Author Topic: Ποιος είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 8126 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Ποιος είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;
« Reply #280 on: February 27, 2008, 15:00:29 »
ενταξει 3 νικες στη τουμπα ερχονται φυσιολογικα  πιστευω....και δυο διπλα με εργοτελη και βεροια δεν ειναι απιθανα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #281 on: February 27, 2008, 15:09:36 »
Να το πάω ένα βήμα παραπέρα.... Ο στόχος του ΠΑΟΚ (όχι μόνο φέτος αλλά για πάντα) πρέπει να είναι ένας. Να ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη.... ΞΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δυστυχώς ή ευτυχώς η μοίρα της ομάδας μας είναι να ξυπνήσει αυτή την πόλη, να την ξανακάνει ανοιχτόμυαλη και κοσμοπολίτισα. Να την φέρει στο κέντρο της Ελλάδας και ΚΥΡΙΩΣ των Βαλκανίων. Και μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει αυτό! Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει την δυναμική για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά! Και σας το λέω εγώ που δεν είμαι Θεσσαλονικιός....
PAOK is a Social Movement!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #282 on: February 27, 2008, 16:02:34 »
Den 8elw Champions League fetos, einai xronia ....eksygianshs  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #283 on: February 27, 2008, 16:55:59 »
Η πρώτη και η δευτερη θέση και γενικά ο πρωταθλητισμός για μένα θέλει πολλή διάρκεια ΠΑΡΑ πολύ δουλειά στην ομάδα και κυρίως Υπομονή και στήριξη σε μια ομάδα ανθρώπων που θα δουλέψουν πάνω σε αυτό

Θεωρώ οτι είναι ΟΧΙ απλά υποχρεωτικό αλλα και κάτι παραπάνω , να μείνει αυτο το ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΑΜ όποιο και να είναι αυτο για μια 3ετία και ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ της ομάδας οποιος και είναι αυτός.

Το πρωτάθλημα ΑΠΑΙΤΕΙ διάρκεια στην απόδοση της ομάδας και αυτό το πετυχαίνεις όταν έχεις 2 ισάξιες 11δες.Χρείαζεται Βάθος η ομάδα για  να μπορείς να αντικαταστήσεις τον Σάλμον με έναν εξίσου καλό επιθετικό.Οταν δημιουργήσεις μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στο χόρταρι κανένας διαιτητής και καμία σουπερ λίγδα δεν μπορεί να σε γκρεμίσει.

Το βασικότερο για μένα είναι ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ σε κάθε δημοσιογραφίσκο που εκπέμπει σε fm και εκφέρει γνώμη για ποδόσφαιρο.Πρόκειται για άτομα που συνεχώς φωνάζω και εδώ μέσα που ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουν παίξει ΜΠΑΛΑ και ουδέποτε έχουνε μελετήσει προπονητική ΠΕΡΑ απο τα μαθήματα που περάσανε σε κάποιο εργαστήρι δημοσιογραφίας.Με ύφος, συνήθως, διώχνουν παίκτες και προπονητές γιατι κανένας δεν μπορεί να με πείσει οτι ο Μαλεζάνι πχ πρόκειται για έναν μικρό προπονητή, ο οποίος κατάφερε στην Ιταλία να σώσει μια ομάδα απο την καταστροφη φέτος.(απλό το παράδειγμα να μην μείνουμε σε αυτό).

Εγώ προσωπικά αποφευγω να διαβάζω άρθρα αυτών των μεγαλοδημοσιογράφων γιατι πολύ απλά τα θεωρώ γελοία. Η μπάλα είναι στο γήπεδο κάθε Κυριακή και όχι στα κανάλια και στις εφημερίδες.

Ας στηρίξουμε μια διοίκηση έναν προονητή και τους παίκτες που καθημερινά δουλέυουν για το καλύτερο και όταν δουμε οτι πραγματικά δεν προχωράει το θέμα τότε ας βγούμε να κράξουμε.Ειναι λυπηρό να κάθομαστε να ανοίγουμε τα κωλοράδια αυτα και να ακούμε κριτικές απο άτομα τα οποία ακόμα θεωρούν οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει με λίμπερο! (ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ή όπως έλεγε ο Μύρτσος κύρτσος πως λέγονται αυτοί? Ο Πρόποντητς  έιναι για να γυμνάζει τους παίκτες όχι για να επιλέγει μεταγραφές...ΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑ Οι τσέχοι που τους τό λεγα προχ8ες πώς γελάν ακόμα.

Κλέιστε τα αυτιά εκεί πάνω ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ και έαν δέιτε οτι κάτι καλό γίνεται και είμαστε δίπλα του θα ρθούνε και οι ψηλές θέσεις και πολυ δύσκολα τότε θα φύγουνε απο τα χέρια μας.

ΑΥτός Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.

"Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ"* ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 15 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ.

Γιατι έτσι πρέπει γιατι ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΟΚ.

*ιωαννης Γουμενος απο την εκπομπή ΦΑΚΕΛΟΙ MEGA ......PfffffXAXAXAXAXAXaxaxAXAAX!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #284 on: February 27, 2008, 17:42:35 »
Πεστα Γιανναρε..παληκαρε αρχοντα ευρωπαιε

ο ανθρωπος ειναι 100 χρονια μπροστα..μαλακια καναμε που δεν τον αφησαμε αλλα 2 χρονια να μας εξυγιανει πληρως το καρντασι

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #285 on: February 27, 2008, 19:00:10 »
Den 8elw Champions League fetos, einai xronia ....eksygianshs  ;D

;)

για μενα φετινος στοχος ειναι να πιασουμε στον υπνο τους @@@τσεους@@@@ για να γαμησουμε στα σουτια τα ερ...     8)

xalllara4

• Guest
« Reply #286 on: February 27, 2008, 19:40:32 »
O stoxos tou fetinou PAOK einai na kerdizei ola ta mats.
Opoios vrei ton stoxo tou PAOK ta epomena xronia kerdizei eisitirio diarkeias sti thira 9... :)

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #287 on: February 27, 2008, 20:06:03 »
Να το πάω ένα βήμα παραπέρα.... Ο στόχος του ΠΑΟΚ (όχι μόνο φέτος αλλά για πάντα) πρέπει να είναι ένας. Να ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη.... ΞΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δυστυχώς ή ευτυχώς η μοίρα της ομάδας μας είναι να ξυπνήσει αυτή την πόλη, να την ξανακάνει ανοιχτόμυαλη και κοσμοπολίτισα. Να την φέρει στο κέντρο της Ελλάδας και ΚΥΡΙΩΣ των Βαλκανίων. Και μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει αυτό! Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει την δυναμική για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά! Και σας το λέω εγώ που δεν είμαι Θεσσαλονικιός....

papritsa egrapses aderfe....exw zhsei Salonikh 6 xronia kai h mizeria poy exei san polh den perigrafetai...o kosmos mas exei ypoxrewsh na allaksei nootropia kai panw apo ola na ksefygei apo th skopimh mizeria twn topikwn MME poy tremoyn sthn idea enos megaloy PAOK...h perixarakwsh ths megalyterhs omadas twn Balkaniwn sta stena oria mias polhs 1 ekatommyrioy prepei na labei telos...mono tote tha ksefygoume apo thn prwtia ths polhs, sthn prwtia ths Ellados
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #288 on: February 27, 2008, 21:34:44 »
Ο φετινός στόχος του ΠΑΟΚ είναι σαφέστατα τα play off. 3 ματς σε γεμάτη ΤΟΥΜΠΑ είναι 1 μύριο ευρώ. Μια καλή μεταγραφή

Με λίγη τύχη και σοβαρότητα είναι απόλυτα εφικτός
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #289 on: February 27, 2008, 23:11:14 »
Χρείαζεται Βάθος η ομάδα για  να μπορείς να αντικαταστήσεις τον Σάλμον με έναν εξίσου καλό επιθετικό.

Ayto to eipes gia plaka, e aderfe?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #290 on: February 28, 2008, 09:59:11 »
Εννοω να έχεις την δυνατότητα να αντικαταστίσεις ένα καλο παίκτη με ένα από τον πάγκο που δεν θα είναι σε χαμηλότερο επίπεδο.Πάραδειγμα έδωσα παίκτη μπορούσα να πω΄Γιασεμάκης αλλά διαπίστωσα οτι έφυγε.

Βάθος θέλει να έχεις δυνατο πάγκο

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #291 on: February 28, 2008, 10:30:39 »
Σε υποτιθέμενη τελική βαθμολογία (που προέκυψε μετά από βαθιά έκσταση μέσα σε καπνούς, αλά Πυθία)
βάζελος   74
γαύρος    72
χανούμι   68
σκουλήκι  49
ΠΑΟΚ      47
τι πηρες; σιγουρα απο αυτα της Πυθιας  :)
λες να παρουμε 17 βαθμους σε 8 αγωνες; δηλαδη 5 νικες, 2χ και 1 ηττα; χλωμο το κοβω
Έχεις δίκιο. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, πιο πιθανό είναι να πάρουμε 20 βαθμούς!

papritsa egrapses aderfe....exw zhsei Salonikh 6 xronia kai h mizeria poy exei san polh den perigrafetai...
Η μιζέρια της πόλης μας φίλε υπάρχει, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πρόσφατα πέρασα αρκετό καιρό και στα Δωδεκάνησα και στη Πελοπόννησο και μπορώ να σου πω πως η μιζέρια τους ξεπερνά κατά πολύ τη δική μας. Κακομοιριά συνάντησα σε κάθε ηλικία. Ή οι Αθηναίοι περνάνε καλύτερα; Γιατί δεν σχολιάζουμε καλύτερα το πως έχει καταντήσει η ζωή του Αθηναίου, από τους απίστευτους ρυθμούς στους οποίους αναγκάζεται να ανταπεξέλθει. Εκεί κι αν έχει χαθεί το κέφι που υπήρχε στο παρελθόν. Κοίτα πως άλλαξε το Περιστέρι ή το Αιγάλεω σε σχέση με 10 χρόνια πριν.
Σε σχέση με το παρελθόν της η Θεσσαλονίκη μιζέριασε. Σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα η Θεσσαλονίκη συνεχίζει να είναι μες στη τρελή χαρά. Κυρίως λόγω φοιτητών βέβαια κι όχι των ντόπιων.

Πρέπει να είναι πολυ αισιόδοξος κάποιος για να ελπίζει ότι θα ξαναζήσουμε τη Ξεσσαλονίκη. Εγώ αρκούμαι στο να ξαναγίνει ροκ η πόλη, όπως ήταν παλιά. Και νομίζω ότι οι ροκ συμπεριφορές (συλλαλητήρια, καταλήψεις, φετινή κερκίδα) του ΠΑΟΚτσή τα τελευταία χρόνια συμβάλλουν προς αυτό. Ήδη άρχισαν να φυτρώνουν ροκάδικα στην πόλη, ξανά.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

BIANCONERO

• Guest
« Reply #292 on: February 28, 2008, 12:06:35 »
Νομιζω οτι το ιδιο λετε κ οι 2...
Απλα αν καταλαβα καλα νομιζω οτι ο @papritsa εννοει οτι πρεπει να αρχισει η Θεσσαλονικη να κινειται κι αυτη στο Ρυθμο του Φετεινου Π.Α.Ο.Κ.
Θυμασαι που εγραφες PAOKCURE στο κειμενακι σου για το βιο και την πολιτεια του Bob Watson στη Θεσσαλονικη οτι "την αλλη μερα κυκλοφορουσε στην πολη και εβλεπε γυρω του χαρουμενα, αισιοδοξα προσωπα"?
Νομιζω οτι αυτο δεν θα απεχει και πολυ απο τις μελλοντικες καταστασεις που ολοι ελπιζουμε και πιστευουμε οτι θα ζησουμε!
Σε μια τετοια μελλοντικα κατασταση πιστευω κι εγω οτι η Θεσσαλονικη θα ξαναγινει το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ. Θα φυγει απο το πετσι των ανθρωπων της η Νοοτροπια του μικρου και του αδικημενου. Θα παψει να τρωγεται με τις σαρκες της (δες τι γινεται τα τελευταια χρονια που ασχολουμαστε με τον καθε αρουλη και κανε τον παραλληλισμο)  και θα στρεψει το βλεμα της προς τα εξω!
Φυσικα και δεν μπορεις να επανελθεις σε αλλες εποχες.
Ειναι τοσο ουτοπικο να ξαναγινει η πολη ΞΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στην κυριολεξια οσο ειναι και απο την αλλη ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. να ξαναγυρισει σε συμπεριφορες και νοοτροπιες (καλες η κακες, δεν ειναι εκει το θεμα) της δεκαετιας του 80! Αλλα ηταν εκεινα τα χρονια, αλλες οι συνθηκες, αλλα τα αποτελεσματα που επεφεραν!
Οταν λεμε ομως οτι "Ο Π.Α.Ο.Κ. ειναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" δεν το περιοριζουμε στα στενα πλαισια του Ορου και μονο. Ακομα και η αλλαγη νοοτροπιας στην πολη μεσω του Π.Α.Ο.Κ. (αμφιβαλει κανεις οτι η δικια μας νοοτροπια εχει καταρχην αλλαξει απο το καλοκαιρι και μετα?) ειναι ενας τροπος που η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αυτη παιρνει σαρκα και οστα!

peris_fun

• Guest
« Reply #293 on: February 28, 2008, 12:16:16 »
Agwnistika o stoxos toy PAOK einai h pempti thesi kai ta play-off. Ksekathara pragmata....
Opoiadhpote alli thesi pio katw apo thn pempti shmainei apotyxia gia tin fetinh xronia.
Milaw panta gia to agwnistiko kommati giati outws h allws h xronia den borei na thewrithei xamenh giati exoun ginei terastia vimata proodou gia thn oikonomikh eksygiansh,syspirwsh kosmou,organwsh se olous tous tomeis dioikhtika,ktlp.....

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #294 on: February 28, 2008, 12:55:30 »
@IRON, PAOKCURE & BIANCONERO.

Πιστεύω ότι καταλάβατε τι ήθελα να πω! Να συμπληρώσω κάτι σχετικά με το ΞΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.... Αν θυμόσαστε ήταν ο τίτλος του δίσκου των ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ που σάρωσαν στα τέλη δεκαετίας '80 αρχές '90 σε όλη την Ελλάδα (και ακόμα γουστάρουμε τραγούδια όπως πχ τον βασιλιά της σκόνης, ή το λιωμένο παγωτό). Τι θέλω να πω.... αυτή η πόλη κάποτε έδινε τον τόνο, τον ρυθμό. Τώρα έχει πνιγεί στο γαρύφαλο και στο καψουροτράγουδο.... Αυτό εμένα κάτι μου λέει.... Την αγαπώ αυτή την πόλη και ας μη την έχω ζήσει.... και ο ΠΑΟΚ ως ένα νέο "new wave" κίνημα μπορεί να ξαναφέρει την πόλη στα ίσια της και να την κάνει να βγάλει το κεφάλι από την άμμο.... Αυτό θα ανεβάσει και την Ελλάδα.... Απλώς ο κόσμος χρειάζεται ένα "εναρκτήριο λάκτισμα" για να δει τα πράγματα αλλιώς, ποιό αισιόδοξα ρε αδερφέ.... Όπως λέει και ο Αγγελάκας "σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ...." Τέτοια μυαλά θέλω να κουβαλάμε σαν ΠΑΟΚτσίδες.... δεν θα το επιβάλω όμως!!! Απλά λέω τη γνώμη μου σε φίλους, όπως είστε και εσείς.... 

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #295 on: February 28, 2008, 13:09:18 »
e to idio leme re seis...den mporei polh se tetoio shmeio ths elladas na exei th nootropia toy deyteroy...de lew exoun ginei kafrilikia sto parelthon apo to athinokentriko kratos, alla pisteyw kapou bolepse ayth h klapsa kai emas toys idious pou de zoume athina...o ΠΑΟΚ apotelei kinhma poy panw toy zei kai anapneei h Salonikh....kaka ta psemata, me anagennhsh toy LAOY mas, tha anagennhthei kai h polh
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

BIANCONERO

• Guest
« Reply #296 on: February 28, 2008, 13:26:10 »
Ναι, εννοειται οτι τον θυμαμαι το δισκο...απλα και αυτος ηταν παρμενος απο το ονομα που ειχε δωθει στην πολη απο τον ιδιο τον κοσμο της λογω των απιστευτων καταστασων που εζησαν οι λιγο μεγαλυτεροι απο μας τα χρονια 1974 εως 1990 σχεδον!

Ασχετο...
"ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ...
ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΡΑ - ΑΝΙΑ ΒΑΡΕΜΑΡΑ...
Η ΜΕΡΑ ΣΒΗΝΕΙ,
ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ....ΠΟΥΤΑΝΑ !!

Μονο εγω το τραγουδουσα στα νιατα μου κατω ετσι? παντα ειχα την απορια...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #297 on: February 28, 2008, 14:27:53 »
Μάγκες συμφωνώ με όλους σας στο σκεπτικό σας. Πόσες φορές δεν σκέφτομαι τα ίδια.
Μόλις πριν λίγες μέρες με αφορμή το Χ με το γαύρο, την είπα σε όσους μιζέριασαν για τον α ή β λόγο. Γιατί έχω σιχαθεί αυτή τη μίρλα.

Κι επειδή με βάλατε στη πρίζα θα συνεχίσω αυτή την υπέροχη κουβέντα που άνοιξε ο papritsa στο ΠΑΟΚ-Θρησκεία -Νοοτροπία  :P
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #298 on: February 28, 2008, 14:31:01 »
Άντε να βγάλουμε τα σώψυχά μας....

fatal_invasion

• Guest
« Reply #299 on: February 28, 2008, 14:58:18 »
Στόχος του ΠΑΟΚ και λέγοντας ΠΑΟΚ εννοώ τα πάντα μέσα,είναι να προσπαθήσει να αλλάξει νοοτροπία στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας με ανακοινώσεις,ομιλίες και λοιπά.Να βάλει τέρμα στην γκρίνια και στην μιζέρια.Τα άλλα θα έρθουν..