Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49338 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Φίλε apaoki 13
Η εισφορά της ψιλής κυριότητας του γηπέδου και γενικότερα ενός ακινήτου δεν εμποδίζει την εισροή κεφαλαίων σε μια ανώνυμη εταιρεία, έστω ΠΑΕ. Ίσα ίσα τις δίνει απεριόριστα διαπραγματευτικά χαρτιά κ υπερπολλαπλασιασμό της αξίας της σε αποτίμηση σε ευρόπουλα. Όσο για το 2ο που λές, δεν έχεις άδικο, αλλά κακά τα ψέμματα, τον Σκύλο ΠΑΝΤΑ στη γωνία θα τον περιμένουν ό,τι κ να αποφασίσει. Η περιφρούρησή του δικό μας θέμα κ παρτίδα είναι. Πρόσεξε την μαγκιά:Δεν μιλάω για μεταβίβαση του γηπέδου, αλλά για μεταβίβαση ψιλής κυριότητας. Με λίγα λόγια το γήπεδο δεν αλλάζει κάτοχο και κύριο. Είναι ένας έμμεσος τρόπος να γλυτώσεις απο τη σωστή σκέψη που έκανες για τα λιμά που θα τη πέσουν για να τον φάνε ζωντανό. 

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
α)Σε ενα μηνα περιπου, μπορει και λιγοτερο, η δυνατοτητα να αγορασει ο καθε ενας απλος φιλαθλος μετοχες.Αυτο το ειπε ραδιοφωνικα ο Ππαδοπουλος πριν 3-4 μερες.
β)CLUB LARISA,  αν και γνωριζω τους ορους ψιλη κυριοτητα-επικαρπια, δεν καταλαβαινω ΠΩΣ θα ελυνε ας πουμε το προβλημα της ατξησης του ΜΚ, αφου εκει απο οσο ξερω χρειαζονται μετρητα.Συμφωνω μαλλον οτι θεωρητικα θα αυξανε την περιουσια του Συλλογου (της ΠΑΕ), αλλα ο φορος μεταβιβασης απο ποιον θα πληρωνονταν ? Ή μαλλον το τελος ακίνητης περιουσιας πλεον, νομιζω. Περιμενω απαντηση με ενδιαφερον.
γ)αδερφε απαοκ-ι13 οι πληροφοριες που εχω εγω ειναι οτι στη μελλοντικη προοπτικη για κτισιμο γηπεδου, η ΠΑΕ και ο ΑΣ προωθουν λυση Καρατασσου. Απο κοινού. Μονο που η μια πλευρα θεωρει οτι εκει ειναι το σωστοτερο και καλυτερο για τον ΠΑΟΚ (η ΠΑΕ), ενω η αλλη γιατι με αυτη τη λυση θα παρουν αξία και κατι παρακειμενα "χωραφακια"(ο ΑΣ). Ομως οι πληροφοριες μου ελεγχονται για την ορθοτητα τους ή μη. Περιμενω να διασταυρωσω καποια πραγματα και επανέρχομαι συντομα στο καταλληλο τοπικ.
« Last Edit: February 25, 2008, 18:30:13 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

stelukos

• Guest
xeromai polu pou zw auth thn epoxh tou paok.... goustarw polu na voh8aw otan kserw oti exei apotelesma h voh8eia mou.... ekana to la8ws kai den peira diarkeias to kalokairi... twra ta idia lefta 8a ta parw metoxes... perimenw sxetikes anakoinwseis h campanies apo dioikisi....

pou ksereis??? sthn auksisi mporei na voh8isoun kai oi "anwnimoi filoi" tou skylou kai na kalupsoun ena "diolou efkatafronito poson"!!!

paok empros kai prologo mhn trws
giati ka8e opados einai kai metoxos!

senag2

• Guest
Με την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σκεφτείτε το εξής:
50.000 κόσμος με μέσο όρο 150 ευρώ σε μετοχές=  7,500,000 ευρώ μόνο απο τη συμμετοχή του λάου στα 18,000,000 ευρώ που χρειάζετε η ομάδα.

Πλεονεκτήματα:
1. Δυνατότητα στο λαό να συμμετέχει στα κοινά της ομάδας με τη ψήφο του και τις Γενικές Συνελεύσεις.
2. Η κάληψη των τρέχοντων υποχρεώσεων απο τα ποσά που θα πάρει η ΠΑΕ τα οποία είναι άμμεσα διαθέσημα
3. Άμεση προβολή της ΠΑΕ στον επιχειριματικό κόσμο Ελλάδας και εξωτερικού με τον ΠΑΟΚ να γίνετε η πιο πλέον ελκυστικη ΠΑΕ στην Ελλάδα.
4. Σίγουρη αύξηση χορηγών και επενδυτών στο άμμεσο μέλλον.
5. Δυνατότητα στην ομάδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να επικεντρωθεί και σε πρωταθλητισμό ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και όχι οικονομικα.

Μειωνεκτήματα:
Άμα βρείτε πάρτε με τηλέφωνω.....

Offline ved

• Αλλαγή
καλα αμα 50.000 κοσμος δωσει απο 150 ευρω για τις μετοχες της παε  εγω θα γινω αστροναυτης.

bagos1

• Guest
paidia min koroideuoume sigoura einai duskolo alla oxi 18 oute 7,5 - 6 ekatomiriakia an mazepsoume o paok ousiastika sonete mias kai ksoflaei ola ta xreh se tritous kai promi8eutades kai mas menei mono h eforeia h opoia otan kai ama 8a einai ru8mismena

manos4

• Guest
EΛΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ............"ΕΤΟΙΜΟΣ..." ........ΧΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
...........και να μας οδηγησεις στην κορυφη.......
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΠΕ
"ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ......"

apostolos

• Guest
Sta 18 ths aulkshshs MK nomizw den sumperilambanetai tipota apo ta xreh sto dhmosio, dhladh IKA eforia klp. Einai ola xreh pros tritous, pros nun podosfairistes, kai sumperielave th meiwsh ths aksias ths omados apo perisi....

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

καλα αμα 50.000 κοσμος δωσει απο 150 ευρω για τις μετοχες της παε  εγω θα γινω αστροναυτης.

150 ευρώ  είναι αν δεν κάνω λάθος ένα διαρκείας στη 4.

150 ευρώ είναι περίπου 10 - 15 ευρώ το μήνα στην ακρη για τον καθένα μας σε διαστημα ενός χρόνου.

Κάποιοι ζητάνε όταν γίνει ή νέα Τούμπα η όπου αλλού γίνει γήπεδο να έχει χωρητικότητα 45.000 τουλάχιστον.

Η μισή και παραπάνω Μακεδονία είναι ΠΑΟΚ.

Αν εσύ πιστεύεις πως δεν υπάρχουν 50.000 άτομα ΕΓΩ -  ΕΣΥ - Ο ΑΛΛΟΣ να βάλουν απο 150 ευρώ τουλάχιστον,

δηλαδή 500 μετοχές, τότε τζάμπα καθόμαστε και συζητάμε εδώ μέσα.

Τελικά λες να προοδεύσει η επιστήμη στην Ελλάδα και να στείλουμε αποστολές στο διάστημα;

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline ved

• Αλλαγή
ποσα μελη εχουμε στον ασ ειπαμε???

ο μονος αρης που μαρεσει να εχω παρεδωσε ειναι αυτος που του ριχνω 3αρες...

CLUB LARISA

• Guest
β)CLUB LARISA,  αν και γνωριζω τους ορους ψιλη κυριοτητα-επικαρπια, δεν καταλαβαινω ΠΩΣ θα ελυνε ας πουμε το προβλημα της ατξησης του ΜΚ, αφου εκει απο οσο ξερω χρειαζονται μετρητα.Συμφωνω μαλλον οτι θεωρητικα θα αυξανε την περιουσια του Συλλογου (της ΠΑΕ), αλλα ο φορος μεταβιβασης απο ποιον θα πληρωνονταν ? Ή μαλλον το τελος ακίνητης περιουσιας πλεον, νομιζω. Περιμενω απαντηση με ενδιαφερον.

Αδερφέ Ηomo,
καταλαβαίνω τις απορίες σου και σου γράφω τα εξής :

1on Φόρος μεταβίβασης ή φόρος ακίνητης περιουσίας δεν χρειάζεται ή απαιτείται  να πληρωθεί γιατί υπάρχει ειδικά προβλέπων ισχύων νόμος (Φ.Μ.Α.) που επιτρέπει σε μια Α.Ε. να εκπληρώσει την φορολογική της εκκρεμότητα ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ πλήρης μεταβίβαση του εισφερόμενου ακινήτου, όταν δηλαδή η ψιλή κυριότητα γίνει πλήρης κυριότητα, κατοχή και νομή.
2ον Η αύξηση Μ.Κ. δεν γίνεται ΜΟΝΟ για να μαζευτούν φράγκα. Γίνεται και για άλλους ουσιώδεις λόγους. Στην περίπτωση μας, η εισφορά του Ναού, εκτινάσσει την Π.Α.Ε στο απόγειο της κερδοφορίας της. Η εισφορά εμφαίνεται εις ολόκληρον στο νέο ισολογισμό, αυξάνει κατακόρυφα το αποθεματικό της και (κυριότερα) επαυξάνει στο μέγιστο διηνεκές την πιστοληπτική της ικανότητα όσον αφορά στις σχέσεις της με τρίτα φυσικά πρόσωπα αλλά και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.
Δεν είναι κακή ιδέα αδερφέ, γνωρίζω βέβαια οτι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να φύγει απο τη μέση ο μπακαλόγατος, η ντροπή του Συλλόγου μας ......    

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και η ερώτηση....
(κουφη ξεκουφή όποιος ξέρει μου απαντά)
Αν δεν καλυφθούν τα 18εκ (πιθανοτητα) ότι μαζευτεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή είναι απαραίτητη προυπόθεση να μαζευτούν και τα 18εκ για να ειναι ενεργό το κεφάλαιο?
και 2ο...πόσο ορίζεται περίπου η τιμή της μετοχής ξέρει κανεις?

CLUB LARISA

• Guest
0,34 ευρόπουλα η μετοχή και όσον αφορά στο πρώτο ερώτημα, σαφώς κ δεν απαιτείται ολικη κάλυψη της αύξησης

BIANCONERO

• Guest
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ με ΠΑΟΚτσακια με Ντατσουν , Δυτικα μερια!
Και να οργωσουν ολη τη θεσσαλονικη.............

" Ελα παρε, παρε, παρε....Εδω μετοχες του Π.Α.Ο.Κ. ...οι τρεις ενα ευρω!....τι τις ζουλας καλε κυρια?....ΦΡΕΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!! "

kostas4

• Guest
αποψη μου ειναι οτι με αυτες τις συνθηκες ο κοσμος μπορει να καλυψει περιπου 3-4εκατ. ευρω το πολυ εκτος και εαν γινει τρομερο μαρκετινγκ απο την ΠΑΕ.για μενα θα ηταν προτιμοτερο η παε να δινει τις μετοχες σε διαφορα πακετα,πχ των 50,100,150,300 ευρω κτλ με καποια οφελη σε αυτους που θα αγορασουν τα ακριβα πακετα (πχ μια μικρη εκπτωση στα διαρκειας,στην μπουτικ κτλ).

το ζητουμενο για εμενα ειναι να βρεθουν πολλοι επιχειρηματιες που θα βαλουν διαφορα ποσα αφου μονο ετσι μπορει να καλυφθει ενα μεγαλο μερος της αυξησης.οι καιροι ειναι δυσκολοι για τους περισσοτερους και οι προσωπικες σχεσεις των μελων της διοικησης θα πρεπει να λειτουργησουν.πιστευω οτι στην καλυτερη περιπτωση μπορει να μαζευτει ενα ποσο περιπου 5-6εκατ ευρω αλλα μου φαινεται αρκετα δυσκολο εκτος εαν βρεθουν 2-3 που βαλουν πολλα λεφτα.

Offline ved

• Αλλαγή
δεν χρειαζεται ολικη.νομιζω κατι τετοιο ειπε ο καθηγητης.στο μετροσπορτ το σαιτ καιτι λεει

polaret

• Guest
Στάλθηκε από: kostas4
Εισαγωγή παράθεσης
αποψη μου ειναι οτι με αυτες τις συνθηκες ο κοσμος μπορει να καλυψει περιπου 3-4εκατ. ευρω το πολυ εκτος και εαν γινει τρομερο μαρκετινγκ απο την ΠΑΕ.για μενα θα ηταν προτιμοτερο η παε να δινει τις μετοχες σε διαφορα πακετα,πχ των 50,100,150,300 ευρω κτλ με καποια οφελη σε αυτους που θα αγορασουν τα ακριβα πακετα (πχ μια μικρη εκπτωση στα διαρκειας,στην μπουτικ κτλ).

το ζητουμενο για εμενα ειναι να βρεθουν πολλοι επιχειρηματιες που θα βαλουν διαφορα ποσα αφου μονο ετσι μπορει να καλυφθει ενα μεγαλο μερος της αυξησης.οι καιροι ειναι δυσκολοι για τους περισσοτερους και οι προσωπικες σχεσεις των μελων της διοικησης θα πρεπει να λειτουργησουν.πιστευω οτι στην καλυτερη περιπτωση μπορει να μαζευτει ενα ποσο περιπου 5-6εκατ ευρω αλλα μου φαινεται αρκετα δυσκολο εκτος εαν βρεθουν 2-3 που βαλουν πολλα λεφτα.

Συμφωνω μαζι σου και  θα ηθελα και εγω μια θεση για το διαστημα μαζι με τον vedder (εκτος και αν μας εκπληξουν οι ομογενεις )

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
30. 000 ατομα χ 50 ευρω=1.500.000
Για μενα αυτος πρεπει να ειναι ο πρωτος εφικτος στοχος. Να εχεις μια βαση πολυμετοχικοτητας. Σα να λεμε οτι οσοι ηταν προχ8ες στην Τουμπα τσονταρουν ενα πενηνταρικο. Νομιζω ειναι ρεαλιστικο γι αρχη και μετα βλεπουμε.
Σε δευτερη φαση ο καθενας απο αυτους να ψησει εναν συγγενη/φιλο/γνωστο να κανει το ιδιο, οποτε διπλασιαζονται οι μετοχοι, παμε στις 60000 ατομα. Το ποσον μενει σχετικα μικρο, μπορει να ειναι απαισιοδοξο ή συγκρατημενο αν θελετε, αλλα το πληθος κοσμου θα φερει εμμεσα οφελη (πχ χορηγους)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ