λοιπόν μάλλον γιατί παρεξηγήθηκα...
δε νομίζω ότι είπα
βάλτε φυλακή και άλλους!
έλεος δλδ
είπα γιατί εξαντλείται ο νόμος μόνο σε μερικούς!
και τπτ άλλο και χωρίς υπονοούμενα!
ενδεικτικά για το αν υπήρχαν πιτσιρίκια που είπες Taz..οκ αν πήγες και το είδες δεν διαφωνώ...εγώ ΔΙΑΒΑΣΑ (οπότε δεν έχω ιδία εικόνα) ότι μίλαγε για σπάσιμο καθισμάτων και βιτρινών στο Sportdog. αν είναι μούφα μπράβο τους.
ξαναλέω όμως ότι δεν έκαν το Post για να προτρέψω να μπουν σκουλήκια στη φυλακή! ντροπή!
(edit)
Μία ακόμα από τις
μαύρες στιγμές του έζησε και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον Άγιο Δημήτριο και τον Άρη, δημιουργήθηκαν επεισόδια μεταξύ κάποιων «φιλάθλων» και των ΜΑΤ. Βέβαια, η διοίκηση της «Μπάρτσα» ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν οπαδοί της ομάδας της, αλλά κάποιοι άγνωστοι!
Τα πρώτα δείγματα για το τι θα επακολουθούσε φάνηκαν γρήγορα. Όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, δέχθηκε πολλά μπουκάλια και άλλου είδους αντικείμενα, ενώ το ίδιο έλαβε χώρα ότι μπήκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η συνέχεια ήταν χειρότερη, καθώς από στυλό εκτοξεύθηκε μία πρώτη φωτοβολίδα παράλληλα στον «κίτρινο» πάγκο, ενώ η δεύτερη είχε την ίδια κατεύθυνση, αλλά πέρασε ξυστά από τους οπαδούς του Άρη.
Πεδίο μάχης
Μετά το τέλος της αναμέτρησης,
έγινε κυριολεκτικά το «έλα να δεις».
Καταρχάς, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων ξεκίνησαν να ξηλώνουν τις καρέκλες και να πετάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους προς τα ΜΑΤ, με τα οποία ήρθαν σε σωματική σύγκρουση. Η όλη «κόντρα» συνεχίστηκε εκτός γηπέδου, όταν οι εξαγριωμένοι οπαδοί επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ, όντας στα μηχανάκια τους, εξαπολύοντας πέτρες, μπουκάλια και μολότοφ. Η φράση «πεδίο μάχης» μπορεί να περιγράψει σε μεγάλο βαθμό αυτά που έγιναν στο Μπραχάμι.
Προς το παρόν, δεν υπάρχει ενημέρωση για ζημιές.
www.sportdog.gr΄τελος edit...
αυτα λοιπόν