ακουω πολλους να γκρινιαζουν οτι το 10.000 ειναι λιγο. δεν ειναι ετσι. ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ εχει κληθει να συμμετεχει σε 2 αυξησεις, να πληρωσει παικτες,να βαλει χρηματα για συνοπαδους του,να βαλει χρηματα για να ταξιδεψει,να βαλει χρηματα για να αποκαταστησει την υγεια του με οσα γινονται απο την ομαδα ,να παρει απο την μπουτικ για τα παιδια του, να βαλει για αδερφους του για οποιαδηποτε λογο, να να να να .δεν σταμταει. σε εποχες που δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει. με γνωμωνα τι? πεστε μου. να δει τιτλους, να παιξει ch.l ??ποιο ειναι το ανταλλαγμα να κανει ολα αυτα? γιατι θεωρουμε λιγο αυτο που κανουμε?οι 2500 σε μια μερα λεει κατι? εστω και αν σερνουμε τα κουσουρια ενος λαου της τελευταιας στιγμης?2 εκ ευρω λενε κατι? αν μας ελεγε ο ζαγορ οτι καθε χρονο για να βγει το μπατζετ θα κανουμε ερανο θα το καναμε ,ειμαι σιγουρος. ξερετε γιατι ?και να το εχετε παντα οδηγο στις καρδιες μας.
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. οι αλλοι απλα την υποστηριζουν. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ