Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Καλα, ειναι δυνατον να το πιστευει κανεις αυτο? Οτι θα ρθει καποιος ΑΥΤΗ τη στιγμη, να αγορασει 9 μυρια μετοχες (το 50%.... εστω οτι το εχει το ποσο, δεν κολλαω εκει εγω Αποστολε) και να εμφανιστει ενα πρωι και να πει..."μαγκες, εγω ειμαι". Εστω και αν η δευτερη κουβεντα του ειναι "θελω το Ζαγορακη μπροστα". θα πεσει ο κοσμος να τον φαει εφοσον ολο το σκηνικο γινει υπουλα και χωρις την εκ των προτερων γνωση και συγκαταθεση του σημερινου Διοικητικου Συμβουλιου της ΠΑΕ! Αυτα, καποτε με τον κοσμο κουρασμενο και αποτραβηγμενο...σημερα με τις παρουσες συνθηκες ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ειναι ερμαιο του οποιουδηποτε επιτηδειου! Και το ξερουν καλα ολοι αυτο!! Ακουσατε κανεναν απο τους ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ / ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ τον τελευταιο καιρο? Ειναι τυχαιο πιστευετε?

@ Poet, οκ...διαβασα σε αλλο ποστ οτι εισαι μελος της λαικης βασης, οποτε καταλαβα πως το εννοεις..δεν το ηξερα ουτε εγω οτι εισαι μελος!
Να σου πω λοιπον ποια ειναι η μεγαλυτερη μου ενσταση στο θεμα ΜΕ.Λ.ΒΑ. (μιας που βρηκα καποιον να τα πω  ;D )?

Το πρωτο ειναι ασχετο με τις μετοχες...δεν μ' αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η τακτικη του μετωπου προς τις "αντιπαλες" (με πολλα εισαγωγικα μιας που μιλαμε για Π.Α.Ο.Κ.) παραταξεις. Κατα 99%, οτι ανακοινωθει, η οτι γινει θα δεχτει κριτικη. Ειτε μιλαμε για Χ.Δικεφαλο ειτε για τον Α.Σ.   Ακομα και για τον Α.Σ. για μενα ομως (στον οποιον ειμαι 1000% αντιθετος και θελω να ξεκουμπιστει απο κει μια ωρα αρχητερα) το ΜΕΛΒΑ δεν εχει βρει ουτε ενα θετικο να πει..Συμφωνω οτι ο Ερασιτεχνης εχει τα κουσουρια του, ειναι καφενειο, εχει τις μεγαλυτερες ευθυνες για παρα πολλα που γινανε στον ποδοσφαιρικο η μπασκετικο Π.Α.Ο.Κ. ηταν κλικα κλειστη, στηριξε τους κολλητους στυλ Πανελουδη, εδειξε αργα αντανακλαστικα, λαικιζει, αλλα ρε φιλε...ολο και κατι καλο θα εχει κανει...δεν μπορει!
Δεν μπορει να ειναι ο Κατσαρης το ανθρωπομορφο Τερας που προσπαθει να μας πεισει το ΜΕΛΒΑ (και για ευνοητους λογους και ο Εξτρασπορ) οτι ειναι! Δεν μπορει να φτασαμε να λεμε οτι ο Κατσαρης που 20 χρονια πριν ολοι ειχαν να λενε για την αρρωστεια του για το Συλλογο, να νοιαζεται πλεον μονο για την κονομα, για το γηπεδο και πως θα το κανει φιλετα...Ε, δε μου κολλαει, πως να το κανω!
Μου θυμιζει δε η ολη τακτικη του ΜΕΛΒΑ τη σταση των 2 μεγαλων (κυριως) πολιτικων κομματων. "Οτι και να κανει ο αλλος, εμεις θα παμε κοντρα". Ε, δεν ειναι κομματα ο Π.Α.Ο.Κ. .......ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ! Και αυτος ειναι Ο ΜΟΝΟΣ λογος που κερδισε τη συμπαθεια μου ο Χρυσος Δικεφαλος (ουτε μελος του ειμαι , ουτε τον εχω ψηφισει)...επειδη δειχνει σε μενα οτι δεν κολλαει σε προσωπα η παραταξεις αλλα βαζει πανω απ ολα το καλο του Συλλογου με πραξεις. Εχω ακουσει τον Ισαιαδη να τα χωνει ασχημα στον ΑΣ αλλα εχω ακουσει να του αναγνωριζει και καλα...το ιδιο και προς το ΜΕΛΒΑ! ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΡΕ ΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ! ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΙΔΕΕΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ αναλογα με τισ καταστασεις. Το να εισαι αντιθετος με την παρουσα κατασταση στον Α.Σ. (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ) αλλα η σταση που τηρεις να μου φερνει στο μυαλο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ με χαλαει...
Και το ολο θεμα ( η σταση του ΜΕΛΒΑ εννοω...εχασα τη μπαλα με τις συνεχεις παρενθεσεις  :P ) εχει δημιουργησει  προβληματα κατα την αποψη μου.  Εννοω Οτι περασε οντως τελικα η ανθρωποφαγα εικονα για τον ΑΣ (κατσαρη) και στο θεμα του γηπεδου θα αντιμετωπισουμε στο μελλον περισσοτερη απο την (φυσιο)λογικη Καχυποψια. Και φοβαμαι εμφυλιους στις Γενικες συνελευσεις επειδη οι μισοι εκει μεσα θα παν σ' αυτες θεωρωντας εκ των προτερων τους αλλους μισους ως εχθρους που θελουν να φανε την περιουσια του Π.Α.Ο.Κ. και πριν καν αρχισει η ΓΣ θα τους κοιτανε με μισο ματι. Δε θελω καν να σκεφτομαι χειροτερα...ηδη στην περσυνη ΓΣ πηραμε μια γευση με μπινελικια και τραμπουκισμους που δεν αρμοζουν σε μια γενικη συνελευση. Η οποια σημειωτεον, ξενερωσε ΠΟΛΥ κοσμο που ηταν εκει και που αμφιβαλω κατα ποσο θελουν να συνεχισουν να ασχολουνται με τα ΚΟΙΝΑ του ΑΣ ΠΑΟΚ μ αυτες τις συνθηκες.
Και με αυτη κυριως τη λογικη εγω ριχνω μεγαλες ευθυνες και (δε λεω αποκλειστικες!) στο ΜΕΛΒΑ που με το σκεπτικο: "η εμεις η δεν μας νοιαζει ποιος" δεν επηλθε καποιου ειδους συνεργασια με το Χρυσο Δικεφαλο και εγινε ευκολοτερο το εργο του Κατσαρη ως προς την επανεκλογη του!

Το δευτερο εχει ως βαση τις μετοχες.  Συμφωνω με την ιδεολογικη πλατφορμα της λαικης βασης. Διαφωνω ομως με την ακαμπτη σταση του ΜΕΛΒΑ στο Θεμα των μετοχων! Δεν ειναι τυφλοσουρτι για μενα, και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αντιγραψουμε κατα το 100% ενα μοντελο του εξωτερικου, και οχι να το φερουμε στα μετρα μας ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ! 
Τι θελω να πω...το σχεδιο "ακυρωνουμε τις μετοχες, και γινομαστε λαικη βαση" ειναι καταρχην αμφιβολο γιατι δεν ξερουμε αν η πολιτεια εχει τη διαθεση να περασει τη ρυθμιση που απαιτειται (ο Ορφανος ηθελε, ο Ιωαννιδης θελει? Και αν θελει κι αυτος θα ειναι στη θεση του μεχρι να περασει η οποιαδηποτε ρυθμιση?). Κατα δευτερον επειδη ειναι χρονοβορο χανεται η μεγαλη σημερινη ευκαιρια   (με Γουμενο πανω, η λογικη του ΜΕΛΒΑ ηταν : Θα τον υποστουμε αυτον αλλα εμεις νοιαζομαστε για το μελλον, ο Π.Α.Ο.Κ. δεν σταματα εδω. Σωστη τοτε αφου θελαμε να γλυτωσουμε τα χειροτερα και την επιβιωση του Συλλογου.
Τωρα ομως που εχουμε μια δικια μας διοικηση, οι εξελιξεις δεν μπορουν να περιμενουν 5 χρονια μεχρι να βρει τις συνθηκες να λειτουργησει η Λ.Β....οπου συνθηκες => νομικες προυποθεσεις και συστρατευση κοσμου. ) Τωρα ειναι η ευκαιρια να λυθει μια και δια παντος το προβλημα...Για μενα λοιπον η διαθεση των μετοχων στον κοσμο ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ. Βοηθας καταρχην (ΔΕΝ ελλεεις) την ομαδα στο το να λυσει το οικονομικο προβλημα (ΔΕΝ πληρωνεις τα χρεη Γουμενομπατατουδηδων...ΜΑΚΑΡΙ να δικαιωθεις επειτα και εκει και να εισρευσουν χρηματα ως αποζημιωσεις και απο τους απατεωνες αυτους). Και απο την αλλη ΕΦΟΣΟΝ ο κοσμος μπορουσε να παρει την πλειοψηφια των μετοχων στα χερια του δημιουργειται η ΠΡΩΤΗ ΑΤΥΠΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ.
Η οποια οντως μετα θα μπορει να στηθει ετσι ωστε να λειτουργει με βαση το πλαισιο του ΜΕΛΒΑ (ψηφο σε φυσικο προσωπο για διαχειρηση της ΠΑΕ για Α χρονικο διαστημα). Χωρις να εχεις αναγκη ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ να σου περασει νομους για να γινει αυτο εφικτο, ουτε να δημιουργησεις ΠΑΟΚτσηδικο εμφυλιο για να περασεις μετα τις αποψεις σου στην πλατια μαζα του κοσμου που ακομα ειναι επιφυλακτικος απεναντι σου. 
Αντιθετα το ΜΕΛΒΑ με την απολυτη μεχρι στιγμης σταση του στο μετοχικο θεμα, βρισκει πολυ κοσμο αντιθετο...εχω ακουσει με τα αυτια μου ατομα να λενε οτι δεν στηριζουν για να μην χασουν τις οποιες μετοχες κατεχουν! Ξερεις γιατι γινεται αυτο? Οχι γιατι δε θα μπορουν να μπουν σε καμμια διοικηση (μιλαω για ατομα με ελαχιστες μετοχες), η να φανε, η να μεινουν στην απεξω (ειναι , ηταν παντα, και σκοπευουν να παραμεινουν εκει) αλλα γιατι αυτες οι (ακομα και αϋλες) μετοχες αντιπροσωπευουν κατι για αυτους. Εστω καθαρα συναισθηματικα...
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ - ΤΡΕΧΟΥΜΕ - ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ?
Στο παραδειγμα που ανεφερες με το ατομο που εδωσε ενα διαμερισμα το 1979 για να παρει μετοχες (οι οποιες σημερα δεν εχουν σιγουρα παρα ελαχιστη αξια), εγω αν ειμουν στη θεση του δεν θα ηθελα με τιποτα να πεταχτουν αυτες στα σκουπιδια μπροστα σε ενα  - αμφιβολο πιθανον για αυτον - εγχειρημα. 
Αντιθετα θα ειμουν πολυ πιο ευκολα διατεθημενος να συμμετεχω σε ενα ειδος Λαικης Βασης μελλοντικα, οπου αυτο το διαμερισμα και ο κοπος και ο ιδρωτας μου, οντως θα αναγνωριστει με εναν τυπικο εστω τροπο! Μια λαικη βαση που προυποθεση θα εχει την κατοχη απο τον καθε ΠΑΟΚτση καποιων μετοχων (ασχετως του ποσοστου που θα κατεχει ο καθενας...ο καθε μετοχος θα εχει ΜΙΑ ψηφο, οχι παραπανω).
Με αυτον τον τροπο ΚΑΙ θα βοηθουνταν σημερα ο Π.Α.Ο.Κ. οικονομικα, ΚΑΙ θα επιτυγχανονταν η πρωτη Λαικη Βαση.
Και μην ξεχνας και κατι...η πωληση μετοχων ειναι δεδομενο οτι θα συσπειρωσει δεκαδες χιλλιαδες ΠΑΟΚτσηδες. Μια διαφορετικη λοιπον σταση του ΜΕτωπου Λαικης ΒΑσης απεναντι στο θεμα ΜΕΤΟΧΩΝ θα ελυνε το πιο βασικο του προβλημα. Να πεισει τον κοσμο να συμμετεχει στο εγχειρημα. (Το οποιο αφου δεν το καταφερε ως σημερα με την αρκετη προβολη που ειχε, επετρεψε μου να αμφιβαλω κατα ποσο θα μπορεσει να το κανει με μεγαλυτερη επιτυχια στο μελλον!)

Ελπιζω να μην μακρυγορησα πολυ και να σου εδωσα να καταλαβεις τι εννοω τουλαχιστον!

(το θεμα ξεφυγε εντελως απο το "αθλητικη μακ-θρακ" και τζαμπα προβλημα δημιουργησαμε κι εμεις....θα μπορουσε καποιος να το μεταφερει ΑΥΤΟΥΣΙΟ - εννοω απο την ΠΡΩΤΗ απο τις τρεις αποψεις @poet και μετα - στον καταλληλο χωρο?)

edit tsakalaki

πραγματι φύγαμε απο το θέμα, αλλα δεν ταιριαζει και κάπου συγκεκριμένα, γιατί αναφέρονται πράγματα που κολλάνε σε πολλα τόπικ.
Λοιπόν μεταφέρεται εδώ γιατι απο τις μετοχές ξεκίνησε η κουβέντα και είναι κρίμα να το σπάσουμε σε κομματια.
« Last Edit: February 28, 2008, 11:34:55 by tsakalaki »

Offline petrov

• Αλλαγή
Ξεχνάς κάτι BIANCONERO,
οι τρεις παρατάξεις αυτή τη στιγμή εκπροσωπούν κάτι το εντελώς διαφορετικό. Να υπάρχει διαλλακτικό κλίμα πάνω σε τι;
Αφού ξεκάθαρα ο Κατσαρής έχει συμπαραταχθεί στο παρελθόν με μεγαλομετόχους (και μάλιστα λαμόγια), ο Ησαϊάδης απευθύνεται σε "υψηλότερου εισοδήματος και IQ" άτομα (προφανώς πολυμετοχικότητα;; ) , και το ΜΛΒ θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα με καθεστώς λαϊκής βάσης.
Καλώς ή κακώς οι διαφορετικοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον Π.Α.Ο.Κ. με διαφορετικούς τρόπους.
Είναι στο χέρι του κάθε παοκτσή να συμμετάσχει στην μεγάλη οικογένεια του ΑΣ και να κρίνει αναλόγως.
-------

Όσο για το ΜΛΒ, χωρίς να θέλω να μιλήσω εξ'ονόματός του, ποτέ δεν είπε ότι θα εφαρμόσει αυτούσιο ξένο μοντέλο Λαϊκής Βάσης. Αλλά Λαϊκή Βάση π.χ. με μετοχές μοιρασμένες σε πολλούς, δεν είναι Λαϊκή Βάση αλλά πολυμετοχικότητα!
Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Η Λαϊκή Βάση είναι η εκδίκηση του ποδοσφαιρικού ρομαντισμού και η μεγαλύτερη συζήτηση αυτή τη στιγμή σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Ήρθε νομίζω ο καιρός να προχωρήσει για μια ακόμη φορά ΠΡΩΤΟΣ ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ., αποδεικνύοντας και το ρεζιλίκι της πελατειακής λέσχης Κόκκαλη που αυτοανακηρύχθηκε μοντέλο λαϊκής βάσης (θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας).

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Παρακαλώ όμως παιδιά εδώ μέσα να μείνουμε στο θέμα του τόπικ.

Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 27/9/2007

Η συζήτηση για τα υπόλοιπα θέματα ας συνεχίσει στα κατάλληλα τόπικ

Ευχαριστώ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

manos4

• Guest
Μονος εγγυητης της ενοτητας του ΠΑΟΚ ειναι ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ .......να συμμετασχει στις εκλογες του ΑΣ
με δικους του ανθρωπους και να βγει ............ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο makptol(θειος μου ....) οσο
πλησιαζουν εκλογες και νεα τουμπα ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΟΙ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΚΑΙ
Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ .........

CLUB LARISA

• Guest
Αδερφέ Poet,
Διαβάζω με ενδιαφέρον τις απόψεις σου κάθε φορά. Στις περισσότερες διαφωνώ κάθετα.Τις σέβομαι, αλλά διαφωνώ κάθετα. Έχω ποστάρει αρκετά θέματα αναφορικά με την αύξηση του Μ.Κ., νομίζω οτι δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Απλά σου υπενθυμίζω οτι ο Π.Α.Ο.Κ. επί 82 χρόνια είχε ανθρώπους γλυφοκόλακες, ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΙΔΕΩΝ (που στα κρυφά τρώγανε ψαράκια με ανθρώπους ταφόπλακες για τον Σύλλογο μας), ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ που κοιτούσαν το γήπεδο με κυάλια και πίνοντας καφέ στην παραλία αμπελοφιλοσοφούσαν για τον μεγαλείο και την οργάνωση της οπαδικής συμπεριφοράς τη στιγμή που η όλη τους συμμετοχή ήταν παραμάσχαλα το laptop τους, ανθρώπους που χωρίς ντροπή διατυμπάνιζαν οτι καλό θα είναι ο Π.Α.Ο.Κ. μας να πέσει Δ' Εθνική να ξεχρεώσει (λες κ μιλούσαν για την αελ, τον απολλων καλαμαριάς και το σκουλίκι) και τώρα τελευταία ανθρώπους - συνομιλητές κ αβανταδόρους του μπακαλόγατου, του κοντού που έχει κάνει την μάνα του συλλόγου απο ακέραιο προασπιστή, Θεματοφύλακα - ΚΕΡΒΕΡΟ των συμφερόντων του απανταχού Π.Α.Ο.Κ. σε μαγαζάκι super market. Λαική βάση στον Π.Α.Ο.Κ. και εν γένει στην Ελλάδα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Αύξηση του Μ.Κ. μας είναι τεράστιο πόνημα που πιστώνεται εξ ολοκλήρου στον Σκύλο κ πρέπει να προχωρήσει πάση θυσία.Ο Π.Α.Ο.Κ. μορφώνεται απο τις στάχτες του ξανά. Δεν κινδυνεύει, ούτε θα κινδυνεύσει στο άμεσο μέλλον απο Μέρντοχ και Αμερικάνους. όταν θα φτάσει να παίξει ημιτελικά champions league κ να κινδυνεύει με εξαγορά, το λεγόμενο buy off, τότε το ξανασυζητάμε αδερφέ. Έως τότε, ο Π.Α.Ο.Κ. έχει Σκύλο στην Κερκόπορτα. Κ λέγεται Ζαγοράκης.
Εντελώς φιλικά Poet....
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ....   

Offline arwstos

• Αλλαγή
To εγχειρημα που ξεκιναει ειναι τεραστιο. Το θεμα μας αυτη τη στιγμη δεν ειναι η Λαικη Βαση.
Το θεμα μας ειναι η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου και η για πρωτη φορα διαθεση των μετοχων
στον κοσμο (με το Γουμενο την λαμβανω ως μη γενομενη). Αν μεσα στους επομενους 12 μηνες
μπορουσαμε να εχουμε μετατραπει σε εταιρια Λαικης Βασης θα εγραφα κι εγω 24 ωρες την ημερα για
τα πλεονεκτηματα της Λαικης Βασης.
Τωρα ομως ειναι λαθος να λεμε οτι ναι μεν θα παρουμε
μετοχες αλλα παραλληλα να ξενερωνουμε έμμεσα τον κοσμο για το εγχειρημα αυτο.
Ισως αυτη η διαδικασια που θα γινει να ειναι η αρχη για τη μετατροπη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καποια στιγμη
στο μελλον σε Εταιρια Λαικης Βασης. Ισως αυτο να μη γινει ποτε...
Προς το παρον ομως επικεντρωνομαστε στην οσο καλυτερη οργανωση του εγχειρηματος αυτου.

Προτάσεις για την όσο καλύτερη οργάνωση-διαφήμιση του εγχειρήματος της διάθεσης των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο (οι παραλήπτες των προτάσεων είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι σύνδέσμοι του ΠΑΟΚ, οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ, επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες, όλα τα ΠΑΟΚτσήδικα sites, ο καθέ ΠΑΟΚτσης έστω κι αν είναι 15 χρονών, έστω κι αν ζει στην άλλη άκρη της γης):

• Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε κάθε νομό της Βόρειας Ελλάδας, στην Αθήνα και οπωσδήποτε σε χώρες του εξωτερικού (Γερμανία, ΗΠΑ, Αυστραλία). Στην Γερμανία θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση με παρουσία του ίδιου του Ζαγοράκη και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων του ΠΑΟΚ(Κούδας, Βρύζας κλπ). Θα μπορούσε μάλιστα να συνδιαστεί και με την προετοιμασία της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι.
  • Για τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να γίνει κάτι πιο μεγάλο κατά τη γνώμη μου: Μια μεγάλη συναυλία στην Τούμπα
    όπου θα τραγουδήσουν ΠΑΟΚτσήδες και όχι μόνο τραγουδιστές (π.χ. Μητσιάς, Μακεδόνας, Μελάς, Καρράς, Μπάσης κλπ), θα υπάρξουν παράλληλα ομιλίες της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να εξηγήσουν την όλη διαδικασία και θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλάδια σε όλο το κόσμο που θα είναι παρών. Μια τέτοια εκδήλωση-συναυλία θα μπορούσε να έχει ενα συμβολικό εισιτήριο (5-10 ευρώ) και τα έσοδα να διατεθούν απ'ευθείας και αυτά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
  • Μεγάλη προβολή-διαφήμιση της διαδικασίας στα ΜΜΕ: Για το αθλητικό τύπο της πόλης (ραδιόφωνα-εφημερίδες) δεν τίθεται θέμα, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει τουλάχιστον 1 ενημερωτική εκπομπή
    (αποκλειστικά για το θέμα αυτό) στην τηλεόραση σε σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας (έστω στην ΕΡΤ 3) παρουσία της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι μόνο για να ενημερωθεί και ο τελευταίος ΠΑΟΚτσης που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Ελλάδας για το τι πρέπει να κάνει για να γίνει μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιπλέον θα πρέπει να υπάρξουν
    και πολλά διαφημιστικά σποτς σε τηλεόραση-ραδιόφωνο-εφημερίδες με προσωπικότητες που έχουν την πλήρη αποδοχή του κόσμου και μπορούν να ωθήσουν επιπλέον κόσμο για να αγοράσει μετοχές (Βρύζας, Γεωργιάδης, Κούδας, Στογιάκοβιτς κλπ).
  • Σε κάποιους εντός έδρας αγώνες στην Τούμπα θα πρέπει να μοιράζονται ενημερωτικά φυλαδία σχετικά με τη διαδικασία. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει μόνιμα για 1 χρόνο ένα ειδικό σταντ έξω απο την Τούμπα που θα λειτουργεί πριν και μετά την έναρξη των αγώνων στην Τούμπα και θα ενημερώνει όποιον ενδιαφέρεται.
    Επίσης, σε κάθε εντός έδρας αγώνα για ένα χρόνο θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να υπάρχει ένα μεγάλο πανό στις θύρες 5-6 σχετικό με το θέμα αυτό. Μήνυμα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ με παραλήπτη τον υπόλοιπο κόσμο που θα παρακολουθεί το ματς από την τηλεόραση.

• Προνόμια στους μετόχους: Θα μπορούσαν να δοθούν κάποια επιπλέον κίνητρα στον κόσμο για να αγοράσει μετοχές. Μια καλή ιδέα θα ήταν να θεσπιστούν κάποια επίπεδα μετόχων όσον αφορά τα δώρα και μόνο.
    Για παράδειγμα:
     -Για μετοχές άνω των 50 ευρώ δώρο ένα αναμνηστικό από τη μπουτίκ ή ενα τεύχος του PAOK MAGAZINE.
     -Για μετοχές άνω των 100 ευρώ έκπτωση 10% στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή εναλακτικά ΚΑΙ τα 2 δώρα της πρώτης κατηγορίας.
     -Για μετοχές άνω των 300 ευρώ έκπτωση 20% στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή εναλακτικά μια επίσημη φανέλα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη μπουτίκ.
  • Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: Εκτός από μια κοινή ανακοίνωση στήριξης του εγχειρήματος από όλους τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ παγκοσμίως, ο κάθε σύνδεσμος θα πρέπει να είναι σε θέση να ενημερώνει τον κάθε ΠΑΟΚτση που περνάει να πίει μια μπύρα ή να πάρει ένα εισιτήριο από τον σύνδεσμο. Να έχει και ενημερωτικό υλικό και γενικά να κατευθύνει τον απλό κόσμο στο τι πρέπει να κάνει. Για το θέμα του πανό επίσης στις θύρες 5-6 θα πρέπει να υπάρξει και μια συννενόηση ότι θα μπαίνει κάθε φορά το πανό που αφορά την αγορά μετοχών και όχι άλλα.
  • ΠΑΟΚτσήδικα sites: Στην κεντρική σελίδα κάθε ΠΑΟΚτσήδικου site θα πρέπει να υπάρχει για 12 μήνες ενα σχετικό banner με link στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη σχετική ανακοίνωση με τις οδηγίες. Ίσως επίσης θα μπορούσε να γίνει και κάποιο σχετικό βίντεο flash (όπως είχε γίνει και για το συλλαλητήριο) που θα καλεί τον κόσμο να πάρει μετοχές.
  • Απλός ΠΑΟΚτσης: O κάθε ΠΑΟΚτσης θα πρέπει να διαφημίσει στον διπλανό του το εγχείρημα αυτό, να τρέξει πόρτα πόρτα και να ενημερώσει όσους δεν έχουν ψάξει αρκετά το θέμα, να πείσει και τον πιο δύσπιστο ότι πρέπει να αγοράσει μετοχές. Να λειτουργήσει εθελοντικά ως αντιπρόσωπος-πωλητής μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
  • Λεφορείο PAOK Mastercard: To λεωφορείο αυτό θα πρέπει να γυρίσει σταδιακά όλη τη Βόρεια Ελλάδα και να σταθμεύει για κάποια περίοδο σε κάθε μέρος έτσι ώστε να ενημερώνεται ο κόσμος της επαρχίας για την όλη διαδικασία. (Αυτό νομίζω είχε ακουστεί ότι θα γίνει).
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline ved

• Αλλαγή
εχει ενα δικιο o poet.

δεν μπορει ο μεροκαματιαρης να πληρωνει μια ζωη τα κλεμμενα.

ας γινει σβυσιμο των χρεων η ας τα παρουν απο τον γουμενο.

μια ζωη ο λαουτζικος για να τα κονομανε αλλοι.

παλι θα με πιασει το φιλιτιμο ομως(μονο και μονο για τον ζαγορακη) και θα δωσω κανα φραγκο.

ασε που ξαναεδωσε ο κοσμος,μια τα sms μια οι αυξηση του βεζυρτζη μια ερανους,μια διαρκειας.μια να πληρωσουμε τον φτωχουλη τον σαλπιγκιδη,μια να κρατησουμε τον γεωργιαδη.

αχ ψωροκωσταινα...

Offline cure

• Αλλαγή
@poet
Διαφωνώ και με το χρόνο που επιλέγεις συνήθως να θίξεις κάποια πράγματα και με την επιχειρηματολογία σου.

Αν αφήσουμε το timing στην άκρη ως λιγότερο σημαντικό, θέλω να πω κάτι σχετικά με κάποια επιχειρήματά σου. Το σκεπτικό σου και αυτό που έχεις στο μυαλό σου για τον ΠΑΟΚ, όπως αυτό διατυπώνεται και από τις θέσεις του ΜΛΒ, είναι κάτι που εμένα προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Αλλά μου μοιάζουν όλα αυτά σε συνδυασμό με την επιχειρηματολογία σου στο προηγούμενο post σαν απόψεις κάποιων που ζούνε στο δικό τους κόσμο. Και μιλάω και για σένα και για το ΜΛΒ. Ωραία και καλά όλα που λέτε, αλλά στη πραγματικότητα τρέχει μία κατάσταση που μπορεί να διαλύσει τον ΠΑΟΚ και έλειψαν οι μέρες για συζητήσεις. Εκτός αν μιλάμε για τη θέση σας πως μία λύση θα ήταν να ξεκινήσουμε απ' την αρχή.
Αν βάσει αυτού ως πισινή μπορείς να μιλάς θεωρητικά τότε το καταλαβαίνω, αλλά είναι κάτι που προσωπικά δεν θέλω ούτε να το κουβεντιάζω.

Αλλά πέρα από τη προσωπική μου γνώμη...
Διαβάζω αφορισμούς σχετικά με τον τι δεν είναι ο ΠΑΟΚ (μετοχές), με το τι αξία (ονομαστική, χρηματική, συναισθηματική) θα έχει κάθε μετοχή, για κινδύνους εισόδου νέου κόκκαλη κτλ.
Δεν διαβάζω πουθενά για προτάσεις. Τα ίδια άκουσα για να σε προλάβω και στο μουσείο αθλητισμού και τότε γούσταρα.
Από τότε όμως ο ΠΑΟΚ έχει περάσει από χίλια κύμματα και χρειάστηκαν δράσεις και ελιγμοί και το ΜΛΒ δεν προσαρμόστηκε. Γι' αυτό και έχασε τις εκλογές στον ΑΣ και συνάμα μια τεράστια ευκαιρία να σβήσει τον Κατσαρή, ο οποίος πλέον πέρασε τη μπόρα.

Ο ΠΑΟΚ, για να καταλήξω, δεν θέλει θεωρία αλλά πράξεις. Πράξη στο παρών σημαίνει να πάρω μετοχές για να συμμετέχω στην ομάδα μου.
Θέλεις να το ονομάσεις ελεημοσύνη; Δεκτό. Το κάνω ούτως ή άλλως αν δεν υπολογίσεις το συναίσθημα προς την ομάδα σ΄όλη μου τη ζωή. Αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι μας χρωστάει ο ΠΑΟΚ αλλά το αντίθετο και το βρίσκω και λογικό κιόλας  ;D
Θέλεις να το ονομάσεις βλακεία; Δεν το δέχομαι, γιατί για μένα αξίζει το ρίσκο να κάνω το πρώτο βήμα με την αγορά μετοχών. Πρώτο βήμα για τη λαϊκή βάση, ή έστω το λαϊκό έλεγχο.
Φυσικά εσύ θα μου ζητήσεις να επιχειρηματολογήσω, αλλά δεν θέλω σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως τα χρήματα για αγορά μετοχών, που έχεις δίκιο ότι είναι αέρας, να προσπαθήσω να πείσω τον άλλο.

Δεν είμαι περισσότερο ΠΑΟΚτσής από κανένα. Γιατί όπως πιθανόν κατάλαβες η αγορά μετοχών για μένα είναι κατάθεση αφοσίωσης στον ΠΑΟΚ, χωρίς επιχειρήματα, χωρίς ανταποδοτικά οφέλη και με πολλή ελπίδα, ναι έχεις και σ' αυτό δίκιο, με ελπίδα κι εμπιστοσύνη στη νυν διοίκηση, για το επόμενο βήμα.
Εγώ την έχω. Πιστεύω κι άλλοι. Κι αυτό θα αποδειχθεί.
Εσύ γιατί όχι; Και γιατί ο όπιος Ζουράρις ή Καναράκης είναι πιο έμπιστος από τον Ζαγοράκη;

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petrov

• Αλλαγή
H Λαϊκή Βάση δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί επειδή φταίμε εμείς, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ οι παοκτσήδες και όχι μόνο το ΜΛΒ.
Αν υπήρχε η σωστή ενημέρωση και η δίψα για να ολοκληρωθεί το εγχείρημα θα είχε ήδη γίνει.
Επειδή ακούστηκαν τα περί απραγματοποίητου νομικά σχεδίου, να υπενθυμίσω την δέσμευση του κυρίου Ορφανού (που ποτέ δεν έκανε πράξη και για μένα ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ) ότι θα περνούσε νομοσχέδιο για την αλλαγή καθεστώτος όσων ΠΑΕ το επιθυμούν. Άσχετα αν άλλαξε ο υπουργός, η κυβέρνηση παραμένει η ίδια. Και είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ για τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. να επιτύχει την ψήφιση ενός νομοσχεδίου.
Το ζήτημα είναι ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ.

Για σκεφτείτε όλοι εσείς που ονομάζετε ουτοπία την ΛΒ, είναι μήπως πιο ρεαλιστικό να μαζέψουμε 9 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε λίγο καιρό;

Είναι κίνηση για να μειωθεί η χασούρα, το κανόνι που βάρεσαν Γούμενοι και Προηγούμενοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν 9 εκατομμύρια ευρώ από τον απλό κοσμο. Και δεν υπάρχει (συμφωνώ με όσους το επεσήμαναν και πριν από μένα) κανένας λόγος για να φορτωθεί στην πλάτη του ο παοκτσής αυτές τις μαύρες τρύπες.

Η λαϊκή βάση είναι ένα σχέδιο ΑΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ αρκεί να το καταλάβει ο ίδιος ο Ζαγοράκης, που όπως είπε και ο @manos4 πριν, είναι ο μοναδικός που μπορεί να ενώσει έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα.

polaret

• Guest
Στάλθηκε από: petrovgr
Εισαγωγή παράθεσης
H Λαϊκή Βάση δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί επειδή φταίμε εμείς, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ οι παοκτσήδες και όχι μόνο το ΜΛΒ.
Αν υπήρχε η σωστή ενημέρωση και η δίψα για να ολοκληρωθεί το εγχείρημα θα είχε ήδη γίνει.
Επειδή ακούστηκαν τα περί απραγματοποίητου νομικά σχεδίου, να υπενθυμίσω την δέσμευση του κυρίου Ορφανού (που ποτέ δεν έκανε πράξη και για μένα ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ) ότι θα περνούσε νομοσχέδιο για την αλλαγή καθεστώτος όσων ΠΑΕ το επιθυμούν. Άσχετα αν άλλαξε ο υπουργός, η κυβέρνηση παραμένει η ίδια. Και είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ για τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. να επιτύχει την ψήφιση ενός νομοσχεδίου.
Το ζήτημα είναι ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ.

Για σκεφτείτε όλοι εσείς που ονομάζετε ουτοπία την ΛΒ, είναι μήπως πιο ρεαλιστικό να μαζέψουμε 9 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε λίγο καιρό;

Είναι κίνηση για να μειωθεί η χασούρα, το κανόνι που βάρεσαν Γούμενοι και Προηγούμενοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν 9 εκατομμύρια ευρώ από τον απλό κοσμο. Και δεν υπάρχει (συμφωνώ με όσους το επεσήμαναν και πριν από μένα) κανένας λόγος για να φορτωθεί στην πλάτη του ο παοκτσής αυτές τις μαύρες τρύπες.

Η λαϊκή βάση είναι ένα σχέδιο ΑΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ αρκεί να το καταλάβει ο ίδιος ο Ζαγοράκης, που όπως είπε και ο @manos4 πριν, είναι ο μοναδικός που μπορεί να ενώσει έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα.

Φιλε μου δεν θα εγραφα τωρα αλλα καποια πραγματα θελουν την απαντηση τους.
Οσο υπαρχει περιπτωση να εφαρμοστει ο ιδεατος σοσιαλισμος αλλο τοσο υπαρχει περιπτωση να γινουν οι παε ,εταιριες λαικης βασης (τι σημαινει δεν καταλαβα αλλα τελος παντων)δεν το θελουν καταρχην αυτοι που κανουν κουμαντο στην ΕΛΛΑΔΑ (και ας  πιστευετε εσεις τον καθε ορφανο,τα λογια ειναι τσαμπα αλωστε δεν κοστιζουν τιποτα)
Γραφεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μαζευτουν 9 μυρια Η γιατι να πληρωσουμε τα κλεμενα αλλονων ετσι δεν λες και εσυ poet
ηθελα να σας ρωτησω αν αυριο ειχαμε λαικη βαση ποιος θα πληρωνε τα χρεη του ΠΑΟΚ ?
Α)το κρατος
Β)κανεις
Γ)ο κοσμος του ΠΑΟΚ
Τι απανταει η λαικη βαση μπορει να μου πει καποιος
Γι αυτο δεν χρειαζεται  ο κοσμος αποπροσανατολισμο και νεα διληματα  (ατοπα και ακαιρα πανω απο ολα)

Ο κοσμος πλεον πρεπει να εχει ενα μεγαλο στοχο ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Polymetoxikothta h Laikh Vash? prosopika oti apo ta 2 kai na ginei -an ginei- einai 8etiko. prosopika sthrizw KAI TA 2 kai de nomizw oti einai antifatiko ayto.
Pantws mia enstash ston filo Poet, epeidh anefere ws paradeigmata thn Liverpool kai thn Man Utd. Apo oso gnwrizw oi opadoi ths Liverpool -toylaxiston- 8eloyn na paroyn PISW, OI IDIOI thn pleiopshfia twn metoxwn. Dhladh polymetoxikothta, de nomizw pws exoyn anaferei toylaxiston aytoi, thn idea ths Laikhs Vashs.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
ÅÜí åßìáóôå üóïé êáé üðïéïé ëÝìå ï,ôé åßìáóôå ôüôå ôá 9 åê åõñþ äåí åßíáé áäýíáôï íá ìáæåõôïýí. Ôá ìáèçìáôéêÜ åßíáé áðëÜ: 90.000 Üôïìá × 100 €= 9.000.000 €. Ôá Ý÷ïõìå áõôÜ ôá Üôïìá; ¸÷ïõìå ðïëý ðåñéóóüôåñá èá ìïõ ðåßôå. Ôüôå áðü ôéò ðïëëÝò åêáôïíôÜäåò ÷éëéÜäåò ïðáäþí ðïõ Ý÷åé ï ÐÁÏÊ óôïí êüóìï äåí èá âñåèïýí ïé 90 íá âÜëïõí ôï ÷Ýñé óôçí ôóÝðç; ÅìÝíá ãåíéêþò äåí ìïõ ðåñéóóåýïõí ôá ÷ñÞìáôá áëëÜ 100 åõñþ ìðïñþ íá ôá äþóù. Êáé ìá ôçí Ðáíáãßá äåí èåùñþ ðùò åßíáé ðÜñá ðïëëïß áõôïß ðïõ äåí ìðïñïýí íá äþóïõí áõôü ôï ðïóü. Êáé ìÜëëïí èá ðÜåé ãéá êáíÝíá 12ìçíï ç êáôÜóôáóç Üñá ìÝóá óå Ýíá ÷ñüíï êáé íá ìçí Ý÷åéò ôá ìáæåýåéò. 8,3 åõñþ ôï ìçí áíôéóôïé÷åß!!! ÈÝëù íá ðù, óéãÜ ôï ìÜôùìá ãéá ôïí êüóìï! ÅÜí óõíå÷ßæåôå íá ìïõ ëÝôå ðùò äåí ãßíåôáé ÏÊ ðÜù ðÜóï. ÄÅÍ ìðïñïýìå íá ôá ìáæÝøïõìå.
Êáé áí äåí ìðïñïýìå íá ôá ìáæÝøïõìå ìßá öïñÜ ãéáôß íá ìðïñïýìå íá ôá ìáæåýïõìå êÜèå  ÷ñüíï; Ãéáôß üëåò ïé êïõâÝíôåò ãéá ôç Ë áöïñïýí áñéèìïýò ýøïõò 100.000 ìåëþí Þ êÜðïõ åêåß. Ëéãüôåñá èá ÷ñåéáóôåß íá äßíïõìå;
¸÷ïõìå ôçí ôÜóç íá öïñÜìå ðáñùðßäåò êáé íá áêïëïõèïýìå 1 ëýóç ôç öïñÜ. Ãéáôß ç áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ óçìáßíåé ü÷é óôç ËÂ. Áò áõîçèåß ôï êåöÜëáéï- êáô’åðÝêôáóç áò ìåéùèïýí ôá ÷ñÝç ìáò ÔÙÑÁ êáé áò ðñï÷ùñÞóïõìå êáé ìå ôç ËÂ. Ãéáôß ìïõ öáßíåôáé áóôåßï íá ìéëÜìå ãéá ôç ëáúêÞ âÜóç óáí ëýóç ÁÕÔÇ ÔÇ ÓÔÉÃÌÇ. Íá ìéëÜìå ãéá êÜôé ðïõ äåí  ðñïâëÝðåôáé êáí áðü ôï íüìï. ¼ôáí êáé áí èá ãßíåé; ÅÜí êÜðïéïò åßíáé óôçí åíôáôéêÞ äåí ôïõ ëÝìå íá öôéÜîåé ôç äéáôñïöÞ ôïõ. Ôïõ âÜæïõìå ïñü. ¼ôáí óçêùèåß áðü ôï êñåâÜôé èá öôéÜîåé ôç äéáôñïöÞ ôïõ ãéá íá ìçí îáíáöôÜóåé óå áõôü ôï óçìåßï.
Åðßóçò, Üêïõóá ðùò Ý÷ïõìå äïêéìÜóåé ôï ìïíôÝëï ôçò ðïëõìåôï÷éêüôçôáò êáé áðÝôõ÷å, Üñá ôï íá ðÜíå ïé ìåôï÷Ýò óôïí êüóìï äåí èá ðåôý÷åé.
Ïé ìåôï÷Ýò óôïí êüóìï äåí áðïôåëïýí ìïíôÝëï ðïëõìåôï÷éêüôçôáò ìå ôçí åðåíäõôéêÞ ôïõ ìïñöÞ.
Äåí ðñüêåéôáé íá ðÜñïõìå ôéå ìåôï÷Ýò ãéá íá êÜíïõìå åðÝíäõóç! ÁðëÜ èá ãßíåé äéáóðïñÜ ôùí ìåôï÷þí óôïí êüóìï þóôå  íá ãßíåé åéóñïÞ êåöáëáßïõ ÷ùñßò íá åëÝã÷åé êáíÝíáò ïõóéáóôéêÜ áõôü ôï êåöÜëáéï. Ðùò èá Ýñèåé êÜðïéïò ìéá ùñáßá ðñùúá íá ðÜñåé ôçí ïìÜäá; Ç èá ðñÝðåé íá ôéò áãïñÜóåé Þ íá ôïõ ðáñáäïèïýí; Áðü ðïéüí;

ÊáëÜ åßíáé üëá üóá áêïýãïíôáé êáé ãéá ëáúêÞ âÜóç, êáé ãéá ï,ôéäÞðïôå Üëëï, íá ôá êõíçãÞóïõìå, äå ëÝù,  áëëÜ áõôÞ ôç óôéãìÞ åßíáé áðëÜ ôá ðñÜãìáôá. ¹ ìáæåýïõìå ôá ÷ñÞìáôá Þ ðåñéìÝíïõìå ôïí ìåóóßá-åðåíäõôÞ Þ ÷áíüìáóôå. Ôï ìåóáßï äåí ôï âëÝðù íá ãßíåôáé Üìåóá, Üñá ìÝíïõí ôá 2.

Êáé ìéá åñþôçóç ñå ðáéäéÜ. ÅÜí ðÜñåé ôéò ìåôï÷Ýò ï êüóìïò áõôü äåí óçìáßíåé ðùò ï ÐÁÏÊ ìåôáâéâÜóôçêå óôïí ëáü ôïõ ôåëéêÜ (êõñéïëåêôéêÜ); Áõôü äåí óçìáßíåé åôáéñßá ëáúêÞò âÜóçò;

Offline petrov

• Αλλαγή

Φιλε μου δεν θα εγραφα τωρα αλλα καποια πραγματα θελουν την απαντηση τους.
Οσο υπαρχει περιπτωση να εφαρμοστει ο ιδεατος σοσιαλισμος αλλο τοσο υπαρχει περιπτωση να γινουν οι παε ,εταιριες λαικης βασης (τι σημαινει δεν καταλαβα αλλα τελος παντων)δεν το θελουν καταρχην αυτοι που κανουν κουμαντο στην ΕΛΛΑΔΑ (και ας  πιστευετε εσεις τον καθε ορφανο,τα λογια ειναι τσαμπα αλωστε δεν κοστιζουν τιποτα)
Γραφεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μαζευτουν 9 μυρια Η γιατι να πληρωσουμε τα κλεμενα αλλονων ετσι δεν λες και εσυ poet
ηθελα να σας ρωτησω αν αυριο ειχαμε λαικη βαση ποιος θα πληρωνε τα χρεη του ΠΑΟΚ ?
Α)το κρατος
Β)κανεις
Γ)ο κοσμος του ΠΑΟΚ
Τι απανταει η λαικη βαση μπορει να μου πει καποιος
Γι αυτο δεν χρειαζεται  ο κοσμος αποπροσανατολισμο και νεα διληματα  (ατοπα και ακαιρα πανω απο ολα)

Ο κοσμος πλεον πρεπει να εχει ενα μεγαλο στοχο ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν πιστεύω σε κανένα Ορφανό, πιστεύω στην δύναμη του ΛΑΟΥ του Π.Α.Ο.Κ.
Ο ΛΑΟΣ ήταν αυτός που ΖΟΡΙΣΕ τον Ορφανό να υποσχεθεί ρύθμιση. Και πιστέυω ακράδαντα ότι μπορεί να ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ οποιονδήποτε υπουργό να κάνει μια ρύθμιση που σε τελική ανάλυση δεν θα είναι υποχρεωτική, θα είναι μόνο για τις ΠΑΕ που θέλουν να λειτουργήσουν ως Εταιριες Λαϊκής Βάσης.
Δεν καταλαβαίνω ποια συμφέροντα λες ότι αντιτίθενται, αλλά αν εννοείς τους Κοκκαλοβαρδινογιάννηδες, αυτούς μάθαμε να πολεμάμε μια ζωή και δεν θα κάνουμε τώρα πίσω...

Επίσης, η Λαϊκή Βάση δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό που ρωτάς, γιατί είναι απλά ένα μοντέλο διοίκησης.
Το Μέτωπο Λαϊκής Βάσης  τρέχει την υπόθεση ΛΒ στην περίπτωση Π.Α.Ο.Κ., όμως δεν μπορώ να μιλήσω εξ'ονόματός του.
Σαν ένας άνθρωπος που βλέπει θετικά το ζήτημα ΛΒ όμως, μπορώ να σε πω
ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.

*Από τη στιγμή που ο ίδιος λες ότι δεν κατάλαβες ποτέ την Λαϊκή Βάση, γιατί την "κράζεις" ρε αδερφέ;

Offline agraf

• Αλλαγή

Πως θα έρθει κάποιος μια ωραία πρωϊα να πάρει την ομάδα; Η θα πρέπει να τις αγοράσει ή να του παραδοθούν; Από ποιόν;

Άν έρθει κάποιος να "πάρει" την παε ΠΑΟΚ πρακτικά θα είναι αδύνατο να μαζέψει μετοχές που αντιστοιχούν στο 51%.
Η λύση για αυτόν τον άνθρωπο είναι απλή και ταυτόχρονα αποτελεί ένας είδος δικλείδας ασφαλείας για τον ΠΑΟΚ: θα πρέπει να κυρήξει η παε ΠΑΟΚ αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τέτοιου ύψους που άν την καλύψει μόνος του να πάρει το 51%. Το ποσό αυτό θα είναι πολύ μεγάλο και επομένως θα αποτελεί και για αυτόν ένα είδος τεστ της οικονομικής του επιφάνειας.

Αυτό που σου λέω είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα του να πάνε οι μετοχές σε 100.000 και παραπάνω ΠΑΟΚτσήδες.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **

Ðùò èá Ýñèåé êÜðïéïò ìéá ùñáßá ðñùúá íá ðÜñåé ôçí ïìÜäá; Ç èá ðñÝðåé íá ôéò áãïñÜóåé Þ íá ôïõ ðáñáäïèïýí; Áðü ðïéüí;

¢í Ýñèåé êÜðïéïò íá "ðÜñåé" ôçí ðáå ÐÁÏÊ ðñáêôéêÜ èá åßíáé áäýíáôï íá ìáæÝøåé ìåôï÷Ýò ðïõ áíôéóôïé÷ïýí óôï 51%.
Ç ëýóç ãéá áõôüí ôïí Üíèñùðï åßíáé áðëÞ êáé ôáõôü÷ñïíá áðïôåëåß Ýíáò åßäïò äéêëåßäáò áóöáëåßáò ãéá ôïí ÐÁÏÊ: èá ðñÝðåé íá êõñÞîåé ç ðáå ÐÁÏÊ áýîçóç ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôÝôïéïõ ýøïõò ðïõ Üí ôçí êáëýøåé ìüíïò ôïõ íá ðÜñåé ôï 51%. Ôï ðïóü áõôü èá åßíáé ðïëý ìåãÜëï êáé åðïìÝíùò èá áðïôåëåß êáé ãéá áõôüí Ýíá åßäïò ôåóô ôçò ïéêïíïìéêÞò ôïõ åðéöÜíåéáò.

Áõôü ðïõ óïõ ëÝù åßíáé Ýíá áêüìá ðëåïíÝêôçìá ôïõ íá ðÜíå ïé ìåôï÷Ýò óå 100.000 êáé ðáñáðÜíù ÐÁÏÊôóÞäåò.

Áêñéâþò… ;)
(ÖáíôÜæïìáé äåí áðáíôÜò óå ìÝíá. Ôï åñþôçìá ôï Ýêáíá ãéá íá äåßîù ðùò äåí êéíäõíåýïõìå áðü êáíÝíáí åÜí ðÜñïõìå ìáæéêÜ ìåôï÷Ýò.)

polaret

• Guest
Και οχι μονο αλλα θα μπορουσαν να γινουν και καποιες προνομιουχες (ετσι δεν λεγονται μην κανω και τον εξυπνο)και τελειωνει το παραμυθι.

Στάλθηκε από: petrovgr
Δεν πιστεύω σε κανένα Ορφανό, πιστεύω στην δύναμη του ΛΑΟΥ του Π.Α.Ο.Κ.
Ο ΛΑΟΣ ήταν αυτός που ΖΟΡΙΣΕ τον Ορφανό να υποσχεθεί ρύθμιση.

Α ενταξει δεν το ηξερα οτι το υποσχεθηκε , Ε αφου το υποσχεθηκε  αυτος που βαζει φυλακη τον κοσμο χωρις λογο θα ειμαι ησυχος πλεον

Δεν καταλαβαίνω ποια συμφέροντα λες ότι αντιτίθενται, αλλά αν εννοείς τους Κοκκαλοβαρδινογιάννηδες, αυτούς μάθαμε να πολεμάμε μια ζωή και δεν θα κάνουμε τώρα πίσω...

Μα με το να περιμενεις μια ουτοπια να συμβει κανεις ακριβως αυτο που θελουν ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.

Επίσης, η Λαϊκή Βάση δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό που ρωτάς, γιατί είναι απλά ένα μοντέλο διοίκησης.

Αυτο ακριβως, το μοντελο διοικησης ποια ειναι η λυση που προτεινει, ξεχασα να πω οτι στις τρεις λυσεις που εγραψα ποιο πανω υπαρχει και τεταρτη αν ενοει την τεταρτη λυση συγνωμη αλλα δεν ταιριαζει στον μεγαλυτερο συλογο της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

Offline ved

• Αλλαγή
εγω ειμαι πεπεισμενος οτι απο τους 35.000 που ηρθαν με γαυρο ουτε οι 3,000 δεν δινουν φραγκο για μετοχες.βαλε και κανα 2,000 απο εξωτερικο και εδω ειμαστε.5,000 με την καλυτερη διαφημηση του κοσμου.

η τσεπη του αλουνου ειναι περιεργο πραγμα παιδια.μην σκεφτεσται ολοι με τα δικα σας κρητηρια οικονομικα και οπαδικα.

και οπως βλεπετε πολλοι σκεφτοντε σφοχτα και αντιδραστικα(οπως κιεγω) =γιατι να πληρωσω εγω εγω τις βιλες του γουμενου στο ωραιοκαστρο?θα νοιωθουμε και μαλακες δηλαδη.

αν η παε ειχε μηδεν χρεη και με την τωρινη διοικηση και σου λεγανε.μαγκες παρτε μετοχες να κανουμε ομαδα,μεταγραφες,προπονητικο κεντρο,γηπεδο να κανουμε μεγαλη την ομαδα,τοτε ναι.

ο νικολαηδης ειχε πει για τα χρεη(πολυ περισσοτερα τοτε απο τα δικα μας)δεν πληρωνω φραγκο θα κανω μεταγραφες,

τους εγραψε δηλαδη σταρχιδια του.  κιεμεις νομιζω καναμε συλλαλητηριο 15.000 ατομα γιαυτο τον σκοπο. δεν τα καναμε για την δεπα.

τραβηχτηκαμε δηλαδη 15,000 κοσμος για να παρουμε εμεις την δεπα και το σκουλικι την εκο?

οι δυτικες και οι αλλοι συνδεσμοι τι λενε γιαυτο? εγω θυμαμαι λεγανε δεν αναγνωριζουμε χρεη παρα μονο σε ιδιωτες.

δηλαδη εγω σε συγκριση με το σκουλικι τον φιλο μου που δεν πληρωσε τιποτα απο τα χρεη τι ειμαι,κοροιδο να το δωσω το πενηνταρικο?

και κατι ακομα,θα δωσει ο κοσμος 9,000,000 ευρω και θα διοικουν αλλοι?αν ειναι ετσι κανουμε οντως λαικη βαση.αν μπορουμε οντως να δωσουμε τοσα φραγκα που εγω οπως προειπα δεν το βλεπω.

apostolos

• Guest
Vedder ta exeis mperdepsei teleiws...

Vazontas lefta sthn aukshsh MK prospathoume na kalupsoume ena poso twn 18 ek eurw pou perilambanei xreh pros tritous, nun kai prwhn podosfairistes, zhmies, kai meiwmenh agorastikh aksia ths omadas.....

SE AYTO TO POSO DEN SUMPERILAMBANONTAI TA XREH PROS TO DHMOSIO

Auta eipe o Papadopoulos sth megahlh sunenteksuh tupou pou eixan dwsei....
Ta xreh pros to dhmosio einai 29 muria kai einai mh vevaiwmena, einai allounou papa euaggelio kai kaneis den kserei ti tha ginei me auta....
Auta zhtosuame na diagrafoun sto sullalhthrio kuriws....epeidh einai PROS THN POLITEIA.....den zhthsame pote na diagrafoun xreh pros tritous....

Vazontas lefta sthn aukshsh MK DEN PLHRWNEI KANEIS XREH PROS THN POLITEIA.....Allo to ena kai allo to allo....
Kai gia auto vevaia h aukshsh MK einai ek twn ouk aney, meta exoume ton megalo vraxna....opou ekei tha to palepsoume alliws....

Me liga logia h aukshsh MK ksekatharizei to IDIOKTHSIAKO ths PAE kai problhmata me UEFA klp....Kai einai to pio vasiko kommati....
Ta xreh pros thn politeia tha paleutoun alliws, piesh, kapoies plhrwmes oswn xrewn arxisoun kapoia stigmh na vevaiwnontai kai paei legontas...Ekei omws exoume na kanoume me to kratos kai kanenan allon. Oxi me UEFA px h kapoious allous pistwtes.... Ekei exeis na kaneis me eforia, me IKA, me dhmosio. H aukshsh MK einai gia mena to stoixeiwdes pou prepei na ginei...Ta xreh pros thn politeia mporoun na perimenoun, na diagrafoun, na grafoun sto xioni kai sthn telikh an tolman as mas riksoun na doume poios tha parei auto to kostos epanw tou.....Kaneis de leei ston PAOKtsi phjrwse th eforia kai to IKA pou xrwstaei h PAE apo to 2001 px...Mhn trelathoume kiolas....
« Last Edit: February 28, 2008, 19:39:13 by apostolos »

Poet

• Guest
A, egw epeidh hksera oti hsoun palia me ton X.D. nomiza oti me to MELBA den eixes pare dwse prin...Grapse lathos...Outws h allws den to eipa kakoproaireta...
Sto thema. Pragmatika esu pisteueis oti logw tou anoigmatos twn metoxwn uparxei risko auth th stigmh na pesei o PAOK sta xeria kapoiou epithdeiou h akoma kai oxi epithdeiou, alla se kapoion pou tha ginei o apolutos kuriarxos mesa se mia nuxta me o,ti auto sunepagetai? Pisteueis oti uparxoun anthrwpoi na mpoun na dwsoun tosa fragga?
Ο μόνος εγγυητής της ενότητας και του μέλλοντος του ΠΑΟΚ είναι ο Ζαγοράκης. Αν για οποιονδήποτε λόγο κάτι πάει στραβά και ο Ζαγοράκης αύριο του τύχει του ανθρώπου κάτι οτιδήποτε απρόοπτο, θέμα υγείας θέλεις δικό του ... του παιδιού του ... της γυναίκας του ... θέμα προσωπικό οτιδήποτε, οτιδήποτε άλλο, τί γίνεται; Πού βασίζεται όλη αυτή η ιστορία; Σε τί θεμέλια; Σε τί διαδικασίες; Τίποτα. Στον πατριωτισμό του Ζαγοράκη.

Ναι μεν λοιπόν την ακολουθούμε την πιστεύουμε και την στηρίζουμε, αλλά δεν θα ήταν πιό σώφρων αν κοιτάζαμε να διορθώσουμε και όλο το πλαίσιο ώστε στο μέλλον να μπορεί αυτό το κατασκεύασμα να προχωρήσει χωρίς να ξαναπέσει στα ίδια;

Πιστεύω ότι πολύς κόσμος θα αγοράσει μετοχές αλλά μικρής αξίας. Θα υπάρξουν κάποιοι που θα έχουν συσσωρευμένα τα πακέτα. Όχι χοντρά πακέτα αλλά τουλάιχιστον υπερδιπλάσια απο αυτά που θα βάλει ο κόσμος. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να μαζέψει πάνω απο 1 εκ. Ευρώ. με τα σημερινά δεδομένα. Αν βρεθούν και 3-4 άλλοι και βάλουν άλλα 2 εκ. θα πάει στα 3 εκ. ... πάλι συσσωρευμένες θα είναι οι μετοχές, σε σχήμα πολυμετοχικό, αλλά με σημαντική συσσώρευση που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο μέλλον.

Πάντως ότι και να πιστεύω, η συμμετοχή στην αύξηση είναι επιβεβλημένη. Όσο αγαπάει ο καθένας τον ΠΑΟΚ και αντέχει οικονομικά, πρέπει να πάρει μετοχές.

Offline ved

• Αλλαγή
Vedder ta exeis mperdepsei teleiws...

Vazontas lefta sthn aukshsh MK prospathoume na kalupsoume ena poso twn 18 ek eurw pou perilambanei xreh pros tritous, nun kai prwhn podosfairistes, zhmies, kai meiwmenh agorastikh aksia ths omadas.....

SE AYTO TO POSO DEN SUMPERILAMBANONTAI TA XREH PROS TO DHMOSIO

ok το καταλαβα.ομως το ποσο μου φαινετε τεραστιο.εγω ηξερα οτι τα χρεη προς τριτους εχουν πληρωθει ή ρυθμιστει και ανερχονταν σε 4 μυρια ευρω.

το 18 εκατ μου φαινετε τεραστιο! καλα τωρα προσφατα δεν λεγαμε οτι το τελευταιο χρεος ηταν του αναστασιαδη και διευθετηθηκε και αυτο?

δηλαδη αν λεω αν, τα χρεη προς το κρατος δεν σβηστουν ειμαστε για τον χαμο.

και με τοσα εσοδα φετος τα χρεη προς τους τωρινους παικτες δεν μπορει να ειναι πολλα.ο ποιο ακριβως ηταν ο κνολ με 250,000 το χρονο.οι καινουργιοι δανεικοι το συμβολαιο τους σπαει(π.χ. ενα μερος ο ΠΑΟΚ και ενα η δυναμο.)

μπορει καποιος με πηγες να αναλυσει αυτο το ποσο?

και παλι ομως στην ουσια μιλαμε για τα σπασμενα του γουμενου ετσι?μην ξεχνιομαστε.
« Last Edit: February 29, 2008, 01:56:41 by vedder »