Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 18026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mayrosaris

• Guest
Den mporeis na sygkrineis mac kai pc (dhl systhmata me windows)
sth mia periptwsh milame gia thn apothewsh toy design kai ths texnologias
(vlepe mac) kai sthn allh gia ena systhma poly eykolo sth xrhsh gia ayto kai
h diafora sthn timh. Sthn pragmatikothta pairnontas mac pairneis ena sovaro
leitoyrgiko xwris provlhmata kai ateleies kathws kai ena anwtero technologika ypologisth
ta provlhmata einai h mh eparkhs diadosh toy systhmatos kai h kakh yposthrixh apo thn etaireia
oson afora ta service ktl (gia ellada milame panta) egw tha agoraza mac mono an zoysa amerikh.

GeorgT

• Guest
Καλα μην ανοίξετε τώρα κόντρα mac-windows, όλα καλά είναι, ρευστό να έχεις στη τσέπη να τα παίρνεις!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Είναι πιο "επαγγελματικά" βολεύουν όσους δουλεύουν με βαριά προγράμματα και είναι πιο ανθεκτικά. Ένα Mac θα διαρκέσει περισσότερα χρόνια από ένα PC. ΕΚτός αυτού πρώτα φτιάχνει η APPLE το νέο της λογισμικό και μετά το αντιγράφει η Microsoft. Αυτά πάνω κάτω. Α! και να μην ξεχάσουμε ότι τους πιάνουν τον κώλο σε hardware.
Auto me ta varia programata den isxuei pia...nai men einai ta ideal alla yparxoun kai macs opws ta IMAC h ta IBOOK pou einai yia light xrhstes.
Kai einai ligo pio akriva yiati erxontai me tosa programata included, me kalyterh video kai audio card, opou sta pc h' tha ta klepseis h tha prepei na plirwseis extra.
Anyways eimai SAFOS yper ton mac ALLA opws eipe kai enas filos pio panw sthn Ellada to support einai kako kai an symvei kati kai eisai entelos asxetos me mac...thn pleroses.
Apo pc tha eperna DELL. Einai ta pio stathera.
Genika ta mac den crasharoun yiati ta component tous einai mias markas panta kai optimized apo thn idia thn mac.
Ta pc mporeis na ta kaneis kai mono sou me xilia dio diaforetika components opou den ksereis ean leitourgoun armonika metaksi tous.
Yi'auto protimo ta DELL yiati exoun tin idia filosofia kataskeuhs me ta mac.
Anyways bananatalk talk kanw edw alla ...............PAOK PANW AP'OLA

LoGotHeTiS

• Guest
Πρόσφατα switcher από το ipod video,μετά iphone και τέλος αγόρασα ένα macbook pro..Ότι και να πω είναι λίγο.Ειλικρινά τώρα πιάνω pc και απορώ πως ζούσα τόσα χρόνια.Η διαφορά της τιμής είναι ελάχιστη μπροστά στο πόσα περισσότερα προσφέρουν.Και εν τέλη με τα ίδια λεφτά κάποιος θα αγόρασε μια Mercedes με 250 άλογα ή ένα nissan με 300?Aυτό είναι στην ουσία το δίλημμα αν και θεωρώ ότι αν ασχοληθεί κάποιος λίγο με έναν mac , δεν υπάρχει δίλημμα..

Για την rainbow και την τεχνική υποστήριξη τα πράγματα έχουν βελτιωθεί τελευταία.Προσωπικά αν εξαιρέσω την γελοία διαδικασία της online παραγγελίας που πρόσφατα αποφάσισε να ακολουθεί και το eshop,να στέλνεις δηλαδή πρώτα φωτοτυπία πιστωτικής κτλ,δεν αντιμετώπισα κανένα άλλο πρόβλημα.Και με την 10% έκπτωση που δίνει η rainbow για φοιτητές μέσω του edushop οι τιμές φθάνουν κοντά σε αυτές ενός συμβατικού laptop.

makptol

• Guest
κατι ακομη να ρωτησω τους macακηδες εχει αντιστοιχο word excell o mac ? θα εχει σιγουρα ειναι στο πακετο της
αγορας του mac ? και υπαρχει καποιου ειδους συμβατοτητα με τα αρχεια του word και excell?
dhladh ενα αρχειο γραμμενο στο excel μπορω να το ανοιξω και να δουλεψω στο mac...?

LoGotHeTiS

• Guest
Πρώτον υπάρχει το iWork -σαν το office- το οποίο όμως είναι trial σε έναν καινούργιο mac,ωστόσο υπάρχει και το office 2008  της microsoft κανονικά έκδοση για mac που μπορείς να την "αγοράσεις"..Tέλος υπάρχει πλέον και τρίτη επιλογή το openoffice..

Όλα αυτά καθώς και κάθε πρόγραμμα για mac υπάρχουν "σε όλα τα καλά μαγαζιά"....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
παιδια επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο υπολογιστες θελω την βοηθεια σας.στην δουλεια μου εχω ενα pc το οποιο ενω μπαινει κανονικα στο Internet μερικες σελιδες δεν τις ανοιγει οση ωρα κι αν περιμενω.μπορει να περασουν 3 λεπτα και μετα να μου βγαλει το μηνυμα ΄΄δεν βρεθηκε ο εξυπηρετητης΄΄,ενω σε διπλανο υπολογιστη ανοιγουν κανονικα. για παραδειγμα δεν μου ανοιγει το pathfinder,την σελιδα του σ.φ. νεαπολης και καποιες αλλες.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
το firewall σου ίσως μπλοκάρει τις σελίδες αυτές.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
και μπορω να κανω κατι γι'αυτο? ???

rounos

• Guest
Μεσα στο control panel σου γραφει internet connections και εκει μεσα firewall settings.Αν ειναι αυτο,απο εκει ρυθμιζεις τις παραμετρους του firewall,δηλαδη το απενεργοποιεις αν θελεις,αλλα ειναι επικυνδυνο αυτο αν δεν εχεις αλλο προγραμμα για προστασια απο ιους κλπ.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω

Argonath4

• Guest
SOS.... provlima me to gamimen* PC mou...

Otan paw na kleisw to PC (shut down) i restart mou vgazei mple othoni me to parakatw minima kai o ypologistis den kleinei !!

STOP: c000021a (Fatal System Error)
The Windows Logon Process System process terminated unexpectedly with a status of 0xc0000000 (0x0000000 0x00000000). The system has been shut down.

Se oti forum epsaksa vrika pws auto to minima vgainei otan anoigoun to PC.... se emena to vgazei otan to kleinw.

Episis to periergo einai pws den prepei na exoun sxesi ta windows (exw xp) kathws fortonoun kanonika kai otan kleinw to pc, kai pali kleinoun kanonika.

Nomizw pws isws na yparxei provlima se kapoio hardware alla den kserw kai polla apo auta :P

HELP please  :D

Y.G.  Dokimasa epanafora systimatos alla tsifos...kathws otan pane na kleisoun ta windows kai na kanei restart to pc mou vgazei kai pali to idio minima... to idio kai me safe mode...

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **

Offline Geo

• Αλλαγή
οι γνωστές μπλε λακαμίες των windows.

Μην παιδεύεσαι και πολύ....back-up και καπάκι....format....

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Dose to pc ston bazelo me metaggrafi...autoi ola ta agorazoun xaxaxaxaxaxa

format aderfe....
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline bane

• Αλλαγή
παιδια να ρωτησω κατι και αν μπορει καποιος να βοηθησει.
θελω να εγκαταστησω στο pc το java και κατι συμβαινει πιθανον με τα security options και μου βγαζει error encounter και με πεταει εξω.στην αρχη μου ελεγε για το active x control   οτι δεν ηταν ενεργοποιημενο. μετα το εκανα .αλλα παλι τιποτε

να σας πω και γιατι το θελω .θελω να κατεβασψ τραγουδια απο το lime wire για ενα mp4 της κορης μου. και ενω το εχω εγκαταστησει θελει το java. παρολο που το ιδιο το lime wire  εχει μεσα το java δεν το εγκατεστησε για καποιο λογο. μπορει καποιος να φανταστει τι μπορει να φταιει ? εχω πνιγει και η κορη γκρινιαζει  ... ;D και δεν αντεχεται
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
bane δοκιμασε σε πρωτα να την κατεβασεις manual και μετα καντην install,εαν δεν βγει και αυτο δοκιμασε να τη κανεις install  σε safe mode
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline bane

• Αλλαγή
ευχαριστω pad78 .να δω βεβαια πως θα το κανω αλλα θα προσπαθησω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

PAOK_VOLOS

• Guest
Συνδέω(σωστά)την κάρτα ήχου με την tv και δεν ακούγεται τίποτα(το pc ειναι συνδεδεμένο στην tv).Τι μπορεί να φταίει γμ το φελέκι μου? >:(Τα έψαξα όλα(ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής,και στο προγραμμα της καρτας γραφικών,στον πίνακα ελέγχου).
Μηπως να ξανακάνω εγκατάσταση του cd της καρτας ήχου?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αν βαλεις κατι αλλο, π.χ. ηχεια, πανω στην καρτα ηχου παιζει? Αν παιζει τοτε δεν φταιει ουτε η κατρα ηχου ουτε το pc. ψαξε τα settings της τηλεορασης
Στον κοσμο αλλος κανενας