Για να πω και εγώ την άποψη μου, διαφωνώ με τους περισσότερους ως τώρα. Εμένα μου φάνηκαν πολλές διαφορές με άλλες χρονιές. Ούτε στο 0-0 κλειστήκαμε ούτε μετά το 1-0 ουτε τα παρατήσαμε στο 2-0. Δεν τους είδα να μασάνε και σίδερα αλλα δεν μου φάνηκε ότι φοβήθηκαν κανέναν. Παίξαμε αρκετά ορθολογικά απέναντι σε έναν κακό, αλλά λιγότερο κακό αντίπαλο από μας. Το παιχνίδι θα μπορούσε να τελειώσει 1-0, 2-0, 2-1 η κ 0-1. Το πήρε στις λεπτομέρειες ο βάζελος γιατι ήταν αρκετά πιο προσεκτικός απο μάς και...γιατί έπαιξε λιγότερο άσχημα. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι ήττες δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα μια συνωμοσία ή να φταίει η ιδεολογία ή η τύχη.
Όσο για τη διαιτησία, πέρα απ το σπρώξιμο σε 5-6 φάσεις με ανάποδα φάουλ υπέρ του βάζελου, δεν νομίζω ότι έδειξε προκατάληψη. (κατα τη γνώμη μου)Πέναλτυ αυτό που δεν μας έδωσε, πέναλτυ αυτό που τους έδωσε, πέναλτυ το άλλο που δεν τους έδωσε, γκολ του Δημούτσου. Απλά είναι κακός διαιτητής. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντινίδη που είπε ουσιαστικά ότι εξαιτίας του διαιτητή χάσαμε.
Το 2-0 δεν σημαίνει όπως είπε κάποιος ότι δεν έπαιξε καλά η άμυνα. Το 1ο γκολ είναι πάτημα του Κωνσταντινίδη, στο 2ο γκολ φτέει και ο (πολύ καλός στο υπόλοιπο ματς) Κνολ που δεν έπιασε την πρώτη κεφαλιά, αλλά αν δεν ΕΣΤΡΩΝΕ τη μπάλα ο αχρηστος(και πολύ κακός και στο υπόλοιπο ματς) Μπαλάφας δεν θα γινόταν τίποτα.
Νομίζω το είδαμε όλοι ότι το κέντρο ήταν ο αδύναμος κρίκος, αλλά τουλάχιστον είχαμε ένα κάποιο επιθετικό σχεδιασμό. Αν ο Χαραλάμπους ήξερε να βγάζει 1 σέντρα απο τις 5 που έβγαλε τελείως ελεύθερος, ίσως είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Στο κέντρο περιμένω ακόμα μερικές δοκιμές απ τον Σάντος μέχρι να δούμε το τελικό σχήμα. Ίσως μια ευκαιρία σε Ορφανό?
Γενικά δεν είμαι χαρούμενος προφανώς αλλά εμένα η εμφάνιση μου έδωσε περιθώρια να μαι αισιόδοξος. 2ο ματς του Σάντος είναι μόνο, κ τουλάχιστον ένα χαρακτήρα σαν ομάδα διέκρινα. Το μόνο που με κάνει λίγο να κρατιέμαι είναι ότι, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο ΠΑΟ ήταν τραγικός και δεν δείξαμε ικανοί να κυριαρχήσουμε. Αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα ποιότητας παρά ιδεολογίας. Σόρρυ αλλά αμα ο άλλος έχει Ματος και Καραγκούνη και εγώ Μπαλάφα και Βαγγελή πως περιμένω να κερδίσω στο κέντρο.
Επειδή πλατείασα, ολοκληρώνω με κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και να αφήσει πίσω το παιχνίδι σαν κακή παρένθεση σε νέο ξεκίνημα.
Υ.Γ.: Ρε μαλάκα κοντοπούτανε, πανηγύρισε γαμώτο σαν άνθρωπος. Πιο πολύ μας εκνευρίζεις με αυτες τις υποκρισίες. Και φιλάκια μετά στην κερκίδα των φλώρων. Φφφφφ...