Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 50190 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ένας τέτοιος θέλω να μου τύχει ρε πούστη μου. Πουτάνα όλα στην τράπεζα. όχι επιστολή, επι τόπου ζητάς να μιλήσεις με τον διευθυντή και τους ξεχέζεις ομαδικώς...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

fatal_invasion

• Guest
για μένα το τραγικό δεν είναι να σου πει μια υπάλληλος που σκυλοβαριέται, πέρνα αύριο. Αυτό είναι κλασικό στην Ελλάδα.
Το τραγικό είναι ότι υπήρξε υπάλληλος που έλεγε ότι τζάμπα βάζετε τα λεφτά και ότι τα τρώνε... Εδώ υπάρχει δόλος και κόμπλεξ κατά του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να απαντηθεί αυτό π.χ. με μία επιστολή στην τράπεζα ότι ο τάδε υπάλληλος σχολιάζει και μάλιστα δυσμενώς τις συναλλαγές των πελατών. Να χάσει τη δουλειά του ο κομπλεξικός γαύρος.

Σιγά τον δόλο ρε παιδιά.Και οι γονείς μου και όσοι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο τα ίδια λένε.
Όχι και να χάσουν τη δουλειά τους.Ντροπή να λέμε τέτοια πράγματα.

Μαλακία τους ναι.Αλλά το γάμησες ρε συ ive.

makptol

• Guest
fatal οχι να χασουν την δουλεια τους ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ....τα μαλακισμενα τι τους νοιαζει ρε τι θα κανω εγω τα λεφτα μου ?
τα βαζω φωτια και τα καιω που λεει ο λογος .....με ξερανε και απο χθες και ειρωνευονται πραγματα που για μενα εχουν μεγαλη συναισθηματικη
αξια ?

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΛΟΥΣ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ..... ;D

Offline savage republic

• Βασικός
Οι γονείς σου όμως fatal δεν θα το έλεγαν άμα ήταν υπάλληλοι της Marfin και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας. Άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, αλλά το να την εκφράζει δυσφημώντας ένα προϊόν που πουλάει το μαγαζί όπου εργάζεται, είναι εμπλοκή στην καλή λειτουργία της επιχείρησης. Δηλαδή σαμποτάζ της εταιρίας στην οποία εργάζεται. Πολύ σωστός ο ive.

apostolos

• Guest
Τι λες ρε Fatal τώρα? Τί συγκρίνεις τώρα? Την καφενειακή άποψη κάποιου ουδέτερου που δεν πολυασχολείται, με τον μαλάκα τον υπάλληλο που αντί να κάνει τη δουλειά του αποτρέπει τον πελάτη από την συναλλαγή την οποία επιθυμεί να κάνει? Άμα πάω εγώ σε μια τράπεζα και πω δώστε μου επενδυτικό blue chips και μου πει ο υπάλληλος άσε μωρέ μην τα παίρνεις μάπα είναι, ξέρεις τι θα γίνει έτσι και το πω στον διευθυντή του? Έχει πάρει τον μπούλο με τη μία.
Μη λέμε και ό,τι θέλουμε, καλα τα λέει ο ive, όποιος υπάλληλος ανακατεύεται κατά αυτό τον τρόπο να τον αναφέρουν αμέσως.

fatal_invasion

• Guest
Χέσιμο ναι,αλλά να χάσει και τη δουλειά του;Οκ.Πάσο.

ive4

• Guest
ε με ποιο δικαίωμα σχολίασε την κατάθεση που έκανε ο πελάτης ; Τον ήξερε κι από χθές ;

dimos8enis

• Guest
πηγα στις Σερρες τωρα που ημουν πανω για τις γιορτες, στο καταστημα της Μαρφιν που ειναι στην πλατεια ελευθεριας για οποιον ξερει. με στειλανε σε μια χρηματιστηριακη την οποια δε βρηκα... ειναι κανενας Σερραιος εδω μπας και ξερει τπτ παραπανω? και γιατι να παω σε χρηματιστηριακή? τωρα θα τις παρω απο αθηνα, δε γαμιεται

tilemachos

• Guest
Κάπου διάβασα ότι μέχρι τώρα 2.000 άτομα κατέθεσαν 250.000 για μετοχές και στην αρχή χάρηκα.

Φοβερή η ανταπόκριση του κόσμου σε περίοδο οικονομικής κρίσης και μάλιστα μέσα στις γιορτές, αλλά το ποσό που μαζεύτηκε είναι για να μας κλαίνε οι ρέγγες, 125 ευρώ/άτομο. Εγώ πιστεύω ότι η συλλογή αυτού του ποσού είναι το χειρότερο σενάριο της διοίκησης, η οποία μάλλον θα περίμενε ότι αυτοί που αγοράσανε διαρκείας θα επένδυαν μία χήνα (1.000 ευρώ) και θα τελείωνε το θέμα έτσι απλά και απαλά.

Με αυτούς τους ρυθμούς αν πιάσουμε τα 2,5 εκατομμύρια ούτε στον παπά να μην το πούμε. Δηλαδή αν μαζευτούν 10.000 επενδυτές θα μπούνε στα ταμεία της διοίκησης 1.250.000 ευρώ. Άρα η Α.Μ.Κ. θα ολοκληρωθεί σε 18 χρόνια. Συγνώμη για την απαισιοδοξία μου, αλλά αν βάζει ο καθένας 125 ευρώ, θα χρειαστούν 180.000 ΠΑΟΚτσήδες για να καλύψουν την Α.Μ.Κ. και μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει πολλά. Εύχομαι προς το καλύτερο!!!

Διαφορετικά όσοι μπορούν ή πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν και δε θα μπουν φυλακή στο τέλος ή δε θα έχουν γκρίνια από οικογένειες κλπ, ας κάνουν ένα κουράγιο και ας αγοράσουν όσες περισσότερες μετοχές μπορούν. Ας βάλουμε ένα κατώτατο όριο 300 ευρώ. Αλλιώς και τα 30 ευρώ καλά είναι.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από καποιους που ίσως άγχωσα, προσέβαλα ή ό,τι νιώθει ο καθένας του δίνω δίκιο, γιατί κατά κάποιο τρόπο μπήκα στην τσέπη του. Αγωνιώ, όμως, όπως όλοι σας για το μέλλον αυτής της ιδέας, ίσως της μοναδικής στον κόσμο που με εκφράζει σε εποχές διαφθοράς και απέχθειας για όλους και για όλα.

Φαντάζομαι ότι όσο πιο δυναμικά συμμετέχουμε, τόσο περισσότερο θα νιώσουμε ότι πετύχαμε σαν μία οργανωμένη ομάδα ενεργών μελών. Θα δείξουμε αυτογνωσία, ότι ξέρουμε τι ζητάμε, τι μπορούμε να πετύχουμε, θα νιώσουμε αυτόνομοι και νικητές όχι μόνο σαν ΠΑΟΚτσήδες, αλλά και για τον εαυτό μας στην προσωπική μας καθημερινότητα. Θα διώξουμε τη λιτότητα των περασμένων χρόνων από πάνω μας. Ίσως δώσουμε και το παράδειγμα κατά των αρρωστημένων καταστάσεων σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Θα ενισχύσουμε αυτό που πρεσβεύει ο Π.Α.Ο.Κ. όλα του τα χρόνια, αγωνιστικότητα με το λευκό να συμβολίζει τη λαμπρότητα του μέλλοντος και το μαύρο την αναγέννηση από τις στάχτες του.

Κατά τη γνώμη μου προτιμότερο θα ήταν να μην αγοράσει κάποιος διαρκείας τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά να συμμετέχει με τα ίδια χρήματα στην Α.Μ.Κ. Δυστυχώς οι μεγάλες αγάπες θέλουν και μεγάλες θυσίες.

Έτσι, για να αποδείξουμε και ότι δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν πατέρα, κανένα θείο και κανένα νοτιά ή βοριά.

Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ.!!!

Offline agraf

• Αλλαγή

Συγνώμη για την απαισιοδοξία μου, αλλά αν βάζει ο καθένας 125 ευρώ, θα χρειαστούν 180.000 ΠΑΟΚτσήδες για να καλύψουν την Α.Μ.Κ.

Τελικά ίσως αποδειχθεί ότι η μεγάλη δυσκολία του εγχειρήματος θα γίνει και η μεγάλη μας επιτυχία, δηλαδή να μαζευτούμε πάρα πολλοί. Απλά αυτό θέλει πιο πολύ χρόνο από ότι άν βάζαμε περισσότερα χρήματα.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Μολις βλεπουμε καποιον ΠΑΟΚΤΣΗ φιλο μας,  καλο θα ειναι κατευθειαν να τον ρωταμε..."-Πηρες μετοχες?" Αν δεν πηρε τον παροτρυνουμε και τον ενθαρυνουμε να παει να παρει μετοχες εστω και για 10 ευρω..
Δεν παιζει ρολο τοσο το ποσο που θα μαζευτει, οσο για το ποσοι θα δηλωσουν μετοχοι..Ας ειναι 50.000, και ας βαλουν κατα μεσο ορο 20 ευρω..Να δειτε τοτε το πως παιρνουν τα χρεη απο την τωρινη διοικηση και θα κυνηγανε τους πρωην..Διοτι μετα δεν θα απευθυνονται μονο στον προεδρο μας αλλα και σε χιλιαδες ΜΕΤΟΧΟΥΣ..Και με τι μουτρα θα λενε μετα σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, να βαλουν λεφτα για να πληρωσουμε τα κλεψιμεικα των πρωην?
Ειναι καλυτερα να εχουμε χιλιαδες μετοχους και ας μην καλυψουμε την αυξηση, παρα να την καλυψουν 5 με 10 ατομα...Εκει θα τους χτυπησουν αυτους τους λιγους στο πορτοφολι τους και τελειωσε το παραμυθι..Κοιτατε τι εγινε με την αεκ..
Εμας ομως πως θα μας χτυπησουν..Το πορτοφολι μας δεν χτυπιεται..
Αντιθετα θα υπαρχουν (με αποδειξεις)δεκαδες χιλιαδες ψηφοι...Θα χτυπησουν αυτες τις ψηφους?
Οταν θα ερχεται η πχ η αστυνομια στο γηπεδο η εξω απο αυτο θα βλεπει οχι απλα καποιους φιλαθλους, αλλα τους ΜΕΤΟΧΟΥΣ του σωματειου...Οταν θα  μιλαει καποιος πολιτικαντης για την ΠΑΕ θα το σκεφτεται δυο φορες γιατι θα απευθυνεται στους ΜΕΤΟΧΟΥΣ...Και πολλα, παρα πολλα αλλα..

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

euboia4

• Guest
Κάπου διάβασα ότι μέχρι τώρα 2.000 άτομα κατέθεσαν 250.000 για μετοχές και στην αρχή χάρηκα.

Φοβερή η ανταπόκριση του κόσμου σε περίοδο οικονομικής κρίσης και μάλιστα μέσα στις γιορτές, αλλά το ποσό που μαζεύτηκε είναι για να μας κλαίνε οι ρέγγες, 125 ευρώ/άτομο.

Κατά τη γνώμη μου προτιμότερο θα ήταν να μην αγοράσει κάποιος διαρκείας τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά να συμμετέχει με τα ίδια χρήματα στην Α.Μ.Κ.

Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια σε ολα τα αδερφια και με επιτυχιες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!

Για το πρωτο που γραφεις Τηλεμαχε οτι μολις 125 ευρω /ατομο ποσα περιμενες εσυ?Ο κοσμος ειναι γενικα σφυγμενος και ζοριζεται και εαν δωσουμε ολοι απο 50-200 ευρω εμεις οι απλοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και εαν καταφερουμε το αδιανοητο για τα ελληνικα δεδομενα των 100000 μετοχων τοτε ο ΠΑΟΚ θα γυρισει σελιδα απο πολλες αποψεις που αναλυσανε και τα αδερφια πιο πανω.Ολοι στο PAOKWORLD πιστευω θα παρουν μερος στην ΑΜΚ το μεγαλο ομως στοιχημα ειναι ΟΛΟΙ μας να πεισουμε τους αναποφασιστους να συμετασχουν και αυτοι οπως πολυ ευστοχα εχει  επισημανει καποιος-εχεις αγορασει μετοχες?επεισες αλλους 5 να κανουν το ιδιο?
Για το δευτερο που γραφεις συμφωνω οτι καλυτερα να τα σπρωξεις στην ΑΜΚ παρα στα διαρκειας!
Και κατι τελευταιο τωρα ειναι η ευκαιρια να δουμε ποιοι απο τους επωνυμους ειναι γνησιοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και ποιοι κατα επαγγελμα.Μεχρι τωρα μονο για τον Κουρκουλη και τον Βερτη εχω ακουσει οτι πηραν μερος στην ΑΜΚ Εαν ξερει κανε αλλα ονοματα ας τα αναφερει ετσι απο περιεργια

jmjyiannis

• Guest
Καμια ενημέρωση δε έχουμε για το πως πάνε τα πράγματα?????? ποσοι μετοχοι και ποσα χρήματα αυτό το διάστημα

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1625287

Στους 2.000 έχουν φτάσει οι νέοι μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί να πλησιάζει τις 250.000 ευρώ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τόνιζαν ότι σημασία έχει η συμμετοχή και τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα πηγαίνουν καλά, αφού το θέμα που τίθεται είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει τις επόμενες γενικές συνελεύσεις των μετόχων της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα το ποσό που έχει συγκεντρωθεί σίγουρα είναι μακριά από τις προσδοκίες και ακόμη πολύ μακριά από το? ψυχολογικό στόχο του 1/4 από τα χρήματα που απαιτούνται συνολικά, όπως τον είχε θέσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αφού στις 26 του Γενάρη θα εκπνεύσει η προθεσμία για την αύξηση.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ειλικρινά,από τον δικό μου κύκλο,πολύ λίγα άτομα έχουν αγοράσει μετοχές.
Από τη στιγμή όμως που δεν μπορεί κάποιος να ξαναπάρει για δεύτερη φορά,όλοι περιμένουν για να δουν μήπως μπορέσουν να "κλέψουν"από κάπου αλλού ενα 20ρικο,ένα 50ρικο μέχρι τελευταία στιγμή για να χώσουν κάτι παραπάνω
Ας μην μιζεριάζουμε μόνοι μας και αποθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΤΟΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΑ.
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
+1
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Τ-Ω-Ρ-Α ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ.
ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

dimos8enis

• Guest
συμφωνω, ολοι φροντισανε να περασουνε τις γιορτες και ο,τι περισσεψει να το ριξουν σε μετοχες. ξερω προσωπικα δυο τρια ατομα που μου το ειπανε. εγω λογικα δευτερα  ή τετάρτη παω για αγορα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ για να πω την αλήθεια περίμενα λίγο περισσότερο φως...θεωρω΄πολύ μικρή τη συμμετοχή και με ενοχλεί που πολλοί απλά μένουν στα λόγια...κρίμα
δικαιολογίες και λόγια του στυλ περιμένω να μαζέψω κάτι παραπάνω κτλ κτλ τα βλέπω κουραφέξαλα...όποιος θέλει πάει! και αν μαζέψει ξαναπάει με το ΑΦΜ της μάνας του πατέρα της αδερφής...δικαιολογίες είναι τα υπόλοιπα

Offline babis36

• Αλλαγή
Νωρις ειναι ακομα για συμπερασματα.Οι δικοι μου γνωστοι ακομα δεν μπηκανε και σιγουρα θα ειναι αρκετοι αυτοι που θα μπουνε.Οι επιχειρηματιες που υποσχεθηκαν στηριξη στον Ζαγορ επισης δεν μπηκανε ακομα. Υπομονη λοιπον και αγωνας μεχρι την τελευταια συμμετοχή.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

giannis80

• Guest
Υπάρχει κακώς απογοήτευση για την μέχρι τώρα ανταπόκριση.Κανείς δεν αναφέρει οτι έχει 15-20 μέρες που ξεκίνησε το ζήτημα κατά τις οποίες μεσολάβησαν αργίες και γενικά υπάρχει κάθε χρόνο τέτοια περίοδο ένας χαμός με τράπεζες,υποχρεώσεις,εφορίες κτλ κτλ.Οπότε είναι πάρα πολύ κόσμος που το έχει αφήσει για μετά τις γιορτές (εγώ ας πούμε δεν πήγα γιατί δουλεύω, παίρνω αδεια τώρα και θα πάω).Είναι και θέμα οργάνωσης.Πολλοί σου λένε, ας πάρω πρώτα δώρα,μαλακίες για παιδιά,γυναίκα,συγγενείς κτλ να δω τι θα μου φύγουν και μετά τα χώνω ανάλογα στην αύξηση.Μπορεί ακόμα και το 50ευρο και τα 100 ο άλλος να τα μετράει. Και φυσικά ας μην ξεχνάμε οτι το διάστημα μέχρι τις 26 είναι μικρό,κακά τα ψέμματα.Όπως επίσης και το γεγονός που ανέφερα παραπάνω για μένα.Μπορεί πολλοί να δολεύουν πρωινές ώρες και μέχρι τις 26 του μηνός να μην προβλέπεται να πάρουν ούτε μια μέρα άδεια για να πάνε.