Author Topic: Καταδικάστηκαν 5 οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στην Ξάνθη την 1η αγωνιστική 4/9/2007  (Read 7862 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
τωρα αυτος ποιος ειναι ο κωστας η ο γιωργος...η καπιος ραδιοφωνικος παραγωγος...αλλα οχι μαλλον ο μεσος πολιτης :'( μαυρο στους φασιστες που βαζουν εικοσαχρονα παιδια στην φυλακη χωρις αναστολη..με καθαρο ποινικο μητρωο...απο καλες οικογενειες...εργαζομενα ...και ολα εκεινα τα κριτηρια που θα ειχαν χαρη και να εκαναν το παραπτωμα σε μια δημοκρατικη κοινωνια...μαυρο λοιπον,ας μην ξεχασουμε....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ειδικά μαύρο σε αυτους που το όνομα τους έγινε νόμος που έχει βάλει τα 5 παιδιά στη φυλακή, επειδή βρέθηκαν στα επεισόδια. Σε αυτούς που μας τάζουν προεκλογικά οσα έδωσαν σε άλλους στο πενταπλάσιο, σε αυτούς που μας φτάσανε στο αμην για να κάνουν μια ρύθμιση της πλάκας για τα χρέη μας και που καθυστέρησαν τόσο ώστε η ομάδα μας να μείνει για 2η συνεχόμενη χρονιά εκτος ευρώπης. Μαύρο σε αυτούς που αντι να σκύψουν στα προβλήματα μας, μας πλάκωναν στο ξύλο (ΔΕΘ).

Offline savage republic

• Βασικός
Giorgakis, mou eftiakses th mera. Euxaristw. Makari ta paidia na vgoune eksw to suntomotero dunato kai oloi mas na ta agkaliasoume pali. Einai sarka apo th sarka mas, einai aderfia mas PAOKtshdes.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΗΣΥΧΟ

aaaa re goumenos pou sou xreiazete...
gia ola ta ypoloipa den exw na pw tpt.. apla trava pies kana kafe na xypniseis.

eleos filaraki kestrel, eleos. Esy prepei na hsoun apo autous pou sto alhstou mnhmhs paixnidi me to aigalew to 2005 apodokimazan emas pou apodokimazame to goumeno... Oloi katadikazoume kai apodeikynoume thn antisyntagmatikothta tou nomou kai mazeuoume lefta gia na voh8hsoume ta paidia kai esy... ok, opws leei kai sto paokfans, as mpoune oi misoi ellhnes fylakh na hsyxasoun oi alloi misoi kata ta legomena sou.
O PAOK EINAI O KOSMOS TOU
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

kestrel

• Guest
Δεν περιμενα διαφορετικη αντιδραση...αλλωστε το ανεφερα στο ποστ μου. Τα λεγομενα σας ομως δεν με εκαναν να αλλαξω γνωμη. Εξακολουθω να πιστευω οτι ο νομος ορφανου δεν εχει κανενα στοιχειο που να τον κανει περισσοτερο χουντικο απο την συμπεριφορα ορισμενων μεσα και εξω απο τα γηπεδα.
Περισσοτερο απ ολους με κεντρισε καποιος που προσπαθει να κανει και μαθηματα δημοκρατιας..ρε φιλε στην δημοκρατια αν ενας ηγετης σου φερει ενα νομο πχ ορφανου και δεν σου αρεσει απλα δεν τον ψηφιζεις οταν ομως το 90% του ελληνικου λαου δια μεσου του κοινοβολιου και των κομματων σου φερνει ενα νομο σημαινει οτι μιλαει η πλειοψηφια και εσυ που δε συμφωνεις εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις αλλα χωρις να καις να χτυπας να βγαζεις ματια ή να μαχαιρωνεις κοσμο...αυτο ειναι χουντα καπιτο!!!!
Αν κραζετε εμενα καραξτε και τον ζαγορακη αν ειναι ετσι αυτος ειπε να μην παει κανεις ( αυτο για τον τυπο που ειπε οτι μου χρειαζετε γουμενος ...ε ρε μαυριλα)  αλλα εδω εχουμε τους νομους και τις αποψεις του οχλου....ωραια ειναι να κανουμε τους επαναστατες αλλα χωρις συνεπειες...κατσανε τα παιδακια μεσα και τωρα ερχονται ολοι οι αρχιπαοκαρχες να κλαινε και να οδειρονται και να κανουν, μεχρι και στο εξωτερικο προτεινε καποιος διαμαρτηριες και που?  στο bbc λεει...που ρε εκει που τους χουλιγκανους τους εκαναν εγκληματιες και βαρυποινιτες εισαι σοβαρος και περιμενεις να σου δωσουν δικιο.
Αλλα θα πω και το αλλο ο καθενας εδω μεσα που γραφει τετοια πραγματα να ξερει οτι εχει και αυτος μεριδιο ευθυνης γιατι αυτα μπορει να τα διαβαζουν και παιδια των 12 και 15 χρονων, ποοις ξερει κατι τετοια θα ακουγαν και τα παιδια που ειναι μεσα σημερα! ολοι τους ειναι κατω απο 22 αν ακουσα καλα και ποιοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι που θα λερωθει το ποινικο τους μητρωο κυριοι μηπως ειμαι εγω? ή  μηπως ο ορφανος.
Τελος να τονισω οτι μαθηματα παοκτση δε δεχομε απο κανενα εγω δεν εχω καμμια σχεση ουτε την πολη ουτε με την μακεδονια ουτε με τη θεσσαλονικη εμενα δεν με επαιρνε ο μπαμπακας μου απο το χερακι στην τουμπα εγω εγινα πριν απο 30 ολοκληρα χρονια παοκτσης συνειδητα 100% και παρα το οτι εχουν περασει πολλα χρονια να δω τον ΠΑΟΚ στην τουμπα ειμαι κοντα στην ομαδα και ηθικα και οικονομικα και με την συμπεριφορα μου εδω στην κρητη εκανα μαζι μου πανω απο δεκα ατομα παοκτσηδες χωρις να υπολογιζω τα παιδια μου, ειμαι και το περηφανευομαι περισσοτερο παοκτσης απο οσο ολοι οσοι πληγωνουν το κυρος του ΠΑΟΚ με την αυταρχικη συμπεριφορα τους μεσα και εξω απο τα γηπεδα
Θα το ξαναπω οποιος εχει προβλημα με το πολιτικοκοινωνικο καταστημενο να παει αλλου να βρει το δικιο του οχι σε βαρος της ομαδας τελος.

Offline bozik

• Αλλαγή
παντως μπορει στη βουλη να εισαι το ειναι 90%....εδω ομως εισαι μονος σου...με το σκεπτικο σου τραβα να βρεις και εσυ το δικαιο σου αλλου ....εδω εμεις λεμε ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ....τωρα εσυ αμα δεν μπορεις να το καταλαβεις σας...περαστικα σου...ο επομενος..μια απλη τηλ.γραμμη
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kestrel

• Guest
Όσον αφορά την πολιτικό-κοινωνική σου ανάλυση να σου πω ότι είναι κοινά αποδεκτό ότι το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας και για αυτό το λόγο στον χώρο αυτό συναντάς κάθε λογής άνθρωπο. Συνεπώς η πρότασή σου στερείται λογικής. Μάλλον θα πρέπει εσύ να απομονωθείς αν θες να βρίσκεσαι μακρυά από διάφορες καταστάσεις και ανθρώπους.

Με βάση το παραπάνω καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ, ως ιδιαίτερα λαοφιλής ομάδα, εκφράζει πολύ και διαφορετικό κόσμο. Τα περί Κωνσταντινούπολης, προσφύγων κλπ ναι μεν αποτελούν τις ρίζες του Σωματείου και την Ιστορία του και καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας, αλλά πλέον είμαστε στο 2007 και η ζωή προχωράει μπροστά. Ή μήπως πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ εκφράζει μόνο τους απογόνους των προσφύγων? Δε θα το έλεγα

Στην τελευταία σου πρόταση συμφωνώ, ως ένα σημείο, αν και για το τελευταίο κομμάτι φρόντισαν άλλοι... Σίγουρα οι χουλιγκάνοι που πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο για να τα σπάνε (χωρίς να υπονοώ ότι τα συγκεκριμένα παιδιά ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, για να μην παρεξηγηθώ) πρέπει να απομονωθούν από όλους μας. Όχι μόνο από τους συνδέσμους.

@tsag
...ρε φιλε αποφασισε ποιος πρεπει να απομονωθει εγω ή οι αλλοι? γιατι αλλα λες στην αρχη και αλλα στο τελος
Α! παλι καλα που εβαλες και την παρενθεση μη τυχον και σε .....παρεξηγησουν

@bozik
δεν σου περασε απο το μυαλο ποτε πως σε ολες τις πραγματικες επαναστασεις και στους αγωνες των λαων ανα την υφηλιο και διαχρονικα να μπαινουν στη φυλακη και εξοριζονται ενηλικες ανθρωποι και στο ποδοσφαιρο να μπαινουν φυλακη και να παρανομουν παιδακια οπως κι εσυ λες, απο 15 χρονων γιατι? το δικιο φιλε το εχω εγω εσυ ψαξε να βρεις μες στο μυαλο σου ποιο ειναι το δικιο και ποιο το αδικο γιατι ακομα μπερδεμενος εισαι
« Last Edit: September 11, 2007, 22:53:24 by kestrel »

LoGotHeTiS

• Guest
μεχρι και στο εξωτερικο προτεινε καποιος διαμαρτηριες και που?  στο bbc λεει...που ρε εκει που τους χουλιγκανους τους εκαναν εγκληματιες και βαρυποινιτες εισαι σοβαρος και περιμενεις να σου δωσουν δικιο.

Συγνώμη αδερφέ,είσαι και από την Κρήτη,αλλά έχεις νύχτα..Διάβασε μάθε και μετά διαμόρφωσε άποψη..Στην αγγλία και παντού αλλού στον κόσμο εκτός από το τριτοκοσμικό "κράτος" του ελλαδιστάν ο χουλιγκάνος που λες απλά δεν μπαίνει γήπεδο για 2 χρόνια..Αν και μόνο αν ξαναμπλέξει σε επεισόδια μετά τα δύο χρόνια,πηγαίνει δικαστήριο,όπου μετά από δίκη και όχι θίασο αποφασίζουν για την τύχη του που συχνά είναι κοινωνική εργασία..Και με αποδείξεις ότι συμμετείχε στα επεισόδια,όχι τραβήξαμε πέντε από τον όχλο..

Και επειδή αυτό και μόνο ήταν το επιχείρημα που παρέθεσες,σε αυτό και μόνο απαντώ..Τα υπόλοιπα είναι απλά αοριστολογίες και απόψεις σου γενικότερες και απέχουν έτη φωτός από τα του ΠΑΟΚ..

α!Η μόνη χούντα που διακρίνω είναι η προστακτική στον λόγο σου..
« Last Edit: September 11, 2007, 23:26:38 by logothetis »

Offline bozik

• Αλλαγή

@bozik
δεν σου περασε απο το μυαλο ποτε πως σε ολες τις πραγματικες επαναστασεις και στους αγωνες των λαων ανα την υφηλιο και διαχρονικα να μπαινουν στη φυλακη και εξοριζονται ενηλικες ανθρωποι και στο ποδοσφαιρο να μπαινουν φυλακη και να παρανομουν παιδακια οπως κι εσυ λες, απο 15 χρονων γιατι? το δικιο φιλε το εχω εγω εσυ ψαξε να βρεις μες στο μυαλο σου ποιο ειναι το δικιο και ποιο το αδικο γιατι ακομα μπερδεμενος εισαι
αυτα που ξερω εγω αμα τα πω σε εσενα....φοβαμαι οτι θα ερθει εξω απο το σπιτι μου ο στρατος...ασε  αδερφε να ειμαι μπερδεμενος παρα να υποστηριζω χουντονομους και να βγαζω στατιστικες,ενω αδερφια μου ειναι αδικα στη φυλακη....

Offline bozik

• Αλλαγή

11.09.2007 Λευτεριά στους οπαδούς!

Μια φράση όπου πλέον κάθε φίλαθλος οποιασδήποτε ομάδας έχει αγανακτήσει να την λέει. Πέντε στον αριθμό οι οπαδοί στις φυλακές της Κομοτηνής, ενώ ο ένας είναι ανήλικος. Κύριε Ορφανέ εσείς που προσπαθείτε για το καλύτερο και νομιμότερο αύριο του ποδοσφαίρου τι έχετε να πείτε για όλα αυτά; Εσείς που βγάλατε τον περίφημο αυτόν νόμο της φυλάκισης ο οποίος με την παραμικρή αφορμή μπορεί να μας ΄χώσει΄ στα κάτεργα για τουλάχιστον 6 μήνες θεωρείτε δίκαιο να μας απαγορεύουν να πλησιάσουμε το γήπεδο διμοιρίες ενισχυμένες από ματάδες Ξανθιώτες και Αθηναίους; Και φυλακίζετε οπαδούς οι οποίοι προσπάθησαν να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας; Από τον έλεγχο πλέον που κάνουν οι αστυνομικοί και πέτρα στα νεφρά να έχει κάποιος παθών μπορεί να βρεθεί στη φυλακή. Πέρα από την πλάκα ζούμε ή όχι στο 2007; Γιατί τέτοιες συμπεριφορές θυμίζουν μια περασμένη 7ετία την οποία ευτυχώς εμείς δε γνωρίσαμε.. Όσο για την αντιμετώπιση των Ξανθιωτών καταστηματαρχών οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη. Να μην μας σερβίρουν ένα πιάτο φαγητό, λέγοντας ότι είναι κλειστοί και ότι κλείσανε κουζίνα, γιατί κυκλοφορούσαν αστυνομικοί μέσα στην πόλη; Να μπαίνω σε μαγαζιά να πιω ένα καφέ και να μην έρχονται να με πάρουν παραγγελία και να απολογούνται τα γκαρσόν μετά από ένταση ότι αυτή την εντολή είχαν; Καταλάβετε κύριοι ότι έτσι συνειδητοποιούν και αυτοί που δεν το είχαν κάνει ακόμα ότι φοβάστε την δύναμη του λαού του Π.Α.Ο.Κ. όπως ο διάολος το λιβάνι.. Για 600+ οπαδούς είχατε 1500+ ματ (9διμοιρίες), από την εθνική οδό, από Ξάνθη, και στο δρόμο προς τα Πηγάδια είχαν στηθεί 5 μπλόκα λες και θα υποδεχόσασταν εγκληματίες! Απαγορευόταν δια ροπάλου η προσέλευση όσων δεν ήταν μέλη ή δεν είχαν εισιτήριο διαρκείας! Κύριε Πανόπουλε, κύριε εξυγιαντή του ποδοσφαίρου, σεβαστέ ιδρυτή της super league, ευχαριστούμε για την φιλοξενία που θα μας προσφέρατε και για την αντιμετώπιση στα χωράφια των Πηγαδιών και των Κυμεριών και σας υποσχόμαστε ένα βροντερό παρών για την επόμενη περίοδο εάν δεχτεί ο κ.Ζαγοράκης να παραλάβει εισιτήρια υπέρογκων ποσών που θα ζητήσετε.

Υ.Γ.: Αδέρφια κουράγιο η ψυχή μας μαζί σας, θα μπορούσαμε κάλλιστα να είμαστε μαζί σας ή στην θέση σας τώρα.

http://www.paokpolichni.gr/maingr.php#

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Äåí ðåñéìåíá äéáöïñåôéêç áíôéäñáóç...áëëùóôå ôï áíåöåñá óôï ðïóô ìïõ. Ôá ëåãïìåíá óáò ïìùò äåí ìå åêáíáí íá áëëáîù ãíùìç. Åîáêïëïõèù íá ðéóôåõù ïôé ï íïìïò ïñöáíïõ äåí å÷åé êáíåíá óôïé÷åéï ðïõ íá ôïí êáíåé ðåñéóóïôåñï ÷ïõíôéêï áðï ôçí óõìðåñéöïñá ïñéóìåíùí ìåóá êáé åîù áðï ôá ãçðåäá.

Ï íüìïò Ïñöáíïý åßíáé áíôéóõíôáãìáôéêüò ãéáôß åêôüò ôïõ üôé áðáãïñåýåé ôçí ìåôáêßíçóç ÅëëÞíùí ðïëéôþí ìÝóá óôçí ÅëëçíéêÞ åðéêñÜôåéá, äåí äßíåé ôï äéêáßùìá áíáóôïëÞò åêôÝëåóçò ôçò ðïéíÞò ìå ôçí êáôÜèåóç Ýöåóçò ðïõ ãßíåôáé áðü ôçí õðåñÜóðéóç ôïõ êáôçãïñïõìÝíïõ êáé ôïí õðï÷ñåþíåé íá ìðåé óôçí öõëáêÞ. ¼ðïéï áäßêçìá áðü üëá üóá áíáöÝñåé ï íüìïò Ïñöáíïý åêôåëåóôåß óå ÷þñï ðïõ äåí Ý÷åé ó÷Ýóç ìå áèëçôéêÜ ãåãïíüôá, ôñùò Ýíá ðñüóôéìï êáé êáèÜñéóåò, åêôüò áðü ôá áäéêÞìáôá ðïõ åßíáé êáêïõñãÞìáôá.
ð÷.
1) ÄÝñíåéò ôçí ãõíáßêá óïõ óôï óðßôé Þ óôïí äñüìï. Ôñùò ðñüóôéìï Þ áí êáôáäéêáóôåßò óå öõëÜêéóç Ý÷åéò ôï äéêáßùìá ôçò áíáóôïëÞò åêôÝëåóçò ôçò ðïéíÞò ìÝ÷ñé ôçí äéåîáãùãÞ ôçò íÝáò äßêçò ðïõ ðñïêýðôåé áðü ôçí Ýöåóç óïõ. Óôçí áðüöáóç ôïõ äéêáóôçñßïõ ðñïóìåôñÜôáé ôï ëåõêü ðïéíéêü óïõ ìçôñþï Þ ïé ëüãïé ðïõ åðéêáëÝóôçêåò ãéá íá äéêáéïëïãÞóåéò ôç ðñÜîç óïõ.
2) ÄÝñíåéò ôçí ãõíáßêá óïõ óôï ãÞðåäï. Ôñùò ðñüóôéìï êáé ìðáßíåéò öõëáêÞ ÷ùñßò ôï äéêáßùìá áíáóôïëÞò åêôÝëåóçò ôçò ðïéíÞò ìÝ÷ñé ôçí äéåîáãùãÞ ôçò íÝáò äßêçò ðïõ ðñïêýðôåé áðü ôçí Ýöåóç óïõ. Óôçí áðüöáóç ôïõ äéêáóôçñßïõ äåí ðñïóìåôñÜôáé ôï ëåõêü ðïéíéêü óïõ ìçôñþï Þ ïé ëüãïé ðïõ åðéêáëÝóôçêåò ãéá íá äéêáéïëïãÞóåéò ôç ðñÜîç óïõ.

Óå áõôü ôï topic ãñÜöïõìå ãéá ôç óõãêåêñéìÝíç ðåñßðôùóç ôùí 5 ðáéäéþí. Ïé êáôçãïñßåò Þôáí óå âáèìü ðëçììåëÞìáôïò, áöïý äåí óõíåëÞöèçóáí ìå êÜðïéï áíôéêåßìåíï áðü áõôÜ ðïõ áíáãñÜöïíôáé óôïí íüìï (ðéóôüëé, ìá÷áßñé, ìïëüôùö êëð), ïé óõëëÞøåéò ôïõò äåí äéåíåñãÞèçêáí óôïí ôüðï ôÝëåóçò ôçò ðñÜîçò, áëëÜ óôï íïóïêïìåßï Þ êáôüðéí áõôüâïõëçò åìöÜíéóçò ôùí êáôçãïñïõìÝíùí, åß÷áí üëïé ëåõêÜ ðïéíéêÜ ìçôñþá, ï åéóáããåëÝáò æÞôçóå áèþùóç, áëëÜ ôï äéêáóôÞñéï êáôáäßêáóå óå 7 ìÞíåò êáé 5.000€ ðñüóôéìï.
ÌéëÜìå äçëáäÞ ãéá êáèáñÞ ðåñßðôùóç êáêïäéêßáò êáé ðáñáäåéãìáôéóìïý, ëüãù üôé áõôÞ ç äßêç Þôáí ç ðñþôç ôçò ðåñéüäïõ êáé èá Ýðñåðå ïé óõëëçöèÝíôåò íá êáôáäéêáóôïýí ïðùóäÞðïôå.

Ðåñéóóïôåñï áð ïëïõò ìå êåíôñéóå êáðïéïò ðïõ ðñïóðáèåé íá êáíåé êáé ìáèçìáôá äçìïêñáôéáò..ñå öéëå óôçí äçìïêñáôéá áí åíáò çãåôçò óïõ öåñåé åíá íïìï ð÷ ïñöáíïõ êáé äåí óïõ áñåóåé áðëá äåí ôïí øçöéæåéò ïôáí ïìùò ôï 90% ôïõ åëëçíéêïõ ëáïõ äéá ìåóïõ ôïõ êïéíïâïëéïõ êáé ôùí êïììáôùí óïõ öåñíåé åíá íïìï óçìáéíåé ïôé ìéëáåé ç ðëåéïøçöéá êáé åóõ ðïõ äå óõìöùíåéò å÷åéò êáèå äéêáéùìá íá ôï êáíåéò áëëá ÷ùñéò íá êáéò íá ÷ôõðáò íá âãáæåéò ìáôéá Þ íá ìá÷áéñùíåéò êïóìï...áõôï åéíáé ÷ïõíôá êáðéôï!!!!

Ôï Åëëçíéêü êïéíïâïýëéï øçößæåé íüìïõò áíÜëïãá ìå ôïõò ðïéïýò åîõðçñåôïýí áõôïß ïé íüìïé. Äõóôõ÷þò áõôÞ åßíáé ç ðïëéôéêÞ ðïõ åöáñìüæåôáé åäþ êáé ðÜñá ðïëëÜ ÷ñüíéá. Ç ðëåéïøçößá ôïõ Åëëçíéêïý Ëáïý óõíå÷ßæåé íá õðåñøçößæåé ôá äýï ìåãÜëá êüììáôá (ôï ðïóïóôü ðïõ ðáßñíïõí äåí åßíáé 90% êáé åßíáé äéêÞ óïõ áõèáßñåôç Üðïøç), áëëÜ áõôü äåí äßíåé ôï äéêáßùìá óå êÜðïéïõò íá êáôåâÜæïõí êáé íá ðåñíïýí áíôéóõíôáãìáôéêïýò íüìïõò, äïêéìÜæïíôáò ôçí áíôï÷Þ ìáò êáé ôçí áíôßäñáóç ìáò, Ýôóé ùóôå áñãüôåñá íá åöáñìïóôïýí êáé óå Üëëåò ðåñéðôþóåéò, üðùò äéáäçëþóåéò åñãáæïìÝíùí, öïéôçôþí, óõíôáîéïý÷ùí êëð.
Áí êÜðïéïò "Ýêáøå, ÷ôýðçóå, Ýâãáëå ìÜôéá Þ ìá÷áßñùóå êüóìï" üðùò áíáöÝñåéò èá ðñÝðåé íá ðëçñþóåé ôï ôßìçìá. Óôçí óõãêåêñéìÝíç ðåñßðôùóç ôùí êáôáäéêáóèÝíôùí, ôé áðü üëá áõôÜ Ýãéíå? Óïõ õðåíèõìßæù üôé óôï êáôçãïñçôÞñéï äåí áíáöÝñåôáé êáìéÜ áðü áõôÝò ôéò ðñÜîåéò ðïõ áíáöÝñåéò.

Áí êñáæåôå åìåíá êáñáîôå êáé ôïí æáãïñáêç áí åéíáé åôóé áõôïò åéðå íá ìçí ðáåé êáíåéò ( áõôï ãéá ôïí ôõðï ðïõ åéðå ïôé ìïõ ÷ñåéáæåôå ãïõìåíïò ...å ñå ìáõñéëá)  áëëá åäù å÷ïõìå ôïõò íïìïõò êáé ôéò áðïøåéò ôïõ ï÷ëïõ....ùñáéá åéíáé íá êáíïõìå ôïõò åðáíáóôáôåò áëëá ÷ùñéò óõíåðåéåò...êáôóáíå ôá ðáéäáêéá ìåóá êáé ôùñá åñ÷ïíôáé ïëïé ïé áñ÷éðáïêáñ÷åò íá êëáéíå êáé íá ïäåéñïíôáé êáé íá êáíïõí, ìå÷ñé êáé óôï åîùôåñéêï ðñïôåéíå êáðïéïò äéáìáñôçñéåò êáé ðïõ?  óôï bbc ëååé...ðïõ ñå åêåé ðïõ ôïõò ÷ïõëéãêáíïõò ôïõò åêáíáí åãêëçìáôéåò êáé âáñõðïéíéôåò åéóáé óïâáñïò êáé ðåñéìåíåéò íá óïõ äùóïõí äéêéï.

Ðïéüò óïõ åßðå üôé äåí êñÜîáìå ôïí ÆáãïñÜêç? ÄéÜâáóå ôéò ðñïçãïýìåíåò áðáíôÞóåéò ìïõ êáé èá äåéò ôé ãñÜöôçêå, ü÷é ìüíï áðü ìÝíá áëëÜ êáé áðü Üëëïõò. Óôçí Áããëßá äåí ÷þíáíå üðïéïí íÜíáé öõëáêÞ ãéá íá ëÝíå üôé äåßôå ôé êáëÜ ìÝôñá ðÞñáìå êáé ðùò ôá åöáñìüóáìå. ¸ãéíáí äßêåò, ðïëëïß áèùþèçêáí êáé ðïëëïß êáôáäéêÜóôçêáí, áëëÜ ðÜíôá õðÞñ÷å äõíáôüôçôá íá ðñïóìåôñçèïõí åëáöñõíôéêÜ üðùò ëåõêü ðïéíéêü ìçôñþï, åñãáóßá, ïéêïãÝíåéá êëð.
Ôï êñÜôïò Ýäåé÷íå áíèñþðéíï ðñüóùðï êáé ìüíï óôçí ðåñßðôùóç ðïõ åðáíáëáìâÜíïíôáí ôï áäßêçìá áðü êÜðïéïí, ôüôå ìüíï õðÞñ÷å ç âáñéÜ ðïéíÞ (5 + ÷ñüíéá öõëáêÞò).

Áëëá èá ðù êáé ôï áëëï ï êáèåíáò åäù ìåóá ðïõ ãñáöåé ôåôïéá ðñáãìáôá íá îåñåé ïôé å÷åé êáé áõôïò ìåñéäéï åõèõíçò ãéáôé áõôá ìðïñåé íá ôá äéáâáæïõí êáé ðáéäéá ôùí 12 êáé 15 ÷ñïíùí, ðïïéò îåñåé êáôé ôåôïéá èá áêïõãáí êáé ôá ðáéäéá ðïõ åéíáé ìåóá óçìåñá! ïëïé ôïõò åéíáé êáôù áðï 22 áí áêïõóá êáëá êáé ðïéïé åéíáé ïé çèéêïé áõôïõñãïé ðïõ èá ëåñùèåé ôï ðïéíéêï ôïõò ìçôñùï êõñéïé ìçðùò åéìáé åãù? Þ  ìçðùò ï ïñöáíïò.

¼÷é äåí Þôáí üëïé 22 êáé êÜôù. Ïé äýï Ôïõìðéþôåò Þôáí 26 êáé 28 ÷ñïíþí, áëëÜ ôï èÝìá åßíáé üôé áêüìá äåí êáôÜëáâåò, üôé ôá óõãêåêñéìÝíá ðáéäéÜ Þôáí áèþá êáé äåí ôÝëåóáí êáìéÜ áîéüðïéíç ðñÜîç. Äåí êáôÜëáâåò üôé óôçí ÎÜíèç ðÞãáí åðåéäÞ Þèåëáí íá äïõí ôïí ÐÁÏÊ êáé ü÷é ãéá íá äçìéïõñãÞóïõí åðåéóüäéá. Åßíáé äõíáôüí êÜðïéïò íá êÜíåé ÷éëéüìåôñá ãéá íá êÜíåé åðåéóüäéá ôç óôéãìÞ ðïõ ðëçóéÜæåé ç Ýíáñîç ôçò Äéåèíïýò ¸êèåóçò ðïõ åßíáé ãíùóôü ôá åðåéóïäéá ðïõ ãßíïíôáé êÜèå ÷ñüíï?

Ôåëïò íá ôïíéóù ïôé ìáèçìáôá ðáïêôóç äå äå÷ïìå áðï êáíåíá åãù äåí å÷ù êáììéá ó÷åóç ïõôå ôçí ðïëç ïõôå ìå ôçí ìáêåäïíéá ïõôå ìå ôç èåóóáëïíéêç åìåíá äåí ìå åðáéñíå ï ìðáìðáêáò ìïõ áðï ôï ÷åñáêé óôçí ôïõìðá åãù åãéíá ðñéí áðï 30 ïëïêëçñá ÷ñïíéá ðáïêôóçò óõíåéäçôá 100% êáé ðáñá ôï ïôé å÷ïõí ðåñáóåé ðïëëá ÷ñïíéá íá äù ôïí ÐÁÏÊ óôçí ôïõìðá åéìáé êïíôá óôçí ïìáäá êáé çèéêá êáé ïéêïíïìéêá êáé ìå ôçí óõìðåñéöïñá ìïõ åäù óôçí êñçôç åêáíá ìáæé ìïõ ðáíù áðï äåêá áôïìá ðáïêôóçäåò ÷ùñéò íá õðïëïãéæù ôá ðáéäéá ìïõ, åéìáé êáé ôï ðåñçöáíåõïìáé ðåñéóóïôåñï ðáïêôóçò áðï ïóï ïëïé ïóïé ðëçãùíïõí ôï êõñïò ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôçí áõôáñ÷éêç óõìðåñéöïñá ôïõò ìåóá êáé åîù áðï ôá ãçðåäá

ÊáëÜ êÜíåéò, áëëÜ ç óõìâïõëÞ ìïõ åßíáé íá ìçí äÝ÷åóáé áâßáóôá êáé ÷ùñßò íá äéáìïñöþíåéò äéêéÜ óïõ Üðïøç, üôé óïõ óåñâßñïõí ôá ÌÌÅ. Ñþôá, ìÜèå, ìçí ôñùò áìÜóçôç ôç ôñïöÞ ðïõ óïõ âÜæïõí óôï óôüìá êáé êáôÜëáâå üôé ìéëÜìå óå áõôü ôï topic ãéá 5 ÁÈÙÏÕÓ. Ç ìåãÜëç ðëåéïøçößá ôïõ öüñïõì êáôáäéêÜæåé ôá åðåéóüäéá, ôç âßá êáé èÝëåé íá óôáìáôÞóïõí üëá áõôÜ, ü÷é ìüíï óôïí ÐÁÏÊ, áëëÜ êáé óå üëç ôçí ÅëëçíéêÞ êïéíùíßá êáé áí ìðïñïýóåò íá äéáâÜóåéò ôá ó÷üëéá ðïõ ãñÜöïíôáé åäþ êáé êáéñü, äåí èá ìáò èåùñïýóåò "çèéêïýò áõôïõñãïýò" åðåéóïäßùí.

Èá ôï îáíáðù ïðïéïò å÷åé ðñïâëçìá ìå ôï ðïëéôéêïêïéíùíéêï êáôáóôçìåíï íá ðáåé áëëïõ íá âñåé ôï äéêéï ôïõ ï÷é óå âáñïò ôçò ïìáäáò ôåëïò.

Ï ÐÁÏÊôóÞò ðÜíôá Ýäéíå áãþíåò ìå áöïñìÞ üóùí óõìâáßíïõí óôïí áèëçôéóìü ãéá íá âåëôéùèåé ðñïò ôï êáëýôåñï ç áíôéìåôþðéóç ôùí ðïëéôþí êáé íá êáôáñåýóç ôï óÜðéï êáé äéåöèáñìÝíï ðïëéôéêïêïéíùíéêü êáôåóôçìÝíï ìå ôç ìïñöÞ ðïõ õðÜñ÷åé óÞìåñá. Áõôü äåí áëëÜæåé êáé ïýôå èá áëëÜîåé, áöïý åßíáé óôï DNA ìáò íá åðáíáóôáôïýìå êáé íá æçôÜìå ôï äßêéï êáé ôçí éóïíïìßá. Áí äåí õðÞñ÷å áõôü, åóý ßóùò óÞìåñá íá ìçí Þóïõí ÐÁÏÊôóÞò, áöïý ï Êïýäáò èá ðÞãáéíå óôïí ãáýñï ôï 1968 êáé ç ìåãÜëç ïìÜäá äåí èá äçìéïõñãïýíôáí ðïôÝ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

North_pole

• Guest
Ο νόμος Ορφανού που ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα απηχεί το 90% της κοινωνίας. Χουντονόμοι σε μια Δημοκρατία δεν υπάρχουν και όποιος θεωρεί ότι νόμος αυτός είναι άδικος ας γίνει βουλευτής να τον αλλάξει. Οποιον όμως κι αν ρωτήστε (εκτός οπαδικού κινήματος) θα σας πεί ότι καλά έκαναν και τους έπιασαν. Οπαδικά πολλοί διαφωνούν αλλά οι οπαδοί στην κοινωνία μας είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία. Ούτε ένα γήπεδο δεν γεμίζουν οι οπαδοί όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης μαζί. Οι 600 που βρέθηκαν στην Ξάνθη ίσως μπορεί να πει κανείς ότι βρέθηκαν σε λάθος χρόνο και σε λάθος τόπο, ωστόσο αυτοί το επέλεξαν. Κάποιοι από αυτούς εγκλημάτισαν και κάποιοι (οι ίδιοι ή άλλοι δεν ξέρω) τιμωρήθηκαν. Ανθρώπινα στέκομαι αρωγός στην όποια προσπάθεια γίνεται αλλά σαν συμβουλή τους λέω να μη το ξανακάνουν, ούτε και κανείς άλλος ΠΑΟΚτσής που σέβεται τον εαυτό του, τον συνάνθρωπό του, την ομάδα του.

LoGotHeTiS

• Guest
Η πλειοψηφία δυστυχώς σήμερα δεν αποτελεί κριτήριο..Ούτε επιχείρημα..Δεν μπορώ ούτε να συμπλεύσω,ούτε  να δεχτώ σαν μέλος της κοινωνίας που φαντάζομαι,ούτε καν να ξοδέψω τον χρόνο μου να ακούσω την άποψη του απολιτίκ (αλλά κατά βάθος δεξιός -πασόκος ή νεοδημοκράτης-) τηλεθεατή των ριάλιτι και τον euroβυζιών με πολύ κουτσομπολιό και άποψη για όλα..

-Φυσικά δεν λέω ότι όλα αυτά αφορούν εσένα,αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι που αναφέρθηκες-

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ο νόμος Ορφανού που ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα απηχεί το 90% της κοινωνίας. Χουντονόμοι σε μια Δημοκρατία δεν υπάρχουν και όποιος θεωρεί ότι νόμος αυτός είναι άδικος ας γίνει βουλευτής να τον αλλάξει. Οποιον όμως κι αν ρωτήστε (εκτός οπαδικού κινήματος) θα σας πεί ότι καλά έκαναν και τους έπιασαν. Οπαδικά πολλοί διαφωνούν αλλά οι οπαδοί στην κοινωνία μας είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία. Ούτε ένα γήπεδο δεν γεμίζουν οι οπαδοί όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης μαζί. Οι 600 που βρέθηκαν στην Ξάνθη ίσως μπορεί να πει κανείς ότι βρέθηκαν σε λάθος χρόνο και σε λάθος τόπο, ωστόσο αυτοί το επέλεξαν. Κάποιοι από αυτούς εγκλημάτισαν και κάποιοι (οι ίδιοι ή άλλοι δεν ξέρω) τιμωρήθηκαν. Ανθρώπινα στέκομαι αρωγός στην όποια προσπάθεια γίνεται αλλά σαν συμβουλή τους λέω να μη το ξανακάνουν, ούτε και κανείς άλλος ΠΑΟΚτσής που σέβεται τον εαυτό του, τον συνάνθρωπό του, την ομάδα του.

Η μητέρα του Σταύρου (το παιδί με το τσαντάκι που καταδικάστηκε) μου είπε: "Ο νόμος είναι σωστός, αλλά τον Σταύρο μου γιατί τον καταδικάσαν αφού είναι αθώος?"

Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε και λένε όλοι. Όταν όμως βιώνεις μια κατάσταση και γνωρίζεις την αλήθεια, τότε δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Σε όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, ισχύει ότι απάντησα προηγουμένως στον @Kestrel, ενώ δυστυχώς στην τελευταία παράγραφο σου, γράφεις "να μην το ξανακάνουν" και η ερώτηση μου είναι τι να μην ξανακάνουν? Να μην ακολουθήσουν ξανά τον ΠΑΟΚ? Να πάψουν να είναι οπαδοί του? Να σταματήσουν να πηγαίνουν στο γήπεδο μετά τα δύο (2) χρόνια που ισχύει η απαγόρευση που έχουν? Το μόνο έγκλημα τους είναι αυτό και δυστυχώς δεν μπορείτε να το καταλάβετε.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αν δεν έχεις ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ, αν δεν έχεις νιώσει την συμπεριφορά της αστυνομίας και ειδικά των ΜΑΤ σε εκτός έδρας παιχνίδια, εκεί που τους παίρνει βέβαια, δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα.
Δεν μπορείς να καταλάβεις την αναίτια επίθεση τους στο πλήθος, είτε για να ξεσπάσουν, είτε γιατί δεν ξύπνησαν καλά, είτε γιατί κάποτε δεν πληρωνόταν για αυτά. Δεν μπορείς να καταλάβεις πως την πληρώνουν οι αθώοι, αυτοί που μένουν πίσω στις πορείες αυτοί που δεν πονηρεύονται. Μόνο αν νιώσεις πάνω σου καμιά γκλοπιά στα καλά καθούμενα θα καταλάβεις και θα το χωνέψεις όταν διαμαρτυρηθείς ότι δεν έχεις κάνει τίποτα  και θα φας ακόμα περισσότερες.
Δυστυχώς αυτή είναι η συμπεριφορά τις αστυνομίας και όσοι πηγαίνουμε στα γήπεδα, ή σε πορείες γνωρίζουμε καλά με ποιο τρόπο γίνονται οι συλλήψεις και δυστυχώς αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, αλλά είναι άλλο θέμα πολύ μεγάλο αυτό.   
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Φίλοι υποστηρικτές του νόμου Ορφανού. Δεν ξέρω αν σας ενοχλεί που αντιδράει ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε χουντικούς νόμους, αλλά δυστυχώς πρέπει να το δεχτήτε. Σε μία χούντα που ζούμε φυσικά και υπάρχουν χουντονόμοι και χουντοσυμπεριφορές (βλέπε ομόλογα, απαγωγές Πακιστανών, υποκλοπές τηλεφώνων). Στο αφοπλιστικό επιχείρημα του βόρειου πόλου να γίνουμε βουλευτές για να αλλάξουμε το νόμο, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Με αυτή τη λογική πρέπει επίσης να γίνουμε γιατροί για να μην παίρνουμε φακελάκια, μπάτσοι για να μην ρίχνουμε κόσμο σε ζαρντινιέρες, κουμπάροι για να μην κλέβουμε το δημόσιο και πάει λέγοντας. Τώρα επειδή δεν ξέρω απο που αντλεί τα στοιχεία του ο κύριος στατιστικολόγος/Νικολακόπουλος βόρειος πόλος αλλά κανένα 90% δεν συμφωνεί με τον χουντονόμο.   

"Στις τελευταίες εκλογές που έγιναν το 2004, η αποχή έφτασε σχεδόν το 23% επί του συνόλου των 9.897.626 εγγεγραμμένων πολιτών στους εκλογικούς καταλόγους. Δηλαδή σε απλά μαθηματικά, σχεδόν 1 στους 4 Έλληνες που έχει το δικαίωμα να ψηφίσει (δηλαδή είναι πάνω από 18 ετών), δεν πήγε να ψηφίσει καθόλου. Αυτοί που πήγαν να ψηφίσουν ήταν 7.571.601 άτομα, εκ των οποίων οι 166.667 ψήφισαν λευκό ή άκυρο. Τελικά, αυτοί που ψήφισαν κάποιο κόμμα ήταν 7.404.934 και συγκεκριμένα αυτοί που ψήφισαν το κυβερνών κόμμα ήταν το 45,36%, δηλαδή 3.359.058. Άρα λοιπόν, το παραμύθι ότι κάνουν κουμάντο «οι πολλοί» καταρρίπτεται πολύ εύκολα. Ας ασχοληθούμε τώρα με ένα άλλο εκλογικό ανέκδοτο. Λένε ότι ο κόσμος που ψηφίζει το εκάστοτε κυβερνών κόμμα συμφωνεί με το πρόγραμμα του και για αυτό το προτιμά από τα άλλα. Κανένα κόμμα παγκοσμίως όμως, αν εκλεγεί, δεν τηρεί ούτε το 10% από τις εξαγγελίες του προεκλογικού του προγράμματος. Δηλαδή, αν ρωτηθούν αυτοί οι 3.359.058 που ψήφισαν ΝΔ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, για το αν συμφωνούν τώρα με την οικονομική πολιτική, με την εσωτερική πολιτική και με την εξωτερική πολιτική, που ασκεί η ΝΔ σαν κυβέρνηση, υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν όλοι; Καμία απολύτως"     

Όσο για το "όποιον και να ρωτήσουμε εκτός οπαδικού κινήματος θα πει καλά κάνανε και τους πιάσανε", τι να πω μάλλον ρώτησε ο τύπος 9-10εκ Έλληνες και το έμαθε. Εκτός και αν στο περιβάλλον του είναι μόνο αστυνομικοί και δικαστές (καθόλου απίθανο). Ο χουντονόμος είναι χουντικός γιατί δεν έχει αναστολή, εξαγορά ποινής, ανασταλτικό χαρακτήρα έφεσης και αναγνώριση ελαφρυντικών. Δικαιώματα που απολαμβάνουν όλοι οι άλλοι κατηγορούμενοι (και καλά κάνουν) γιατί αλλιώς θα ήταν 5εκ Έλληνες στη φυλακή. Πιθανότατα και αυτοί που σήμερα κολάνε αφίσες του Ορφανού στο ίντερνετ για παραβάσεις όπως παραβίαση σηματοδότη, παράνομο πάρκινκ, εξύβριση. Άρα φίλοι αφισοκολητές του Ορφανού στο δημοκρατικό σας επιχείρημα "μέσα όσοι ρίξουν 1 μπουκαλι νερό στο γήπεδο" εγώ αντιπροτείνω για εσάς και τους συγγενείς σας-φίλους σας "μέσα αν περάσετε με κόκκινο φανάρι και αν παρκάρετε παράνομα". Ίσως τότε, ίσως λέω καταλάβετε τι σημαίνει χούντα.

kospatras

• Guest
"kestrel" eisai megalos anthrwpos,exeis kai paidia.signwmi pou sto lew alla einai ntropi sou na grafeis tetoia pragmata.NTROPI.prospathise na valeis to mualo sou na skeftei.min pisteueis oti sou leei to 99% twn kateuthinomenwn kanaliwn,min pisteueis oti sou grafei to 99% twn kateuthinomenwn fulladwn.to mualo tou 90% twn politwn pou aneferes einai konservopoihmeno(opws exei pei kai o megalos manavis ton opoio den tha simpatheis simphona me ta legomena sou).giauto kai i xwra paei kata diavolou.i pleiopsifia paramenei sto dikomatismo(EKLOGES=APATH) gnwrizontas omws ta arnitika apotelesmata xronia twra.ara to mualo tou kosmou exei ginei poltos.eite to pisteveis eite oxi exoume "xountokratia".i alliws dimokratia me kapoious xountikous nomous.-----exeis dikio oti o PAOK presveuei megala idanika,ithi,ethima ktl kai auto to kseroume oloi.episis o sullogos mas antiprosopeuei para polu kosmo pou("LATREUEI" oxi apla agapaei TA 4 IERA GRAMMATA) apo oles tis koinwnikes taxeis kai auto episis gnwsto.i pleiopsifia tou kosmou mas exei ti nootropia pou exei kai to 90% pou legame prin.thelw na anikw sto 10% kai na prospathw(panta kaloproeraita) na allaxw ti gnwmi ti dikia sou kai twn allwn etsi wste to 10% na auksanetai sinexws.KESTREL EFOSON EISAI PAOK EISAI ADERFOS MOU.----KOURAGIO STA ADERFIA POU EINAI STI FULAKI.THA MPOROUSA KALLISTA NA EIMAI STI THESI TOUS.GRIGORA KONTA MAS.OLOI TOUMBA ME GRIA.LEUTERIA STON PAOK-ZHTW I ELLHNIKI XOUNTOKRATIA.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
We know it's down
We know it's bound too loose
Everybody's sound is round it
Everybody wants to be proud to choose
So who's to take the blame for the stormy weather
You're never gonna stop all the teenage leather and booze
It's time to go round
A one man showdown
Teach us how to fail
We're off the streets now
And back on the road
On the riot trail

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...

Offline tsag

• Αλλαγή
Όσον αφορά την πολιτικό-κοινωνική σου ανάλυση να σου πω ότι είναι κοινά αποδεκτό ότι το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας και για αυτό το λόγο στον χώρο αυτό συναντάς κάθε λογής άνθρωπο. Συνεπώς η πρότασή σου στερείται λογικής. Μάλλον θα πρέπει εσύ να απομονωθείς αν θες να βρίσκεσαι μακρυά από διάφορες καταστάσεις και ανθρώπους.

Με βάση το παραπάνω καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ, ως ιδιαίτερα λαοφιλής ομάδα, εκφράζει πολύ και διαφορετικό κόσμο. Τα περί Κωνσταντινούπολης, προσφύγων κλπ ναι μεν αποτελούν τις ρίζες του Σωματείου και την Ιστορία του και καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας, αλλά πλέον είμαστε στο 2007 και η ζωή προχωράει μπροστά. Ή μήπως πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ εκφράζει μόνο τους απογόνους των προσφύγων? Δε θα το έλεγα

Στην τελευταία σου πρόταση συμφωνώ, ως ένα σημείο, αν και για το τελευταίο κομμάτι φρόντισαν άλλοι... Σίγουρα οι χουλιγκάνοι που πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο για να τα σπάνε (χωρίς να υπονοώ ότι τα συγκεκριμένα παιδιά ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, για να μην παρεξηγηθώ) πρέπει να απομονωθούν από όλους μας. Όχι μόνο από τους συνδέσμους.

@tsag
...ρε φιλε αποφασισε ποιος πρεπει να απομονωθει εγω ή οι αλλοι? γιατι αλλα λες στην αρχη και αλλα στο τελος
Α! παλι καλα που εβαλες και την παρενθεση μη τυχον και σε .....παρεξηγησουν

Ο νόμος Ορφανού που ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα απηχεί το 90% της κοινωνίας. Χουντονόμοι σε μια Δημοκρατία δεν υπάρχουν και όποιος θεωρεί ότι νόμος αυτός είναι άδικος ας γίνει βουλευτής να τον αλλάξει.

είναι κουραστικό να προσπαθείς να εξηγήσεις κάποια πράγματα σε ανθρώπους που δεν θέλουν να καταλάβουν. δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να εξηγώ σαν να μιλάω σε μικρά παιδάκια που νομίζουν ότι όλα είναι ή άσπρο ή μαύρο.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ