Εγώ θα το συνεχίσω γιατί όντως δεν καταλαβαίνω τίποτα!!!
Θα πρέπει να αισθάνομαι αδελφός με έναν ΠΑΟΚτσή παιδεραστή; Με ένα ΠΑΟΚτσή κλέφτη; Με έναν ΠΑΟΚτσή με εγκληματική δράση;
Εφ'όσον λοιπόν δεν είναι ο ΠΑΟΚ η μεγαλύτερη αξία της ζωής, ας αφήσουμε κατα μέρος τους ΠΑΟΚοφαμφαρονισμούς!!!
Γιατί λοιπόν θα πρέπει να αισθάνομαι αδελφός με κάποιους ΠΑΟΚτσήδες που θεωρώ ότι συμπεριφέρονται ως κάφροι!!!
Γιατί να αισθάνομαι ότι με συνδέει κάτι με κάποιους οι οποίοι χαλάνε τη γιορτή του επίτημου εορτάζοντος;
Γιατί να αισθάνομαι ότι με συνδέει κάτι με αυτούς που βρίζουν αυτούς που έχω καλεσμένους στο σπίτι μου, στη γιορτή του αρχηγού μου;
Γιατί να αισθάνομαι ότι με συνδέει κάτι με αυτούς που ήρθαν θεωρητικά για να τιμήσουν τον αρχηγό στο κύκνειο παιχνίδι του σαν ποδοσφαιριστής, και τον αγνοούν στις συστάσεις που κάνει προς αυτούς να μην βρίζουν τον Σαλπιγγίδη;
Τί κοινό, εκτός απο την αγάπη για την ίδια ομάδα ποδοσφαίρου, έχω εγώ με αυτούς;
Για μένα, αυτοί είναι αγνώμονες, είναι κατευθυνόμενοι, είναι ασεβείς, είναι άνθρωποι που ήρθαν μόνο και μόνο για να κάνουν το δικό τους, δεν σέβονται τους συνανθρώπους τους και τους παριστάμενους στο γήπεδο που ευτυχώς είχε πολλές όμορφες γυναικείες παρουσίες και πολλά παιδάκια, η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο!!! Δέν σέβονται επίσης και όσους παρακολουθούν απο την τηλεόραση, αλλά ακόμα πιό σοβαρό, δεν σέβονται αυτόν που θεωρητικά ήρθαν να τιμήσουν. Διόλου περίεργο βέβαια. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι απο δαύτους, δεν σέβονται και τον εαυτό τους, για την ακρίβεια, δεν έχουν βρεί τον εαυτό τους και την θέση τους στην κοινωνία. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που συμπληρώνει όλα τα συναισθηματικά και μή προσωπικά τους κενά, και η ρουφιάνα η Αθήνα αυτή που φταίει για την μιζέρια με την οποία ερωτοτροπούν καθημερινά στις ζωές τους οι περισσότεροι.
Μεγάλη ικανοποίηση πήρα σήμερα φίλοι ομοϊδεάτες και μή βλέποντας ότι τελικά αυτοί που περιέγραψα, ήταν πραγματικά μιά μικρή μειοψηφία!!! Μεγάλη ικανοποίηση πήρα απο τις χιλιάδες του κόσμου στην 1, τη 2, την 3 την 5, την 6 την 7 και την 8, αλλά και απο φίλους που ήταν στην 4 που είχαν εκνευριστεί με τα μπινελίκια, και χειροκροτούσαν τον Σαλπιγγίδη!!! Επιτέλους, αυτή η πόλη, έχει ακόμα ελπίδες να ξεφύγει τη μιζέρια της!!! Όταν ο Θεσσαλονικιός καταλάβει ότι το πρόβλημά του δεν είναι η πουτ@να η Αθήνα, ο Κόκκαλης, ο Θρύλος κι'ο Πειραιάς, ο ΠΑΟ και η Αθήνα, η ΑΕΚ και η Αθήνα, ο Σαλπιγγίδης, ο Οκκάς, ο Ανατολάκης, ο Καστίγιο ... όταν λοιπόν ο Θεσσαλονικιός καταλάβει ότι το πρόβλημα είναι σε εμάς, τότε θα είμαστε στο σημείο που θα αρχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Όπως έλεγε ένας μεγάλος καθηγητής της ψυχολογίας, η μισή λύση του προβλήματος είναι η διάγνωση και η αποδοχή του!!!
Συγγνώμη λοιπόν φίλοι ... μή ομοϊδεάτες μου που σας τη χαλάω, αλλά προσωπικά, αισθάνομαι υπέροχα μετά το σημερινό μάτς!!! Ευτυχώς, είστε οικτρή μειοψηφία!!! Ευτυχώς απο τις 20 χιλιάδες, βαριά βαριά 1 χιλιάδα και ΑΝ ... φώναζε τέτοια συνθήματα ... ευτυχώς το καταλάβατε και οι ίδιοι ότι είστε μειοψηφία!!! Το θέμα, δεν έχει να κάνει ούτε με τον ΠΑΟΚ, ούτε με τα σκουλίκια, ούτε με τους γαύρους, ούτε με την πο@τάνα την Αθήνα!!!
Και ξαναλέω για να μην παρεξηγιόμαστε ... αδέλφια δεν είμαστε επειδή αγαπάμε την ίδια ομάδα ... αδέλφια είμαστε όσοι έχουμε κοινές αξίες ... και προσωπικά αισθάνομαι περισσότερο αδελφός με Αρειανούς, γαύρους, βάζελους, χανούμια, αδιάφορους, δεξιούς, ΠΑΣΟΚτσήδες, Κουκουέδες, Αναρχικούς που έχουμε τις ίδιες αξίες, παρά με κάποιους που απλά αγαπάμε την ίδια ομάδα ποδοσφαίρου!!!