Author Topic: ΠΑΟΚ-αεκακι44 0 - 4 Κυριακή 13/04/08 ώρα 19.00 supsersport 1 τελευταίο παιχνίδι του Γ.Χ.  (Read 6402 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kestrel

• Guest
Ο κινδυνος αλλαγης προπονητη ειναι ακριβως αυτος να μεινουν τα σαπακια(που για μενα υπαρχει υποψια οτι θελουν να φανε τον Σαντος) και με δυο εμφανισεις να κανουν και αναπροσαρμογη  συμβολαιου,για παραδειγμα ερχετε ο Α. προπονητης με αυτους τους παικτες παιρνει το 200% πιανεις ταβανι και σε βγαζει τριτο αλλα δεν εχεις προοπτικη για τιποτα καλυτερο,εχεις φθηνουσα πορεια και παικτες αμπαλους.Μελλον μηδεν.

Αδερφε, το επιχειρημα σου ειναι της λογικης..τα βλεπω οπως με βολευει...
και σου λεω εγω λοιπον αν στον Α προπονητη οπως λες...το πιασαμε το υπονοουμενο ...παρεις παιχταραδες και αυτος παρει οχι το 200 αλλα το 80% τι θα κανεις παλι τριτος θα εισαι? οπως λες ,οχι φυσικα αρα μελλον θα εχεις
και το αλλο... αν ο ΦΣ προπονητης δεν μπορει να παρει ουτε το 50% απο αμπαλους που λες ποσο θα παρει απο παιχταραδες...παντα χαμενος θα εισαι θα πληρωνεις 1 κιλο φιλετο και θα τρως 200 γραμμαρια επειδη ο χασαπης σου ειναι χαλιας
Οι παιχτες κανουν τον προπονητη και ο προπονητης την ομαδα...τελος
ΥΓ αληθεια ρε φιλε η κουλα που ψωνιζε απο ισπανια και τωρα ψωνιζει απο τον κοστενογλου τρωει καλλιτερα....α ρε ξενομανια!!!!!

northeagle_4

• Guest
Οι παιχτες κανουν τον προπονητη και ο προπονητης την ομαδα...τελος

Σε αυτο συμφωνουμε οχι οτι διαφωνω στα αλλα ,αλλωστε η θεση μου ειναι γνωστη για καθε προπονητη που περασε απο την ομαδα.Αυτο που θελω να πω με λιγα λογια ειναι οτι καποιοι που λογω συγκυριων φορεσαν την ενδοξοτερη ολων των φανελλων πρπει να φυγουν αμεσα.Παρε πρωτα τους παικτες του νεου ΠΑΟΚ και μετα κρινε τον προπονητη γιατι με αυτους η 4 θεση ειναι ταβανι.
Ερωτηματικο ειναι επισης αν ο Σαντος με τους παικτες που κρατησεικαι φερει μπορει να τους παρει το 200 η το 80 %,δεν το ξερουμε.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
STA TSAKIDIA NA PATE ZOA

Από το 1965 είχαμε να σημειώσουμε εντός έδρας ήττα σε παιχνίδι πρωταθλήματος με 0-4.
http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=586
den xero pos na to exhghso alla oles oi suntribes apo to aekaki exoun ginei me prohn proponhtes pou htan sto aekaki.

06/02/2002 PAOK-aekaki 0-4 proponhths ntousan mpagebits
http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=07.02.2002
http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=07.02.2002,id=46972652

08/05/2002 aekaki-PAOK 6-2 proponhths ntousan mpagebits
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=13415&mm=1

kai fusika exoume kai to proxthesino 13/04/2008 PAOK-aekaki 0-4 me proponhth ton fernando santos
apla ta anafero.

GEORGIADH SE EUXARISTOUME GIA OLA RE PAIXTARA.ME TON XEIROTERO DUNATO TROPO TELEIOSE THN
PODOSFAIRIKH TOU KARIERA O GEORGIADHS YSTERA APO AUTHN THN TRAGIKH EMFANISH MAS.
(O GEORGIADHS KAI O FRATZESKOS EINAI OTI KALUTERO EXO DEI APO TOTE POU PARAKOLOUTHO THN OMADA)

Egw to sugkekrimeno paixnidi de to h8ela me tipota auth th xronikh stigmh. To 8ewrw megalhs epikundunothtas gia thn sunoxh tou kosmou. To ghpedo nomizw 8a einai tingka logw G.X. kai fobame me thn adiaforia twn paixtwn sun thn kakh psuxologia ths omadas, mhn arpaksoume 3-4 mpalakia sto xalaro kai ginoune manoures. De 8elw me tipota na arxisoun merh tou ghpedou mpinelikia se paixtes kai santos kai meta exoume 'apanthsh' apo tous diafwnountes kai ginoume kwlos. To exw ksanazhsei to skhniko kai gamh8hke to sumpan. Prwth fora efaga tetoio ksenerwma sto ghpedo. Megalh prosoxh apo olous sto ti leme kai sto ti kanoume. Na teleiwsei auth h gamhmenh xronia oso pio hrema ginetai kai apo to kalokairi blepoume. Elpizw apo dw kai pera na leme 'ka8e persu kai xeirotera'.

an kai den eides kapoio oneiro opos ego eginan ola opos akribos ta egraces.ego eida oneiro proxthes alla kapos allios.paizame sto oaka kai eixame 5.000 lao to skor htan 2-2 kai argotera ematha oti xasame me 4-2(to 4 den htan tuxaio).

paidia dem einai dunaton na ftene mono oi paixtes as doume ligo kai na milisoume gia proponites
1) o pentra8a se 4 mhnes ebgale neous paiktes kai h omadoula tou epekse arketa kalh mpalitsa

eidika auto pou les gia ton pentratha einai gegonos.kai milame gia mia omada pou sthn kaluterh na einai
sta idia epipeda me tous dikous mas paixtes.ego theoro oti exei xeiroterous paixtes.to basikotero einai
oti thn gria thn exoun adikhsei para polu fetos opote fantasteite na eperne + batmous apo oti exei tora.
« Last Edit: April 15, 2008, 01:49:15 by ÐÑÅËÅÂÉÔÓ »
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

JamaicaN

• Guest
Zitame apegnosmena bimata proodou apo olous(kai kala kanoume) alla emeis san laos kaname almata pros ta pisw proxtes.... :'( :-\

CLUB LARISA

• Guest
Ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο να σχολιάσεις ψύχραιμα τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο Ναό. Όλοι μας πονάμε κ η επόμενη μέρα είναι πολύ δύσκολη, ας μου το επιτρέψετε, ακόμα πιο δύσκολη για μας εδω κατω στη χαβούζα. Δυο τρια λόγια χωρίς να γίνομαι κουραστικός οφείλω να τα πω.
1ον Συγχαρητήρια σε όσα παιδια ήταν στην 4 και 4β. Μέχρι το 10' ήταν μακράν η καλύτερη κερκίδα φέτος, παρόλο που δεν είχαμε σολντ αουτ. Ρυθμός, παλμός κ δίψα για το τελευταίο εντός έδρας στο ναό...
2ον Τα όσα ορισμένοι "γραφικοί" εκστόμιζαν περι στημένου ματς ανήκουν στη σφαίρα της απόλυτης αστειότητας. Ακόμα πιο αστεία είναι τα όσα ακούστηκαν για τον κουραδοντανι, οτι τάχα έκλεισε στο αεκ44.
3ον Να βρεθεί ένας να με εξηγήσει πως νομιμοποιείται το παλικάρι "τσαμπουκας" να μπαινει μεσα στο γήπεδο κ να πετάει κάτω τις διαφημιστικές πινακίδες στο στυλ "παιξτε μη σας γαμήσω". Επίσης να με εξηγήσει κάποιος ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ηταν αυτοί που πετούσαν τις άδειες μαλαματίνες στα κόρνερ, στα ball boy, ακόμα κ χαμηλά στην 4β. Πόσο καβλάρες ειστε τελικά ρε ορισμένοι.... Να με εξηγήσει θέλω κάποιος ΠΩΣ ο ντεμεκ "μαγκας" ΠΑΟΚΤΣΗΣ δικαιούται να χαλιέται περισσότερο απο εμένα, περισσότερο κ απο τους υπόλοιπους 11 που ναύλωσαν το βανάκι γιατί δεν βρήκαν πως να ανεβούν να δούνε το τελευταίο εντός έδρας ματς στο Ναό, περισσότερο απο τον egoist που ήρθε απο Βερολίνο για να δει τον χειρότερο ΠΑΟΚ τον τελευταίων 15ετών......Ποιός νομίζει κ απο που οτι κατέχει τον τίτλο του ΠΑΟΚαρχη για να με πει εμένα να φύγω στο ημίχρονο ως ένδειξη διαμαρτυρίας.....
4ον Ποιά λογική υπηρετεί το να ρίχνουμε μπουκάλια στον χριστοδουλόπουλο στο κόρνερ μπροστά απο την 4.....(?)
5ον Χίλια μπράβο στο τρελάκι δυο μετρα δεξιά μου, που μόλις είδε 10-15 γίδια να κατεβαίνουν την 4 για να μανουριάσουν στο ταρτάν τους έσπρωξε κ τσιρίζοντας τους ρωτούσε "ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"
6ον ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ.....Στο φεύγα για τη χαβούζα πρώτη φορά φέτος άνοιξα ραδιόφωνο της πόλης.....Απορώ ρε μαγκες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΚΟΜΗ. Ποιό στημένη φάση δεν έχω ξανακούσει στη ζωή μου. Η κατάσταση απαιτεί ντου στυλ Θωμαίδη στην ετ3 πριν κατι χρόνια.....
7ον Ο Σύλλογος ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΛΟΥΣ. Τώρα που οι κώλοι πήραν φωτιά, τώρα που ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει όσο καμια άλλη φορά με απαξία.Η ομάδα που βλέπουμε είναι η ομάδα αντικατοπτρισμός των διοικήσεων Μπατατούδη-Γούμενου κ όχι η ομάδα του Ζαγοράκη. όποιος δεν καταλαβαίνει στο καλό, να μας γράφει κ να ονειρεύεται τους αλήτες που μας χρέωσαν γαμισιατικα 12 ζωών κ βάλε. Για μένα ΠΑΟΚ τέταρτος κ ΠΑΟΚ δέκατος είναι ενα κ το αυτώ....
8ον κ τελευταίο. ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ Κ ΔΥΝΑΜΗ. Όσοι θέλουν κ προτιμάν leasing, 4η θέση, περίγελο κ μεροδούλι μεροφάι, λυπάμαι, αλλά άλλη ομάδα υποστηρίζουν... Ας βγαίνουν στον Ζαγόρα, στον Ραπτόπουλο κ στον Μύρτσο κ ας φωνάζουν "Ποιός Ζαγοράκης τωρα....."

makptol

• Guest
club larisa τα ειπες ΟΛΑ .......................καποτε αν θυμασε ακομα και ο Αναστασιαδης και αλλοι ειπαν
για την αρρωστη αθλητικα ατμοσφαιρα στην θεσσαλονικη και φυσικα εννουσε τα μμε της πολης και
ορισμενους που παρασυρονται απο αυτα...........αλλα τι να λεμε .....οι αλλοι ειπαν ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.....
με τον βεζυρτζη και την διοικηση των νικολακηδων δεν το ειπαν αυτο ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΜΗ ΤΟΥΣ
ΟΛΟΙ...........η ομαδα αυτη οπως πολυ σωστα ειπες ειναι το αποτελεσμα της διαλυσης του ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 40 ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ...........................
ας θεοποιησουμε τους μυρτσους και ραυτοπουλους ......α ρε ποσο προβατα ειμαστε μερικοι........
ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..........
ανοχη τελος δεν ειπα στους νικολακηδες παρολα που ηταν ομηροι του γουμενου θα πω στον ζαγορακη
..........ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ.... >:(

Offline dave

• Αλλαγή

Offline cure

• Αλλαγή
Αδερφέ μου CLUB LARISA δύο σχόλια στο εκπληκτικό κείμενό σου.

1. Επέτρεψέ μου να συμπληρώσω ως ένατη απορία σου κάτι που άκουσα χθες και δυστυχώς όχι από μια πλευρά, μία ακόμη. Δε θέλω να το πιστέψω ρε γαμώ το, δε μπορώ να το πιστέψω αλλά έγινε.

Με ποια λογική στον κόσμο ρε πήγε ένας κάφρος και κλώτσησε τον Αθανασιάδη στο τέλος του ματς; Το πιτσιρίκο ρε, το σπλάχνο μας, πηγαίνεις και κλωτσάς ρε καραγκιόζη; Άντε ρε βάλε τη Μαλαματίνα στο κώλο σου, αφού δε τη σηκώνεις

2. Για αυτό που λες για τα ραδιόφωνα της πόλης, θέλω να σε διαβεβαιώσω πως αυτά που λέγονται μετά τα ματς δεν είναι το 10% των όσων λέγονται κάθε μέρα, εδώ και μήνες. Και όσο πάει γίνεται όλο και πιο έντονο. Ο δεκάλογος του φυτού δε βγήκε από το μυαλό μου και αν καθόμουν να γράψω ό,τι ακούω θα με περνούσατε όσοι ζείτε εκτός για μανιακό.
Χθες λεγόταν κατά κόρον π.χ. πως ο Ζαγοράκης έχωσε μέσα τον ΠΑΟΚ παίρνοντας όλους αυτούς τους παίχτες και πως ψάχνουν κι άλλες χορηγίες για να φάνε κι άλλα η  διοίκηση κι ο Σάντος. προσοχή δε το είπε ένας καραγκίοζης και πάει. Το λέγανε πολλοί, σε διαφορετικά ραδιόφωνα και μάλιστα κάποιοι σε αυτιά ΠΑΟΚτσήδικα και δεν παίρνανε καν απάντηση.

Αν οι Θεσσαλονικείς ανοίξαμε πόλεμο δεν το κάναμε γιατί είμαστε Δον Κιχώτες.
Και αυτό συμβαίνει φίλε μου από τον Οκτώβρη. Από τον Οκτώβρη... Απλά τότε τα λέγαμε πούστικα και τώρα τα λένε στα ίσα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Φίλοι μου, με τρώει κάτι.... Μία απορία έχω.... Καλά τα λέμε εμείς εδώ μέσα.... εκεί έξω παίρνει κανείς χαμπάρι? Ή όλα αυτά τα ωραία κείμενα (και ξέρετε πως δεν το λέω με καμία δόση ειρωνίας!) είναι απλώς παρηγοριά μεταξύ μας?
PAOK is a Social Movement!

CLUB LARISA

• Guest
Αδερφέ μου CLUB LARISA δύο σχόλια στο εκπληκτικό κείμενό σου.

1. Επέτρεψέ μου να συμπληρώσω ως ένατη απορία σου κάτι που άκουσα χθες και δυστυχώς όχι από μια πλευρά, μία ακόμη. Δε θέλω να το πιστέψω ρε γαμώ το, δε μπορώ να το πιστέψω αλλά έγινε.

Με ποια λογική στον κόσμο ρε πήγε ένας κάφρος και κλώτσησε τον Αθανασιάδη στο τέλος του ματς; Το πιτσιρίκο ρε, το σπλάχνο μας, πηγαίνεις και κλωτσάς ρε καραγκιόζη; Άντε ρε βάλε τη Μαλαματίνα στο κώλο σου, αφού δε τη σηκώνεις

2. Για αυτό που λες για τα ραδιόφωνα της πόλης, θέλω να σε διαβεβαιώσω πως αυτά που λέγονται μετά τα ματς δεν είναι το 10% των όσων λέγονται κάθε μέρα, εδώ και μήνες. Και όσο πάει γίνεται όλο και πιο έντονο. Ο δεκάλογος του φυτού δε βγήκε από το μυαλό μου και αν καθόμουν να γράψω ό,τι ακούω θα με περνούσατε όσοι ζείτε εκτός για μανιακό.
Χθες λεγόταν κατά κόρον π.χ. πως ο Ζαγοράκης έχωσε μέσα τον ΠΑΟΚ παίρνοντας όλους αυτούς τους παίχτες και πως ψάχνουν κι άλλες χορηγίες για να φάνε κι άλλα η  διοίκηση κι ο Σάντος. προσοχή δε το είπε ένας καραγκίοζης και πάει. Το λέγανε πολλοί, σε διαφορετικά ραδιόφωνα και μάλιστα κάποιοι σε αυτιά ΠΑΟΚτσήδικα και δεν παίρνανε καν απάντηση.

Αν οι Θεσσαλονικείς ανοίξαμε πόλεμο δεν το κάναμε γιατί είμαστε Δον Κιχώτες.
Και αυτό συμβαίνει φίλε μου από τον Οκτώβρη. Από τον Οκτώβρη... Απλά τότε τα λέγαμε πούστικα και τώρα τα λένε στα ίσα.
Aν αδερφέ αληθεύει οτι κάποιος όρμηξε στον πιτσιρίκο, τότε αυτός ο άνθρωπος πρέπει να βρεθεί , να τον πάμε μια ημέρα στη Σουρωτή, να τον στήσουμε στο κέντρο του γηπέδου κ να τον πεθάνουμε στο μπουνίδι....
Όσο για τα ράδια, σε πιστευω κ να σου πώ την αλήθεια, την Κυριακή το βράδυ εσένα σκέφτηκα που τα λεγες πιο πριν. Το τι ακουσανε τα αυτιά μου δεν περιγράφεται.
"Έλα μωρε ποιος ζαγοράκης τωρα , ο ΠΑΟΚ θελει επενδυτή με φράγκα", "Ο ζαγοράκης ειναι λαθος κ άπειρος κ δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την ομάδα", "ο Ζαγοράκης έβαλε τον κολητό του να κάνει τις μεταγραφές για να κονομανε κ οι δυο", "Να παρει πουλο ο Βρύζας", "Να μη τολμήσουνε να δώσουνε πόστο στον ψεύτη τον Γ.Χ.", "Καλά να σε πω (μιλώντας στον τανασπου γιο στον Λιμπερο, Ο Γκονζάλες είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ?Απαντά ο τανασπου γιος "Ο Τονι Γκονζάλεζ είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ".........
Θελουν τρελό πέσιμο αδερφέ PAOKCURE....Δεν προκειται να συνελθουν αλλιώς....Κόβω το κεφάλι μου, πάνω κ κάτω, οτι τα τηλεφωνα αυτά είναι 1000% στημένα.....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Κόβω το κεφάλι μου, πάνω κ κάτω, οτι τα τηλεφωνα αυτά είναι 1000% στημένα.....

Egw file larisa 9a eimai plirws efxaristimenos än to 50 % einai stimeno (pou gia mena 9a einai poli megalo pososto..). Distixws iparxoune para polloi pou ta pistevoune afta pou lene sta radia kai den einai skoulikia. An9rwpoi pou zoune stin åiwnia kai aenai mizeria. Pou perimenoun pws kai pws tin stravi gia na dikaiw9oun stin profitiki malakia pou eipane prin apo vdomades. Distixws i dekaetia tou 2000 einai i dekaetia tis radiofwnikis paparologias kai tis volemenis anonimias pisw apo ena tilefwno, pisw apo ena pc kai paei legontas. Emeis ti kanoume einai to 9ema..kai telika pistevw ki egw öti xreiazetai pesimo ka9'oti fita 9a iparxoune panta pou 9a dilitiriazoune kiriws tis psixes twn 20aridwn.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

rounos

• Guest
Θα γινει καμια καταδρομικη.Μη μασας.Τα μαζευουμε,τα μαζευουμε,στο τελος θα γινει χαος.Και οχι τωρα απο συνδεσμους και γνωστα ατομα.Απο απλο κοσμο που εχει σαλταρει.Ειναι σιγουρο αυτο,γιατι το βλεπω καθε μερα.Εννοια τους,τους στημενους.

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτο ειναι δεδομενο.Το κακο με τα ραδιοφωνα εχει παραγινει.Η Θεσσαλονικη απαρτιζεται απο ραδιοφωνατζηδες παρταλια που δηλητηριάζουν το κλιμα κάθε μερα.Ειναι που ειναι το κλιμα στραβο δεχομαστε και την ασχετοσυνη και την βλακεια τους σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο απο αυτα τα γαϊδουρια. Οσο για στημένο παιχνιδι οκ σε καποιους απο αυτους τους μαλακες ειναι εξώφθαλμο αλλα και σε καποια αλλα τα πιστευουν και αυτο ειναι το χειροτερο. Η στηριξη στον Ζαγορ πρεπει να ειναι απο ολους μας καθολικη και φανατισμενα αδιαμφισβητητη ανεξάρτητα επι μερους διαφωνιών. Ας μην γελιουνται μερικοι ειμαστε μια γροθια και θα παραμεινουμε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Αυτοί οι ραδιοφωνατζήδες προσπαθούν να μιμιθούν τον συγχωρεμένο Παρασίδη...Από τότε που πέθανε, πραγματικά δεν εχω ξανακούσει ράδιο....

Παιδιά η μεγαλύτερη γάγγραινα είναι οι σταθμοί της πόλης...Το έλεγε και παλιότερα ο γεωργίου άλλα εμείς τίποτα...Απορώ και εγώ όπως ο αδερφός CLUB LARISA πως τους ανέχεστε ακόμα...Ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς εδώ για αφυπνιστικούς λόγους...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Iron exeis dikio... htan apo ta liga swsta pou elege o gewrgiou..
To anaferw, giati to thimame kai egw. Milame gia xronia prin fisika.

Scorpion4

• Guest
Αυτοί οι ραδιοφωνατζήδες προσπαθούν να μιμιθούν τον συγχωρεμένο Παρασίδη...Από τότε που πέθανε, πραγματικά δεν εχω ξανακούσει ράδιο....

Παιδιά η μεγαλύτερη γάγγραινα είναι οι σταθμοί της πόλης...Το έλεγε και παλιότερα ο γεωργίου άλλα εμείς τίποτα...Απορώ και εγώ όπως ο αδερφός CLUB LARISA πως τους ανέχεστε ακόμα...Ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς εδώ για αφυπνιστικούς λόγους...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Bravo re IRON.Poli sostos.Mazi sou.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Το ματς τελειωσε φαγαμε τεσσερα και δυσκολοχωνευτα. Τα φαγαμε ομως παει και τελείωσε
Φτανει με τα ραδια, φτανει με τις εφημεριδες και τα σχολια τους.
Στον κοσμο τους αυτοι, στον κοσμο μας εμεις.
Δουλεια τους αυτοι, δουλεια μας εμεις
Η δουλεια μας ειναι μια : στηριξη στην αγαπη μας.
Στα δυσκολα ολοι γινομαστε κριτες των παντων, γιατι η απογοητευση μας συνεπαιρνει και ψαχνουμε να ξεσπασουμε. Λογικο. Ο ΠΑΟΚτσης ομως δεν εγινε γνωστος και δεν κυριαρχησε στη συνειδηση ολων για το λογικο, αλλα για το ΠΑΡΑΛΟΓΟ.
Πραγματικα αυτες τις μερες νοιωθω μεσα μου οτι το συνθημα "οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνει" βρισκει απολυτη εφαρμογη στις σκεψεις μου

Τεσσαρες στο γηπεδο, διαρκειας εμεις
Απαραδεκτες εμφανισεις, στηριξη και συνθηματα εμεις
"Πολεμος", "διχασμος" απο τα ΜΜΕ, μαζικοτητα εμεις
Κονσερβα επεισοδια αυτοι, μεγαλυτερη φωνη εμεις
Κραξιμο σε παιχτες προπονητη προεδρο αυτοι, αμπαλαεα εμεις

Μαγγες, ειμαστε πολλοι, παρα πολλοι. Μονοι μας θα τον γυρισουμε τον τροχο, δε θα περιμενουμε κανενα. Απο μας εξαρταται

Δε μασαμε, κεφαλι ψηλα και συνεχιζουμε. Στην τελικη ΠΑΟΚ ειμαστε

ΠΑΟΚ Δικεφαλε Αετε Τρελαινομαι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
giati ta akoute ta radia re mages??kai eidika se mia stigmh opws ayth pou ksereis oti to klama kai to kraksimo tha fygei synnefo.
se kamia xaroumenh stigmh akouste 40 wres astamathta an thelete kai sas aresei alla otan kserete ti tha akousete giati to kanete?
egw den akousa oute ena deyterolepto kai mou exei meinei mono h akseperasth kseftila.twra ftaiei aytos o allos ekeinos...malakies
tha paroun podi 10-12 paiktes eite me santos eite me allon den me apasxolei kan.apla tou xronou me to daxtylo sth skandalh an
doume analoges emfaniseis.
p.s.:h antidrash tou kosmou htan mia xara.se alles epoxes spagan amaksia ktl...kai opoios nomizei oti den eprepe na yparksei kan
antidrash,ksexnaei thn istoria kai tou paok alla kai tou laou tou...
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΑΟΚ-αεκακι44 0 - 4 Κυριακή 13/04/08 ώρα 19.00 supsersport 1 τελευταίο παιχνίδι του Γ.Χ.

Για τα ραδιόφωνα τον σύγχρονο καρκίνο της Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ και του αθλητισμού γενικότερα, παρακαλώ στα κατάλληλα τόπικ

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ