Author Topic: Ποιος είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 8092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
καλή ανάλυση PAOKCURE για τα διοικητικά.....μπορεί να είσαι  ο μονος όμως που τα θυμάσαι αυτά....όπως και τις προπέρσινες τριάρες στην Τούμπα από ατρόμητους-"λαρισες"-γαύρους -όπου έψαχνες άνθρωπο για λαϊκό δικαστήριο και  σου έλεγε άλλαξαν οι εποχές...ξέχασες όμως να γράψεις το πιο σημαντικό για μένα....ότι ο κόσμος πλέον ασχολείται με το ποδόσφαιρο...ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε και ομάδα ,ώστε να μπορέσουμε να ασχοληθούμε μετά με το κατεστημένο και με το ποκ και με τις "τρικλοποδιες" που θα επιχείρηση σίγουρα να μας βάλει μετά... αυτός για μένα πρέπει να είναι ο στόχος και αυτά που θα λέμε του χρόνου στις 18/4/09....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
...ξέχασες όμως να γράψεις το πιο σημαντικό για μένα....ότι ο κόσμος πλέον ασχολείται με το ποδόσφαιρο...

ektos apo autous pou asxolountai me radio-kra3imo  8)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
όποιος πιστεύει  ότι κράζουν μόνο όσοι ακούνε ραδιόφωνα, μάλλον είναι ραδιοφωνατζής ο ίδιος. Αλλιώς δεν εξηγείται. ΠΑΟΚ γίναμε επειδή γουστάρουμε να λέμε οτι είναι μαύρο όταν όλοι λένε οτι είναι άσπρο. Αν μερικοί δεν αντέχουν διαφορετική άποψη απο την δική τους ας ανοίξουν ένα τόπικ με τίτλο "ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ" και οι οι υπεύθυνοι ας το κλειδώσουν για όλους τους υπόλοιπους.

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ. 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αν μερικοί δεν αντέχουν διαφορετική άποψη απο την δική τους ας ανοίξουν ένα τόπικ με τίτλο "ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ" και οι οι υπεύθυνοι ας το κλειδώσουν για όλους τους υπόλοιπους.

Me pe9anes re azazel :D :D :D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν μερικοί δεν αντέχουν διαφορετική άποψη απο την δική τους ας ανοίξουν ένα τόπικ με τίτλο "ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ" και οι οι υπεύθυνοι ας το κλειδώσουν για όλους τους υπόλοιπους.

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ. 

πολύ σωστό αυτό που λες........σκέψου το όμως και για τον εαυτό σου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ποιος σου είπε οτι τον έβγαλα απέξω? περιμένω όμως να κάνεις ανάλογα σχόλια και για άλλους πάπες εδώ μέσα

Offline cure

• Αλλαγή
όποιος πιστεύει  ότι κράζουν μόνο όσοι ακούνε ραδιόφωνα, μάλλον είναι ραδιοφωνατζής ο ίδιος. Αλλιώς δεν εξηγείται. ΠΑΟΚ γίναμε επειδή γουστάρουμε να λέμε οτι είναι μαύρο όταν όλοι λένε οτι είναι άσπρο. Αν μερικοί δεν αντέχουν διαφορετική άποψη απο την δική τους ας ανοίξουν ένα τόπικ με τίτλο "ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ" και οι οι υπεύθυνοι ας το κλειδώσουν για όλους τους υπόλοιπους.
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ. 
ποιος σου είπε οτι τον έβγαλα απέξω? περιμένω όμως να κάνεις ανάλογα σχόλια και για άλλους πάπες εδώ μέσα
Μπήκες ΚΑΙ σε αυτό το topic για να με πεις ραδιοφωνατζή, πάπα, ότι δεν αντέχω άλλη άποψη. Μπράβο!

Σάντος φύγε!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
 Το όνομα σου δεν το έγραψα, αφού δεν εννοώ μόνο εσένα.
Πρώτον βάζω τον εαυτό μου και μετά πολλούς. Γιατί θίχτηκες μόνο εσύ δεν μπορώ να καταλάβω.   Πάντως μπράβω κai σe  σένα, αρχίζω και διακρίνω κάποια δείγματα αυτογνωσίας, αφού κατάλαβες οτι το σχόλιο αφορά όχι μόνο τον πάπα αζαζελ τον 1ο, αλλά και τον παπα paokcure τον αυθεντικό.
« Last Edit: April 21, 2008, 11:20:53 by azazel »