Περασαν 3-4 μηνες απο τοτε που εχω αγορασει σταθερο pc και η πρωτη μπλε οθονη εμφανιστηκε χθες.Υποθετω οτι το προβλημα ειναι η μνημη.
Intel Core i5 2.9 GHz
AMD RadeonHD 6570 (2 GB)
Chipset: Intel H67
Windows 7 (64 bit)
Ram 4GB Supports PC3
10600 (1333 MHz) DDR3 DIMMs Non-ECC memory only, unbuffered
Πριν καμια 20αρια μερες πηρα μνημη ram 4Gb και την εβαλα,χωρις να γραφει πουθενα αν η ταχύτητά της ειναι 10.600 ή 10.666.Παιζει κανενα ρόλο αυτό?
Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατη η μνημη με το pc μου ενω ειναι στα ιδια Mhz 1333 DDR3?
Οταν εβγαλε τη μπλε οθονη,μου ελεγε αν εχω βαλει καποιο υλικο προσφατα να το αφαιρεσω και κατι τετοια-δεν θυμαμαι ακριβως-.Κλεινω το pc και τη βγαζω.Ολα ΟΚ οταν το ξανααναψα.
Εδω η μνημη που αγορασα.
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0587189&catid=020600Ψαχνωντας λιγο,ανακαλυψα οτι στην κατηγορια 'Ανοιγμα εποπτειας επιδοσεων'
η μνημη εμφανιζει Σφαλματα Cache ανα δευτερολεπτο.Σε χαλαρη λειτουργια του υπολογιστη βγαζει 32ΜΒ(το μεγιστο) το δευτερολεπτο.Και οσο περισοτερο ανοιγω προγραμματα τα σφαλματα αυξανονται στα 64ΜΒ.
Αυτα τα σφαλματα τα εβγαζε ΚΑΙ οταν ειχα βαλει την μνημη που αγορασα ΚΑΙ τωρα που εχω μονο τη μνημη που ειχε αρχκα το pc.Και πριν βγαλει την μπλε οθονη παλι τα ιδιο συνεβαινε.
Μηπως δεν ειναι συμβατη ουτε η αρχικη μνημη που εχουν βαλει στο pc?Υπαρχει περιπτωση να ειναι τοσο μαλακες αυτοι που το συναρμολογησαν?
Αυτη τη στιγμη εχω ανοιξει την 'εποπτεια επιδοσεων' και μου λεει για τη μνημη:
22% χρηση δεσμευμενων byte
Διαθεσιμα GB : 2.5
Σφαλματα Cache/δευτερολεπτο 31MB,πότε παει στο 0 και πότε παει στο 41ΜB.