Αυτο ακριβως λεω και εγω στα τελευταια ποστ μου.Σχεδο οσους ξερω στην Αθηνα αλλα και στην περιοχη μου την βορεια Ευβοια που ειναι ΠΑΟΚ θα μπουν στην ΑΜΚ.Γιατι ρε παιδια τετοια απροθυμια απο την Θεσσαλονικη?
Γιατί αδερφέ μου στη Θεσσαλονίκη αφενός υπάρχουν πολλά λάχανα που δεν νιώθουν από οπαδισμό και αφοσίωση στην ομάδα και βλέπουν ΠΑΟΚ απλά επειδή δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι άλλο, και αφετέρου παίζει τόση παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμός από τα γαμημένα ράδια και τις φυλλάδες, που αν δεν δουν τον Κακά ή τον Αγκουέρο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ούτε πείθονται για τις προθέσεις και τις φιλοδοξίες της διοίκησης, ούτε είναι σε θέση να αντιληφθούν τα ωφέλη της ομάδας μας από το άνοιγμα αυτό.
Εξάλλου, ούτως ή άλλως, όσο πιο απομακρυσμένος είναι κάποιος από τη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, τόσο πιο πωρωμένος είναι με τον ΠΑΟΚ (ειδικά αν μένει νότια). Το ρητό ότι η πραγματική δύναμη του λαού του ΠΑΟΚ είναι η επαρχία δεν βγήκε τυχαία.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΑΛΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ... ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ...