Author Topic: βάζελος - ΠΑΟΚ 2 - 0 (Σάββατο 29/9/2007) ώρα 19:00 στη ΝΕΤ  (Read 5617 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
an den mporeis na kerdiseis ayton ton bazelo.
an den mporeis na kaneis 1-2 eykairies se ayton ton bazelo.
an o tziolis mprosta sou fainetai os pirlo kai o vintra os cafu..
an den matheis na paizeis kato tin mpala..

den exeis kamia tyxh pouthena.

THODORE PREPEI NA ALLAKSEIS TIN NOOTROPIA TON PAIXTON KAI PROPANTON TOU KOSMOU.
FTAIME KAI EMEIS POU TA DEXOMASTE OLA.MIKRAINOUME TON SILLOGO ME TAKTIKES OXADERFISMOU.

opoios vriskei dikaiologies se terovitsa kai malakies,den vlepei tin arnitiki nootropia tis omadas.
an epaizes mpalara kai se sfazan exeis dikaioma na miliseis.tora kaneis toubeki.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
To na ta rixneis ola sthn kakh nootropia ektos einai e3 isou la8os me to na
apodideis mia htta san thn shmerinh apokleistika sthn diaithsia. Gia mena h
alh8eia einai kapou sthn mesh. As hmastan eimeis 0-1 sto hmixrono (opws
eprepe) kai meta an xaname as rixname olo to kraksimo tou kosmou gia la8os
nootropia ktl. Dystyxws oi kapws pio megaloi sthn hlikia to xoun dei to shmerino
ergo polles fores sto parel8on kai toulaxiston egw proswpika den 8a kanw to
xathri se kanenan na to paiksw yperanw kai na mhn milaw gia diaithsia otan me
sfazoun. Isws na mporouse na do8ei kai to xeri tou knol (an kai nomizw oti xtypaei
prwta sto swma tou h mpalla) kai sigoura kat'eme to goal tou dimoutsou htan ka8aro.
Omws to apotelesma exei HDH diamorfw8ei kai ousiastika den allazoun tipote.
MPRAVO loipon sthn pae pou evgale thn photo me to xeri tou vyntra sto site giati
deixnei apla oti mporei men na exoume "allous" stoxous alla otan mas ftynoun den
8a leme oti vrexei.
Telos pantwn den exei kai polu nohma na leme polla.....ena paixnidi htan kai teleiwse
pame gia alla pio megala me arxh ton ofh.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
se mia bdomada pou 8a kerdisei o paok 8a apo8ewnete autous tous idious paiktes.ksekolate.autous exoume me autous 8a poreutoume.eksigiansh kanoume.8a r8ei h wra gia poiothta.mhn kremate autous apo tous opoious perimenete na paiksoun gia ton PAOK MAS. akomh arxh xronias einai.exete dikio se polla. alla MAUTOUS 8A BADISOUME.

Offline diegito4

• Αλλαγή
mazi sou georgT.den diafono pali ekei tha eimaste sto petalo alla den goustaro na diavazo oti to penalti tou vazelou den itan eno to xeri tou vyntra einai katharo.einai kai paraeinai kai ta 2 pos na to kanoume.

@capri oraia,einai penalti tou vyntra.den sto edose..
esu os omada ti ekanes ta ypoloipa 60 lepta?TIPOTA..
thelo na sou po pos an isoun eksairetikos meta kai den kerdizes..tote nai na stathoume kai sto penalti kai sto offside tou panteli..alla tora isoun ena 0.

Yiankos

• Guest
an den mporeis na kerdiseis ayton ton bazelo.
an den mporeis na kaneis 1-2 eykairies se ayton ton bazelo.
an o tziolis mprosta sou fainetai os pirlo kai o vintra os cafu..

opoios vriskei dikaiologies se terovitsa kai malakies,den vlepei tin arnitiki nootropia tis omadas.
an epaizes mpalara kai se sfazan exeis dikaioma na miliseis.tora kaneis toubeki.

1) Το πώς παίξανε δε σημαίνει ότι δεν είναι μεγάλη ομάδα .. 2-3 παίχτες τους κάνουν όλο το δικό μας μπάτζετ (όχι μόνο των παιχτών αλλά και όλου του υπαλληλικού προσωπικού)

2)Εκτός τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε μέσο όρο 12-13 βαθμούς.. Τώρα ανακάλυψες εσύ την Αμερική? Κάθε χρόνο κάνουμε δύο άντε τρία το πολύ διπλά

3) Ο Τζιόλης δε φταίει .. Απλά το κέντρο (Μπαλάφας-Βαγγελής-Ηλιάδης) έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες σε κατάσταση πίεσης! Μόνο στην Τούμπα με 25.000 κόσμο μπορούν να παίξουν .. Εκτός δεν μπορούν να κάνουν τα στοιχειώδη ..

4) Επειδή δεν παίξαμε μπαλάρα και δεν κάναμε 25 φάσεις, δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για ένα πέναλτυ που θα άλλαζε όλο το παιχνίδι? Μέχρι τότε μπορεί να είχε το έλεγχο ο Βάζελος όμως δεν απείλησε ουσιαστικά .. Κάτι σουτ 50 μέτρα άουτ .. Φλυαρία .. Μονο στημένες φάσεις που τις καθαρίζαμε .. Ευκαιρία σαν την κεφαλιά του Σάλμον δεν είχαν .. Οπότε αν έμπαινε εκεί το 0-1 κανείς δεν ξέρει τι θα γινότανε ..
Μπορεί να τρώγαμε 5 μετά .. Δεν ξέρω .. Όμως θα ήθελα να το δω ..
Σύμφωνοι δεν παίξαμε μπάλα (τι περίμενες?), αλλά όχι επειδή δεν παίξαμε δε θα πούμε για το πέναλτυ ..

Anyway, από το παιχνίδι μόνο θετικά μπορούμε να έχουμε .. Και το ματς να γίνει μάθημα ώστε να πάρουμε διπλά από Αστέρες και από Λεβαδειακούς .. Και αυτά 3ποντα θα είναι .. και 3ποντα εφικτά και σημαντικά ..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
@capri oraia,einai penalti tou vyntra.den sto edose..
esu os omada ti ekanes ta ypoloipa 60 lepta?TIPOTA..
thelo na sou po pos an isoun eksairetikos meta kai den kerdizes..tote nai na stathoume kai sto penalti kai sto offside tou panteli..alla tora isoun ena 0.

Efw den sou eipa oti paiksame mpalla kai xasame giati mas esfakse alla oti se ena paixnidi pou o
antipalos ekane dyo (2) faseis, 2 la8h se faseis penalty kanoun thn diafora na mh ti allo
Kai na sto pw kai alliws. Perisy sto prwto paixnidi me aek pou den perasame to kentro alla
phrame ton ponto oloi hmastan xaroumenoi kai kaneis den stekotan sthn emfanish. Fetos ti egine
exoume toso kalutero uliko kai zhtame mpalara kai dipla sthn a8hna apo ton lago?
As xalarwsoume kai as ginoume ligo realistes

zagorakis

• Guest
adelfia oloi mas einai poli eukolo na kanoume kritiki se kati pou den mas aresei. kai mena etsi pou epaixe i omada den mou arese alla den thelo na mpaino se autin tin diadikasia tis analisis giati ekneurizome perisotero. to mono pou thelo einai tora pou paei na ginei kati sosto stin omada na min xenerosi o kosmos. to kathikon tis omados einai na paizei gia ton kosmo kai poli perisotero na kerdizei. emeis o kosmos apo tin pleura mas prepei na vriskomaste koda se autous kai poli perisotero stin kerkida .

oloi stin toumpa to savvato. paei auto to mats. vlepoume to epomeno .

Offline diegito4

• Αλλαγή
opos eipes none i alitheia einai kapou stin mesi.
ego den pisteyo oti o PAOK omos exei kako yliko oso lete merikoi.
ego exo apaitiseis eite etsi eite allios.kai min mou peite gia eksigiansi kai loipa.den exei kamia sxesi i eksigiansi me tin apaitisi pou exo na allazei o iliadis sosti mpalia sta 5 metra kai o xaralabous na min kanei control episis 5 metra.

Offline bozik

• Αλλαγή
κατι ασχετο.......θυμαται κανενας ποτε πηραμε τελευταια φορα πεναλτι ???
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
prepei na psaksoume sthn proprohgoumenh sezon,kalh erwthsh.
Opws kai pote pisteuete oti 8a mas dw8ei to epomeno penalty
1.2007
2.2008
3.2020

ego den pisteyo oti o PAOK omos exei kako yliko oso lete merikoi.
ego exo apaitiseis eite etsi eite allios.kai min mou peite gia eksigiansi kai loipa.den exei kamia sxesi i eksigiansi me tin apaitisi pou exo na allazei o iliadis sosti mpalia sta 5 metra kai o xaralabous na min kanei control episis 5 metra.

gia mena authn einai h swsth nootropia. Apaithseis alla k realismos.
Vhma vhma 8a pame pshla.
Oloi me fidi

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Για να πω και εγώ την άποψη μου, διαφωνώ με τους περισσότερους ως τώρα. Εμένα μου φάνηκαν πολλές διαφορές με άλλες χρονιές. Ούτε στο 0-0 κλειστήκαμε ούτε μετά το 1-0 ουτε τα παρατήσαμε στο 2-0. Δεν τους είδα να μασάνε και σίδερα αλλα δεν μου φάνηκε ότι φοβήθηκαν κανέναν. Παίξαμε αρκετά ορθολογικά απέναντι σε έναν κακό, αλλά λιγότερο κακό αντίπαλο από μας. Το παιχνίδι θα μπορούσε να τελειώσει 1-0, 2-0, 2-1 η κ 0-1. Το πήρε στις λεπτομέρειες ο βάζελος γιατι ήταν αρκετά πιο προσεκτικός απο μάς και...γιατί έπαιξε λιγότερο άσχημα. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι ήττες δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα μια συνωμοσία ή να φταίει η ιδεολογία ή η τύχη.
Όσο για τη διαιτησία, πέρα απ το σπρώξιμο σε 5-6 φάσεις με ανάποδα φάουλ υπέρ του βάζελου, δεν νομίζω ότι έδειξε προκατάληψη. (κατα τη γνώμη μου)Πέναλτυ αυτό που δεν μας έδωσε, πέναλτυ αυτό που τους έδωσε, πέναλτυ το άλλο που δεν τους έδωσε, γκολ του Δημούτσου. Απλά είναι κακός διαιτητής. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντινίδη που είπε ουσιαστικά ότι εξαιτίας του διαιτητή χάσαμε.
Το 2-0 δεν σημαίνει όπως είπε κάποιος ότι δεν έπαιξε καλά η άμυνα. Το 1ο γκολ είναι πάτημα του Κωνσταντινίδη, στο 2ο γκολ φτέει και ο (πολύ καλός στο υπόλοιπο ματς) Κνολ που δεν έπιασε την πρώτη κεφαλιά, αλλά αν δεν ΕΣΤΡΩΝΕ τη μπάλα ο αχρηστος(και πολύ κακός και στο υπόλοιπο ματς) Μπαλάφας δεν θα γινόταν τίποτα.
Νομίζω το είδαμε όλοι ότι το κέντρο ήταν ο αδύναμος κρίκος, αλλά τουλάχιστον είχαμε ένα κάποιο επιθετικό σχεδιασμό. Αν ο Χαραλάμπους ήξερε να βγάζει 1 σέντρα απο τις 5 που έβγαλε τελείως ελεύθερος, ίσως είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Στο κέντρο περιμένω ακόμα μερικές δοκιμές απ τον Σάντος μέχρι να δούμε το τελικό σχήμα. Ίσως μια ευκαιρία σε Ορφανό?
Γενικά δεν είμαι χαρούμενος προφανώς αλλά εμένα η εμφάνιση μου έδωσε περιθώρια να μαι αισιόδοξος. 2ο ματς του Σάντος είναι μόνο, κ τουλάχιστον ένα χαρακτήρα σαν ομάδα διέκρινα. Το μόνο που με κάνει λίγο να κρατιέμαι είναι ότι, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο ΠΑΟ ήταν τραγικός και δεν δείξαμε ικανοί να κυριαρχήσουμε. Αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα ποιότητας παρά ιδεολογίας. Σόρρυ αλλά αμα ο άλλος έχει Ματος και Καραγκούνη και εγώ Μπαλάφα και Βαγγελή πως περιμένω να κερδίσω στο κέντρο.
Επειδή πλατείασα, ολοκληρώνω με κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και να αφήσει πίσω το παιχνίδι σαν κακή παρένθεση σε νέο ξεκίνημα.

Υ.Γ.: Ρε μαλάκα κοντοπούτανε, πανηγύρισε γαμώτο σαν άνθρωπος. Πιο πολύ μας εκνευρίζεις με αυτες τις υποκρισίες. Και φιλάκια μετά στην κερκίδα των φλώρων. Φφφφφ...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Για να πω και εγώ την άποψη μου, διαφωνώ με τους περισσότερους ως τώρα. Εμένα μου φάνηκαν πολλές διαφορές με άλλες χρονιές. Ούτε στο 0-0 κλειστήκαμε ούτε μετά το 1-0 ουτε τα παρατήσαμε στο 2-0. Δεν τους είδα να μασάνε και σίδερα αλλα δεν μου φάνηκε ότι φοβήθηκαν κανέναν. Παίξαμε αρκετά ορθολογικά απέναντι σε έναν κακό, αλλά λιγότερο κακό αντίπαλο από μας. Το παιχνίδι θα μπορούσε να τελειώσει 1-0, 2-0, 2-1 η κ 0-1. Το πήρε στις λεπτομέρειες ο βάζελος γιατι ήταν αρκετά πιο προσεκτικός απο μάς και...γιατί έπαιξε λιγότερο άσχημα. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι ήττες δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα μια συνωμοσία ή να φταίει η ιδεολογία ή η τύχη.
Όσο για τη διαιτησία, πέρα απ το σπρώξιμο σε 5-6 φάσεις με ανάποδα φάουλ υπέρ του βάζελου, δεν νομίζω ότι έδειξε προκατάληψη. (κατα τη γνώμη μου)Πέναλτυ αυτό που δεν μας έδωσε, πέναλτυ αυτό που τους έδωσε, πέναλτυ το άλλο που δεν τους έδωσε, γκολ του Δημούτσου. Απλά είναι κακός διαιτητής. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντινίδη που είπε ουσιαστικά ότι εξαιτίας του διαιτητή χάσαμε.
Το 2-0 δεν σημαίνει όπως είπε κάποιος ότι δεν έπαιξε καλά η άμυνα. Το 1ο γκολ είναι πάτημα του Κωνσταντινίδη, στο 2ο γκολ φτέει και ο (πολύ καλός στο υπόλοιπο ματς) Κνολ που δεν έπιασε την πρώτη κεφαλιά, αλλά αν δεν ΕΣΤΡΩΝΕ τη μπάλα ο αχρηστος(και πολύ κακός και στο υπόλοιπο ματς) Μπαλάφας δεν θα γινόταν τίποτα.
Νομίζω το είδαμε όλοι ότι το κέντρο ήταν ο αδύναμος κρίκος, αλλά τουλάχιστον είχαμε ένα κάποιο επιθετικό σχεδιασμό. Αν ο Χαραλάμπους ήξερε να βγάζει 1 σέντρα απο τις 5 που έβγαλε τελείως ελεύθερος, ίσως είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Στο κέντρο περιμένω ακόμα μερικές δοκιμές απ τον Σάντος μέχρι να δούμε το τελικό σχήμα. Ίσως μια ευκαιρία σε Ορφανό?
Γενικά δεν είμαι χαρούμενος προφανώς αλλά εμένα η εμφάνιση μου έδωσε περιθώρια να μαι αισιόδοξος. 2ο ματς του Σάντος είναι μόνο, κ τουλάχιστον ένα χαρακτήρα σαν ομάδα διέκρινα. Το μόνο που με κάνει λίγο να κρατιέμαι είναι ότι, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο ΠΑΟ ήταν τραγικός και δεν δείξαμε ικανοί να κυριαρχήσουμε. Αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα ποιότητας παρά ιδεολογίας. Σόρρυ αλλά αμα ο άλλος έχει Ματος και Καραγκούνη και εγώ Μπαλάφα και Βαγγελή πως περιμένω να κερδίσω στο κέντρο.
Επειδή πλατείασα, ολοκληρώνω με κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και να αφήσει πίσω το παιχνίδι σαν κακή παρένθεση σε νέο ξεκίνημα.

Υ.Γ.: Ρε μαλάκα κοντοπούτανε, πανηγύρισε γαμώτο σαν άνθρωπος. Πιο πολύ μας εκνευρίζεις με αυτες τις υποκρισίες. Και φιλάκια μετά στην κερκίδα των φλώρων. Φφφφφ...

Tha sumfonisw se ola file mono se ena simio tha duafonisw!!den kserw alla emena o baggelis mou arese polli molis fgike den kaneme 1 pasa ston kentro!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

ntinos

• Guest
Nai re paides... H omada edeikse oti yparxoun arketa perithwria beltiwshs estw kai me to yparxon yliko. Mporoun na paiksoun. Apla den to kseroun akoma. Fysika den tha ginoun Barca alla gia thn Elladoula tha einai mia xara. Na doume pote tha paiksei kai aytos o servos pou mas ebgale thn psyxh.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
TI EIDA EGO:

1. O vazelos gia ta panhgyria,omada plasto dhmioyrghma ton MME, opos tosa xronia, h leoforos entelws paidikh kataskhnosh. Aytes einai xryses eykairies poy den tis exeis ka8e mera na toys skotoseis,

2.Proto hmixrono patoysame ikanopoihtika, eixame dynamh, den kindyneyame, anti8eta eixame1-2 eykairies.

3. To koraki fainotane oti paizei edra kai me thn proth eykairia 8a mas thn exone. Asteio to penalty toy vazeloy. ALLA meta htan penalty toy Knoll opos kai ka8aro to goal poy akyrose. Telika O TERROR den htan sthmenos opos apodeixthke alla AXRHSTOS.

4. Deytero hmixrono ektos apo kana dekalepto eimastan kakoi.

5. Ego den symmerizomai oyte toys synopadoys sto match me gria poy 8riamvologoysan gia thn emfanish, prosopika den emeina ka8oloy eyxaristhmenos se keino to paixnidi apo to proto hmixrono. Aplos mas phge me 2 grhgora goal stis arxes ton hmixronon kai to mh katalogismo toy penalty sth graia otan eimastan 1-0.

6. H omada eixe kai exei POLLES xtyphtes adynamies.Kyrios sta haf alla kai oxi mono.Provlhma 8a exoyme kai sto goal.Epeigontos enisxysh ton Dekembrio!

7. Gia mena o PAOK einai ena synolo pollon metriwn paixton. Akoma kai kapoioi kapos poiotikoi paixtes poy "kseroyn mpala" den exoyn sta8erh apodosh.

8. Parol' ayta me Santos arxisa na vlepo mia veltiomenh eikona sthn kykloforia ths mpalas, kalyterh apo perysi h apo thn fetinh me Parasxo. Me aytoys toys paixtes pairnei esto kapoio kalytero pososto apo ton eayto toys apo oti o prokatoxos toy. ALLA exoyme polla psomia akoma na fame, 8elei pollh doyleia.(aythn thn eikona poy exoyme tora 8a eprepe na thn exoyme arxes Aygoystoy kai tote 8a hmoyn poly ikanopoihmenos)

9. Kapoioi paixtes pleon den exoyn to elafryntiko toy neoy, toy talentoy klp, den 8elo na po onomata.

10. Den xa8hke tipota, den gkriniazoyme , kanoyme agonistiko koys-koys alla kseroyme oti sto mellon 8A PAME MPROSTA.[Apo thn allh prepei na eimaste konta stoys protoys gia na pame sta play off.An kai gia mena o fetinos mas titlos 8a einai to kypello sto Kaytagogleio!]

11. ARA, DEN MASAME MIA KAI KANOYME KAZANI THN TOYMPA THN EPOMENH KYRIAKH

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Αδέλφια ομάδα απο την μια μέρα στην άλλη δεν γίνεται.
Ας μην αμαυρώνουν αυτά τα γεγονότα την Λευτεριά του ΠΑΟΚ απο τα λαμόγια. Δηλαδή την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τον Πρόεδρο που έχουμε, τον Σάντος που μας εξήγησε να μην περιμένουμε θαύματα και μαγικά αλλά οτι σε δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ θα παίζει για πρωτάθλημα κ.α άλλα θετικά που ξεκίνησαν με την ανάληψη του Ζαγοράκη στο τιμόνι της ΠΑΕ. Αρα λοιπόν δεν λέω να μην έχουμε απαιτήσεις, αλλά ας ιεραρχούμε σωστά τα θέματα και ας μην ξεχνάμε το τοπίο που αλλάζει. Το αγωνιστικό πιστεύω , οτι με σταθερή διοίκηση, Σάντος και κάποιες μεταγραφές θα γίνει αξιόμαχο για κορυφές...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
 Φερνάντο Σάντος:

"Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό δυνατότερο στον αγωνιστικό χώρο, μας πίεσε και δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Αμυντικά πήγαμε καλά, αλλά επιθετικά ήμασταν ακίνδυνοι. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γιατί παρουσίασε ένα οργανωμένο σύνολο. Έχουμε ευθύνη για την εικόνα που δείξαμε, γιατί είχαμε έναν παίκτη περισσότερο στο χώρο του κέντρου αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Στη φάση του γκολ επίσης μπορούσαμε να διώξουμε την μπάλα γρήγορα, αλλά αδρανήσαμε.

Στον επιθετικό τομέα θα δουλέψουμε πολύ τις επόμενες ημέρες, πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ στην προσπάθεια για βελτίωση της αποτελεσματικότητάς μας. Στο δεύτερο ημίχρονο φέραμε μία ισορροπία και φαινόταν ότι εμείς προσπαθούσαμε για το γκολ. Κλείσαμε τον Παναθηναϊκό πίσω και όλα έδειχναν ότι είχαμε μια υπεροχή, η οποία σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα θα έφερνε την ισοφάριση. Δυστυχώς με στημένη φάση δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ και προφανώς είναι ένα αδύναμο σημείο μας αυτό. Μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε, καθώς το 2-0 ήταν ένα σκορ που δεν άφηνε περιθώρια.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τον χαρακτήρα που δείξαμε στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, αλλά αυτά θα τα δούμε μέσα στην εβδομάδα. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και κοιτάζουμε μπροστά στο επόμενο."

Ντανιέλ Φερνάντες:

"Πρέπει να κάνουμε νίκες στην συνέχεια για να πάρουμε τα πάνω μας. Με τον Σάντος έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο".

Ρουντ Κνολ:

"Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και μας στοίχισε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην συνέχεια. Σήμερα απλά δεν είμαστε καλοί. Ήταν διαφορετικό ματς απο αυτό με την Ξάνθη. Στην φάση του πέναλτι δεν ήξερα που να βάλω τα χέρια μου, για να δώσει πέναλτι τα χέρια μου έπρεπε να είναι ψηλα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες και σήμερα ήταν πολύ καλύτεροι απο μας. Την άλλη φορά πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό".

Παντελής Κωνσταντινίδης:

"Για τον διαιτητή, νομίζω πως ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα άλλο. Όλα αυτά πάντως ανήκουν στο παρελθόν, το θέμα είναι ότι χάσαμε με 2-0 και αυτή είναι η ουσία για μας".

northeagle_4

• Guest
Aντε να πω και εγω το δικο μου κομματι ξεκινωντας απο το βασικο με διαιτησια 50-50 το ημιχρονο τουλαχιστον θα εληγε 0-1.Επισης τα φαουλ που εδωσε εξω απο την περιοχη του ΠΑΟΚ ηταν πανω απο 12 και αναποδα κορνερ γυρω στα 3.Ειχαμε καρτα στον μελισση αστεια στο 20,ολα τα τζατζαρισματα και αμφισητουμενα υπερ του φλωρου.Αυτο λεγεται χειρουργιο,το ξεραμε το περιμεναμε.....
  Η φαση του Βυντρα ειναι πεντακαθαρο πεναλτι,του φλωρου τραγικο και του Κνολ η μπαλα βρισκει μπουτι χερι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ αρα δεν ειναι πεναλτι.
  Βεβαια αυτα τα γραφω για την ιστορια αλλα αγωνιστικα ειχαμε προβληματα και εμεις.Εγω πιστευω οτι ο Σαντος συμφωνα με το υλικο εστησε καλα την ομαδα για βαθμο-βαθμους αλλα η ικανοτητα ορισμενων παικτων μας σε συνδιασμο με το κορακι του καταστεψαν τα πλανα.Το κεντρο ηταν ασυνδετο και δεν φταιει μονο ο Μπαλαφας για την κακη εμφανιση του αλλα περισοτερο ο Ιλιαδης και Βαγγελης που δεν ειχαν καμια ουσιαστικη κινιση χωρις μπαλα και δεν ζητουσαν μπαλα με αποτελεσμα αυτη να παει μονιμα πισω η' στα ακρα που και αυτα δεν ειχαν βοηθεια απο τα αλλα χαφ.Αμυντικα ειμασταν αψογοι,ενα λαθος εγινε και φαγαμε το 2-0
  Ατομικα Φερναντεζ οτι πιανοταν το επιασε καλος
              Κνολ  πολυ καλες τοποθετησεις και παθος
              Μελισσης  φρεσκος,αποτελεσματικος
              Χαραλαμπους  καλος και παλι
              Πεχλιβανης Ευχαριστη εκπληξη,καλος ανασταλτικα και ψυχραιμια εβγαζε την μπαλα μπροστα
              Μπαλαφας,Ιλιαδης,Βαγγελης  Τα ιδια σκατα και φταινε και οι τρεις συνολικα,δεν συνεργαστηκαν
              Σβουρας  μονος κυνηγουσε χαμενες μπαλιες εξω αριστερα,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ
              Λακης     Γρηγορος,καλος αλλα χωρις ουσια
              Σαλμον  κακος σημερα αλλα και τελιως μονος
              ΓΧ         μετριος ως κακος
              Βρυζας,Τονι   αδιαφοροι
              ΣΑΝΤΟΣ καλα το ειδε το ματς αλλα δεν του βγηκε
                 ΒΑΖΕΛΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΡΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ  ΟΥΣΣΣΣΤ  ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

και τωρα επειδη μιλανε και τα ΜΠΥΡΟΤΣΙΠΟΥΡΑ
ΠΑΟΚ TILL DEATH ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Na poume re paidia onomata giati oxi:
1)Vaggelis
2)Mpalafas
3)Konstantinidis
4)G.X
5)Malezas
Ti na leme twra diladi....egw 8elw paixtes pou na kanoune ti diafora otan pezoune oxi me ton petameno ton irakli....EIPAME OMWS PROTA EXIGIANSI STADIAKI KAI META AFTA....

paidia tha to ksanapw mallon den blepw ego kati kala !!O baggelis mou aresei poli san paixtis !!telos panton
Aderfe ksexases Vryza tony hliadi!!
Auti den kanoun gia ton paok re
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline sabbath

• Αλλαγή
se mia bdomada pou 8a kerdisei o paok 8a apo8ewnete autous tous idious paiktes.ksekolate.autous exoume me autous 8a poreutoume.eksigiansh kanoume.8a r8ei h wra gia poiothta.mhn kremate autous apo tous opoious perimenete na paiksoun gia ton PAOK MAS. akomh arxh xronias einai.exete dikio se polla. alla MAUTOUS 8A BADISOUME.

συμφωνω.... :thumbok: :thumbok: :thumbok:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
ela sta @@ mas pou xasame...OLOI ME OFI!!!PAOKARA MIA ZWI!!!

Y.G. xairetismous sta aderfia apo Athina
KILKIS+LAMIA=GATE 4