Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 50052 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Η διαρκεια της ΑΜΚ ειναι κατι πολυ σημαντικο για την εκβαση της.Και εξηγουμαι.Οχι σε ανθρωπους σαν εμας που ειμαστε λιγο πιο μεσα στα πραγματα αλλα στους αλλους για να φτασει στα αυτια τους επαναλβανομενα θελει χρονο.Ειτε απο καποιον αλλο ΠΑΟΚτση φιλο τους ,είτε απο διαφημιση σε ραδιοφωνο ,είτε απο ένα ακουσμα στο γηπεδο, για να το κανει ο αλλος κτημα του, να προβληματιστει και να το κανει πραξη ,ειδικα οταν δεν ειναι τοσο κοντα στον ΠΑΟΚ θελει χρονο.Ο ρολος λοιπον του καθενος απο εμας που ειμαστε πιο κοντα στην ομαδα ειναι σημαντικοτατος και πρεπει να υπενθυμίσουμε σε ολους τους καλοπροαίρετους ΠΑΟΚτσηδες την αναγκη της ομαδας για οικονομικη ανασα. Αυτο που μοιριζομαι παντως ειναι οτι οντως τις τελευταίες μέρες παμε καλύτερα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μου λυνετε μια απορια?Γιατι νομιζα οτι εκτος απο το χαρτι επιβεβαιωσης οτι πηρες μετοχες επαιρνες στα χερια σου και τα κλασσικα χαρτια οπως αυτο http://stratoudakis-collections.com/images/products/THALAS_EPIXEIRHS.jpg

χεχε

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μετοχος πλεον και γω με τη βοηθεια της marfin κυψελης στην πλατεια βικτωριας.πραγματι πολυ εξηπηρετικοι και η διαδικασια γυρω στο 1 δεκαλεπτο.εντωμεταξυ ρωτησα τον υπευθυνο πως παει η διαδικασια και πραγματι ειπε πως εχει κινηση.ηδη δυο ατομα πριν απο μενα αγορασαν κι αυτοι οπως μ ανεφερε.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Και σκας κανα διπλο μεσα στο σαπιο μηλο και βλεπεις τη Δευτερα 2000 νεους μετοχους. Μαμω το χωριο μας μεσα...

apaoki13

• Guest
Μου λυνετε μια απορια?Γιατι νομιζα οτι εκτος απο το χαρτι επιβεβαιωσης οτι πηρες μετοχες επαιρνες στα χερια σου και τα κλασσικα χαρτια οπως αυτο http://stratoudakis-collections.com/images/products/THALAS_EPIXEIRHS.jpg

χεχε

Κρατάς την επιβεβαίωση για να πάρεις στα χέρια σου τους τίτλους όταν κυκλοφορήσουν. Αυτό μου είπαν. Απ' ότι κατάλαβα θα κυκλοφορήσουν τίτλοι όταν ολοκληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το πότε θα ολοκληρωθεί δεν ξέρουμε.

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Τους τιτλους σε εντυπη μορφη θα τους παρουμε οταν κλεισει η αυξηση και Ααααν αποφασισει να τις τυπωσει η ΠΑΕ. Παλαιωτερα ειχε αναφερθει απο τον Παπαδοπουλο οτι δεν θα τυπωνανε λογω μεγαλου κοστους

Ειδωμεν....
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Δύο μεγάλες καταθέσεις

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ φτάνουν καθημερινά στοιχεία από την κίνηση του λογαριασμού όπου καταθέτονται χρήματα για τις μετοχές. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να συγκροτηθεί το νέο μετοχολόγιο στο οποίο θα εγγραφούν οι νέοι μέτοχοι, οι άνθρωποι της διοίκησης μπορούν να παρακολουθούν τα ποσά που μπαίνουν στην αύξηση. Μέχρι την τελευταία ενημέρωση η μεγαλύτερη κατάθεση έφτασε τις 100.000 ευρώ (πιθανότατα αυτή ήταν η κατάθεση της διαφημιστικής εταιρείας που συνεργάζεται με την ΠΑΕ) και η αμέσως μικρότερη ήταν 10.000 ευρώ (ποσό που κατέθεσε ο Γιώργος Κούδας εκ μέρους των βετεράνων). Ολες οι υπόλοιπες αφορούν ποσά που δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1675418

Τα 20.000 του Κουρκούλη???
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline bane

• Αλλαγή
στο μοναδικο καταστημα της μαρφιν στην ευβοια ,που ειναι στην χαλκιδα ,εχουν γινει περιπου 55 αιτησεις . μπραβο στα αλανια ,εμαθα οτι ενα ατομο θα καταθεσει αυριο με εξουσιοδοτηση για ατομα της β.ευβοιας .παντως ευχομαι να δημοσιοποιηθουν και θα δειτε τι αιτησεις εχει κανει η αθηνα και θα παθετε πλακα. θα γινει και αλλος χαμος τις 3 τελευταιες μερες. αναμονη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

chiltsid

• Guest
και εγω ευχομαι να γινει δημοσιοποίηση,για να δουμε παλι ποσο καναπεδακιδες και βαρεμενοι ειναι οι θεσσαλονικης.
μπραβο στα αλανια σε ολοι την ελλαδα.

euboia4

• Guest
Αυτο ακριβως λεω και εγω στα τελευταια ποστ μου.Σχεδο οσους ξερω στην Αθηνα αλλα και στην περιοχη μου την βορεια Ευβοια που ειναι ΠΑΟΚ θα μπουν στην ΑΜΚ.Γιατι ρε παιδια τετοια απροθυμια απο την Θεσσαλονικη?

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Δεν ξερω αν εχει ξαναγραφτει αλλα χρειαζεται αποδεικτικο ΑΦΜ απο κρατικη υπηρεσια (εφορια, ΟΤΕ κλπ) γιατι απο ιδιωτικη δεν το δεχονται.
Νομιζω οτι τετοιες λεπτομερειες θα επρεπε να ειχαν διευκρινιστει απο την ΠΑΕ.

makptol

• Guest
στο μοναδικο καταστημα της μαρφιν στην ευβοια ,που ειναι στην χαλκιδα ,εχουν γινει περιπου 55 αιτησεις . μπραβο στα αλανια ,εμαθα οτι ενα ατομο θα καταθεσει αυριο με εξουσιοδοτηση για ατομα της β.ευβοιας .παντως ευχομαι να δημοσιοποιηθουν και θα δειτε τι αιτησεις εχει κανει η αθηνα και θα παθετε πλακα. θα γινει και αλλος χαμος τις 3 τελευταιες μερες. αναμονη

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ?
ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ?.....
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΜΟΝΟ 75 ΑΤΟΜΑ ? ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΥΜΕ ΛΙΜΠΕΡΟ
ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΧΑΛΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΜΕΤΟΧΟΥΣ
.... :(

Offline bane

• Αλλαγή
ατομο πηγε σημερα με αποδειξη τελων κυκλοφοριας για αποδειξη αφμ. δεν ξερω αν το εχει κανει αλλος και δεν θυμαμαι να πω την αληθεια αν το γραφει και πανω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Δεν ξερω για τα νεα διπλωματα. Το δικο μου δεν εχει ΑΦΜ.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αυτο ακριβως λεω και εγω στα τελευταια ποστ μου.Σχεδο οσους ξερω στην Αθηνα αλλα και στην περιοχη μου την βορεια Ευβοια που ειναι ΠΑΟΚ θα μπουν στην ΑΜΚ.Γιατι ρε παιδια τετοια απροθυμια απο την Θεσσαλονικη?

Γιατί αδερφέ μου στη Θεσσαλονίκη αφενός υπάρχουν πολλά λάχανα που δεν νιώθουν από οπαδισμό και αφοσίωση στην ομάδα και βλέπουν ΠΑΟΚ απλά επειδή δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι άλλο, και αφετέρου παίζει τόση παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμός από τα γαμημένα ράδια και τις φυλλάδες, που αν δεν δουν τον Κακά ή τον Αγκουέρο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ούτε πείθονται για τις προθέσεις και τις φιλοδοξίες της διοίκησης, ούτε είναι σε θέση να αντιληφθούν τα ωφέλη της ομάδας μας από το άνοιγμα αυτό.

Εξάλλου, ούτως ή άλλως, όσο πιο απομακρυσμένος είναι κάποιος από τη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, τόσο πιο πωρωμένος είναι με τον ΠΑΟΚ (ειδικά αν μένει νότια). Το ρητό ότι η πραγματική δύναμη του λαού του ΠΑΟΚ είναι η επαρχία δεν βγήκε τυχαία.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΑΛΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ... ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ...

ΟΛΟΙ ΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, 3 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ...

Offline babis36

• Αλλαγή
Ενταξει ρε παιδια χαλαρωστε με την Θεσσαλονικη.Καλα παμε και εδω σιγουρα θα μπορουσαμε και καλυτερα.Η νοοτροπια μας κακη αλλα ο μεγαλος ογκος των φιλαθλων μας παραμενει σε αυτην την πολη δυστυχως θα ελεγα εγω.Γιατι εγω τους θελω πανελλαδικα το ιδιο οπως και στο εξωτερικο.Οπως και να εχει αδερφια γερα μεχρι την τελευταια μερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=544&Itemid=9

5.447 ΜΕΤΟΧΟΙ...825.000 Ε & ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΝΤΟΥ ...

3 ακόμα εργάσιμες ημέρες μείνανε για την Α.Μ.Κ. που κλείνει την Δευτέρα 26/1/2009 και σήμερα περίπου 500 οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. βάλανε στην Marfin χρήματα από το υστερημά τους για το μεγάλο μας όνειρο...το προπονητικό κέντρο.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται κορύφωση άσχετα αν κάποιοι ΄΄μεγάλοι΄΄ μείνανε στις υποσχέσεις και δεν βοηθήσαν την ομάδα και κάνουν τζάμπα διαφήμιση.

5.447 ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΙΣ 825.000 Ε ήμαστε σήμερα Τετάρτη και οφείλουμε όλοι μας να πείσουμε τον διπλανό μας τις τελευταίες 3 μέρες της Α.Μ.Κ. να γίνει μέτοχος και να μην μείνει ΑΜΕΤΟΧΟΣ...
...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ive4

• Guest
Ένα μπράβο σε όλους όσοι είναι εκτός Θεσσαλονίκης που έχουν εκπλήξει τους υπαλλήλους της τράπεζας με την μαζική αγορά μετοχών.
Νίκος1988, στην ίδια τράπεζα πριν από 15 μέρες μου είπε ότι ήδη είχαν καταθέσει άλλοι 2-3 πριν από μένα. Σήμερα σου είπανε για 2 άτομα πριν από σένα ; Πάντως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Ελπίζω να βγεί λίστα μετόχων και να δούμε τι ποσά έχουν βάλει όσοι διοίκησαν τον ΠΑΟΚ ή όσοι μοστράρουν στα μμε σαν ΠΑΟΚτσήδες.
Πιστεύω πλέον ότι στο κλείσιμο της ΑΜΚ πρέπει να ετοιμάσουμε BLACK LIST με όσους δεν βοήθησαν ανάλογα με τις δυνατότητές τους, για όσους διψάνε για θέσεις και μόστρα, αλλά όταν είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη κάνουν τους Κινέζους. Η λίστα είναι ενδεικτική...

Αλεξόπουλος και Υιοί
Μαμιδάκης
Οικονομίδης
Βεζυρτζής
Κατσαρής
Δ. Παπαδόπουλος
Εγγλέζος
Καλύβας

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα κτλ

Σαχπατζίδης

Βετεράνοι (αν ισχύοι ότι όλοι μαζί οι Βετεράνοι μάζεψαν μόνο 10000 ευρώ, τότε ας πάνε να κρυφτούν)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ατομο πηγε σημερα με αποδειξη τελων κυκλοφοριας για αποδειξη αφμ. δεν ξερω αν το εχει κανει αλλος και δεν θυμαμαι να πω την αληθεια αν το γραφει και πανω

Και εγω ετσι πηγα. Με φωτοτυπια του εκαθαριστικου και την αποδειξη των τελων κυκλοφοριας.
Την φωτοτυπια δεν την δεχτηκαν, αλλα οταν τους εδωσα τα τελη, μου ειπαν οκ.