Χωρίς να θέλω να κάνω τον προπονητή,ούτε τον ξερόλα,άλλωστε είμαι 100% υπέρ της άποψης να μείνει ο Σάντος όχι απλά για 3 αλλά και για 5 χρόνια, αλλά νομίζω ότι έτσι όπως παίζει ο ΠΑΟΚ,εκτός έδρας δεν κερδίζει πουθενά.Η γνώμη μου είναι οτι ο προπονητής θα πρέπει να δοκιμάσει κάποια διαφορετικά πράματα.Εντάξει,το καταλαβαίνω,δεν έχει μια χαφάρα να κάνει παιχνίδι,δεν έχει δεξί μπακ κτλ,αλλά θα ήθελα προσωπικά να τον δω να δοκιμάζει κάτι άλλο.Δεν θα υποδείξω ούτε πως πρέπει να παίξει,ούτε ποιους θα βάλει.Απλά,βλέπω οτι έχουμε 0 ευκαιρίες σε 5 εκτός έδρας παιχνίδια (αν εξαιρέσουμε καναδυο με γαύρο).Επίσης,όποιος βλέπει θετικό τον Μαλεζά,έχω διαφορετική γνώμη.Έχουμε φάει 5 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια στο κέντρο της άμυνας μετά απο σέντρα ή στημένο.Αν δεν καθαρίζει αυτές τις φάσεις το ψηλό και δυνατό σέντερ μπακ,δεν θα περιμένω από τον χαραλάμπους ή τον σνάουτσερ να το κάνει.Και φυσικά θα ήθελα επιτέλους να δω κάποιους από τους μικρούς να παίρνουν λεπτά συμμετοχής.Χάνεις 2-0,έτσι όπως παίζεις βλέπεις οτι δεν το γυρίζεις,ε βάλε μου ρε κόουτς τον Αθανασιάδη να πάρει εμπειρίες το παλικάρι.