Κάπου διάβασα ότι μέχρι τώρα 2.000 άτομα κατέθεσαν 250.000 για μετοχές και στην αρχή χάρηκα.
Φοβερή η ανταπόκριση του κόσμου σε περίοδο οικονομικής κρίσης και μάλιστα μέσα στις γιορτές, αλλά το ποσό που μαζεύτηκε είναι για να μας κλαίνε οι ρέγγες, 125 ευρώ/άτομο. Εγώ πιστεύω ότι η συλλογή αυτού του ποσού είναι το χειρότερο σενάριο της διοίκησης, η οποία μάλλον θα περίμενε ότι αυτοί που αγοράσανε διαρκείας θα επένδυαν μία χήνα (1.000 ευρώ) και θα τελείωνε το θέμα έτσι απλά και απαλά.
Με αυτούς τους ρυθμούς αν πιάσουμε τα 2,5 εκατομμύρια ούτε στον παπά να μην το πούμε. Δηλαδή αν μαζευτούν 10.000 επενδυτές θα μπούνε στα ταμεία της διοίκησης 1.250.000 ευρώ. Άρα η Α.Μ.Κ. θα ολοκληρωθεί σε 18 χρόνια. Συγνώμη για την απαισιοδοξία μου, αλλά αν βάζει ο καθένας 125 ευρώ, θα χρειαστούν 180.000 ΠΑΟΚτσήδες για να καλύψουν την Α.Μ.Κ. και μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει πολλά. Εύχομαι προς το καλύτερο!!!
Διαφορετικά όσοι μπορούν ή πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν και δε θα μπουν φυλακή στο τέλος ή δε θα έχουν γκρίνια από οικογένειες κλπ, ας κάνουν ένα κουράγιο και ας αγοράσουν όσες περισσότερες μετοχές μπορούν. Ας βάλουμε ένα κατώτατο όριο 300 ευρώ. Αλλιώς και τα 30 ευρώ καλά είναι.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από καποιους που ίσως άγχωσα, προσέβαλα ή ό,τι νιώθει ο καθένας του δίνω δίκιο, γιατί κατά κάποιο τρόπο μπήκα στην τσέπη του. Αγωνιώ, όμως, όπως όλοι σας για το μέλλον αυτής της ιδέας, ίσως της μοναδικής στον κόσμο που με εκφράζει σε εποχές διαφθοράς και απέχθειας για όλους και για όλα.
Φαντάζομαι ότι όσο πιο δυναμικά συμμετέχουμε, τόσο περισσότερο θα νιώσουμε ότι πετύχαμε σαν μία οργανωμένη ομάδα ενεργών μελών. Θα δείξουμε αυτογνωσία, ότι ξέρουμε τι ζητάμε, τι μπορούμε να πετύχουμε, θα νιώσουμε αυτόνομοι και νικητές όχι μόνο σαν ΠΑΟΚτσήδες, αλλά και για τον εαυτό μας στην προσωπική μας καθημερινότητα. Θα διώξουμε τη λιτότητα των περασμένων χρόνων από πάνω μας. Ίσως δώσουμε και το παράδειγμα κατά των αρρωστημένων καταστάσεων σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Θα ενισχύσουμε αυτό που πρεσβεύει ο Π.Α.Ο.Κ. όλα του τα χρόνια, αγωνιστικότητα με το λευκό να συμβολίζει τη λαμπρότητα του μέλλοντος και το μαύρο την αναγέννηση από τις στάχτες του.
Κατά τη γνώμη μου προτιμότερο θα ήταν να μην αγοράσει κάποιος διαρκείας τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά να συμμετέχει με τα ίδια χρήματα στην Α.Μ.Κ. Δυστυχώς οι μεγάλες αγάπες θέλουν και μεγάλες θυσίες.
Έτσι, για να αποδείξουμε και ότι δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν πατέρα, κανένα θείο και κανένα νοτιά ή βοριά.
Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ.!!!