυτηρια.

και ο ζαγορακης παντα αμπαλος ηταν αλλα ειχε @@ και προσωπικοτητα.

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Einai profanes oti oloi ehoume kourastei. O eknevrismos ehei xtypisei retire alla to thema einai ti kanoume avrio.
Arwsteia i omada arwsteia kai meis... Thelei o kosmos na mi lugisei twra. Mporei na akougontai fthina ta logia tou Rocky alla i ousia ekei einai gia ton twrino PAOK

Simasia den ehei mono poso gera mporeis na vareseis alla poso ksylo mporeis na antekseis.

kai o PAOKtsis  afti ti stigmi mazevei kai mazevei kai matwnei kai sikwnei to kefali kai koitaei mprosta
Kratate gera loipon kai to thirio tha sikothei kai pali. Emeis tha to sikwsoume.

HERIA

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
Κόσμος: Πρωταθηλητής, η απόδειξη ότι είμαστε μεγάλη ομάδα.
Παίκτες: Μηδέν ψυχολογία, πιστεύουν ότι όλοι είναι εναντίον τους, σήμερα ήταν χώμα.
Προπονητής: Ανεύθυνος, δεν έκανε προετιμασία ανέλαβε μετά την πρώτη αγωνιστική και δεν άφησε το στίγμα του σε κανένα παίκτη μετά από 4 μήνες, δείνει τους παίκτες με αποτέλεσμα να θέλουν να τον φάνε ακόμα και αν με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα ξαναπέξουν σε άλλη ομάδα.

Έχω μια απορία, την τελευταία φορά που κερδίσαμε gay στο καραϊσκάκι, ποια ήταν η 11κάδα μας;

@senag2 συμφωνώ μαζί σου 30000 και με αρη.

giannis80

• Guest
Θέλω το καλοκαίρι,ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να δηλώσει οτι δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ από τα χρέη σε εφορία και ΙΚΑ,και επίσης να δηλώσει με περισσή αλαζονεία οτι θα κάνει σχετικά ακριβές μεταγραφές για να καλυτερεύσει την ομάδα.Δεν γίνεται τα χρέη των άλων να εξαφανίζονται και αυτήν την στιγμή να διεκδικούν πρωτάθλημα και να έχουν φτιάξει καλές ομάδες,κι εμείς να πάμε ως τα καλά παιδιά.Αυτό το μαρτύριο πλέον δεν αντέχεται,γιατί είναι ο τέταρτος χρόνος που συμβαίνει.Αν αυξηθεί το μπάτζετ 20%,το ίδιο θα γίνει και με τον άρι,τον αστέρα κτλ,αφού αυτοί θα παίξουν κι ευρώπη.
Θέλω οι παίκτες μου,να τρώνε σίδερα αφού δεν μπορούν να κάνουν μαγικά κι όχι να μπαίνουν σαν χεσμένοι μες στην έδρα τους με 30.000 δικούς τους.
Θέλω ο προπονητής μου να αλλάξει λίγο σκεπτικό.Από το πρώτο λεπτό σήμερα δώσαμε χώρο στον αντίπαλο θαρρείς και παίζαμε εκτός έδρας και ο γιδογκούμας κατέβαινε ως το κέντρο.Και φυσικά,από την στιγμή που δεν υπάρχουν πλέον αγωνιστικοί στόχοι,ε,ας δοκιμάσει και κανέναν από τους νεαρούς για να δούμε αν αξίζουν να είναι στον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ Μερικοί σήμερα πετάξανε κάτι μπουκάλια.Η κάμερα της τηλεόρασης πήρα πολύ καθαρά και κάποιους που δεν πετάξανε.Ελπίζω αυτοί που τα πετάξανε να συνειδητοποιήσουν τι μαλακία έκαναν αν το βίντεο χρησιμοποιηθεί για να χωθεί πάλι κανένα αθώο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ στην στενή.

Athinaios--4

• Guest
Oloi xeroume oti eimaste PAOK kai exoume mathei stis pikres! oloi xeroume oti aurio tha leme pame gia niki stin Kriti!
Mas pnigei omos auto pou vlepoume . Xronia tora. Kai pote de mas epnige san opadous to na min paroume to protathlima alla to na paizoume san PAOK. Me kardia kai me psyxi!
Gi auto poname toso poly fetos!

kostas4

• Guest
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,2932.msg165050.html#new

Aντε να συνεχισουμε να λεμε για παιχτες-κοπροσκυλα και προπονητες.κλειστε το καλυτερα,δεν εχει νοημα πλεον

senag2

• Guest
Re paidia den mporw na 8ymi8w pote ipa teleutaia fora:

"Xasame, alla paixame kala". ???

Prepei na itan to 1997A.D. me thn Athletico Madrid. 8ymamai xarakthristika thn poly kalh apodosi tou Mihopoulou.

P.S. Kai ligo Humor de blaptei eee?  ::)

zagorakis7

• Guest
kego auto leo an xasi o paok 4:3 den 8a me piraksi toso epidi gia na bali 3 goal 8a peksi k mpala k8a kani eukeries omos to simerino gia ali mia fora simera me ekane na kseraso.Den imaste omada toxo ksanapi kto ksanaleo pos agonistika imaste i xiroteri omada tu prota8limatos...koinos gia ton putso.munopana oloi to mpulo apton PAOK k protoi apo olus lakis,mpalafas,xaralampus,gonzalez.

sato4

• Guest
Eχω ξενερωσει οσο δε παει. Αλλα ΠΑΟΚ εισαι.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

http://www.superleaguegreece.net/tikets.htm

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ      19.000     

ayto mono aderfia den krataw tipota allo..mono o laos....

[/quote]

16500 den elegan prin to paixnidi oti eixan typw8ei?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ