Author Topic: βάζελος - ΠΑΟΚ 2 - 0 (Σάββατο 29/9/2007) ώρα 19:00 στη ΝΕΤ  (Read 5641 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Αντε παλι τα ιδια ρε πστ ελεος με τους μαλακες που εχουμε μπλεξει..Δεν καναμε τπτ επιθετικα πλην της κεφαλιας του Σαλμον αλλα και οι φλωροι ανυπαρκτοι ειναι...Με Τεροβιτσα σεντερ φορ παιζουν οι λαγοι μην το ψαχνετε....
Ηταν καθαρο ματς για ισοπαλια οπως παιζεται...Κριμα.
Αντε να δουμε το β αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
o Dani ehei piasei 2 penalty, ena sth Nea Smyrnh me ton paniwnio th season 2005-2006 me to skor sto 0-1 pou htan kai teliko kai ena persy me ta skoulhkia sthn Toumpa. Kai ta dyo penalty htan efeyreseis tou korakiou
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

GeorgT

• Guest
Μπράβο στο Πεχλιβανι καλό παιχνίδι έκανε!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλά αν είναι να παίζουμε με σέντρα ΧΑραλάμπους....ο Βαγγελής ρε πστ γιατί κρύβεται?
τεσπά...ανασταλτικά καλά παίζει ο Κύπριος...
μουνί Τεροβίτσα...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τι έγινε? διάβασε στο ημίχρονο ο Τεροβίτσας το φόρουμ?
(τον μάτιασα τον Κύπριο!)

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
kala re magkes ti lene auta ta mounopana ths NET? o dimoutsos sprwxnei ton xaralampous kai ton rixnei katw gia na plasarei monos tou kai autoi lene ka8arh h fash!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 aparadektoi salmon, balafas sto corner gia to 2-0, o prodoths den panhgyrise, exakoolou8ei to ypokritiko tou paixnidi. Kai gia na mhn arxisei kanenas na ton lypatai kai na leei oti agapaei thn omada kai einai Paoktshs, sas 8ymizw dhlwseis tou tou typou, "apo mikros sympa8ousa ton pana8hnaiko" kai "kati espase mesa mou otan phga sthn toumpa gia to kypello"

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο...καμία επί8εση 2 γκόλ...
λίγο πάθος ρε πστ!
αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@ dANI... ποιος τον γαμάει ρε αυτόν

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
to paixnidi xathike sthn allagh tou g.x.
den phrazei exoume oso xrono theloume mprosta mas.
konta sthn omada kai soldout me to fidi.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Ρε Μπαλαφα αντε παρατα μας και πουλα κουλουρια ρε συ ελεος....
Παιδες τα διπλα δεν περνονται ετσι...χωρις παθος και χωρις ομαδα..το λεω γιατι αδικα ενθουσιαζομαστε για διπλα και πιπες...εκτος εδρας οπως παιζει ο Εργοτελης και η Βεροια ετσι παιζουμε και εμεις...
Συνεχιζουμε αλλα χωρις πολλα λογια.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Σήμερα δεν παίξαμε τίποτα.

Όσο και να μας πειράζει που ο Τερογλίτσας έπαιξε σε κάποιες φάσεις τον βάζελο, άλλο τόσο θα πρέπει να μας πειράξει που δεν έδωσε και κανα 2 φάσες ακόμα. Για μένα και το χέρι του Κνολ μπορούσε να το δώσει όπως και το γκολ του πιτσιρικά. Και όχι γιατί μας υποστήριξε, απλά είναι γελοίος σαν διαιτητής. Έδινε κάτι άσχετα φάουλ, οφσάιντ κλπ. Το θέμα είναι ότι δεν μας κέρδισε η διαιτησία. Εμείς δεν παίξαμε μπάλα.

Στα @@ μας όμως. Ας είναι αυτός ο αγώνας μια προπόνηση για τον Σάντος ώστε να δει ποιοι τραβάνε σε σοβαρά παιχνίδια και ποιοι όχι.

Κνολ, Μελίσσης, Φερνάντεζ  οι καλύτεροι.
Από πίσω Σάλμον, Χαραλάμπους, Γκονζάλες
Οι λοιποί κάτω του μετρίου. Ο Μπαλάφας δεν έχει εξελιχθεί καθόλου από πέρισυ, κρίμα γιατί έχει τα προσόντα.

Με Ζαγόρ πρόεδρο και τον κόσμο από πίσω δεν μασάμε μια. Υπομονή και δουλειά και η ομάδα θα στρωσει σιγά σιγά (αφού γίνουν και οι απαραίτητες αλλαγές).

edit: Ξέχασα τον Πεχλιβάνη. ΠΟΛΥ θετική η παρουσία του πιτσιρικά.
« Last Edit: September 29, 2007, 21:08:02 by xaotikos »

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
h giorth ksekinhse oloi me OFH!DEN NOIW8OUME RE!PAOK EISAI!

apostolos

• Guest
Paidia pantws krima, dhladh aytos o vazelos einai pou mas exoun zalisei h efhmerides?

Autoi einai xeiroteroi apo mas re.....Apla mphkan me tsampouka enw oi dikoi mas xesmenoi, 1-0 mexri to 80 kati kai to vlepes oti den pisteuan oti mporoun na skoraroun...

Thelei neuro magges, den einai mono na ksereis mpallitsa, mporei na mhn eiste kai oi kaluteroi tou kosmou alla auto to kwloprwtathlhma den einai kai tipota sovaro twra, eleos....

Pistepste kai ligo ston eauto sas, kai sth fanela pou forate, dwste ta ola kai xaste, den eipe kaneis tipota, alla oxi kai san xesmenoi les kai paizate me kamia ethniki Vrazilias, me ishs aksias paiktes paizate antipaloi...Ligo tsampouka...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Συμφωνούμε όλοι πάντως ότι η ομάδα θέλει χρόνο οκ...
ΑΛΛΑ ανώμαλη λίγο η προσγείωση μετά τη γριά
εγώ πάλι έχω κόλλημα...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ θέλω ΠΑΘΟΣ...δεν αντέχω ρε αυτό το πράγμα πια! ΕΛΕΟΣ
λες και ποτίζονται όλοι υπνωτικά όταν έρχονται κάτω...
τεσπά...
ελπίζω ο χρόνος να είναι μαζί μας
Σχετικά με το καθαρό ποδοσφαιρικό θέμα:
1. Μπαλάφας λήξις...εντάξει είναι αλλού...
2. Χαραλάμπους τα ίδια ή να του δώσουμε ένα gps όταν αλλάζει μπαλλιά να τη δίνει σε εμάς. (μου αρέσει που οι της ΝΕΤ τον είχαν και καλύτερο!!!)
3. ο Κνόλ δεν είναι και τόσο χάλια..
4. ο πιτσιρικάς καλό παιχνίδι έκανε...φαινόταν ο λιγότερο φοβισμένος από όλους!!!
5. τα λάθη που κάνουμε εδώ και καιρό νομίζω ότι είναι λάθη ...IQ, πραγματικά μιλάμε για τα πιο κουλά
6. πιστεύω με Αραμπατζή και Σνάουτσερ να μην παρουσιπάζουμε αυτή την εικόνα..αν και θα είναι στο δεύτερο γύρο αλλά οκ...
7. θέλουμε ένα φορ περιοχής, καλός ο Σάλμον αλλά δεν πρόκειται να βάλει γκόλ ούτε στο κύπελο.
8.κατά τα λοιπά...υπομονή και μερικά σεμινάρια ΘΑΡΡΟΥΣ...

ΥΓ..ο Τεροβίτσας μάλλον την τρώει τη διαγραφή μετά το ματσάκι

Offline Geo

• Αλλαγή
Τον προπονητή δεν θέλω να κάνω

1) ...αλλά διαφωνώ με την αλλαγή του Πεχλιβάνη..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕ Ο Πιτσιρικάς...
2) .... Για έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα είχαμε ανύπαρκτο κέντρο.....

Και για να ολοκληρώνουμε .....
Ο κανόνας συνεχίζει και υφίσταται.....Δηλ.
ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

ΕΛπίζουμε κάποτε να αλλάξει αυτό....

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ!

LoGotHeTiS

• Guest
ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΦΗ...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αυτος ο βαζελος σημερα δεν θα κερδιζε ουτε το θερμαικο....

δυο γκολ δωρα απο τεροβιτσα κι απο εμας....

το μονο θετικο ο πεχλιβανης που εχει πολυ μελλον.... οι παλιοι προσπαθησανε αλλα μπορουσαν καλυτερα...

καποιοι στην ομαδα τρεχουν σα το βεγγο χωρις λογο... καλο το φιλοτιμο αλλα η ουσια μετραει....

συνεχιζουμε.....

eptalofitis

• Guest
O vazelos itan athlios.. apla pressare. Den ekane tipota allo. To thema einai oti den tolmisame klleistikame pisw kai me to paramikro lathos tous diname kathari eukairia gia goal. O Terovitsas mporei an thelei toso poly na ton lene diaititi na symplirwsei mia aitisi dilonwntas anikanotita me skopo na ton vazoun mono 4o. Oxi oti mas adikise, isa-isa... alla itan ELEOS se olo to paixnidi me tis epiloges tou. Den paiksame mpala alla den peirazei. Oloi stin TOUMPA me to parartima tou vazelou..!!

GeorgT

• Guest
Εγω το πεχλιβανι τον είδα πολύ καλό με τσαμπουκά καμιά σχέση με μπαλαφα κ μουμιν που φοβούνται τη μπάλα,
μπράβο στο μικρο