Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49809 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
Μετά το ντου των τελευταίων δύο ημερών μπορώ να πω ότι είμαι ψιλο-ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου. Το σημαντικό πλέον είναι αυτοί οι 9.500 να επενδύσουν στην αρρώστια τους και στην επόμενη αύξηση. Απ' ότι κατάλαβα αυτή θα ανοίξει σε 2 μήνες περίπου οπότε υπάρχει χρόνος για αποταμίευση. Άλλα 2 εκατομμύρια να μαζέψουμε και θα είμαστε σε καλό δρόμο. Μετά έρχονται και τα διαρκείας και το βγάλαμε το budget της επόμενης σεζόν.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Σε μια τραπεζα στην θεσσαλονικη εμαθα πως την ωρα που κλεινανε, δωθηκε εντολη να περνανε μεσα μονο οσοι ειναι για τον ΠΑΟΚ. Ολοι οι αλλοι πουλο. Ετσι ρε ΠΑΟΚ!

μην τα λές αυτά διότι θα παραπονεθούν ξανά από την παπαναστασίου , όπως την άλλη φορά που άνοιξε κυριακή η εθνική. Τους βλέπω να στέλνου καμια 3000 mail πάλι στην τράπεζα της ελλάδος ότι παραβίασε η μαρφίν το ωράριο!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline agraf

• Αλλαγή

Το σημαντικό πλέον είναι αυτοί οι 9.500 να επενδύσουν στην αρρώστια τους και στην επόμενη αύξηση.

apaoki13, δυστυχώς έτσι προκοπή δεν γίνεται. Άν περιμένουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι 10-20.000 να τραβάνε μια ζωή το κάρο στη λάσπη, μια ζωή με δανεικούς θα παίζουμε.

Πρέπει να ενεργοποιηθούν 60-70.000 ΠΑΟκτσήδες, μόνο έτσι θα δούμε χαΐρι!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
συμφωνώ...ο ΠΑΟΚ δεν είναι παπαναστασίου ούτε νιονιος να έχει  10000 μετόχους...
η ΑΜΚ που πέρασε είναι επιτυχία ΜΟΝΟ για τους 9500...ο λαός του ΠΑΟΚ ας αποδείξει  ότι αξίζει αυτούς τους τρελαμένους που τρώνε χιλιόμετρα με το κουτάλι για τον ΠΑΟΚ... και όσους έμπρακτα στηρίζουν την ομάδα...ξαναλέω ο ΠΑΟΚ δεν είναι hobby ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα!
ίσως η μεγαλύτερη!

thomas

• Guest
στη νέα αύξηση τα αδέρφια που δεν πήραν θα μπορούν να πάρουν μετοχές.Δεν πειράζει όσοι είμασταν τώρα οκ και θα προστεθούν και νέοι μέτοχοι.όλα καλά.

rokas

• Guest
δεν υπαρχει μεγαλητερη ευχαρηστιση να εισαι μετοχος στην ομαδα που αγαπας.        γινεται το ονειρο του καθε  οπαδου η φιλαλθου να παρει την ομαδα στα χερια του με αρχηγο τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ. ;) ;)

apaoki13

• Guest
Δυστυχώς δεν βλέπω φως. Απαισιόδοξος δεν είμαι αλλά το ταβάνι είναι οι 19.000 των διαρκείας. Από εκεί και πέρα δύσκολα να βρεις ανταπόκριση.

BIANCONERO

• Guest
Ξερω πολλους που δεν εχουν διαρκειας που πηραν μετοχες....το ταβανι το οριζουμε εμεις!
(Αμφιβαλει κανεις οτι αν αυριο ηταν ανοιχτες οι τραπεζες θα ειχε κοσμο αρκετο στις τραπεζες μετα την σημερινη φρενιτιδα? Αυτοι γιατι δεν ειχαν ευαισθητοποιηθει ως τωρα? Αυτο πρεπει να ψαξουμε με αφορμη την οποια επικειμενη νεα αυξηση!)

Argonath4

• Guest

Αν και με την ψυχή στο στόμα ( πήγα κατά τις 14:05) τελικά τα κατάφερα  :P

Προσωπικά είναι ευχαριστημένος με το ποσό που συγκεντρώθηκε αλλά και από την συμμετοχή, ειδικά με τον χαμό που έγινε τις τελευταίες μέρες. Είναι μια καλή αρχή και πιστεύω πως στην επόμενη αύξηση θα τα πάμε ακόμα καλυτέρα.

northeagle_4

• Guest
Sιγουρα δεν μπορει να ειμαστε ανικανοποιητοι αλλα σιγουρα δεν πρπει να ειμαστε ακομα ικανοποιημενοι.Με τις αλλες 2 αυξησεις πρεπει να φτασουμε 20000 μετοχους.Τεραστιο πειραμα και για την μετα Ζαγορ εποχη που καποια στιγμη δυστυχως θα ερθει.
  Εγιναν καποια λαθη και πολλα ΔΕΝ εγιναν αυριο με πιο καθαρο μυαλο θα προσπαθησω να γραψω καποιες ιδεες συνοπτικα και καποιες παρατηρησεις για την ΠΑΕ

guest4

• Guest
Και μην ξεχνάμε ότι χάρη σ' αυτά τα 500 χιλιάρικα που κατατέθηκαν σήμερα, γίνεται και η μεταγραφή του Αρμένη.

εγω θα αισθανομουν περηφανος, εαν τα χρηματα που εβαλα πηγαιναν
εξ ολοκλήρου στο αθλητικό κέντρο.
οι παικτες έρχονται και παρερχονται. τα τηλεοπτικά τα διαφημιστικα τα εισιτηρια κλπ ας καλύψουν τις
μεταγραφές.

Να ξέρω ότι και γω εβαλα ενα λιθαρακι στο αθλητικό κέντρο.στο μέλλον της ομαδας μας.
κατι σαν την τουμπα των πατεραδων μας

και είμαι σίγουρος ότι ο ζαγορ αυτό θα κάνει.

Offline bane

• Αλλαγή
ακουω πολλους να γκρινιαζουν οτι το 10.000 ειναι λιγο. δεν ειναι ετσι. ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ εχει κληθει να συμμετεχει σε 2 αυξησεις, να πληρωσει παικτες,να βαλει χρηματα για συνοπαδους του,να βαλει χρηματα για να ταξιδεψει,να βαλει χρηματα για να αποκαταστησει την υγεια του με οσα γινονται απο την ομαδα ,να παρει απο την μπουτικ για τα παιδια του, να βαλει για αδερφους του για οποιαδηποτε λογο, να να να να .δεν σταμταει. σε εποχες που δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει. με γνωμωνα τι? πεστε μου. να δει τιτλους, να παιξει ch.l ??ποιο ειναι το ανταλλαγμα να κανει ολα αυτα? γιατι θεωρουμε λιγο αυτο που κανουμε?οι 2500 σε μια μερα λεει κατι? εστω και αν σερνουμε τα κουσουρια ενος λαου της τελευταιας στιγμης?2 εκ ευρω λενε κατι? αν μας ελεγε ο ζαγορ οτι καθε χρονο για να βγει το μπατζετ θα κανουμε ερανο θα το καναμε ,ειμαι σιγουρος. ξερετε γιατι ?και να το εχετε παντα οδηγο στις καρδιες μας.

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. οι αλλοι απλα την υποστηριζουν. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

thomas

• Guest
Το σημαντικό είναι στην επόμενη αύξηση να συνεισφέρουν και άλλα άδερφια ώστε να μεγαλώσει ο αριθμός των μετόχων.Εγώ προσωπικά με τα χρήματα που θα εξοικονομήσω για την επόμενη αύξηση δεν θα αγοράσω και πάλι μετοχές.Θα τα δώσω σε μέλη της οικογένειας μου και σε φίλους ώστε να αποκτήσουμε νέους μετόχους, γεγονός πολύ πιο σημαντικο από το να μεγαλώσω το δικό μου ποσοστό.

Diego-4

• Guest
Πιστεύω πως στην δεύτερη ΑΜΚ θα ξεπεράσουμε κατα πολύ τους 15.000 μετόχους..Η φάση είναι όπως τα διαρκείας , ξεκινήσαμε απο τα 8.000 και φτάσαμε στα 20.000..
Ειμαι ευχαριστημένος απο την συμμετοχή και το ποσό που συγκεντρώθηκε και το λέω αυτό με το σκεπτικό οτι ήταν η πρώτη φορά.
Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλους αυτούς που το υστέρημα τους το κάνανε ΠΑΟΚ.
Ραντεβού στην δεύτερη ΑΜΚ.

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα bane. Ο ΠΑΟΚτσης αγαπαει την ομαδα του γιατι την αισθανεται το σπιτι του.Οι αλλοι υποστηριζουν ομαδες. Το αθλητικο κεντρο Μεσημβριας θα ειναι ενα κομματι απο το σωμα του ΠΑΟΚ και θα ειναι ενα ακομα κομματι απο το σπιτι του. Το εχτισε απο το υστερημα του σε μια εποχη που δεν υπαρχουν χρηματα και η αγορα εχει στεγνωσει. Η αγορα εξω εχει δουλευει με σφραγισμενες επιταγες και ο ΠΑΟΚ με ενα απλο καλεσμα του προέδρου του μαζεψε σε 20 εργασιμες μερες 2 εκατομμύρια.Χωρις προϋποποθέσεις και  ψευτικους τιτλους.Αλλα γιατι αγαπαει το σπιτι του.Γιατι ετσι εμαθε απο τους παππουδες του να ειναι νοικοκυρης.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.
ΠΑΟΚ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ακουω πολλους να γκρινιαζουν οτι το 10.000 ειναι λιγο. δεν ειναι ετσι. ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ εχει κληθει να συμμετεχει σε 2 αυξησεις, να πληρωσει παικτες,να βαλει χρηματα για συνοπαδους του,να βαλει χρηματα για να ταξιδεψει,να βαλει χρηματα για να αποκαταστησει την υγεια του με οσα γινονται απο την ομαδα ,να παρει απο την μπουτικ για τα παιδια του, να βαλει για αδερφους του για οποιαδηποτε λογο, να να να να .δεν σταμταει. σε εποχες που δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει. με γνωμωνα τι? πεστε μου. να δει τιτλους, να παιξει ch.l ??ποιο ειναι το ανταλλαγμα να κανει ολα αυτα? γιατι θεωρουμε λιγο αυτο που κανουμε?οι 2500 σε μια μερα λεει κατι? εστω και αν σερνουμε τα κουσουρια ενος λαου της τελευταιας στιγμης?2 εκ ευρω λενε κατι? αν μας ελεγε ο ζαγορ οτι καθε χρονο για να βγει το μπατζετ θα κανουμε ερανο θα το καναμε ,ειμαι σιγουρος. ξερετε γιατι ?και να το εχετε παντα οδηγο στις καρδιες μας.

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. οι αλλοι απλα την υποστηριζουν. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

Τα πες όλα Μπάνε.....τα πάντα όλα
« Last Edit: January 27, 2009, 11:12:24 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@bane! πραγματικά τα είπες όλα...
και σε αυτό συμφωνώ! αυτοί οι ΠΑΟΚτσήδες είναι άξιοι όλων των συγχαρητηρίων για όλα όσα κάνουν (και θα κάνουν χωρίς να περιμένουν αντίκρυσμα) αλλά στην πλάτη αυτών των μερικών χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων κάποιοι άλλοι υποστηρικτές όπως τους είπες κάνουν όνομα...και λεζάντα και και και...
ο ΠΑΟΚ τελικά φαίνεται να έχει περισσότερους από τους δεύτερους και λιγότερους από τους πρώτους...

εμένα αυτό με έχει στεναχωρήσει..και το ότι φτάσαμε τελευταία μέρα να γίνουμε 10000 πάλι δε λέει τίποτα...ούτε το ποσο (αυτό το λέγαμε από την αρχή,  είδα φίλους μου να δίνουν 20 ευρώ και να είναι 4μηνο χωρίς δουλεια...).Και 20000 να είμασταν πάλι τίποτα δε θα έλεγε...20000 μέλη έκανε ο gay ρε...και εμείς που παίρνουμε κομμάτι της ομάδας μας είμαστε 9500-10000?....

Το να λέμε 10000 γίναμε μπράβο οεο και τι κάναμε και τι wow κόσμος και πωπω τι κάναμε πάλι εμένα με βρίσκει αντίθετο...αλλα υπερθεματίζω σε ότι είπες! ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...(άλλοι πήγαν και φυλακή μην ξεχνάμε) και άλλοι λένε είμαι ΠΑΟΚ για λεζάντα....(μέχρι και ο ΒΑσιλειάδης ρε μας δουλεύει! αλήθεια μετοχές αυτοί πήραν???).

Περίμενα πολύ περισσότερα! πραγματικά...(ίσως να είμαι και φορτισμένος και γράφω ακαταλαβίστικα...σορρυ μάγκες)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Θα ήταν φρόνιμο πάντως να σχεδιαστεί απο σήμερα η διαφημιστική καμπάνια για την επόμενη ΑΜΚ.

Το πιο σωστό κατ εμε το είπε ο αδερφός πιο πάνω. 60000 ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
γαμαμε και δερνουμε ρε
στην επομενη τα διπλασια φραγκα ο καθενας και αντε γεια

Offline babis36

• Αλλαγή
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=17730&catid=24
Ï êüóìïò ìßëçóå… 27-01-2009 Ôï ðñþôï ìÝñïò ôçò äéÜèåóçò ôùí ìåôï÷þí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ïëïêëçñþèçêå êáé ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò ìüíï éêáíïðïéçìÝíïò èá ìðïñïýóå íá åßíáé áðü ôçí áíôáðüêñéóç ôïõ êüóìïõ êáé ôï ðïóü ôï ïðïßï Ý÷åé óõãêåíôñùèåß áðü ôï åã÷åßñçìá. Ðåñßðïõ äýï åêáôïììýñéá åõñþ Ý÷ïõí ìðåé óôá ôáìåßá ôçò ÐÁÅ êáé ïé íÝïé ìÝôï÷ïé ôçò ÐÁÅ Ý÷ïõí öôÜóåé ðëÝïí êïíôÜ óôéò äÝêá ÷éëéÜäåò.

Ï äñüìïò ðñïò ôçí ïéêïíïìéêÞ åîõãßáíóç üðùò Ý÷åé áíáöÝñåé êáé ï ÆáãïñÜêçò åßíáé ìáêñýò êáé äýóâáôïò. Ï ÐÁÏÊ üìùò äåß÷íåé ìå ôçí äõíáìéêÞ ôïõ êáé ôçí áíôáðüêñéóç ôïõ êüóìïõ üôé ïäåýåé ðñïò ôá åêåß åê ôïõ áóöáëïýò.

Ç ðñþôç öÜóç ôçò äçìüóéáò äéÜèåóçò ôùí ìåôï÷þí ïëïêëçñþèçêå êáé ôá áðïôåëÝóìáôá ãåìßæïõí ôïõò ðÜíôåò ìå éêáíïðïßçóç. Óå äýóêïëïõò êáéñïýò óáí áõôïýò ðïõ æïýìå ï áðëüò êüóìïò óôçñßæåé ôçí ïìÜäá êáé ôï åã÷åßñçìá ôïõ ÆáãïñÜêç, êáèþò 9560 íÝïé ìÝôï÷ïé áíôáðïêñßèçêáí óôï êÜëåóìá êáé ôï ðïóü ðïõ èá ìðåé óôá ôáìåßá ôçò ÐÁÅ áããßæåé ôá äýï åêáôïììýñéá åõñþ.

ÁðïôÝëåóìá áõôÞò ôçò áíôáðüêñéóçò åßíáé íá ðÝóåé ôï ðïóïóôü ôïõ Âáóßëç Ðáãþíç óôï êïíôÜ óôï 20%, êÜôé ðïõ6 óçìáßíåé ðùò ðëÝïí äåí Ý÷åé ðñüóâáóç óôéò áðïöÜóåéò
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα