α)Σε ενα μηνα περιπου, μπορει και λιγοτερο, η δυνατοτητα να αγορασει ο καθε ενας απλος φιλαθλος μετοχες.Αυτο το ειπε ραδιοφωνικα ο Ππαδοπουλος πριν 3-4 μερες.
β)CLUB LARISA, αν και γνωριζω τους ορους ψιλη κυριοτητα-επικαρπια, δεν καταλαβαινω ΠΩΣ θα ελυνε ας πουμε το προβλημα της ατξησης του ΜΚ, αφου εκει απο οσο ξερω χρειαζονται μετρητα.Συμφωνω μαλλον οτι θεωρητικα θα αυξανε την περιουσια του Συλλογου (της ΠΑΕ), αλλα ο φορος μεταβιβασης απο ποιον θα πληρωνονταν ? Ή μαλλον το τελος ακίνητης περιουσιας πλεον, νομιζω. Περιμενω απαντηση με ενδιαφερον.
γ)αδερφε απαοκ-ι13 οι πληροφοριες που εχω εγω ειναι οτι στη μελλοντικη προοπτικη για κτισιμο γηπεδου, η ΠΑΕ και ο ΑΣ προωθουν λυση Καρατασσου. Απο κοινού. Μονο που η μια πλευρα θεωρει οτι εκει ειναι το σωστοτερο και καλυτερο για τον ΠΑΟΚ (η ΠΑΕ), ενω η αλλη γιατι με αυτη τη λυση θα παρουν αξία και κατι παρακειμενα "χωραφακια"(ο ΑΣ). Ομως οι πληροφοριες μου ελεγχονται για την ορθοτητα τους ή μη. Περιμενω να διασταυρωσω καποια πραγματα και επανέρχομαι συντομα στο καταλληλο τοπικ.