Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
φίλε κατέβασε το πρόγραμμα YouTube Downloader, αυτό κατεβάζει τα βίντεο σε μορφή .flv και μετά με το ίδιο πρόγραμμα εσύ μπορείς να τα μετατρέψεις σε mp3 κρατώντας μόνο τον ήχο, είναι πολύ απλό και εύχρηστο
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
ευχαριστω αδερφε!
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
Αδερφοι εν Χριστο ΠΑΟΚΑΡΕΣ καλησπερες.
εχω εναν δεκτη ψηφιακων καναλιων για την τηλεοραση μαρκας (με εκαψες) edision. Διαθετει και θυρα usb και δυνατοτητα εγγραφης. μονο που κανει εγγραφη με καταληξη *.dvr  και δεν μπορω να τα δω στον υπολογιστη μου. Δεχομεθα καθε μορφη βοηθειας. Ευχαριστω!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!
PAOK YPERANO OLON!!!

GeorgT

• Guest
αν ξέρεις αγγλικα δοκίμασε τον τρόπο που λέει εδω:

http://www.moviecodec.com/file-types/codec-for-dvr-file-format-5738/2#msg1498204

apaoki13

• Guest
κατέβασε το tversity έχει πολλά codec που κατεβαίνουν μαζί με το πρόγραμμα (είναι ελαφρύ) και θα το καλύψει. Αλλιώς κατέβασε το vlc player μπορεί να παίξει τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα φόρματ.

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
Ευχαριστω Αδερφια!
Παω για δοκιμη. θα σας ενημερωσω για την εξελιξη.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
PAOK YPERANO OLON!!!

fatal_invasion

• Guest
ξερει κανεις πως μπορω απο ενα βιντεο στο youtube να παρω τον ηχο του σε μορφη mp3???

σου προτείνω να κατεβάσεις το vdownloader.Πολύ καλύτερο από αυτό που σε πρότεινε ο Ντάνι.Επιλέγεις από την αρχή σε τι μορφή θες να κατεβάσεις τα δεδομένα.

MetroStar

• Guest
Ακεταμπαλέ ζε του λε μπαιν μην.

JamaicaN

• Guest
ξερει κανεις πως μπορω απο ενα βιντεο στο youtube να παρω τον ηχο του σε μορφη mp3???

Audio Hijack για Mac χρηστες  :tsigaro:

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
Φιλε Neo_souli λιγο αργα το ειδα αλλα δοκιμασε το vlc
http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html
Τα .drm-ms τα πεζει κανονικα
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
Αδερφοι εν Χριστο ΠΑΟΚΡΕΣ καλησπερες
Δοκιμασα ολους τους τροπους αλλα πατος.
Περιμενω απαντηση απο εναν φιλο χακερα.
Αλλη ερωτηση. Ξερετε κανενα προγραμμα που να περνας ηχο στον υπολογιστη και να στον κανει κειμενο, περα απο τον λογογραφο?
 Ευχαριστω
Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα!!
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Επειδή έχω χάσει ή πετάξει το περιοδικό PC MAGAZINE(ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009)είναι εύκολο όποιος το αγοράζει να βγάλει 1 φωτογραφία με το τεστ που κάνει σε usb sticks(με τις βαθμολογίες) ;D
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Μάγκες, προσπαθώ να δω ταινία και με βγάζει τους υποτίτλους έτσι:

Το pc είναι καινούριο, έχει 1 μήνα που έβαλα τα windows 7 (με vista δεν την πάλεψα ούτε 10 μέρες), οι υπότιτλοι είναι αρχείο .str και επίσης δεν έχω το word. Μάλλον κάτι με τα fonts θα παίζει αλλά δεν τα ξέρω καλά αυτά... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. 

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα ρε φιλε αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι εκανα!!
Νομιζω πας στον πινακα ελεγχου και στις ρυθμισεις γλωσσας..Προσπαθησε απο εκει μηπως κανεις κατι...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline arwstos

• Αλλαγή
Για κανε αυτα Dimarko που προτεινει ο αλλος για τα Vista - παρομοια θα ειναι και στα 7 λογικα:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=130479

Για Vista Start> Control Panel.,
διπλό κλικ στο Regional & Language Options,
στην καρτέλα Format, Location και Administrative (non unicode) βάλε Greek.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Άκουσα χίλιες δυο δεκατρείς λύσεις, οικογενειακά "γιατροσόφια" της θείας Ευλαμπίας, βάιρους αντιβάιρους, γιου ες μπι βουντού οβερκλόκινγκ μανιτού ντιβιντι σαμπς γιούνι κοντεκς και δε συμμαζεύεται...

Τελικά ήταν αυτό που λες αρρωστε.
Θενξ!
Με γλίτωσες απο ηρεμιστικά και χαρτορίχτρες.

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
Αν αυτό με τα regional settings δεν πετύχει, δοκίμασε να κατεβάσεις το VLC media player, είναι δωρεάν.

Σε αυτό μπορείς όταν ανοίγεις ένα αρχείο υποτίτλων, .srt, μπορείς να διαλέξεις και το encoding , οπότε διαλέγοντας ότι επιλογές περιέχουν την λέξη greek, ίσως να πετύχει.

Βέβαια στην αρχή απλώς έχε και τα δύο αρχεία (ταινία + υπότιτλοι) σε ένα φάκελο και απλώς κάνε open with vlc στο αρχείο της ταινίας. Μπορεί να δουλέψει κατευθείαν.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

GeorgT

• Guest
DiMarko βλέπουμε λοστ (πρέπει να είναι κάπου τελος 5 κύκλου)??

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Άκουσα χίλιες δυο δεκατρείς λύσεις, οικογενειακά "γιατροσόφια" της θείας Ευλαμπίας, βάιρους αντιβάιρους, γιου ες μπι βουντού οβερκλόκινγκ μανιτού ντιβιντι σαμπς γιούνι κοντεκς και δε συμμαζεύεται...

Τελικά ήταν αυτό που λες αρρωστε.
Θενξ!
Με γλίτωσες απο ηρεμιστικά και χαρτορίχτρες.

Και γω ειχα ετοιμη την απαντηση στο live.. αλλα δεν μ ακουγες :D.. δεν πειραζει τελος καλο ολα καλα ;)..χεχεχε