Author Topic: αστέρας τρίπολης-ΠΑΟΚ 2 - 0 Κυριακή 2/12/2007 ώρα 19.00 στη ΝΕΤ  (Read 8616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maria

• Guest
Τραβιόμαστε απο Αθήνα για την ιδέα μας....10 η ώρα το πρωί.Φτάνουμε στο χωριό τους. Η πόλη ολόκληρη ασπρόμαυρη....Καφετέριες στον πεζόδρομό τους ασπρόμαυρες....Φωνή απο το μεσημέρι κιόλας. Οι αλλόθρησκοι να χαζεύουν, μερικοί μας τραβάν στον δρόμο και μας λένε οτι δεν έχουν ξαναδει τέτοιο κόσμο.Κατάληψη στη πλατεία τους (γαμώ τα χωριά σας μπουρτζόβλαχοι), στο Δημαρχείο τους. Δε κουνιέται κανείς..Αδελφικές καταστάσεις, χαβαλές, προετοιμασία. Μια ολάκερη πόλη να έχει καταληφθεί απο τους ψυχασθενεις και να μη κρατιέται κανένας. Συσπείρωση απέραντη, όποιος έβλεπε τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ χθες και ζούσε μακριά απο την ελληνική αγωνιστική πραγματικότητα θα νόμιζε οτι η ομάδα ήταν πρώτη. Πορεία, σχιζοφρένεια, σπρέι στον τοίχο - αποκαθίσταται η τάξη στην πόλη απο την οποία είχαν ήδη περάσει μια χούφτα κιτρινιάρηδες.....Οι Τριπολιτσιώτες, η επίσημη Τρίπολη να μας λέει στο ξενοδοχείο τους οτι σαν τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς.

Και ύστερα γήπεδο. Πωπω στη Του, πω πω στη Τούμπα παιζουμέεεεε. 1200 αρρωστάκια, κατάληψη και στα επίσημα. Είναι πολύ μικρό το πέταλο να μας χωρέσει.....Το πέταλο που ο γαύρος με το ζόρι γέμισε...Φωτογραφίες στη "Θέση Δημάρχου" που καθόμαστε. Παλμός, φωνή, σύνθημα στο σύνθημα, χαζεύει ο κόσμος. Συγχρονισμός με τους απέναντι. Εμπρός Αητε - Δικέφαλε...Πιό Δυνατά,  Εμπρός Αητε - Δικέφαλε, Ποιό δυνατά, Εμπρός Αητε - Δικέφαλε. Νομίζω μας ακούνε ως τη Κόρινθο. Πραγματικά έρωτας. Λίγες συγκινήσεις στη ζωή συγκρίνονται με την τρέλα που κουβαλάμε. ΠΑΟΚτσάκια απο παντού. Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Πάτρα (καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα που πληροφορήθηκα οτι προχωράει),Σέρρες, Κολινδρό, Αθήνα, Κιλκίς,Γιαννιτσά, Δράμα, Πύργο......ΠΑΟΚτσάκια κάθε ηλικίας...Και μερικοί παλιότεροι, μερικοί απ αυτούς που κάποτε κοιτούσαμε με δέος στο ναο...Ασπρομάλληδες πίσω στις επάλξεις... ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑ ΚΑΤΩ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. Καράβι ο λαός του ΠΑΟΚ. Guerillas έτοιμοι για όλα. Λατρεία για το σύμβολο, απίστευτη ευρηματικότητα (με αποκορύφωμα τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κολοκοτρώνη), ΄πάθος που λίγη θα το καταλάβουν.

Ταλαιπωρία στο γυρισμό, μερικά σκυμμένα κεφάλια, όχι το δικό μου. Μετά τη Φυλή, η Τρίπολη. Αύριο ποιός ξέρει....Έχω πάρει χρόνο. Ξαναγύρισα σ αυτά που λέμε όλοι μεταξύ μας. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ. Αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε. Μακράν ασυναγώνιστος, πολεμιστής, αγέρωχος στρατιώτης του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ. Αυτόν υπηρετούμε, για αυτόν πασχίζουμε, για αυτόν πονάμε, αυτόν θα αγαπάμε. Τα αγωνιστικά τ αφήνω στους άλλους....όλοι ξέρουμε οτι η ομάδα αυτό έχει ταβάνι. Προσωπικά δεν τη βλέπω (χωρίς προσθήκες) πάνω απο την 7η 8η θέση.Έπαψε να με πειράζει. Τί είχα, τί έχασα.Εμένα αυτό μου μένει. Η κερκίδα...Μου μένει η ψυχεδέλεια για 70 ολόκληρα λεπτά, ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΓΓΟ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ.Παλάβωσαν οι μπάτσοι....ΤΡΑ ΛΑΛΑ, ΛΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ..Ραντεβου στο επόμενο...Εντός έδρας για μας εδώ στη χαμουτζία, στο Περιστέρι...Αυτά είναι τα σημαντικά.

Μερικοί γεννηθήκαμε, άλλοι γίναμε, άλλοι φτιαχτήκαμε, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ απο τους παλαιότερους...Είναι καιρός να μεταδώσουμε εγκυκλοπαίδεια στα πιτσιρικια, στα μικρά παιδιά του τί εστι κόσμος ΤΟΥ ΠΑΟΚ, να μη χάσουμε κανένα. Εμείς δεν χρειαζόμαστε γκεμπελική προπαγάνδα. Ένα εισητήριο να αγοράσουμε κάθε ένας απο μας σε έναν πιτσιρίκο για ένα εκτός έδρας μάτς μας. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται.Μόνο η έκσταση του ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....Αδιαπραγμάτευτα, αθεράπευτα, ανίατα να αγαπάει αυτο που του έμαθαν πριν μάθει την αλφάβητο, πριν μάθει προπαίδεια - ΝΑ ΖΕΙ Κ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ......
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΥΓ: Τσάκαλε Σερρέε, είσαι αρρωστάκι απο τα λίγα κ ξηγήθηκες πολύ όμορφα.Θα στο ανταποδώσουμε πολύ σύντομα.  

1 Θα σου πω... μόλις το διάβασα, και κλαίω. Αλήθεια. :smiley4: :smiley4: :smiley4:
Γιατί ήμουν εκεί. το είδα. έκανα κ εγώ ντου! δεν με ενδιαφέρει που χάσαμε στην μπάλα. γιατί κερδίσαμε στον κόσμο, στην ιστορία,(έμαθαν να μου μιλάνε για ιστορία οι άλλοι... μην πω τπτ... αλλά δν θα βρίσω τώρα...), στη θρησκεία, γιατί θρησκεία είναι ο ΠΑΟΚ!

Αυτό το συναίχθημα δν το είχα ούτε στην -4-. Βέβαια δν είμαι τόσο μεγάλη για να ξέρω, ούτε έχω την εμπειρία σας όλων εδώ, αλλά ξέρω τι είναι ο ΠΑΟΚ για μενα. και δν θα σταματήσει ποτέ να είναι μέχρι να πεθάνω.
Ειδικά όπως περιγράφεις το όχι απλώς αξιοσημείωτο: << εμπρός αητέ  -- δικέφαλε >> πωπω... μου σηκώθηκε η τρίχα... ξελαριγκιάστηκα!

Μπράβο ρε συ... να μου ζήσεις!!!

καταπληκτικός μπράβο

να υποκληθώ κ εγώ με τη σειρά μου... :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

Και τώρα να ρωτήσω κάτι...

Ποιος από σας πούλησε εισιτήριο στον μπαμπά μου??? μου είπε ότι το αγόρασε από κάποιον που είναι από το paokworld...

αυτά...

rounos

• Guest
Φετος απο τη μερια μου κριτικη δεν προκειται να γινει,και γιατι δε μου αρεσει αλλα και γιατι πιστευω οτι αν ΔΕΝ γκρινιαζω βοηθαω καλυτερα τον συλλογο.Μια παρατηρηση μονο χωρις να προσπαθω να δικαιολογησω τους παιχτες.....Ολες οι δημοσιογραφαρες,και πολλοι απο εμας,λενε για τα εκτος,και οτι ειμαστε χαλια.Κανενας ομως παληκαρια δεν αναφερει οτι εχεις παιξει εκτος με βαζελο,γαυρο,σκωληκα,τριπολη.Δηλαδη για να καταλαβω,με την ελευση Τεο περιμεναμε να πηγαιναμε σ'αυτες τις εδρες και να περνουσαμε μπαι,ξεχνωντας ΟΛΑ τα προβληματα που ειχαμε-εχουμε?Ειμαστε η ομαδα με το δυσκολοτερο προγραμμα μεχρι τωρα -για εκτος μιλαω-.Απο Τουμπα δεν προκειται να περασει κανεις -τα γλεντια ειναι στον Β γυρο- και με τις προσθηκες που φανταζομαι οτι θα γινουν,εγω ειλικρινα μας βλεπω μελλοντικα πολυ καλα.
Στηριξη στην ΙΔΕΑ ΜΑΣ,και παληκαρια φετος ξεκιναμε να κανουμε κατι καλο.Αλλα θελει και λιγο υπομονη.Απεριοριστη εμπιστοσυνη στον Τεο και Σαντος.....

spartiatis

• Guest
o antreas apo peristeri dytiki attikh parakolouthei?? de ta eipame polu sto gipedo... exo xasei ta tilefona sas!
... i omada mas exei ksenerosei xronia tora... o laos autos einai pou mas krata!!
exo ena mikro binteaki, pos mporo na to anebaso?
Rounos exeis apolyto dikio gia tis dyskoles edres sta paixnidia pou eixame ektos. Alla exthes nomizo deiksame to xeirotero eauto sta ektos. Den eida mia fasi me aksioseis stin antipali estia. Kati toylaxiston pou na mas aksione na paroume to X...  :(
« Last Edit: December 03, 2007, 18:43:07 by spartiatis »

La Doce-4

• Guest
ε τοτε ρε φιλε αφου πεσανε και φωτοβολιδες στο γηπεδο σπασαν και κυγκλιδωματα και μπενανε και οπαδοι για τα πανια χωρις αδεια...ας τιμωρηθουμε και ας ειναι κεκλεισμενων το επομενο εντος.που ειναι ο υπνος?
an isxuei to persino susthma ths super klikas de ti8ete 8ema keklismenwn.prostimo 8a pesei opws kai einai anamenomeno..telika apofasiste ti 8elete na sas 8ewroun oi a8hnaioi..kalous h kakous?egw de goustarw na me glifoun..an 8es na se glifoun diabaze metrosport kai spor tou bora kai perimene thn uperbash kai ton aga8opaoktsh pou einai panta panagitsa..

τοτε τι να το παιζουμε τζαμπα μαγκες και να τρωμε τιμωριες φταιμε δεν φταιμε..............μου δινεις την εντυπωση
οτι γουσταρεις ακομα και να μην καναμε κατι να τα μεγαλοποιεις απλα για να λες "κοιτα τι τους καναμε....."
φιλε με αυτην την λογικη αν την εχεις θα φτασουμε και στις φωτοβολιδες ...................Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ .....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ
ΚΑΝΑΝΕ...............απο ανθρωπο που δεν εχει σχεση με το ποδοσφαιρο και μενει εκει με ειπε οτι στο κεντρο της τριπολης ουτε καταστρεψανε ουτε ρημαξανε τιποτα συνθηματα μονο γραψανε.............

ti na goustarw re file?me mia omada pou otan emeis shkwname to kupelo autoi paizan topiko paizame...siga mhn asxolh8oume me tous tripolitsiotes.apla sou anefera memonomena peristatika pou ginan sthn polh (malakies giati den eixan nohma pou omws panta ginonte) gia na mhn agiopoioume ton kosmo mas...autoi eimaste kai panta 8a ginonte auta..na blepoume ligo thn pragmatikothta.egw de sou eipa oti kapsame thn polh...katalipsi kaname..kai opou kanei katalhpsh o kosmos tou paok panta ginonte kai mikrozhmies opws eginan ki ekei.
oso gia tis fotobolides pou les oti 8a ftasoume..de mporw na katalabw ti ennoeis?mono ton teleuteo xrono se 3 mats ektos edras toulaxiston egine kati analogo.
kai prin mia bdomada eksw apo thn toumpa eida ena kwlo na kaigete...pws egine auto?? as mh krubomaste pisw apo to daxthlo mas..panta megalo komati tou kosmou tou paok goustare mpaxala.kai de to lew egw...to leei i istoria tou kosmou mas.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ PAOKWORLD

SERRAIE WRAIO KAPELO RE SY STH 2H PHOTO ;D
« Last Edit: December 03, 2007, 19:20:46 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Apo mia proxeirh volta sto you tube

apsogh h parallagh tou gnwstou syn8hmatos  8)

http://www.youtube.com/watch?v=83cSvDqSJps (Embedding disabled, limit reached)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline petran4

• Αλλαγή
Kαι γω στα vip(ε ρε γελια ακου βιπ) της Τριπολης ημουν αδερφια  με ΙΧ.ειναι απλα τα πραγματα.
ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!!
« Last Edit: December 03, 2007, 20:00:40 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Τραβιόμαστε απο Αθήνα για την ιδέα μας....10 η ώρα το πρωί.Φτάνουμε στο χωριό τους. Η πόλη ολόκληρη ασπρόμαυρη....Καφετέριες στον πεζόδρομό τους ασπρόμαυρες....Φωνή απο το μεσημέρι κιόλας. Οι αλλόθρησκοι να χαζεύουν, μερικοί μας τραβάν στον δρόμο και μας λένε οτι δεν έχουν ξαναδει τέτοιο κόσμο.Κατάληψη στη πλατεία τους (γαμώ τα χωριά σας μπουρτζόβλαχοι), στο Δημαρχείο τους. Δε κουνιέται κανείς..Αδελφικές καταστάσεις, χαβαλές, προετοιμασία. Μια ολάκερη πόλη να έχει καταληφθεί απο τους ψυχασθενεις και να μη κρατιέται κανένας. Συσπείρωση απέραντη, όποιος έβλεπε τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ χθες και ζούσε μακριά απο την ελληνική αγωνιστική πραγματικότητα θα νόμιζε οτι η ομάδα ήταν πρώτη. Πορεία, σχιζοφρένεια, σπρέι στον τοίχο - αποκαθίσταται η τάξη στην πόλη απο την οποία είχαν ήδη περάσει μια χούφτα κιτρινιάρηδες.....Οι Τριπολιτσιώτες, η επίσημη Τρίπολη να μας λέει στο ξενοδοχείο τους οτι σαν τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς.

Και ύστερα γήπεδο. Πωπω στη Του, πω πω στη Τούμπα παιζουμέεεεε. 1200 αρρωστάκια, κατάληψη και στα επίσημα. Είναι πολύ μικρό το πέταλο να μας χωρέσει.....Το πέταλο που ο γαύρος με το ζόρι γέμισε...Φωτογραφίες στη "Θέση Δημάρχου" που καθόμαστε. Παλμός, φωνή, σύνθημα στο σύνθημα, χαζεύει ο κόσμος. Συγχρονισμός με τους απέναντι. Εμπρός Αητε - Δικέφαλε...Πιό Δυνατά,  Εμπρός Αητε - Δικέφαλε, Ποιό δυνατά, Εμπρός Αητε - Δικέφαλε. Νομίζω μας ακούνε ως τη Κόρινθο. Πραγματικά έρωτας. Λίγες συγκινήσεις στη ζωή συγκρίνονται με την τρέλα που κουβαλάμε. ΠΑΟΚτσάκια απο παντού. Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Πάτρα (καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα που πληροφορήθηκα οτι προχωράει),Σέρρες, Κολινδρό, Αθήνα, Κιλκίς,Γιαννιτσά, Δράμα, Πύργο......ΠΑΟΚτσάκια κάθε ηλικίας...Και μερικοί παλιότεροι, μερικοί απ αυτούς που κάποτε κοιτούσαμε με δέος στο ναο...Ασπρομάλληδες πίσω στις επάλξεις... ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑ ΚΑΤΩ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. Καράβι ο λαός του ΠΑΟΚ. Guerillas έτοιμοι για όλα. Λατρεία για το σύμβολο, απίστευτη ευρηματικότητα (με αποκορύφωμα τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κολοκοτρώνη), ΄πάθος που λίγη θα το καταλάβουν.

Ταλαιπωρία στο γυρισμό, μερικά σκυμμένα κεφάλια, όχι το δικό μου. Μετά τη Φυλή, η Τρίπολη. Αύριο ποιός ξέρει....Έχω πάρει χρόνο. Ξαναγύρισα σ αυτά που λέμε όλοι μεταξύ μας. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ. Αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε. Μακράν ασυναγώνιστος, πολεμιστής, αγέρωχος στρατιώτης του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ. Αυτόν υπηρετούμε, για αυτόν πασχίζουμε, για αυτόν πονάμε, αυτόν θα αγαπάμε. Τα αγωνιστικά τ αφήνω στους άλλους....όλοι ξέρουμε οτι η ομάδα αυτό έχει ταβάνι. Προσωπικά δεν τη βλέπω (χωρίς προσθήκες) πάνω απο την 7η 8η θέση.Έπαψε να με πειράζει. Τί είχα, τί έχασα.Εμένα αυτό μου μένει. Η κερκίδα...Μου μένει η ψυχεδέλεια για 70 ολόκληρα λεπτά, ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΓΓΟ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ.Παλάβωσαν οι μπάτσοι....ΤΡΑ ΛΑΛΑ, ΛΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ..Ραντεβου στο επόμενο...Εντός έδρας για μας εδώ στη χαμουτζία, στο Περιστέρι...Αυτά είναι τα σημαντικά.

Μερικοί γεννηθήκαμε, άλλοι γίναμε, άλλοι φτιαχτήκαμε, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ απο τους παλαιότερους...Είναι καιρός να μεταδώσουμε εγκυκλοπαίδεια στα πιτσιρικια, στα μικρά παιδιά του τί εστι κόσμος ΤΟΥ ΠΑΟΚ, να μη χάσουμε κανένα. Εμείς δεν χρειαζόμαστε γκεμπελική προπαγάνδα. Ένα εισητήριο να αγοράσουμε κάθε ένας απο μας σε έναν πιτσιρίκο για ένα εκτός έδρας μάτς μας. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται.Μόνο η έκσταση του ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....Αδιαπραγμάτευτα, αθεράπευτα, ανίατα να αγαπάει αυτο που του έμαθαν πριν μάθει την αλφάβητο, πριν μάθει προπαίδεια - ΝΑ ΖΕΙ Κ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ......
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΥΓ: Τσάκαλε Σερρέε, είσαι αρρωστάκι απο τα λίγα κ ξηγήθηκες πολύ όμορφα.Θα στο ανταποδώσουμε πολύ σύντομα.  

:prosk:
Niente incontri....Solo scontri

Offline Suicidal

• Βασικός
me agaph........ tsakalaki....

http://www.paokworld.com/outputofarticle.php?ID=464

Πόσο γελοίοι και προβλέψιμοι τελικά όλοι οι δημοσιοβλάχοι... Δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να εξισώσουν τις φονικές φωτοβολίδες-ρουκέτες των χαμουτζήδων στο σάπιο μήλο με την καθόλα νόμιμη παρουσία των ΠΑΟΚτσήδων στην Τρίπολη. Για ακόμα μια φορά, δεν έχουν τσίπα καμία. Ας έχει και πάλι. Μόνοι μας και όλοι τους. Από το χέρι του tsakalaki μπορούμε να δούμε τί πραγματικά έγινε στην Τρίπολη. Ένας αγώνας που είχε μόνο νικητή τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος ταξιδεύει και πάλι μαζικά και στέλνει μήνυμα καθαρό. Μήνυμα που τα καθίκια το έχουν πάρει και για το λόγο αυτό μαγειρεύουν απαγόρευση μετακίνησης οπαδών...
« Last Edit: December 03, 2007, 20:57:38 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Geo

• Αλλαγή

Ένας αγώνας που είχε μόνο νικητή τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος ταξιδεύει και πάλι μαζικά και στέλνει μήνυμα καθαρό.
Μήνυμα που τα καθίκια το έχουν πάρει και για το λόγο αυτό μαγειρεύουν απαγόρευση μετακίνησης οπαδών...

Αυτός είναι ο στόχος τους......καιρό τώρα (από το παιχνίδι με το τυρί....πέρυσι)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
tsakalaki...respect ;D 8)

fatal_invasion

• Guest
geia sas paides..Den exo na sxoliaso kati gia to mats..Alla exo na po pos eixa apisteyta neyra me tin NET.poutanodimosiografoi gamo oti exete kai den exete palio arxidia..Tous eperna kai tilefono na tous krakso kai den to sikonan ta malakistiria.Fagame stin mapa ton rouli kai tin alli tin poutana 44 oloklira lepta.

Offline diegito4

• Αλλαγή
monadikes fotografies apo to @tsakalaki..
den yparxoun pouthena san kai aytes.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δυο κουβέντες απο εμένα για χθες και ας μην έχω σπουδάσει προπονητική, ευτυχώς έχω σπουδάσει μέσα στο οπαδικό κίνημα από 15 χρονών και έχω μάθει πως πάνω απο όλα είναι ο ΠΑΟΚ και οχι οι μισθοφόροι. Μια ζωή στη στεναχώρια είμαστε και εχθές πικράθηκα αλλά μέσα μου έλεγα δεν πειράζει υπομονή, θα φτιάξουν τα πράγματα.
Αυτοί που κάνουν κουμάντο  ξέρουν κάτι παραπάνω απο εμένα.
Πολύς κόσμος απο επάνω άλλοι με και άλλοι χωρίς εισιτήρια, πολλοί όμως και οι νότιοι ερχόταν κατα δεκάδες για να τσιμπήσουν το μαγικό χαρτάκι έστω και για την κερκίδα της Τρίπολης.
Έτσι και εμεις μια παρέα 3 ατόμων που τραβήχτηκε απο νωρίς στο κέντρο του μοριά, αναγκαστήκαμε να πάρουμε εισιτήρια και να καθίσουμε μαζί με τους Τριπολιτσιώτες στη θύρα 2.
Στην πόλη όπως τα λέει κάποιος πιο πάνω δεν έγιναν σπουδαία πράγματα σε σχέση με άλλες χρονιές και πόλεις.
Δεν ξέρω τι έγινε με την κατάληψη γιατί ήμασταν έξω απο το άλλο πέταλο και όταν πήγαμε να μπούμε η αστυνομία μας έστειλε στους δικούς μας.
Που να καθίσεις όμως όταν στην κερκίδα των φιλοξενούμενων δεν έπεφτε καρφίτσα, αναγκαστικά καθίσαμε στο σκέπαστρο το οποίο ήταν ήδη γεμάτο και ήμασταν πολλοί με εισιτήρια για την θύρα 2.
Πολλά τα μέλη του φόρουμ στις κερκίδες, συνάντησα πάνω απο 15 απο αυτούς που γνώριζα.
Άτυχη μέρα, πάμε παρακάτω δεν έχω και όρεξη να γράφω.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline Dani -4-

• Αλλαγή

ΕΙΔΑΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ;D ;D ;D ;D :D

TA EISITIRIA STA XERIA!!!KAPOU EKEI MESA EIMAI KAI GW OPOIOS ME BREI SOKOLATA DWRO

Daskale, mhpws foras aspromavra?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Geo

• Αλλαγή
ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ..... ΝΑ ΡΕ!
Στα @@ μας!
Με ΖΑΓΟΡΑΚΗ και Σάντος τι να μασήσουμε!

Μία μόνο παρατήρηση:
Οι παίκτες μας χρειάζονται και κάποια ιδιαίτερα μαθήματα....ώστε να τιμούν τον ΚΟΣΜΟ που έρχεται να τους συμπαρασταθεί.

ΚΕΡΔΙΣΕΙ - ΧΑΣΕΙ η ΟΜΑΔΑ, πρέπει να έρχονται κοντά στον ΚΟΣΜΟ...να τον ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ...Τουλάχιστον.
Ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια.....
Αυτό μας δίνει δύναμη...μας κάνει μία γροθιά. Πρέπει να το καταλάβουν..να το εμπεδώσουν....
Και να μην κολώνουν...ΟΚ ...θα φάνε και κανένα ξεμπαρκο μπινελίκι....Ε και? Από δικούς τους ανθρώπους θα το φάνε....από αυτούς που καταπίνουν τα χιλιόμετρα σαν τα ποπ-κόρν.....για να βγάλουν τα λαρύγγια τους για τον....ΠΑΟΚ!

Argonath4

• Guest

http://img98.imageshack.us/img98/5848/tripolipaok1resizewr9.jpg

http://img132.imageshack.us/img132/2029/tripolipaok3resizejg0.jpg

Mono o kosmos krataei... Fantasou na kaname kai prwtathlitismo.
Xarika poly pou eida polla melh tou foroum stin Tripoli...(tsakalaki oi fotos einai foveres adelfe)
Gia akoma mia fora oi tsoimpa tis peloponisou stathikan antaksioi twn prosdokiwn mas  ;D

y.g.1   Elpizw na kaname arketa PAOKtsakia auto to S/K stin Peloponiso.

y.g.2  Tosa sprey kai tosa autokolita tou PAOK amvifalw an exoun <<ksodeutei>> se alli poli...ektos tis tripolis   ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Millwall, kai sy sta V.I.P ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kostas4

• Guest
Millwall, kai sy sta V.I.P ?

φλωρεψαμε πολυ σαν λαος..ολοι vip και λεζαντα... 8)