Author Topic: βάζελος - ΠΑΟΚ 2 - 0 (Σάββατο 29/9/2007) ώρα 19:00 στη ΝΕΤ  (Read 5642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Στο θέμα του στόχου ξέρεις ότι συμωφνήσαμε και μάλιστα πολλοί μας περνουσαν για τρελούς, τώρα στα δικα μας ρε φίλε το χθεσινό δε μπορώ να το καταπιώ ακριβώς για αυτό το γαμημένο το φόβο που λέμε, γι αυτό το φόβο που μας στέρησε μια έστω και ισοπαλία από αυτόν τον καημένο παναθηναϊκό.
Ο φόβος αυτός ρε γαμώτο αν και δεν θέλω να το πιστέψω νομίζω ότι πηγάζει από το σκαρί από την ψυχή του ποδοσφαιριστή.
Παράδειγμα ο πεχλιβάνης έκοψε μάρκαρε και δεν ξέρω γω πόσες φορές πήρε τη μπάλα από τον καραγκούνη
Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάνει φάουλ ο μπαλάφας στον καραγκούνη και τον αρχίζει στα καντίλια ο μπάσταρδος χωρίς να χει και δίκιο αφου ήταν η κλασική βουτιά το φάουλ, και μετά απο 2-3 λεπτά φεύγει αλαγή απο το γήπεδο και πάει το παιδάκι και ζητάει συγνώμη χωρίς καν να φταίει...
1ον που είσαι ρε γεωργιάδη εκείνη τη στιγμή που σε ρε βρύζα και αφήνεται το παιδάκι μόνο
2ον ΡΕ μπαλάφα ρε αγόρι μου αφου έχεις το δίκιο με το μέρος σου γιατί τρώς πρόλογο απο το μπάσταρδο?
3ον αν εχθές έπαιζε ο πρόεδρός σου θα έμαπινε ανάμεσα? ναι ηγέτης ήταν
4ον ο μιχαλάκης ο λεοντιάδης σα το μπαλάφα ήταν την πρώτη φορά που άρπαξε το μητρόπουλο.

Το γαμημένο το σκαρί του παίκτη αδερφέ και η ψυχή του ΠΑΟΚτσή...

πες τα φιλε.δεν πα να εισαι 18 χρονων και ο αντιπαλος σου να ειναι ο ροναλντινιο.αν εχεις τσαμπουκα και ψυχη δεν καταλαβαινεις απο αυτα.και δυστυχως μετα απο λεοντιαδη και ζαγορακη το χαος...

The_Cure

• Guest
4ον ο μιχαλάκης ο λεοντιάδης σα το μπαλάφα ήταν την πρώτη φορά που άρπαξε το μητρόπουλο.

Πω,πω ρε πουστη μου!!!!
Τι μας θυμισες ρε αδερφε??!??
Πρεπει να τους μαζεψουν ολους και να τους κανουν βιντεοθεραπεια:
α) Για το παθος τους (του Τεό και του Μιχάλη).
β) Για τον τσαμπουκα του Μιχαλη
γ) Για τις ΨΥΧΑΡΕΣ τους.....

Offline cure

• Αλλαγή
@paokcure,
φίλε μου αυτό νομίζω είπαμε πολλοί εδώ μέσα. Δεν κατηγορήσαμε τους παίκτες για τα όσα ξέρουν (ή δεν ξέρουν) αλλά για έλλειψη ανδριοσύνης ρε πστ μου... σιγά μην κατηγορήσω ποτέ τους παίκτες μου ότι δεν "ξέρουν" μπάλλα (λες και έχω συνηθίσει να βλέπω τον Μαραντόνα)..ότι μερικοί όμως δεν έχουν αρχίδια είναι ηλίου φαεινότερο...και σχετικά με ότι είπες για Χριστοδουλόπουλο και τη συμμετοχή τους στις Εθνικές...συμφωνώ..αλλά δεν έθιξε ποτέ κανείς το πάθος του Χριστοδουλόπουλου αλλά τα πάθος του Μουμίν και του Μπαλάφα...
βαριέμαι να βλέπω κατεβασμένα πόδια και χέρια  σε κάθε ταξίδι στην Αθήνα...
ασταδιάλα.
Εγώ μάλλον διαβάζω άλλο forum αδερφέ, στο οποίο έχει βγει πόρισμα για τον Μπαλάφα, τον Βαγγελή, τον Ηλιάδη, τον Μαλεζά, τον Μουμίν και πριν τραυματιστεί και για τον Αραμπατζή (τώρα τον λυπούνται όλοι) πως δεν κάνουνε για τον ΠΑΟΚ.

Στο θέμα του στόχου ξέρεις ότι συμωφνήσαμε και μάλιστα πολλοί μας περνουσαν για τρελούς, τώρα στα δικα μας ρε φίλε το χθεσινό δε μπορώ να το καταπιώ ακριβώς για αυτό το γαμημένο το φόβο που λέμε, γι αυτό το φόβο που μας στέρησε μια έστω και ισοπαλία από αυτόν τον καημένο παναθηναϊκό.
Ο φόβος αυτός ρε γαμώτο αν και δεν θέλω να το πιστέψω νομίζω ότι πηγάζει από το σκαρί από την ψυχή του ποδοσφαιριστή.
Παράδειγμα ο πεχλιβάνης έκοψε μάρκαρε και δεν ξέρω γω πόσες φορές πήρε τη μπάλα από τον καραγκούνη
Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάνει φάουλ ο μπαλάφας στον καραγκούνη και τον αρχίζει στα καντίλια ο μπάσταρδος χωρίς να χει και δίκιο αφου ήταν η κλασική βουτιά το φάουλ, και μετά απο 2-3 λεπτά φεύγει αλαγή απο το γήπεδο και πάει το παιδάκι και ζητάει συγνώμη χωρίς καν να φταίει...
1ον που είσαι ρε γεωργιάδη εκείνη τη στιγμή που σε ρε βρύζα και αφήνεται το παιδάκι μόνο
2ον ΡΕ μπαλάφα ρε αγόρι μου αφου έχεις το δίκιο με το μέρος σου γιατί τρώς πρόλογο απο το μπάσταρδο?
3ον αν εχθές έπαιζε ο πρόεδρός σου θα έμπαινε ανάμεσα? ...ναι ηγέτης ήταν

Δε διαφωνώ πουθενά μα πουθενά μαζί σου.
Απλά θεωρώ ότι η προσωπικότητα η ποδοσφαιρική αποκτιέται σε ένα μεγάλο βαθμό και σε βοηθά και η ομάδα, αυτοί που δουλεύουν με τους παίχτες σε αυτό. Έτσι πιστεύω. Πολλά τσουτσέκια ξεκίνησαν με σκυφτό το κεφάλι και κατέληξαν να είναι οι πρώτοι μάγκες στους τσαμπουκάδες.

Οι περιπτώσεις Λεοντιάδη και Ζαγοράκη είναι απλά μοναδικές και παίχτες με τόσο μεγάλα αρχίδια βγαίνουν κάθε 10 χρόνια.
Που θα πάει όμως. Θα βγει κι ένας τέτοιος. Μακάρι να είναι το θρασίμι ο Πεχλιβάνης αυτός.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
μερικες σκεψεις με πιο καθαρο μυαλο μετα απο 2 μερες ....

συμφωνω οτι ο σαντος δεν εχει μαγικο ραβδακι.... το μπατζετ ειναι χαμηλο.....  πρωτα η εξυγιανση και μετα αγωνιστικη ανακαμψη...

ΟΛΑ αυτα σωστα και αλλωστε η ουρα μας εμεινε να φαμε για να ορθοποδησουμε... ΑΛΛΑ....

ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ που φορανε καποιοι ενα τεττοιο βαζελο μπορει να τον κερδισει ΑΝΕΤΑ.... ομως....

οταν τοσο ευκολα το καθε κορακι χωρις ενδοιασμους ΣΦΑΖΕΙ τον ΠΑΟΚ....

οταν κανουμε τον καθε κιντανα τζιωλη και βυντρα να φαινονται παιχτες μιας κλασης πανω απο εμας...

οταν με αντιπαλο το ΠΟΚ στη χαβουζα μενει παντα η δηλωση "κερδισαμε μια μεγαλη ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ"....

καπου λες οχι ρε πουστη.... δεν εχω ομαδα που αρκειται μονο σε αυτο που δειχνει τωρα... δεν απαιτει κανεις μας το πρωταθλημα....

σεβασμο στη φανελα, στον κοσμο και στους εαυτους τους .... και τοτε το 15 στα 15 θα ερθει....

Li_75

• Guest
Το παιχνίδι με το πράσινο λαγό τελείωσε και ανήκει στο παρελθόν.
Μοναδικό κέρδος ο Πεχλιβάνης, τίποτε άλλο.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να στηρίξουμε τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ.
Με Σάντος η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Δυστυχως ο Σαλμον ειπε την αληθεια οτι οι παικτες μας φοβοντουσαν τον αντιπαλο. Αυτο τα λεει ολα. Δεν με πειραξε καθολου -σχετικο αυτο- η ηττα αλλα η εμφανιση που ηταν μικρομεσαιας ομαδας. Θελουμε πολυ δουλεια ακομη και κυριως καλυτερους παικτες γιατι οσο καλος και να ειναι ο προπονητης με κακους παικτες δεν κανεις ποτε καλη ομαδα..

Offline Suicidal

• Βασικός
(...)γιατι οσο καλος και να ειναι ο προπονητης με κακους παικτες δεν κανεις ποτε καλη ομαδα(...)

8ermoparakalw tous latreis sygkekrimenou proponhth NA MHN ARXISOUN TWRA TA: "...kai bebaios ginete..."
elpizw na katalabate oloi ! ! !
EYXARISTW !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
Δεν αναφερομουν σε καποιον συγκεκριμενα..γενικα μιλουσα

Αυτο ισχυει για ολους τους προπονητες. Και ο Μουρινιο να ερθει στον ΠΑΟΚ ή καπου αλλου η ομαδα εχει καποιες Α' δυνατοτητες. Δεν μπορει να τις ξεπερασει εαν δεν παρει παικτες με πιο υψηλο επιπεδο..

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
egw pistevw phgame to mats ekei pou mas epairne. me ligh prosoxh pairname aneta apotelesma. sta 8etika vlepw oti piesame pshla ton antipalo kai oti arxizei na denei h omada. knol melisshs kalo didymo, lakhs kwn/dhs kaloi sta akra, salmon kalos (travaei kai ta 2 back). to provlhma einai ayto pou lete oloi, ka8eth pasa kai sentra. pistevw h kalh mas omada 8a einai fernantez, knol, melisshs, snautser, xaralampous, kwnstantinidhs, lakhs,antizagorakhs, ilief, salmon, xristodoulopoulos. dhladh se sxesh me to savvato leipoun 4 kai prepei na vroume ton antizagorakh syntoma.

Offline Matador

• Αλλαγή
Νομιζω οτι το αυτο το φορουμ ειναι αρκετα ωριμο να δεχθει την κριτικη που κανουμε σε ορισμενους παικτες.

Επειδη και εγω ημουν ενας απο αυτους που εκαναν κριτικη στην τριπλετα του  κεντρου με τον ΠΑΟ, εμμενω στην κριτικη μου, αλλα οχι και φανατικα. Στο χερι τους η μαλλον στα ποδια τους ειναι να με κανουν ρομπα. Πρωτος εγω θα το παραδεχθω. Εαν δεν δειξουν προοδο και με τον Σαντος, μου φαινεται οτι θα μεινουν στασιμοι σε ολη την ποδοσφαιρικη ζωη τους.
Ειπαμε κριτικη-κριτικη αλλα στο γηπεδο μοκο. Υποστηριζουμε δεν γιουχαρουμε.

Κατα τα αλλα που η ομαδα ηταν φοβισμενη, χρειαζεται πολυ δουλεια ακομη για να μαθουν οι παικτες σε ποια ομαδα παιζουν.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ, ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΟΟΟΟΟ!
« Last Edit: October 02, 2007, 19:49:06 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ck

• Guest
Θα συμφωνήσω με τη γενική ιδέα πως το πρόβλημα είναι άκρως ψυχολογικό. Βέβαια δεν μπορώ να διανοηθώ από τον Βαγγελή, που συνήθως είναι τσαμπουκάς, τώρα να είναι κότα. Από τον Μπαλάφα δεν περιμένω πολλά σ' αυτόν τον τομέα, αντίθετα με τον Ηλιάδη που έχει τσαγανό. Το ζήτημα είναι κατά πόσο αυτά τα παιδιά πονάνε την ομάδα. Ο Γιαννάκης, ο "Πέχλι" έδειξε ότι το έχει αυτό, αφού όταν πήγαινε για ύπνο πάντα ονειρευόταν έναν δικέφαλο να πετάει. Αρκεί να το καταλάβουν και οι άλλοι. Εμείς ασφαλώς στήριξη και τίποτε άλλο μέχρι να επανακάμψουν. Εναν ψυχολόγο στην Τούμπα αμέσως!
 ??? ??? ??? ???

Offline cure

• Αλλαγή
Νομιζω οτι το αυτο το φορουμ ειναι αρκετα ωριμο να δεχθει την κριτικη που κανουμε σε ορισμενους παικτες.

Επειδη και εγω ημουν ενας απο αυτους που εκαναν κριτικη στην τριπλετα του  κεντρου με τον ΠΑΟ, εμμενω στην κριτικη μου, αλλα οχι και φανατικα. Στο χερι τους η μαλλον στα ποδια τους ειναι να με κανουν ρομπα. Πρωτος εγω θα το παραδεχθω. Εαν δεν δειξουν προοδο και με τον Σαντος, μου φαινεται οτι θα μεινουν στασιμοι σε ολη την ποδοσφαιρικη ζωη τους.
Ειπαμε κριτικη-κριτικη αλλα στο γηπεδο μοκο. Υποστηριζουμε δεν γιουχαρουμε.
Κατα τα αλλα που η ομαδα ηταν φοβισμενη, χρειαζεται πολυ δουλεια ακομη για να μαθουν οι παικτες σε ποια ομαδα παιζουν.
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΤΕ, ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΟΟΟΟΟ!
Έτσι είναι matador. Ο καθένας μπορεί να έχει την οποιαδήποτε γνώμη και να τη συζητάμε εδώ μέσα. Κάποιοι θα έχουν δίκιο και κάποιοι άδικο.

Το τρελό όμως είναι αυτό που έζησα με τη γριά, κι εγώ προσωπικά γι' αυτό το λόγο έχω κόψει τη κριτική σ' έναν παίχτη που δεν αντέχω, τον Χαραλάμπους και υπερασπίζομαι σε κάθε ευκαιρία τους 3 (Βαγγελή, Μπαλάφα, Ηλιάδη). Τι έζησα;

Βάζει το γκολ ο Βαγγελής, σφαδάζει κάτω από τον πόνο και πετάγονται δυο τρεις καραγκιόζηδες και λένε: Ωραία και γκολ έβαλε και τραυματίστηκε. Και χαζογελούσαν τα βόδια.
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανακούσει για παίχτη του ΠΑΟΚ. Για κανέναν και ποτέ. Δεν μας έχει κάνει τίποτα τόσο κακό ο Βαγγελής επιτέλους. Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους ως παίχτης, αλλά τόσο μίσος εναντίον του είναι πρωτοφανές.
Εκτός αυτού του ανατριχιαστικού γεγονότος βρίζανε τον Μπαλάφα από το πρώτο λεπτό.

Είναι αρρώστια αυτό που γίνεται. Εγώ μαλώνω και θα συνεχίσω να μαλώνω με κάτι τέτοιους καραγκιόζηδες στην κερκίδα.
Έχει καταντήσει αηδία να χάνει ο ΠΑΟΚ και να φταίνε μόνιμα αυτοί οι δύο. Η συνήθεια που έγινε λατρεία έχει καταντήσει.
Και είναι αδιανόητο να γίνεται αυτό για 2 διεθνείς πιτσιρικάδες.

Αλλά τι να πει κανείς για τους ίδιους μαλάκες που αποθέωναν πέρυσι τον Τόργκελε και τον Χαραλαμπίδη; Αυτοί τους άρεσαν. Ο Βαγγελής τους πείραξε...

Offline toy

• Αλλαγή

κι εγώ προσωπικά γι' αυτό το λόγο έχω κόψει τη κριτική σ' έναν παίχτη που δεν αντέχω, τον Χαραλάμπους

Kαταγγέλω δημόσια ότι είσε ψεύτης, ο χαραλάμπους είναι το πουλέν σου και μας έχεις πρήξει τόσα χρόνια, ασε που μπορεί να σε και φίλος με τον μπότο ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

thomas

• Guest

κι εγώ προσωπικά γι' αυτό το λόγο έχω κόψει τη κριτική σ' έναν παίχτη που δεν αντέχω, τον Χαραλάμπους

Kαταγγέλω δημόσια ότι είσε ψεύτης, ο χαραλάμπους είναι το πουλέν σου και μας έχεις πρήξει τόσα χρόνια, ασε που μπορεί να σε και φίλος με τον μπότο ...

Τι λες ρε φίλε πας καλά?Για μαζέψου λίγο και πρόσεχε πως μιλάς...εκτός αν κάνεις πλάκα,πράγμα που το ελπίζω...

Offline cure

• Αλλαγή
Ναι ρε. Αυτόν και τον Γκονζάλες τους λατρεύω.
Κι αυτός του Μπότου είναι;

@thomas. Πλάκα κάνει ο πιο φανατικός οπαδός του Χαραλάμπους (μετά τον Μπότο)

Offline bane

• Αλλαγή
το μεταφερω γραπτα απο την εφημεριδα εθνοσπορ που μολις διαβαζω .δεν ξερω αν μπορειτε να το κατεβασετε απο νετ.

η...σιγουρια του τεροβιτσα
τοσο...σιγουρος ηταν ο βασιλης τεροβιτσας .απολυτα...βεβαιος οτι ο παντελης κωνσταντινιδης ανετρεψε τον σεμπαστιαν ρομερο,στη φαση του πεναλτι που κερδισε ο παο κι εκτελεσε ευστοχα ο καραγκουνης.κατα την εισοδο των ομαδων στον αγωνισιτκο χωρο για την εναρξη του β΄ημιχρονου με τον ΠΑΟΚ ,ρωτουσε τους παικτες των πρασινων αν υπηρχε παραβαση! κατα πως φαινεται,τυχαια αποφασισε.

α ρε καρι...
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

mitsos_g4

• Guest
το μεταφερω γραπτα απο την εφημεριδα εθνοσπορ που μολις διαβαζω .δεν ξερω αν μπορειτε να το κατεβασετε απο νετ.

τοσο...σιγουρος ηταν ο βασιλης τεροβιτσας .απολυτα...βεβαιος οτι ο παντελης κωνσταντινιδης ανετρεψε τον σεμπαστιαν ρομερο,στη φαση του πεναλτι που κερδισε ο παο κι εκτελεσε ευστοχα ο καραγκουνης.κατα την εισοδο των ομαδων στον αγωνισιτκο χωρο για την εναρξη του β΄ημιχρονου με τον ΠΑΟΚ ,ρωτουσε τους παικτες των πρασινων αν υπηρχε παραβαση! κατα πως φαινεται,τυχαια αποφασισε.

α ρε καρι...
an isxuei auto einai kai polu ELEOS!!!!!!!! :-\ :-\ :-\

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **

α ρε καρι...
an isxuei auto einai kai polu ELEOS!!!!!!!! :-\ :-\ :-\
Γιατί αν δεν ισχύει...δεν είναι? :D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλά κάτι (το οποίο δεν το έχω σκεφτεί και πολύ οπότε αν είναι μαλακία μη βαράτε!) κατά τη γνώμη μου κουλό!
έχω παρατηρήσει ότι από τότε που έχουμε χάσει τα τρένα της Ευρώπης η ομάδα έχει ένα "συνοικιακό" ας μου επιτραπει στυλάκι...
έβλεπα σήμερα το βάζελο με το καφενείο...αλλά πάρόλα αυτά...έπαιζε κάτι..έστω και αυτό αλλά είναι μια εμπειρία!
εμείς έχουμε ξεχάσει τις εμπειρίες...έχουμε ξεχάσει το πάθος, έχουμε ξεχάσει πως είναι να πετάς 5 μπαλάκια σε 25 λεπτά ενώ χάνεις με 0-3.....ΜΟΝΟ με δύναμη πάθους...(και κόσμου...)
γαμώ τους εφιάλτες ρε γαμώ...
καθίκια λαμόγια
sorry.....

Offline cure

• Αλλαγή
εμείς έχουμε ξεχάσει τις εμπειρίες...έχουμε ξεχάσει το πάθος, έχουμε ξεχάσει πως είναι να πετάς 5 μπαλάκια σε 25 λεπτά ενώ χάνεις με 0-3.....ΜΟΝΟ με δύναμη πάθους...(και κόσμου...)
γαμώ τους εφιάλτες ρε γαμώ...
Κάτσε να σε φτιάξω...
Τότε που γυρίσαμε το 0-3 είχαμε μια από τις πιο καυλώμένες κερκίδες που έχω δει εγώ ποτέ.
Γιατί μας έλειπε πολύ καιρό η Ευρώπη.
Έτσι θα είμαστε και του χρόνου στην Ευρώπη  :P
Δεν ξεχνιούνται οι εμπειρίες από τη μια... και φτιάχνονται νέες από την άλλη