Author Topic: αστέρας τρίπολης-ΠΑΟΚ 2 - 0 Κυριακή 2/12/2007 ώρα 19.00 στη ΝΕΤ  (Read 8853 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
A...swstos...nomiza pws eisai apo dw adelfe..sorry..gia pes pareleipomena....an eixe tipota...an exeis dia8esi diladi...

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στα αδέρφια που ήταν στο γήπεδο, όλοι σπίτια τους με υγεία, για αυτούς είμαστε ΠΑΟΚ και αυτοί για μας. Κουράγιο παίρνουμε ο ένας από τον άλλο.

:prosk: :spray:
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
ante ΔΑΣΚΑΛΕ telos to paramithi aurio mathima theloun ta paidia. 
    pes tous gia tin istoria tou ΠΑΟΚ tis kales epoxes... ante na mathoun stin kalamata ti ΗΤΑΝ o ΠΑΟΚ kai oxi ti einai.....pes kai gia ton lao einai palikaros . kai gia ton proedro metraei o theo   
  kapoio paoktsaki tha kanis opos giname kai emeis sta dyskola.........................paokara re na to mathoun oloi.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

p@oki-92

• Guest
Μην το πολυκουραζεται το θεμα.τρεις ειναι οι λυσεις αποψε για να ερθουμε στα ισια μας"
1.γυναικα,
2.ξυδι,
3.μουσικη.
Διαλεχται , η επομενη αγωνιστικη ερχεται ολοι στα χαρακωματα.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ VIP ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ .ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ VIP ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟΥ :D
1.ksemina apo ginaika
2.ksemina apo ksidia
3.exo xasei to software gia tin karta ixou k den exo mousiki...

ti skata???!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Τριπολη εφτασα 2 η ωρα.Αμεσως παω σε μια πλατεια βλεπω 50 δικους μας να την πεφτουν ετσι χυμα.λεω οι αλλοι που ειναι?μου λενε στην

παρακατω πλατεια, εκει που λετε ειχε μια μεγαλη πλατεια στο δικαστικο μεγαρο παω βρισκω τα αλανια μας να παρω τα εισιτηρια την εχουνε πεσει

μιλαμε σε κατι γκουντις και τα εχουνε κανει ξερετε εσεις πως, η γυναικεια περιοδος καλυτερη ειναι..

εχουμε απλωσει τα πανο μας και λιαζομαστε σα να μην τρεχει τιποτα.περναει ενας γαυρος, στραβοκοιταξε εφαγε το ξυλο της ζωης του

παμε γηπεδο..απο εξω μιαμιση ωρα να δουνε τι θα μας κανουνε.εν τω μεταξυ πηγαιναμε ετσι στο χυμα ρε εξω απο τα εκδοτηρια τους δεν επαιζε

τιποτα..ε μετα εγιναν τα κλασσικα τα δικα μας απο εξω επεσαν 1-2 χημικα απο τα αγαπητα και φιλησυχα τριπολιτσιωτικα οργανα της ταξεως,

μιας και ειχαν ερθει 500 παραπανω απο το προβλεπομενο και ανακαλυψαμε μια ανοιχτη πορτα και μπηκαμε σαν κυριοι στην κεντρικη..οι υπολοιποι

απλα περνουσαν χωρις να μας κοψουν το εισιτηριο.φανταζεστε λοιπον. Πολυ καλη κερκιδα, αλλα μετα το 2ο γκολ πεσαμε και ειναι κατι που το

ειδα νομιζω για πρωτη φορα τοσο πολυ. αλλα γενικα ηταν επιβραβευση του λαου μας, μας εκαναν 5 παρατηρησεις οτι δεν θα αρχισει ο αγωνας,

ΠΑΟΚ εμεις, ο Ποικιλιδης-μπραβο του-ευγενικα μας ελεγε να την κανουμε στην αλλη κερκιδα, τιποτα εμεις, βοηθησε γενικα ο ΠΟΙΚ. ΚΟΣΜΟ..

τιποτα μαγκες ειμαστε πολυ κορυφη σαν λαος μονο εμεις τα κανουμε αυτα, τα ειδατε τα χανουμια πως την εκαναν ε?

για την ομαδα δεν μπορω να γραψω τιποτα.Αληθεια που ηταν οι παιχτες γιατι εγω δεν τους ειδα, μηπως απεκτησα μυωπια?

Photis

• Guest
Mallon itan stin toumpa adelfe......dioti mono ekei fenontai....

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Εχω και γω καμιά ωρίτσα που γύρισα... απλα θα πω οτι απο κερκίδα όπως τα λέει ο δάσκαλος.... δεν υπάρχει άλλος τέτοιος λαός!
Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε, πέρασα μέσα απο τους Τριπωλιτσιώτες και ήταν πελαγωμένοι γιατι τους πήραμε την κερκίδα και ήταν και σίγουροι οτι θα μας βγάλουν έξω για να πάνε να κάτσουν αυτοί!  ;D
Μπήκα μέσα καμιά ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας και είδα το μισό γήπεδο να είναι ΠΑΟΚτσήδες. Μιλάμε για τρέλα..
Αφηνιασμένοι είμασταν, βγάζαν φωτογραφίες οι απένταντι, που να είχαμε και ομάδα...
Εγω προσωπικά ήμουν προετοιμασμένος όπως είχα πει και δεν περίμενα πολλά απο το ματς.

Για το δικέφαλο αετό και τον τρελό σου το λαό...

gikpo4

• Guest
kai go molis girisa kai exo faei poli pikra
ti kerkida itan pali afti
mono gia ton trelo lao eprepe na mas dosoun etsi to diplo
giati an perimoune ap tous paiktes den exei aspri mera
katalavan kai oi tripolitsiotes ti esti laos tou paok

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΕΠΕΙΔΗ διαβαζω τα προηγουμενα ποστς πριν αρχισει το ματς

ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ VIP?

ΤΙ VIP ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ

ΡΕ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ

ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΟΣΚΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ?

ΕΙΔΑΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ;D ;D ;D ;D :D

TA EISITIRIA STA XERIA!!!KAPOU EKEI MESA EIMAI KAI GW OPOIOS ME BREI SOKOLATA DWRO

O VAGGELIS ZHTHSE SYGNWMH APO TO LAO...

TWRA TO EMATHA PETHANE O SANNON.... :-[
« Last Edit: December 03, 2007, 01:00:44 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

Offline savage republic

• Βασικός
Daskale,se vrhka! Eisai autos pou fwnazei! :D

glyfada4

• Guest
Παιδιά γεια σας!Γυρισα κι εγω από Τρίπολη εδώ και καμιά ώρα...Πραγματικά το σύνθημα "Αλλαξτε πόλη, ασπρόμαυρη είναι όλη" τα λέει όλα και σήμερα..όπου και να γυρνούσες το μάτι σου έβλεπες ασπρόμαυρο...Παντού,εκτός από τον αγωνιστικό χώρο..Εγω παιδιά,σήμερα ξενέρωσα...Και δεν ξενέρωσα που χάσαμε-για να είμαι ειλικρινής το περίμενα και λίγο-αλλά ξενέρωσα που κανένας από τους παίχτες δεν πάλεψε και δεν αγωνίστηκε γι'αυτόν τον κόσμο..Κρίμα...

Photis

• Guest
Hahahahahahhaha...einai aftos me to eisitirio.... ;D ;D ;D

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Και βέβαια η γαμημένη η ΕΤ3 δεν έδειξε τίποτα απο τον καλύτερο λαο στην Ελλάδα !! Το μόνο που έδειξε ήταν μια ήρεμη στιγμή την ώρα των διαπραγματεύσεων...
Το μόνο που συγκινεί την ΕΤ3 είναι τα χαρτάκια της θύρας 3 του Χαριλάου...

Γιαυτό δείτε μόνο στο youtube τι πραγματικά έγινε στην Τρίπολη σήμερα...

giannis80

• Guest
Χωρίς να θέλω να κάνω τον προπονητή,ούτε τον ξερόλα,άλλωστε είμαι 100% υπέρ της άποψης να μείνει ο Σάντος όχι απλά για 3 αλλά και για 5 χρόνια, αλλά νομίζω ότι έτσι όπως παίζει ο ΠΑΟΚ,εκτός έδρας δεν κερδίζει πουθενά.Η γνώμη μου είναι οτι ο προπονητής θα πρέπει να δοκιμάσει κάποια διαφορετικά πράματα.Εντάξει,το καταλαβαίνω,δεν έχει μια χαφάρα να κάνει παιχνίδι,δεν έχει δεξί μπακ κτλ,αλλά θα ήθελα προσωπικά να τον δω να δοκιμάζει κάτι άλλο.Δεν θα υποδείξω ούτε πως πρέπει να παίξει,ούτε ποιους θα βάλει.Απλά,βλέπω οτι έχουμε 0 ευκαιρίες σε 5 εκτός έδρας παιχνίδια (αν εξαιρέσουμε καναδυο με γαύρο).Επίσης,όποιος βλέπει θετικό τον Μαλεζά,έχω διαφορετική γνώμη.Έχουμε φάει 5 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια στο κέντρο της άμυνας μετά απο σέντρα ή στημένο.Αν δεν καθαρίζει αυτές τις φάσεις το ψηλό και δυνατό σέντερ μπακ,δεν θα περιμένω από τον χαραλάμπους ή τον σνάουτσερ να το κάνει.Και φυσικά θα ήθελα επιτέλους να δω κάποιους από τους μικρούς να παίρνουν λεπτά συμμετοχής.Χάνεις 2-0,έτσι όπως παίζεις βλέπεις οτι δεν το γυρίζεις,ε βάλε μου ρε κόουτς τον Αθανασιάδη να πάρει εμπειρίες το παλικάρι.

giorgos4

• Guest
Λίγο έλειψε να "τιναχτεί στον αέρα" η αναμέτρηση της Τρίπολης μετά από εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ που δεν είχαν εισιτήριο.

Συγκεκριμένα, σχεδόν μία ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, περίπου 400 οπαδοί του ΠΑΟΚ -εκτός αυτών που είχαν εισιτήριο- κατέλαβαν την θύρα των επισήμων, σπάζοντας κιγκλιδώματα και χρησιμοποιώντας καπνογόνα, θέλοντας να πάρουν θέση στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το ματς.

Η Αστυνομία απέφευγε να αναλάβει την ευθύνη και έριχνε το "μπαλάκι" στις διοικήσεις των ομάδων. Το παιχνίδι κινδύνευσε να μη γίνει, αλλά τελικά μετά από διαβουλεύσεις άρχισε με καθυστέρηση περίπου 5 λεπτών.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AsterasTr_PAOK/178199.html

Melb4

• Guest
1. To ipotimitiko 'horio' pou lete merikoi gia tis dithen mikres poleis prepei na stamatisei. Ap' ta 'horia' o PAOK ginetai omada me pollous i ligous opadous.

2. Giati na pesei prostimo stous paiktes; O asteras einai 4os stin vathmologia. Emeis kserete pou imaste; Gia poio logo na perimenoume to 2;
« Last Edit: December 03, 2007, 02:47:28 by Melb4 »

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Magkes wraios o laos mas den diafwnw! alla dustuxws den paizei mpala o laos..Me autin tin omada pou exoume k me tin kali poreia pou exoun ta skoulikia xanoume kathe mera.. sta agwnistika twra: re vaggeli eisai stin omada 4 xronia re palikari mou. ti perimeneis gia na paikseis? kathe xrono vasizetai to organwtiko kommati panw sou k den exoume allo paixti setin thesi sou.. re santos einai poluteleia gia ton simerino paok na min ksekinaei o xristodoulopoulos..ton ithele i liverpool ton thelei o gauros k den kanei gia emas? na tou vreis thesi an opws lene merikoi epaiontes san ton kolka den exei podosfairiki tautotita... episis vlepeis i xronia einai xameni..prosppathise na kerdiseis kati..vazeis ton vruza k den vazeis ton pitsirika ton athanasiadi...einai eukairia fetos na kerdiseis kana paixti toulaxiston..xaralampous palikari mou se alles epoxes tha plirwnes gia na epaizes ston paok..asxete

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
kai gw eftasa Lamia prin kana misawro...entaksei ti na peis??H omada teleiws xwma,fagame to goal .eixame posi wra akoma kai den pisteuame oti 8a valoume gol...

emena pantws m'arese to paidaki me tin simaia otan den eixame mpei oloi akoma pou pige mexri tin sentra tou gipedou ;D

polu mounopana autoi oi vlaxoi,fwnaksan kai ante8nika...
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Tatas

• Guest
geia xara... ta dika sas sxoleia gia lao kai omada ta exete kanei.... omos eida kai kapoia kaka sxoliakia gia aytou
pou mpikane leei me ntou... eleos... pedia xoris eisitiria itan.. ta opoia kapos eprepe na mpoune.. den katalava diladi?
akou aksioi tis moiras mas... alla kapioi apo sas(Den lew oloi) se ligo kairo tha vgenete kai tha lete.. kai emeis tote kaname katalhpsh stin tripolh... tote tha ste mages e?
re simazeuteite ligo... PAOK EISAI...  oso to oti mpikan sta epishma apla etyxe ayti i thyra na itan dipla sto petalo kai eukola prosvasimi...
kai stin teliki.. eleos pou tha diname stous paparhdes 20 kai 30 evro eisitirio....

Offline Suicidal

• Βασικός
TI EGINE RE GAMWSKOLIKA ?
Nai kala katalabes esena lew apo Sindo meria........

Den se eftase to tsimpouki apo ta xanoumia xtes,
kai apalineis ton pono sou me thn htta mas ? ? ?

skoulikosperma pitsiriko, na 3ereis oti xaristika eisai akoma mesa......
mono prosexe..... den 3ereis kamia fora ! konta eisai....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo