Author Topic: Eλλάδα - Ισπανία Τετάρτη 22/8/2007 γήπεδο Τούμπας φιλικός αγώνας προς τιμή του Αρχηγού Θόδωρου Ζαγοράκη  (Read 3819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Οποιος είναι ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται να είναι και κάτι άλλο.
Οποιος είναι ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος απο οποιαδήποτε ιδεολογία. ΠΑΟΚ ίσον Ελευθερία απο την νεύρωση και την εξουσιαστική τυραννία των ιδεολογιών.
Οποιος είναι ΠΑΟΚ, αυτονόητα είναι πατριώτης
(αφού έχει τον Δικέφαλο στα στήθη) αλλά και διεθνιστής(ξέρει απο προσφυγγιά και μετανάστες(Γερμανία, Αυστραλία κ.α γεμάτες απο Αφέλφια μας).
Οποιος είναι ΠΑΟΚ είναι αυτονόητα και κοινωνικά ευαίσθητος, είναι περήφανος και ΄λεύθερος.
Δεν χρειάζεται τα δεκανίκια καμιάς ιδεολογίας.
Είμαστε ΠΑΟΚτσήδες, αυτό φτάνει, τα λέει όλα και ξεκολάτε Αδέλφια, ΠΑΟΚ είμαστε!!!
« Last Edit: August 23, 2007, 02:30:20 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
tin apopsi mas leme....den katadikazoume kanena.apla kai gw 27 xronwn barethika ta idia pragmata...barethika ton thrilo kai ton pirea barethika ton pao kai athina barethika ta idia kai ta idia...oi logoi polloi...apla grafw tin apopsi mou.,.

simera tha ithela epi 90 lepta na akouw zagoraki zagoraki zagoraki zagoraki ktl....eidika simera...pia ethniki pios salpigidis kai pios pireas...mia fora ginete i giorti kai pistevw prosopika oti eprepe na akougete mono zagorakis..

afta...good night...
My Own WoRST ENeMy.....

Physics4

• Guest
o Diego-4 είμαι . Συμφωνώ με τον ΚΡΗΤΙΚΟ παρ'όλο που συμπεριλαμβάνομαι και εγώ μέσα στο post του...Τα λέει σωστά...
Ένιωσα οτι αδικήθηκα και ίσως να ξέφυγα... Και εμείς ΚΡΗΤΙΚΕ μου για αυτόν τον λόγο πάμε στο γήπεδο για να δούμε τον ΠΑΟΚ και να ανοίξει η ψυχή μας ...Αλλα εδώ κοντέψανε να μας σταματήσουν και το γήπεδο κάποιοι !!! ΠΟΙΟΙ ???Αυτοί που δεν ξέρω κάν , που δεν τους έχω δεί ουτε μία φορά και που σαφώς δεν με ξέρουν και αυτοί...

Υ.Γ. Μη μου κάνεις bam-boum και αυτόν τον χρήστη....Θα είμαι φρόνημος..

« Last Edit: August 23, 2007, 02:34:28 by Physics4 »

northeagle_4

• Guest
Οποιος είναι ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται να είναι και κάτι άλλο.
Οποιος είναι ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος απο οποιαδήποτε ιδεολογία. ΠΑΟΚ ίσον Ελευθερία απο την νεύρωση και την εξουσιαστική τυραννία των ιδεολογιών.
Οποιος είναι ΠΑΟΚ, αυτονόητα είναι πατριώτης
(αφού έχει τον Δικέφαλο στα στήθη) αλλά και διεθνιστής(ξέρει απο προσφυγγιά και μετανάστες(Γερμανία, Αυστραλία κ.α γεμάτες απο Αφέλφια μας).
Οποιος είναι ΠΑΟΚ είναι αυτονόητα και κοινωνικά ευαίσθητος, είναι περήφανος και ΄λεύθερος.
Δεν χρειάζεται τα δεκανίκια καμιάς ιδεολογίας.
Είμαστε ΠΑΟΚτσήδες, αυτό φτάνει, τα λέει όλα και ξεκολάτε Αδέλφια, ΠΑΟΚ είμαστε!!!
   Μετα απο αυτο οποιος το συνεχισει δεν καταλαβε τιποτα....Ο καλυτερος επιλογος ας μην το χαλασουμε
1000 Μπραβο ΚΡΗΤΙΚΕ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
o Diego-4 είμαι . Συμφωνώ με τον ΚΡΗΤΙΚΟ παρ'όλο που συμπεριλαμβάνομαι και εγώ μέσα στο post του...Τα λέει σωστά...
Ένιωσα οτι αδικήθηκα και ίσως να ξέφυγα... Και εμείς ΚΡΗΤΙΚΕ μου για αυτόν τον λόγο πάμε στο γήπεδο για να δούμε τον ΠΑΟΚ και να ανοίξει η ψυχή μας ...Αλλα εδώ κοντέψανε να μας σταματήσουν και το γήπεδο!!! ΠΟΙΟΙ ???Αυτοί που δεν ξέρω κάν , που δεν τους έχω δεί ουτε μία φορά και που σαφώς δεν με ξέρουν και αυτοί...

Υ.Γ. Μη μου κάνεις bam-boum και αυτόν τον χρήστη....Θα είμαι φρόνημος..

Εντάξει ρε Αδελφέ και σε νιώθω και σε καταλαβαίνω. Αλλά είμαστε όλοι ΠΑΟΚ και μόνο ο ΠΑΟΚ έχει για μας σημασία! Μην χαλιέσαι, το αν είσαι και πόσο είσαι ΠΑΟΚτσης το ξέρει η καρδιά σου! Μην περιμένεις να στο αναγνωρίσουν οι άλλοι! Και δεν έχει άλλωστε σημασία ! Είσαι ΠΑΟΚ εσύ και ο δικέφαλος μονάχοι!  :) ;) :)
ΠΑΟΚ μια ζωή!!!

Physics4

• Guest
ΟΛΟΙ ΞΑΝΘΗ , ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ............ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ , Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...

Diego -4

Offline luc

• Αποστολή
  • **
tin apopsi mas leme....den katadikazoume kanena.apla kai gw 27 xronwn barethika ta idia pragmata...barethika ton thrilo kai ton pirea barethika ton pao kai athina barethika ta idia kai ta idia...oi logoi polloi...apla grafw tin apopsi mou.,.

simera tha ithela epi 90 lepta na akouw zagoraki zagoraki zagoraki zagoraki ktl....eidika simera...pia ethniki pios salpigidis kai pios pireas...mia fora ginete i giorti kai pistevw prosopika oti eprepe na akougete mono zagorakis..

afta...good night...
sumfwnw apoluta file

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
ΟΛΟΙ ΞΑΝΘΗ , ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ............ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ , Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...

Diego -4

:lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala:
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Καληνύχτα!!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Diego, behave yourself...
King, ego na deis poso spasthka me to xeirokrothma ston kontopoytano. Ama soy po oti htan pio entono apo oti ta gioyxa 8a to pistepseis? Poios ftaiei gi ayto?Ase mhn apantas, ego to symperasma moy to evgala.
Am h Vaskikh Shmaia? Eixa gnorisei ton typo poy kanei tis blouzes kai tis shmaies, ton rothsa pos kai giati, tipota o typos htan 3 laloyn kai 2 xoreyoyn, etsi gia thn plaka mas moy eixe pei....

....re ante na sovareytoyme ligo leo go....

Kai kati teleytaio: Malosa kapote me enan filo moy ton A eksaitias mias poystias poy moy ekane. Otan enas allos filos moy o B, eixe gene8lia, giortes klp kai evgaine ekso me ton A, ego apefeyga na paok, akrivos giati 8a htan kai o A. Pantos ston gamo toy B, phga na ton timhso, asxetos an htan kai o A. Kai vevaia den nomizo na ton timoysa vrizontas ton A kai kanontas tanapoy thn ekklhsia kai to glenti.As skeftomaste ligo perissotero.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Poet

• Guest
Εγώ θα το συνεχίσω γιατί όντως δεν καταλαβαίνω τίποτα!!!

Θα πρέπει να αισθάνομαι αδελφός με έναν ΠΑΟΚτσή παιδεραστή; Με ένα ΠΑΟΚτσή κλέφτη; Με έναν ΠΑΟΚτσή με εγκληματική δράση;

Εφ'όσον λοιπόν δεν είναι ο ΠΑΟΚ η μεγαλύτερη αξία της ζωής, ας αφήσουμε κατα μέρος τους ΠΑΟΚοφαμφαρονισμούς!!!

Γιατί λοιπόν θα πρέπει να αισθάνομαι αδελφός με κάποιους ΠΑΟΚτσήδες που θεωρώ ότι συμπεριφέρονται ως κάφροι!!!

Γιατί να αισθάνομαι ότι με συνδέει κάτι με κάποιους οι οποίοι χαλάνε τη γιορτή του επίτημου εορτάζοντος;

Γιατί να αισθάνομαι ότι με συνδέει κάτι με αυτούς που βρίζουν αυτούς που έχω καλεσμένους στο σπίτι μου, στη γιορτή του αρχηγού μου;

Γιατί να αισθάνομαι ότι με συνδέει κάτι με αυτούς που ήρθαν θεωρητικά για να τιμήσουν τον αρχηγό στο κύκνειο παιχνίδι του σαν ποδοσφαιριστής, και τον αγνοούν στις συστάσεις που κάνει προς αυτούς να μην βρίζουν τον Σαλπιγγίδη;

Τί κοινό, εκτός απο την αγάπη για την ίδια ομάδα ποδοσφαίρου, έχω εγώ με αυτούς;

Για μένα, αυτοί είναι αγνώμονες, είναι κατευθυνόμενοι, είναι ασεβείς, είναι άνθρωποι που ήρθαν μόνο και μόνο για να κάνουν το δικό τους, δεν σέβονται τους συνανθρώπους τους και τους παριστάμενους στο γήπεδο που ευτυχώς είχε πολλές όμορφες γυναικείες παρουσίες και πολλά παιδάκια, η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο!!! Δέν σέβονται επίσης και όσους παρακολουθούν απο την τηλεόραση, αλλά ακόμα πιό σοβαρό, δεν σέβονται αυτόν που θεωρητικά ήρθαν να τιμήσουν. Διόλου περίεργο βέβαια. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι απο δαύτους, δεν σέβονται και τον εαυτό τους, για την ακρίβεια, δεν έχουν βρεί τον εαυτό τους και την θέση τους στην κοινωνία. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που συμπληρώνει όλα τα συναισθηματικά και μή προσωπικά τους κενά, και η ρουφιάνα η Αθήνα αυτή που φταίει για την μιζέρια με την οποία ερωτοτροπούν καθημερινά στις ζωές τους οι περισσότεροι.

Μεγάλη ικανοποίηση πήρα σήμερα φίλοι ομοϊδεάτες και μή βλέποντας ότι τελικά αυτοί που περιέγραψα, ήταν πραγματικά μιά μικρή μειοψηφία!!! Μεγάλη ικανοποίηση πήρα απο τις χιλιάδες του κόσμου στην 1, τη 2, την 3 την 5, την 6 την 7 και την 8, αλλά και απο φίλους που ήταν στην 4 που είχαν εκνευριστεί με τα μπινελίκια, και χειροκροτούσαν τον Σαλπιγγίδη!!! Επιτέλους, αυτή η πόλη, έχει ακόμα ελπίδες να ξεφύγει τη μιζέρια της!!! Όταν ο Θεσσαλονικιός καταλάβει ότι το πρόβλημά του δεν είναι η πουτ@να η Αθήνα, ο Κόκκαλης, ο Θρύλος κι'ο Πειραιάς, ο ΠΑΟ και η Αθήνα, η ΑΕΚ και η Αθήνα, ο Σαλπιγγίδης, ο Οκκάς, ο Ανατολάκης, ο Καστίγιο ... όταν λοιπόν ο Θεσσαλονικιός καταλάβει ότι το πρόβλημα είναι σε εμάς, τότε θα είμαστε στο σημείο που θα αρχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Όπως έλεγε ένας μεγάλος καθηγητής της ψυχολογίας, η μισή λύση του προβλήματος είναι η διάγνωση και η αποδοχή του!!!

Συγγνώμη λοιπόν φίλοι ... μή ομοϊδεάτες μου που σας τη χαλάω, αλλά προσωπικά, αισθάνομαι υπέροχα μετά το σημερινό μάτς!!! Ευτυχώς, είστε οικτρή μειοψηφία!!! Ευτυχώς απο τις 20 χιλιάδες, βαριά βαριά 1 χιλιάδα και ΑΝ ... φώναζε τέτοια συνθήματα ... ευτυχώς το καταλάβατε και οι ίδιοι ότι είστε μειοψηφία!!! Το θέμα, δεν έχει να κάνει ούτε με τον ΠΑΟΚ, ούτε με τα σκουλίκια, ούτε με τους γαύρους, ούτε με την πο@τάνα την Αθήνα!!!

Και ξαναλέω για να μην παρεξηγιόμαστε ... αδέλφια δεν είμαστε επειδή αγαπάμε την ίδια ομάδα ... αδέλφια είμαστε όσοι έχουμε κοινές αξίες ... και προσωπικά αισθάνομαι περισσότερο αδελφός με Αρειανούς, γαύρους, βάζελους, χανούμια, αδιάφορους, δεξιούς, ΠΑΣΟΚτσήδες, Κουκουέδες, Αναρχικούς που έχουμε τις ίδιες αξίες, παρά με κάποιους που απλά αγαπάμε την ίδια ομάδα ποδοσφαίρου!!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 ela mh to psaxnete, ta xeirokrothmata ta kanane kati malakes apo thn 5 gia na mas th spasoun emas sthn 4 pou ton giouxarame. Kata thn pro8ermansh, otan akousthkan merika kata tou prodoth, o Zagorakhs mas zhthse na swpasoume kai oi perissoteroi den legane syn8hmata gia ton poustara mexri na vgei o Teo. Apodokimasies eihe se olo ton agwna otan akoumpouse th mpala. Emena omws mou fainetai to ligotero ypopto to oti sta 2 paixnidia ths E8nikhs sto Pagkrhtio den vriskotan kan sthn 23ada, omws shmera(h x8es opws 8elete) epaixe vasikos. Htan proklhsh gia na grafoun kai na lene ta lamogia arnhtika logia gia ton perhfano lao mas. Ti na xeirokrothsw apo thn E8nikh re otan vghke o THODWRHS? tous gavrous kai tous vazelous?
  Gia mena opou sta8ei o pousths prepei na ta akouei. Synexeia. Osoi ehoun anti8etoi gnwmh, dikaiwma tous alla einai kai dikaiwma mou na pw oti, kata th gnwmh mou, 8a eprepe na ntrepontai. Kai liga tou eipame tou malaka. Gia mena, stous prodotes ths istorias, ton 8ewrw antaxio tou Iouda kai tou Efialth.
   Pali kala pou htan ekei kai h Ispania kai eidame kai ligh mpala.
   Auto me th vaskikh shmaia ehei paraginei... einai terastia malakia na tautizoume tous eautous mas me tous malakes tous vaskous (apopsh mou)

Kai o 8odwrhs kala ta leei na mh ton vrizoume ton prodoth alla o idios wraio tackling dolofoniko tou ekane persy ston agwna tou kypellou sthn toumpa pou meta shkw8hke olo to ghpedo kai xeirokrotouse ton arxhgo  ;)
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

LoGotHeTiS

• Guest
Στην 6 ήταν όλα και όλα 10 σκουλίκια που χειροκροτούσαν τον κωντοπούτανο και παρασέρναν τα πρόβατα..Σαν κοπάδι χειροκροτούσαν..Και άντε τα γυναικόπαιδα δεν ξέρανε..Οι υπόλοιποι?Που είναι η άποψη σου βρε κατακαημένε..

Είναι οι ίδιοι που μας βρίζαν όταν βρίζαμε τον γούμενο...Ντεμέκ έξυπνοι και ώριμοι,αλλά ημιμαθείς μπουνταλάδες..

Δεν είχα σκοπό να πάω,αλλά κάθε αγώνας στην Τούμπα για μας που είμαστε συνήθως μακριά,είναι συρόπι στην αρρώστια μας..

Ο ΠΑΟΚ , πάνω από όλα...
« Last Edit: August 23, 2007, 03:01:40 by logothetis »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Loipon paok gia ypno, teleiosa to peripolo.
Kanoniste magges na krathsete ena epipedo.Na mhn exoyme alles manoyres.
Kalhnyxta.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Argonath4

• Guest

ÌåôÜ áðü 1 ìÞíá, 1 ÷ñüíï Þ 10 ÷ñüíéá, üëá áõôÜ èá Ý÷ïõí îå÷áóôåß …

Êáíåßò äåí èá èõìÜôáé êáé ïýôå èá áíáöÝñåôáé óå óõíèÞìáôá, óôï ðïéïò Ýêáíå êåñêßäá êáé óå ìåñéêÜ ìðïõêÜëéá.

Ôï ìüíï ðïõ èá èõìïýíôáé üëïé áðü áõôÞí ôçí âñáäéÜ èá åßíáé ðùò óå ìßá ãåìÜôç ÔÏÕÌÐÁ ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôçò Èåóóáëïíßêçò, ôßìçóå ôïí áñ÷çãü ôùí áñ÷çãþí… ôïí Èåüäùñï ÆáãïñÜêç.

ÔÅÏ

Thanks for the memories

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Diego, behave yourself...
King, ego na deis poso spasthka me to xeirokrothma ston kontopoytano. Ama soy po oti htan pio entono apo oti ta gioyxa 8a to pistepseis?

Kai apo tin tilewrasi akougontousan parapano apo tis giouxes.. giauto kai ksenerwsa gamata me to thema. gia mena auto itane ntropi.

kai na sou pw kai kati, eimouna me ena gayro filo mou sto spiti kai to vlepame to mats.
Tis giouxes gia ton konto tis katalave apo monos tou xwris na tou pw egw tpt kai malista mou pe : bravo sas pou den masate kai krazete tous prodotes kai den eiste floroi na to kanete gargara epidi paizei i ethniki.
Ta xeirokrotimata omos den ta katalave kai mou leei: kala re malaka pate kala? ti xeirokrotoun oi malakes? auton pou tous efage ta lefta? kai erixe kapoio sxetiko kraximo genikotera.

Me auto thelw na pw pws polloi einai autoi pou kseroun kai katalavainoun ta dikia mas. Opote kai den tha katsoun na kraxoun h' na se poun komplexiko kai ta tiauta gia kati tetoio. Fisika omos to idio den isxyei kai gia ta gamisiatika se athina kai pirea. Entaxi pes to 1 2 3.. oxi oloi tin wra. Ekei ginese grafikos.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Aaaa, kai kati teleytaio. Ego sthn 8 hmoyn dipla sthn skepasth, lypamai poy sas to xalao alla xeirokrotoyse kai h 8 kai h skepasth.Anyway, opos leei kai o aderfos Milwall
ΤΕΟ

Thanks for the memories

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

LoGotHeTiS

• Guest
Ε,τα γαυροσκουλίκια με τους μπουνταλάδες ΠΑΟΚτσήδες μαζί..

Ανάθεμα και αν ένας από αυτούς είχε δώσει έστω και μισό ευρώ για να μείνει ο πούστης..Θα χειροκροτούσε μετά το πρόβατο?

siopilos4

• Guest
και εγω αισθανομαι περηφανος που δεν μασησαμε σημερα στο σπιτι του poet που ειχε καλεσμενο αυτον που εχει μετατραπει το ονομα του σε ενοια δηλαδη συνωνημο της βρωμιας κτλ .  ποιο ελληνικο ποδοσφαιρο  αυτο που ειναι το πιο στημενο της ευρωπης.  αυτο που ειναι η αιτια για πολλες ασχημες βραδιες για καθε παοκτση  αυτοι οι 1000 ειναι που τραβιουνται στα εκτος .για να μην καταντησουμε σπορακι  κατσε κατω να βλεπουμε  μη βριζετε την μανα του ρεφερι κτλ