Poet,Επειδή ήξερα ότι θα το απαντήσεις αυτό, (με τα τρία διαρκείας στην 1 τότε,αλήθεια πότε αγόρασες το πρώτο διαρκείας σου στην Τούμπα?) αλλά είπα να μην το γράψω από πριν,δεν είναι και ιδιαίτερο δείγμα εξυπνάδας,όχι για σένα συγκεκριμένα για τον οποιοδήποτε,αυτή ακριβώς η συμπεριφορά (το να χειροκροτείς,στην ουσία αυτόν που σου έφαγε λεφτά,όχι την ομάδα,εσένα συγκεκριμένα)...Μου επιτρέπεις αυτή την επισήμανση και επαναλαμβάνω ότι μιλάω γενικά..
Καληνύχτα..
1. Τα διαρκείας δεν ήταν 3 στην 1 ήταν αρκετά παραπάνω στην 1 και την 5.
2. Προσωπικά δεν μου έφαγε λεφτά κανείς!!! Δηλαδή για να είμαι ακριβής, μου έφαγε ο συνεταίρος μου, αλλά άσχετο!!! Ο Σαλπιγγίδης πάντως, σίγουρα δεν μου έφαγε λεφτά!!! Έχω μιά αμυδρή εντύπωση, ότι δεν έφαγε λεφτά ούτε απο τον ΠΑΟΚ, αν κάνω λάθος, διορθώστε με!!! Λεφτά απο τον ΠΑΟΚ νομίζω έφαγε ο Γούμενος!!! Τα λεφτά απο την μεταγραφή του Σαλπιγγίδη, τα περισσότερα αποπληρώσαν οφειλές σε άλλους παίκτες!!! Αν απο αυτά τα λεφτά τσέπωσε τίποτα ο Γούμενος ή αν πήρε τίποτα κάτω απ'το τραπέζι, αυτό δεν το ξέρω!!! Αυτό που έχω ακούσει, πεσ'το σαν φήμη, πέσ'το ράδιο αρβύλα, πεσ'το όπως θέλεις, είναι ότι η μεταγραφή Σαλπιγγίδη είχε κλειστεί απο τον Φεβρουάριο. Ο Γούμενος ήθελε να φύγει ελεύθερος ο παίκτης μετά απο προσφυγή!!! Θεωρώ ότι την χαλάσαμε του Γούμενου με τα λεφτά που μαζέψαμε!! Θεωρώ ότι ωφελήθηκε ο ΠΑΟΚ με τα λεφτά που μαζέψαμε και τα λεφτά που πήρε απο την μεταγραφή του Σαλπιγγίδη.
Δύο μελανά σημεία υπάρχουν ... το ένα είναι ότι ... αν δεν ήθελε να φύγει, μπορούσε να μην φύγει!!! Αυτό είναι μιά πραγματικότητα. Απο την άλλη, ο Σαλπιγγίδης ήταν αυτός στον οποίο στηριζόταν όλη η ομάδα και ίσως το φορτίο ήταν βαρύ για να το σηκώσει για 3η συνεχή χρονιά. Του δίνω λοιπόν ένα ελαφρυντικό.
Το δεύτερο μελανό σημείο έχει να κάνει με τη στάση που κράτησε στο Ελ. Βενιζέλος. Θα μπορούσε τότε να βγεί απο την κανονική πόρτα, να μιλήσει με τον Σάββα και τα παιδιά που είχαν πάει εκεί!!! Γιατί δεν το έκανε ... δεν το γνωρίζω. Ίσως είναι υπερβολικά συναισθηματικός ... ίσως ήταν υπερβολικά συνεσταλμένος ... ίσως να είναι και κουφάλα!!! Δεν μπορώ να πώ με βεβαιότητα!!! Νομίζω κανείς δεν μπορεί να το πεί αυτό. Θα περιμένω ... γεροί να είμαστε σε μιά 2ετία θα έχουν λυθεί αυτές οι απορίες!!!