Author Topic: Ποιος είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 8134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
an eine enas kipelouxos mesa stou protous 5 tote 8a pai o 6 sta play off..... h kano la8os???

an einai etsi opos ta les AKOMA kai twra dn xathike tpt an o telhs mas kanei tin xari kai pari esto ena x emeis me nikh sto alkazar pame ouefa an to pari o gay i o roulis??
alla dn kserw an einai etsi opos ta les!!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

parizianos

• Guest
Θα'χει τρελό γέλιο να πάμε τελικά στα play-off, αλλά το αξίζουμε; Χειρότερα από εμάς δεν έπαιξε κανείς...

mosxos

• Guest
Kala re plaka mas kanete?akoma play-off oneireueste?sto paixnidi me ton atromito eksasfalisame sta sigoura thn paramonh mas.deite ta apotelesmata kai tha katalavete...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Να επαναλαβω τι ειχε πει ο παπαδοπουλος-και ουεφα να βγουμε λογικα δεν θα παιξουμε λογω χρεων.τοσο απλα δυστυχως

Offline sabbath

• Αλλαγή
an eine enas kipelouxos mesa stou protous 5 tote 8a pai o 6 sta play off..... h kano la8os???

δεν το διαβασα πουθενα αυτο....δεν νομιζω να ισχυει,αλλιως θα ειχε βγει στη φορα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

papas4

• Guest
παιδια η διοικηση ηταν ξεκαθαρη στην αρχη της σεζον. στοχος του φετινου παοκ ηταν να κανει πρωταθλητισμο στην εξυγιανση και πιστευω οτι το εκανε και με το παραπανω!εγω πρωσοπικα χαιρομαι γιατι δεν μου εδωσαν ελπιδες για κατι παραπανω και ηταν απολυτα ειλικρινεις απεναντι μας!τοσα χρονια αναζητουσαμε ανθρωπους να μας λενε την αληθεια και νομιζω οτι τους βρηκαμε γι'αυτο και τους στηριξαμε και θα τους στηριζουμε για οσο βλεπουμε οτι λειτουργουν για το καλο του ΠΑΟΚ!απο κει και περα σε κανεναν δεν αρεσε η εικονα της ομαδας αγωνιστικα αλλα δεν μπορεις να κανεις και τιποτα!ελπιζουμε την επομενη χρονια να δουμε κατι καλυτερο!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
den nomizo ns ta kataferoume na pame ouefa giati to kiriotero den mas a3izi...kai an pame mallon opos pazoume 8a mas rezilepsi kamia mikroomada......

Offline cure

• Αλλαγή
Επειδή βαριέμαι να διαβάζω για μεταγραφές θα κάνω έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, όπως τα στριφογύρισα στο μυαλό μου, δηλαδή τις διαφορές του όπως είχα φανταστεί τον ελεύθερο ΠΑΟΚ και όπως τον είδα τελικά. Δεν συγκρίνω αληθινές καταστάσεις που πιθανό να μη τα βλέπω σωστά τα πράγματα, αλλά σκέψεις μου. Το ξεκαθαρίζω για να μη θεωρηθεί και πάλι ότι πάω να περάσω καμιά άποψη και μαλακίες.

Στην αρχή της σεζόν, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το πρώτο που έγραψα σε αυτό το topic, θεωρούσα και θα το θεωρώ πάντα, πως ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να μείνει μόνο στην εξυγίανση, αλλά να κυνηγήσει το πρωτάθλημα, με την έννοια πως δεν μπορεί να κατεβαίνει αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ και να λέει δεν πάω για τίποτε ή δεν μπορώ να καταφέρω κάτι.
Αυτό το είπα για λόγους ΠΑΟΚτσήδικης νοοτροπίας, αλλά και γιατί πίστευα ακράδαντα πως ο ΠΑΟΚ χωρίς τρυπήματα θα πήγαινε πολύ καλύτερα.
Θεωρούσα λανθασμένα πως το υλικό της ομάδας ήταν αξιόλογο και με προοπτικές και γι' αυτό ενθουσιάστηκα με τις πρώτες δηλώσεις του Σάντος που δήλωσε πως θα κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε ματς. Επιπλέον τον ήξερα σαν προπονητή που δουλεύει πολύ στα βασικά του ποδοσφαίρου. Ό,τι πρέπει για τον ΠΑΟΚ!

Η εξέλιξη της σεζόν σε μια πρώτη και ρηχή ανάγνωση του "που καταλήξαμε μη δίνοντας κίνητρα στους παίχτες", θα έλεγε κανείς πως με δικαίωσε, γιατί οι παίχτες δεν ένιωσαν την πίεση και τα αποτελέσματα τα είδαμε. Αυτή όμως η ανάγνωση είναι ένα τραγικό λάθος.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαίωση. Αντιθέτως υπάρχει ξεφτίλα.
Το λάθος μου ήταν από την αρχή της σεζόν, όχι η υπεραισιοδοξία μου, όπως λέτε γιατί υπεραισιόδοξος δεν ήμουν και υπάρχουν posts που το ξεκαθαρίζουν αυτό από την αρχή του topic, αλλά το ότι υπήρξα τυφλός και κοντόφθαλμος. Δεν ισχύουν για μένα τα περί πίεσης και έλλειψης στόχων. Αν ίσχυαν αυτά, οι παίχτες όταν φτάσανε στο πάτο θα αντιδρούσαν, θα κινητοποιούνταν μέσα τους μηχανισμοί αυτοάμυνας, εγωισμού κτλ και θα κάνανε κάτι. Αντ' αυτού με το πέρασμα των αγώνων γινόταν συνεχώς χειρότεροι και πιο αδιάφοροι.

Έχω περάσει πολλές ώρες της ζωής μου ασχολούμενος με το ψυχισμό και το μυαλό των παιχτών μας, προσπαθώντας να καταλάβω τι φταίει. Έχω βάλει στη ζυγαριά και τις παπαριές του Σάντος και την αρχική χαλαρότητα της μη ύπαρξης στόχων και το γεγονός πως οι δυνατότητες των παιχτών μας είναι πολύ κατώτερες από όσες θα φανταζόμουν πριν.
Τίποτα δεν μπαλαντζάρει όμως τη τραγική φετινή εικόνα. Αυτό το σκέφτηκα καλύτερα χθες, λόγω της ομάδας μπάσκετ. Η χθεσινή απόδοση του Τσιάκου π.χ. με έκανε να ξανασκεφτώ το ποδόσφαιρο.
Η ομάδα μπάσκετ είναι περισσότερο ατάλαντη από αυτή του ποδοσφαίρου, όλοι οι προπονητές μαζί δεν έχουν καμία σχέση σε αξία με τον Σάντος, χθες οι 3! προπονητές του ΠΑΟΚ κάνανε πολλά λάθη, ΑΛΛΑ
αυτός ο λυσσασμένος κόσμος έδωσε φτερά στους παίχτες μας.
Ίσως ο Τσιάκος έχει ψυχή και ο Μπαλάφας όχι, αλλά ούτε αυτό με καλύπτει. Γιατί εδώ μιλάμε για μία ολόκληρη ομάδα που παρασέρνει ο ένας τον άλλο στο βούρκο, αντί να παρασέρνει στα ουράνια ο κόσμος τους παίχτες και ο κάθε ένας μετά το συμπαίχτη του. Π.χ. έβλεπα τον Βερόν στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ κι έλεγα πως τον καταστρέψαμε κι αυτόν, αλλά μόλις μπήκαν ο Κονσεϊσάο και ο Ίλιεφ, ο Βερόν πήρε πάνω του γιατί βρήκε στηρίγματα. Ψυχικά πάνω απ' όλα.

Έχω σκεφτεί επίσης πως εκτός της ανικανότητας κάποιοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνιδάκια στεναχωρημένων μάνατζερς, που τους κόπηκαν οι δουλειές αλά μπάτμαν, γούμενου, βεζυρτζή. Ή κάτι παρεμφερές που είναι πάντως τρύπημα. Γιατί δεν με καλύπτει το να προσπάθησαν απλά να φάνε το Σάντος. Το κάνανε ναι. Αλλά ως ένα σημείο. Υπάρχει ρε γαμώ το και το μέλλον τους. Δε θα μπορούσαν να παίξουν με το μέλλον τους χωρίς εγγυήσεις ότι δεν θα έχουν συνέπειες.

Ό,τι και να ισχύει πάντως ο απολογισμός μου είναι ο εξής:
Ο ΠΑΟΚ δεν αρκούσε να καθαρισθεί διοικητικά, αλλά και αγωνιστικά. Το αγωνιστικό άλλωστε είναι κομμάτι, άρα και κατάλοιπο της προηγούμενης σαπίλας. Σε νοοτροπία κυρίως και μετά σε αξίες, προσωπικότητες κτλ
Ίσως να το σκέφτηκε και η διοίκηση διώχνοντας γυμναστές, γιατρούς, προπονητές ομάδας νέων, προπονητές κτλ
Και τώρα μένουν οι παίχτες.
Άλλωστε σύμφωνα με το τριετές πλάνο της διοίκησης, ο ΠΑΟΚ φέτος έπρεπε να κάνει ξεκαθάρισμα υλικού. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι η σαπίλα (με όλες τις έννοιες) είναι βαθιά. Έτσι δυστυχώς και παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που παραμένουν, θα χρειαστεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η ομάδα και να χτιστεί από την αρχή.

Εδώ είναι τεράστιας σημασίας ο ρόλος και οι ικανότητες του Ζήση Βρύζα, που θα πρέπει με μικρό μπάτζετ να φέρει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές.
Και εδώ θα φανεί μία και καλή η αξία του προπονητή μας, που θα πρέπει του χρόνου να χτίσει μία καινούρια ομάδα, η οποία όμως, δικαίως, δεν θα έχει χρόνο και περιθώρια υπομονής. Αυτό γιατί το φετινό χάλι ρούφηξε 2 χρόνια υπομονής από το λαό. Γι' αυτή τη δουλειά θέλει προπονητή μ' αρχίδια.
Δεν είμαι σε θέση να εκφέρω άποψη για το αν καταφέρει να παρουσιάσει μία νικήτρια ομάδα που να παίζει και ένα σωστό ποδόσφαιρο σε ένα καλοκαίρι. Θα ήθελα πάντως να το ελπίζω.

Ο ΠΑΟΚ απέχει 9 θέσεις από την κορυφή και πρέπει να αρχίσει να καλύπτει με άλματα την απόσταση. Λογικά δεν θα μπορέσει να το κάνει άμεσα. Αν όμως σε 2 χρόνια χτυπάμε τίτλο, τότε θα έχει αποδειχθεί μια και καλή η ικανότητα των διοικούντων, αλλά ακόμη περισσότερο κατά τη γνώμη μου, πως ο ενωμένος ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει θαύματα.
Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να το παλέψουμε, όλοι μαζί.

« Last Edit: April 18, 2008, 09:51:58 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ο ενωμένος ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει θαύματα.
Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να το παλέψουμε, όλοι μαζί
.

edit: s'eftia3a thn para8esh. billys.
« Last Edit: April 17, 2008, 14:54:10 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να το παλέψουμε, όλοι μαζί.

Δεν έχουμε να ελπίζουμε σε τίποτ' άλλο, παρά μόνο σ' αυτό. Και εδώ είναι η ουσία του πράγματος. Φοβερές λέξεις που κρύβουν μέσα τους φιλοσοφία ΖΩΗΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ - ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ - ΜΑΖΙ!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline Suicidal

• Βασικός

ase re kolotoumpa cure pou kai kala den pas na peraseis apopsh......  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Re papritsa piase kokkino..!! xaxa
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
o stoxos tou PAOK einai to prwtathlima!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

DimNaoussa

• Guest
Fetos eimai poly xaroumenos pou petixame tn pio simantiko apo tous stoxous mas kai oxi mono to petixame alla kaname kai prwtathlitismo...aa kai poios einai aytos o stoxos??H e3igiansh..ante tou xronou twra mexri kai h giagiades mas diarkeias..

ive4

• Guest
επειδή έχουμε αγωνία όλοι για την εξυγίανση, ελπίζω ο Ζαγόρ να κάνει πλήρη απολογισμό σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε τώρα, τι ξεχρεώσαμε, γενικά τι πετύχαμε φέτος σε αυτό τον τομέα. Γιατί αγωνιστικά είμασταν τίποτα.

Offline cure

• Αλλαγή
ase re kolotoumpa cure pou kai kala den pas na peraseis apopsh......  :P
Μη με προδίδεις ρε συ!  :D

Σε ότι αφορά στο διοικητικό απολογισμό θα πω τηλεγραφικά κάποια πράγματα, γιατί θα ακούσουμε μεθαύριο αναλυτικά το τι έγινε και θα έχουμε να αναλύουμε μέρες.

Πρωταθλητισμό στην εξυγίανση κάναμε. Τι σημαίνει αυτό που πολλοί το περνάνε έτσι;
1. Όλα μα όλα μπήκαν σε μια σειρά και ξέρουμε πόσα χρωστάμε και που. Δεν υπάρχει εκείνη η τρέλα που δε ξέραμε τι γίνεται και ποιος θα μπορούσε να μας διαλύσει
2. Διακανονίστηκαν όλες οι οφειλές προς τρίτους και πληρώνονται, ενώ τα χρέη στο δημόσιο πάγωσαν. Μία πολύ σωστή κίνηση, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει οικονομικά πρώτα και αργότερα να διεκδικήσει πιο δυναμικά την απαλοιφή τους. Τώρα που μιλάμε πάντως δεν τα έχει αναγνωρίσει!!
3. Κυνηγήθηκαν δικαστικά οι κλέφτες, για όσες υπεξαιρέσεις βρέθηκαν στοιχεία.
4. Κάτι που για μένα έχει τεράστια σημασία. Μας είπαν επίσημα πλέον πως δεν είμασταν τρελοί τόσο καιρό που φωνάζαμε πως μας κλέβουν. Αποδείχθηκε αυτό και ξεσκεπάστηκαν όσοι βγάζανε τρελό έναν ολόκληρο λαό
5. Οργανώθηκαν (αφού πρώτα δημιουργήθηκαν) τα γραφεία του ΠΑΟΚ
6. Πήραμε τη μπουτίκ από τους κλέφτες και τώρα τα έσοδα πάνε στον ΠΑΟΚ
7. Μαζεύτηκαν οι μετοχές από δω κι από κει που ήταν και έγινε συγκεκριμένη η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είναι απαραίτητη για να συνεχίσει να ζει η ΠΑΕ. Τώρα απλά περιμένουμε την έγκριση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς και μένει σε μας να κάνουμε το ντου
8. Οργανώθηκαν τα τμήματα υποδομής και δημιουργήθηκε ένα πανελλήνιο δίκτυο, απ' όπου θα απορροφά ταλέντα ο ΠΑΟΚ, που σημειωτέον έχει τους κατά γενική ομολογία καλύτερους στο είδος τους, ως υπευθύνους
9. Ο ΠΑΟΚ θα χτίσει το προπονητικό του κέντρο
10. Δημιουργείται τμήμα σκάουτερ από το Φεβρουάριο, ώστε να δουλεύει οργανωμένα ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές στο εξής
11. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε και πάλι την τεράστια "εμπορική του ταυτότητα" στην αγορά και έχει γίνει πόλος έλξης εταιρειών που θέλουν να συνεργαστούν
12. Ο ΠΑΟΚ ανέκτησε το σεβασμό που του αναλογεί στα κέντρα εξουσίας, όπου δεν πάει ως παράρτημα άλλων, αλλά με δική του αυτόνομη και σοβαρή φωνή
13. Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε σε βασικά θέματα λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως προετοιμασία, φιλικά κτλ. Το αποτέλεσμα το χαιρόμαστε ήδη, γνωρίζοντας το υπέροχο μέρος όπου θα χτιστεί ο νέος ΠΑΟΚ
14. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε φερεγγυότητα στη πιάτσα και οι ποδοσφαιριστές πλέον θέλουν να έρθουν κι όχι να φύγουν.  Είναι το πρώτο καλοκαίρι που ζω, που δε συζητάμε ποιοι θέλουν να τη κάνουν, αλλά ποιους θα διώξουμε εμείς και ποιοι θέλουν να έρθουν.
15. Ο ΠΑΟΚ ενώθηκε μετά από πολλά χρόνια και έγινε κόσμος και διοίκηση μια γροθιά που δουλεύουν παράλληλα για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα της συσπείρωσης ήταν μία γεμάτη παλμό και ζωντάνια Τούμπα, χωρίς επεισόδια, με την ομάδα 10η!!!
16. Στο πλαίσιο αυτής της νέας πραγματικότητας η Τούμπα πλέον δε θυμίζει σκηνικό του Prison break, αλλά γήπεδο, αφού έριξαν τα άθλια κάγκελα και τα σύρματα
17. Υπάρχει καλή επικοινωνία οπαδών-διοίκησης σε θέματα πολιτικής μετακινήσεων και διάθεσης εισιτηρίων. Η ΠΑΕ λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα θέλω των οπαδών της.
18. Υπάρχει εξωστρέφεια της διοίκησης και επικοινωνία με τον κόσμο σε τακτά διαστήματα, για ενημέρωση και διαφάνεια σε αντίθεση με τη τρέλα που ζούσαμε στο παρελθόν με τα ψέματα, τις στημένες συνεντεύξεις κτλ.
19. Η διοίκηση έχει βάλει στόχο και το πετυχαίνει να δημιουργήσει οπαδούς σε όλη τη χώρα. Το τμήμα Marketing εκμεταλλεύεται τις συμφωνίες με τους χορηγούς και προσπαθεί συνεχώς να δημιουργήσει λαό από τα παιδιά. Είδαμε τις εκδηλώσεις πριν από κάθε ματς έξω από τη Τούμπα, το promo bus που "τράβηξε" παιδάκια στη Β. Ελλάδα, τις διάφορες εκδηλώσεις στη μπουτίκ. Είδαμε στη πράξη τα παιδιά στη Τούμπα, πόσο πληθύνανε.
20. Είδαμε επίσης μια τεράστια προσπάθεια της διοίκησης να προμοτάρει την ομάδα και να ξοδεύονται ποσά για διαφημιστικές καταχωρήσεις, σποτάκια κτλ, λειτουργώντας και προς τη πλευρά των πελατών-φιλάθλων που χρειάζονται
21. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σε όλες τις εκθέσεις στη πόλη, έχοντας δικό του περίπτερο όπου ποδοσφαιριστές μας επικοινωνούν με τον κόσμο, καταφέρνοντας με αυτό το τρόπο δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Να έχει μαζί του τους επιχειρηματίες τους οποίους βοηθά με αυτή τη συμμετοχή και να προσελκύει οικογένειες από κάθε χώρο σε κάθε στιγμή, που τον βλέπουν παντού και τον νιώθουν κοντά τους.

Μπορεί να ξέχασα πολλά. Σημασία έχει πως όλα αυτά γίνανε σε λιγότερο από ένα χρόνο και με μεγάλη πίεση και με απειρία και και και. Όσο πάει θα γίνεται καλύτερο.
Το μέλλον είναι ρόδινο και πλησιάζει πολύ γρήγορα. Δεν είναι θέμα πρόβλεψης ή εκτίμησης. Είναι αλήθεια. Γιατί η σωστή δουλειά φέρνει πάντα αποτελέσματα, αργά ή γρήγορα.
Άντε και τη Μ. Τρίτη θα έχουμε να αναλύουμε για μέρες και να γουστάρουμε  :P

Offline babis36

• Αλλαγή
Χαλαρωσε λιγο ρε PAOKCURE.Μερικα ειναι οπως τα λες καποια αλλα οχι.Το αγωνιστικο που ειναι αποτελεσμα και ολων των υπολοιπων που σωστα αναφερεις ειναι ταυτοχρονα και ο καθρεφτης της ομαδας και το στολιδι της ομαδας ή αν το θέλεις η κεφαλή.Ενταξει ασε να ακουσουμε πρωτα τον Ζαγορ και μετα τα συζηταμε μεταξυ μας αυτα.Ολοι μαζι ειμαστε αλλα ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον ονομασαμε.Ακομα τα 4 απο το αεκακι στην Τουμπα ρευομαστε δεν θα πανηγυρίζουμε κιολας.Ασε γιατι μου φαινεται οτι ερχονται αλλα 4 απο τα τυρια και να δουμε πως θα τα καταπιουμε και αυτα. Ωρα για πανηγυρισμους οταν ακομα κηδευουμε την ποδοσφαιρικη ομαδα καθε Κυριακη δεν ειναι. Απο του χρονου και αμα....
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline cure

• Αλλαγή
Χαλαρωσε λιγο ρε PAOKCURE.Μερικα ειναι οπως τα λες καποια αλλα οχι.
Ποια ρε φίλε δεν είναι έτσι;
Ποιον δεν είδαμε και ονομάσαμε Γιάννη;

Αν θέλεις ρε φίλε να συζητάμε να το κάνουμε σε όσα είπα. Μου απαντάς να χαλαρώσω και μου αναφέρεις το αγωνιστικό. Ανέφερα εγώ αγωνιστικό;

Τρία πουλάκια κάθονταν...

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει σιγουρα εγιναν πολλα θετικα φετος...εγω περιμενω οικονομικα στοιχεια απο τριτη.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Χαλαρωσε λιγο ρε PAOKCURE.Μερικα ειναι οπως τα λες καποια αλλα οχι.
Ποια ρε φίλε δεν είναι έτσι;
Ποιον δεν είδαμε και ονομάσαμε Γιάννη;

Αν θέλεις ρε φίλε να συζητάμε να το κάνουμε σε όσα είπα. Μου απαντάς να χαλαρώσω και μου αναφέρεις το αγωνιστικό. Ανέφερα εγώ αγωνιστικό;

Τρία πουλάκια κάθονταν...

Δεμ με παρατας ρε φιλε που θα μου πεις τρια πουλακια καθονταν για το οτι ειναι ασχετο με αυτα που εγραψες το αγωνιστικο.Πως φτιαχνεις οπαδους ρε φιλε με 4 απο την αεκ,ηττες απο τριπολη,ξανθη,στην Τουμπα,τριαρα απο σκουληκι,ηττες απο βαζελο εντος εκτος,λεβαδεια,εργοτελη,γρια,οφη,4αρα απο θρασυβουλα κι εγω δεν ξερω τι σκατα αλλο.Εφτιαξες φετος πολλους οπαδους ολοι θελουν να παιξουν μαζι μας για να βρουνε την χαρα τους.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα