Author Topic: βάζελος - ΠΑΟΚ 2 - 0 (Σάββατο 29/9/2007) ώρα 19:00 στη ΝΕΤ  (Read 5678 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BLACK DOG

• Guest
ταπεινη μου αποψη?
Καθε αγωνας ειναι μια ξεχωριστη μαχη καθ οτι και στο γηπεδο απεναντι σου ειναι καθε αγωνιστικη διαφορετικης εμβελειας ομαδα.εγω φετος αγωνιστικα θα μεινω ευχαριστημενος οσον αφορα τα αποτελεσματα αν εχω 15 νικες μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ κι αλλες 5-6 εξω.Βασικος μας στοχος ολων ειναι να ξαναγινει εδρα το γηπεδο μας  ;)

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ταπεινη μου αποψη?
Καθε αγωνας ειναι μια ξεχωριστη μαχη καθ οτι και στο γηπεδο απεναντι σου ειναι καθε αγωνιστικη διαφορετικης εμβελειας ομαδα.εγω φετος αγωνιστικα θα μεινω ευχαριστημενος οσον αφορα τα αποτελεσματα αν εχω 15 νικες μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ κι αλλες 5-6 εξω.Βασικος μας στοχος ολων ειναι να ξαναγινει εδρα το γηπεδο μας  ;)

aderfe iremise re.
stin toumpa k protathlima na paroume einai nomos na xasoume apo kana lebadeiakko kana astera tripolis esto mia ita to xrono
ase pou de ginontai 15 nikes pisteuo
k ektos 5-6 nikes an kanoume tote entaxei tha to bouloso.
den eimai apaisiodoxos apla realistis
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ταπεινη μου αποψη?

etsi akrivws.vasikos mas stoxos kai gia mena agwnistika einai mono aytos
kai an 8elete na to paw kai ligo parapera na ftiaksoume ksana mia TOYMPA
pou 8a kanei opadous apo tous opadous mas

ntinos

• Guest
ταπεινη μου αποψη?

An ginei auto pou les pairnoume prwtathlima. Metra tous bathmous  ;D Alla fysika den prokeitai na ginei.
Tha exoume 12 me 14 nikes entos kai 3 me 4 ektos. TO POLY.

billaras

• Guest
black dog mauta pou les vgenoume panigirika protathlites......
tora pou to ksanaskeftomai den einai diskolo....
pame gia protathlima lemeeee  ;D ;D ;D ;D  O0  :rasta:

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
stin edra mas prepi toulaxiston na imaste aittiti...........

northeagle_4

• Guest
Εγω συμφωνω με BLACK DOG ,το απορθυτο της Τουμπας ειναι μεγαλος στοχος.Και ζητημα αξιοπρεπιας αλλα κυριως ποιστευω οτι θα ανεβασει κατακορυφα την ψυχολογια των παικτων και για τα εκτος εδρας.
  Αγωνιστικα ηδη βλεπουμε μια ανοδο και σοβαροτητα,βημα βημα και σταδιακα καθε κυριακη θα γινομαστε καλυτεροι

billaras

• Guest
oti mporei na ginei auto pou leei o black dog mporei
to thema einai omos na exoume kai toso kosmo oso me gria
etsi den mporei na mas nikisei kaneis....
exoume kai emeis mia euthini

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Re paidia den ginetai se kathe paixnidi na leme ta idia gia kathe paixti.
Kathe agonistiki einai diaforetiki, ara kathe paixtis exei kai diaforetiki apodosi. Auti tin fora o Hliadis den epaikse kala, mporei to allo Sabbato na mpei mesa kai na kanei apisteuto paixnidi. Kathe Kyriaki tha akouei kai diaforetika sxolia.
Edo o Ronaldinio ta akouei stin Barcelona, emeis akomi anarotiomaste giati ta xonoume stous paixtes mas.
To simantiko einai na menei i kritiki edo, sto forum, kai na min pigainoume sto gipedo kai na bryzoume tous dikous mas paixtes les kai einai tou gayrou. Eidika stis gnostes kerkides, pisteuo kapoioi pisteuo tin briskoun perissotero me to na tin lene stous dikous mas para na fonazoun paok ole.
Hmarton....

NAI RE, PAOK
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline bozik

• Αλλαγή
με ποιον θα κανεις 15 στα 15 με το Βαγγελη και τον Μπαλαφα...  ;D ωραια στηριξη δινουμε στους πεκτες μας....τους βλεπουμε μπροστα μας και τους χειροκροταμε και απο πισω τους δινουμε...κατι μαχαιριεεεεες....ναι ρε και για μενα αυτος ειναι ο στοχος μονο νικες στην ΤΟΥΜΠΑ και 10 με 15 βαθμους εξω...ναι ρε μπορω και με τον τσαουσιλα και με τον φαν χααμ...μονο ομως αμα το πιστεψω....αμα ομως μιζεριαζω...θα γινετε 0-1 στην ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ....το λακο μου παντως δεν τον ανοιγω μονος μου,εχει πολλους ραδιοφωνικους παραγωγους να το κανουν.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

bL-4-cK_religion

• Guest
eidika auto p les gia radiofwnikous paragwgous exeis apolyto dikio.....oso gia to 15-15 egw to pisteuw...alla enoeitai eksartatai kai apo ton kosmo...na sthriksei....

Offline toy

• Αλλαγή
Φέτος νομίζω ότι τέτοια αλλά ίσως και χειρότερη απόδοση θα ξαναέχουμε, αυτό όμως που με πείραξε είναι ο φόβος, ο γαμημένος φόβος, που δίχνουνε λές και παίζουνε με τη μπαρτσελόνα...
Με έναν κακό παναθηναϊκό ρε πούστη μου, ούτε καν μέτριος δεν ήτανε, ρε γαμώτο.

Τώρα επειδή πολλά λέγονται για την αξία των παικτών και το budget της ομάδας για δέστε παραδίπλα σας να δείτε τι γίνεται με ονόματα παικτών και budget?
Πανιώνιος πρώτος και καλύτερος που για μένα αυτή η ομάδα μέχρι και για πρωτάθλημα μπορεί να πάει τι ονόματα έχει δηλαδή, ή τι τεράστιο budget έχει?

Μου άρεσε ο πεχλιβάνης- μελλίσης -χαραλάμπους και ολίγων κνόλ
Δε μου άρεσε ο βαγγελής-μπαλάφας-γεωργιάδης-λάκης -κων/νιδης-ηλιάδης

Μη φοβάστε ρε ΠΑΟΚ είστε...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Καλημέρα αδέρφια..
παρατηρώντας τα Posts πολλοί λέτε να μην έχουμε απαιτήσεις από τους παίκτες πέραν το όσων δηλώνει το Budget μας..κανείς (πλην μερικών όμως) δεν στέκεται στη ΧΕΣΜΕΝΗ συμπεριφορά μερικών η οποία πιστεύω δεν έχει να κάνει με τα πόσα παίρνεις αλλα με το τι νοοτροπία επιτέλους κουβαλάς και αυτή δεν φτιάχνεται ούτε με 2εκ ευρώ συμβόλαιο σε κανένα. οκ δεν έχω απαίτηση να πας στο Emirates Stadium και να κάνεις γιογιο τους αμυντικούς αλλά μια πάσα στα 5 μέτρα να μπορεί να τη δώσεις (εδώ ρε 5χ5 να ΄παίζεις πιο πολύ πάθος έχεις!!!) και αν δεν τη δώσεις 9 φορές στη 10ή δώσε τη γαμημένη...Στο παιχνίδι με το βάζελο πλήν του Κνολ που ήξερε ότι "με αυτό το πόδι κλωτσάω και θέλω να τη στείλω εκεί.." (άσχετα αν πήγαινε) σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι (για να μην πω στην φάση του β γκόλ ο Μπαλάφας που κάνει τρελή πάσα στον προδότη) δεν ξέραν γιατί έρχεται η μπάλα πάνω τους...Και δεν νομίζω κανείς να είπε ότι οκ περίμενα να δω τη Μίλαν μετά από 2 μάτς του Σάντος στον πάγκο αλλά όχι και να βλέπεις 5-6 φοβισμένους παίκτες να πηγαινοέρχονται πάνω κάτω...Ξέρω ότι αυτό θα αλλάζει, ξέρω ότι ο Σάντος το είδε..εδώ το βλέπουμε όλοι εδώ και 3 χρόνια! αλλά όχι και να λέμε ότι φταίει το budget επειδή ο μπαλάφας φοβάται τη σκιά του στο γήπεδο.
Στα @@ μου αν παίρνει 60000 ο Βαγγελής (εγώ ΔΕΝ παίρνω τόσα αλλα το πρωί πριν πάω δουλειά δεν ξυπνάω χεσμένος από το φόβο επειδή θα πάω γραφείο...) ατα παίρνει για να παίζει.
Λοιπόν ευελπιστώ ότι σύντομα θα το αλλάξουμε αυτό το στυλάκι και δε θα μασάμε μία μέχρι μέχρι τότε όμως ας μην δίνουμε και κώλο στα εκτός γιατί δυστυχώς η ιστορία ότι γράφει δεν ξεγράφει..και ο Οφης το γνώρισε στην πρώτη αγωνιστική αυτό...
άντε ΠΑΟΚΑΡΑ να τρελλαθούμε
ΥΓ..δεν είδα κανένα να ζητήσει ευθύνες από προπονητή και διοίκηση για΄τι όλοι είναι προφανώς είναι συνειδητοποιημένοι, οπότε γιατί θίχτηκε το θέμα σαν να είμαστε ενάντια στο ΖΑγόρ? τεσπα

« Last Edit: October 01, 2007, 14:01:00 by rabbitweed »

The_Cure

• Guest
Bλεποντας το ματς απο το χαζοκουτι,δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος απο την γενικη εικονα της ομαδας,απεναντι σε εναν βαζελο,πολυ κακο...Αν και για μενα,οπως και για αρκετα ακομα αδερφια,προεχουν αλλα θεματα,τα οποια δειχνουν να ξεκαθαριζουν προς οφελος της Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑΣ μας....

Αμυντικα η ομαδα,εδειξε καποια καλα στοιχεια,αφου τα γκολ του λαγου,προηλθαν απο στημενες φασεις κι οχι απο καποιον συνδυασμο...
Ο λαγος δεν πατουσε ευκολα στην μεγαλη μας περιοχη και αρκουνταν σε μια φλυαρη κατοχη της μπαλας...
Οποτε ανασταλτικα,μπορουμε να πουμε οτι πηγαμε αρκετα καλα...
Οργανωτικα,δυστυχως δεν πηγε τιποτα καλα...Με αποτελεσμα,να μην φανουμε κι επιθετικα...
Αν δεν ανεβουν οι αμυντικοι οταν εχεις την επιθεση,αν δεν κρατησουν και δεν γυρισουν τα χαφ την μπαλα,ωστε να δημιουργηθουν προυποθεσεις για κενα στην αμυνα του αντιπαλου και δεν παρουν οι επιθετικοι τις μπαλιες που πρεπει,τοτε δεν μπορουμε να μιλαμε για οργανωση παιχνιδιου...
Δεν θα μπω στη λογικη να κρινω τους παιχτες μας ατομικα...
Αυτους εχουμε,με αυτους θα προχωρησουμε προς το παρον...
Απλα για μενα,οπως ειχα εκμυστηρευτει σε εναν αδελφο εδω μεσα,το ματς αυτο,θα ηταν crashtest για τι τι μπορει να κανει φετος η ομαδα...Και δυστυχως απεναντι σε εναν "πολυ λιγο" βαζελο,δεν πηραμε το αποτελεσμα που θελαμε...
Ισως αν δειχνανε περισσοτερο παθος και τσαμπουκα,το αποτελεσμα να ηταν διαφορετικο...
Ας αφησουμε τον Πορτογαλο να κανει την δουλεια του και τα αποτελεσματα,θα ερθουν απο μονα τους...
Να μην ξεχναμε,οτι ειναι μολις το δευτερο του ματς στον παγκο της ομαδας μας...
Ειναι δουλευταρας και θα βγουν τα αποτεσματα της δουλειας του μεσα στο γηπεδο...

Υ.Γ. : Μου αρεσε που ειδα τον πιτσιρικα τον Πεχλιβανη στην ενδεκαδα....Με την μία ο μικρος στα βαθιά και τα πηγε αρκετα καλα!!!
Μακαρι να υπαρχει κι αναλογη συνεχεια,τοσο απο αυτον,οσο κι απο άλλους πιτσιρικαδες...

Offline cure

• Αλλαγή
Όπως πάντα υπερβολικοί! ΠΑΟΚ και υπερβολή πάνε μαζί.
Εμείς μαζί για μια ζωή, υπερβολή υπεεεεεερβολη, οο οο

Οι μισοί έχουν χαλαστεί τελείως και φωνάζουν ότι έχουμε παίχτες δ' εθνικής και να μη ζητάμε τίποτα κι οι άλλοι μισοί λένε να μη ζητάμε τίποτα αγωνιστικά γιατί είμαστε και καλά σε φάση οικονομικής εξυγίανσης.
Πάντως απαιτήσεις δεν πρέπει να έχουμε από όποια πλευρά κι αν το δεις. :21:

Τέλος πάντων! Θα πω τα δικά μου χωρίς φόβο και πάθος... Πως ήταν η ομάδα ένα πράμα; Το εντελώς αντίθετο.
Πρώτα όμως 4 γενικές επισημάνσεις από τη πλευρά μου:

1. Οι παίχτες μας είναι χέστες και ο Σάντος το διαπίστωσε. Μένει λοιπόν να το αλλάξει. Είναι η πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη δουλειά που λέγαμε ότι πρέπει να γίνει στο μυαλό των παιχτών, παράλληλα με τη δουλειά στον τρόπο που παίζουν. Αλλά αυτοί φταίνε;

2. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να τα βάζετε με τα κότσια εικοσάχρονων παιχτών, που καλούνται να πάρουν τον ΠΑΟΚ στις πλάτες τους, αλλά παράλληλα αναγνωρίζετε στον Πεχλιβάνη το δικαίωμα να κάνει και δυο τρία τραγικά λάθη στην άμυνα, λόγω νεαρής ηλικίας!!!! Έχετε σκεφτεί πόση διαφορά ηλικίας έχουν ο Ηλιάδης κι ο Μπαλάφας από τον Πεχλιβάνη; Για να μη παρεξηγηθώ εγώ τρελάθηκα από τη χαρά μου που έπαιξε ο Πεχλιβάνης, αλλά και από το πως έπαιξε.

3. Όποιος μπαίνει και φοράει τη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι έχει υποχρεώσεις και μόνο υποχρεώσεις. Κανένα ελαφρυντικό. Τελεία και παύλα. Είτε είναι μικρός, είτε ΠΑΟΚτσής, είτε μισθοφόρος είτε ο,τιδήποτε.

4. Αλλά συνεχίζουμε όλοι να ξεχνάμε ότι αυτά τα παιδιά παίζουν χεσμένα εκτός έδρας γιατί στην πιο κρίσιμη ηλικία της ποδοσφαιρικής τους ανάπτυξης πέρασαν δίπλα τους τεράστιοι "δάσκαλοι του ποδοσφαίρου", που βγαίνανε με λερωμένο βρακί στα εκτός έδρας και χρησιμοποιούσαν όλοι το σύστημα "βαστάτε γερά" σε συνδυασμό με το "μη περνάτε τη σέντρα για οποιονδήποτε λόγο".

Από τον πανηλίθιο σκιέρ ως τον χέστη τον Καραγεωργίου που έπαιζε στην Τούμπα μέσα άμυνα πισω από το κέντρο και από τον ανεκδιήγητο Ρουμάνο μάνατζερ που έβγαλε ένα ματς με το γαύρο και ένα με την αεκ εκτός με σαφή εντολή να είναι πάντα 8-9 παίχτες πίσω από το κέντρο ως τον εντελώς πρόσφατο Παράσχο που έπαιζε με την Καλαμαριά μέσα στην Τούμπα άμυνα για να κρατηθεί το 1-0
ποια ακριβώς νοοτροπία θα έπρεπε να έχουν οι παίχτες μας και κυρίως οι νεαροί;

Αν κάνετε τον κόπο και δείτε τις μικρές Εθνικές ομάδες και κυρίως την Ελπίδων θα καταλάβετε με καμάρι πως ο Μπαλάφας κι ο Χριστοδουλόπουλος έχουν πολύ μεγαλύτερα αρχίδια από τους περισσότερους συνομήλικούς τους.

Όσο για το χθεσινό ματσάκι και για το ανάθεμα που ρίχνετε στη πλειοψηφία των παιχτών μας, εγώ μάλλον είδα άλλο ματς. Να σας περιγράψω λοιπόν ποιο ματς είδα εγώ. Παρακολούθησα έναν αγώνα που σε οποιοδήποτε άλλο κράτος της γης θα ειχε λήξει το ημίχρονο 0-1.
Για να γίνει αυτό χριεάστηκε κάποιοι παίχτες σαν τους 3 του κέντρου που βρίζετε να κόψουν κάθε προσπάθεια του βάζελου προτού φτάσουν στην τελική πάσα.
Όσες φορές πέρασαν το τοίχος των 3 έκοβε η άμυνα άψογα (κυρίως ο κορυφαίος Μελίσσης)
Στο δεύτερο ημίχρονο είδα έναν ΠΑΟΚ να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο κι εκεί όντως έλειψε από την ομάδα το κάτι παραπάνω στην τελική πάσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν άχρηστοι οι 3 του κέντρου, αλλά ότι είμασταν άτυχοι γιατί έλειπαν για διάφορους λόγους ο Ίλιεφ κι ο Χριστοδουλόπουλος, που θα δημιουργούσαν ρήγματα.
Το αστείο γκολ που φάγαμε και το ακυρωθέν γκολ του Δημούτσου ήταν "άκρως τρελά κι ασπρόμαυρα". Τι είχες ΠΑΟΚ τι είχα πάντα.
Είδα επίσης για πρώτη φορά στη ζωή μου όλα τα κόρνερ να είναι φωτιά και λαύρα. Για 2ο παιχνίδι μετά τη γριά. Έχουμε ακόμη δρόμο στα στημένα αλλά κάτι κινείται ρε παιδί μου.
Τέλος η σημαντικότερη διαφορά του ΠΑΟΚ της λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ της Ξάνθης ήταν η ψύχραιμη αντίδραση της ομάδας, σε κάθε εξέλιξη. Έγινε και στο παιχνίδι με τη γριά, όπου μετά το 3-0 οι παίχτες συνέχιζαν να παίζουν το ίδιο, έγινε και το Σάββατο κια μετά το 10 γκολ που ήταν σε σημείο που σου κόβει τα πόδια και μετά το 2ο γκολ. Η ομάδα δεν τα παράτησε και αυτό είναι δείγμα σοβαρής ομάδας με μεγάλο προπονητή.

Παράκληση στους φίλους του forum. Πολλοί από εσάς θεωρούν τη χρονιά χαμένη αγωνιστικά και δεν έχουν απαιτήσεις από την ομάδα. Άλλοι κάνουν υπομονή μέχρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι και να πάρουμε μεγάλους παίχτες, άξιους να φοράνε τη φανέλα.
Μην έχετε όμως την απαίτηση να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Εγώ θεωρώ το υλικό μας πολύ καλό και σε αυτή τη βάση θα ζητάω νίκες από την ομάδα. Δικαίωμά μου. Χρόνια ζούσα γι' αυτές τις στιγμές, να ασχολούμαι με τα αγωνιστικά και μόνο.
Καλή η οικονομική εξυγίανση, αλλά εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο, με την έννοια ότι γι' αυτό το θέμα φροντίζει η πανάξια διοίκησή μου.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
Τελικά ρε φίλε γιατί με μπέρδεψες λίγο πρέπει η δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα μας?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
Τελικά ρε φίλε γιατί με μπέρδεψες λίγο πρέπει η δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα μας?
Αφού με ξέρεις... Φυσικά και να έχουμε απαιτήσεις.
Άλλωστε εγώ ό,τι είχα να πω επί του θέματος το έχω αναπτύξει στο topic "Ο φετινός στόχος του ΠΑΟΚ".

Από αυτό όμως, μέχρι του σημείου να κατηγορούμε τους παίχτες για πράγματα που δεν φταίνε αυτοί, απέχει πολύ.
Σημασία έχει να βλέπουμε μία προοπτική στην ομάδα και μια βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Εγώ τα βλέπω.

Για το διφορούμενο των όσων έλεγα με το ήπιο post μου για το ματς με το βάζελο έχω να πω πως δεν έχει καμία διαφορά η λογική μου, που λέει πως πρέπει να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα από φέτος με το να μη κατηγορούμε τους παίχτες για ήττες όπως η προχθεσινή. Ακούγεται αλλοπρόσαλο αλλά δεν είναι έτσι.
Το εξηγώ:
Μιλώντας για πρωταθλητισμό μιλάω για την αγωνιστική νοοτροπία της ομάδας. Να πάνε μέσα στο βάζελο χωρίς φόβο για τη νίκη και μόνο γι' αυτήν.
Στο ματς του Σαββάτου λοιπόν εγώ είδα αγωνιστικά την ομάδα ισάξια του βάζελου και έλειπε φανερά η νοοτροπία νικητή από τους παίχτες. Τώρα αν κάποιος είδε ότι ο βάζελος που έπαιζε εντός ήταν καλύτερος ως ομάδα, πάσο. Έλειπε λοιπόν η νοοτροπία μεγάλης ομάδας που πρέπει να έχουμε ως ΠΑΟΚ και που δεν είχαμε τα τελυταία χρόνια.
Αυτό εννοούσα με το ότι πρέπει να στοχεύουμε το πρωτάθλημα από φέτος και ήμουν σίγουρος ότι αν το πετύχουμε θα έρθουν πολλές περισσότερες νίκες.

Όσο ήταν ο Παράσχος δεν θα το πετυχαίναμε ποτέ. Τώρα με τον Σάντος πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Άλλωστε είναι και δικός του στόχος. Το είπε όταν ήρθε, το είπε και χθες.
Αυτό μου αρκεί εμένα και μου δίνει σιγουριά.

Offline cure

• Αλλαγή
Πάντως απαιτήσεις δεν πρέπει να έχουμε από όποια πλευρά κι αν το δεις. :21:
@toy
Τώρα διάβασα τι έγραψα και κατάλαβα γιατί ρώτησες.
Το παραπάνω ήταν ειρωνικό φίλε

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@paokcure,
φίλε μου αυτό νομίζω είπαμε πολλοί εδώ μέσα. Δεν κατηγορήσαμε τους παίκτες για τα όσα ξέρουν (ή δεν ξέρουν) αλλά για έλλειψη ανδριοσύνης ρε πστ μου... σιγά μην κατηγορήσω ποτέ τους παίκτες μου ότι δεν "ξέρουν" μπάλλα (λες και έχω συνηθίσει να βλέπω τον Μαραντόνα)..ότι μερικοί όμως δεν έχουν αρχίδια είναι ηλίου φαεινότερο...και σχετικά με ότι είπες για Χριστοδουλόπουλο και τη συμμετοχή τους στις Εθνικές...συμφωνώ..αλλά δεν έθιξε ποτέ κανείς το πάθος του Χριστοδουλόπουλου αλλά τα πάθος του Μουμίν και του Μπαλάφα...
βαριέμαι να βλέπω κατεβασμένα πόδια και χέρια  σε κάθε ταξίδι στην Αθήνα...
ασταδιάλα.

Offline toy

• Αλλαγή
Στο θέμα του στόχου ξέρεις ότι συμωφνήσαμε και μάλιστα πολλοί μας περνουσαν για τρελούς, τώρα στα δικα μας ρε φίλε το χθεσινό δε μπορώ να το καταπιώ ακριβώς για αυτό το γαμημένο το φόβο που λέμε, γι αυτό το φόβο που μας στέρησε μια έστω και ισοπαλία από αυτόν τον καημένο παναθηναϊκό.
Ο φόβος αυτός ρε γαμώτο αν και δεν θέλω να το πιστέψω νομίζω ότι πηγάζει από το σκαρί από την ψυχή του ποδοσφαιριστή.
Παράδειγμα ο πεχλιβάνης έκοψε μάρκαρε και δεν ξέρω γω πόσες φορές πήρε τη μπάλα από τον καραγκούνη
Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάνει φάουλ ο μπαλάφας στον καραγκούνη και τον αρχίζει στα καντίλια ο μπάσταρδος χωρίς να χει και δίκιο αφου ήταν η κλασική βουτιά το φάουλ, και μετά απο 2-3 λεπτά φεύγει αλαγή απο το γήπεδο και πάει το παιδάκι και ζητάει συγνώμη χωρίς καν να φταίει...
1ον που είσαι ρε γεωργιάδη εκείνη τη στιγμή που σε ρε βρύζα και αφήνεται το παιδάκι μόνο
2ον ΡΕ μπαλάφα ρε αγόρι μου αφου έχεις το δίκιο με το μέρος σου γιατί τρώς πρόλογο απο το μπάσταρδο?
3ον αν εχθές έπαιζε ο πρόεδρός σου θα έμπαινε ανάμεσα? ...ναι ηγέτης ήταν
4ον ο μιχαλάκης ο λεοντιάδης σα το μπαλάφα ήταν την πρώτη φορά που άρπαξε το μητρόπουλο.

Το γαμημένο το σκαρί του παίκτη αδερφέ και η ψυχή του ΠΑΟΚτσή...
« Last Edit: October 01, 2007, 14:34:58 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...