Σε υποτιθέμενη τελική βαθμολογία (που προέκυψε μετά από βαθιά έκσταση μέσα σε καπνούς, αλά Πυθία)
βάζελος 74
γαύρος 72
χανούμι 68
σκουλήκι 49
ΠΑΟΚ 47
τι πηρες; σιγουρα απο αυτα της Πυθιας 
λες να παρουμε 17 βαθμους σε 8 αγωνες; δηλαδη 5 νικες, 2χ και 1 ηττα; χλωμο το κοβω
Έχεις δίκιο. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, πιο πιθανό είναι να πάρουμε 20 βαθμούς!
papritsa egrapses aderfe....exw zhsei Salonikh 6 xronia kai h mizeria poy exei san polh den perigrafetai...
Η μιζέρια της πόλης μας φίλε υπάρχει, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πρόσφατα πέρασα αρκετό καιρό και στα Δωδεκάνησα και στη Πελοπόννησο και μπορώ να σου πω πως η μιζέρια τους ξεπερνά κατά πολύ τη δική μας. Κακομοιριά συνάντησα σε κάθε ηλικία. Ή οι Αθηναίοι περνάνε καλύτερα; Γιατί δεν σχολιάζουμε καλύτερα το πως έχει καταντήσει η ζωή του Αθηναίου, από τους απίστευτους ρυθμούς στους οποίους αναγκάζεται να ανταπεξέλθει. Εκεί κι αν έχει χαθεί το κέφι που υπήρχε στο παρελθόν. Κοίτα πως άλλαξε το Περιστέρι ή το Αιγάλεω σε σχέση με 10 χρόνια πριν.
Σε σχέση με το
παρελθόν της η Θεσσαλονίκη μιζέριασε. Σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα η Θεσσαλονίκη συνεχίζει να είναι μες στη τρελή χαρά. Κυρίως λόγω φοιτητών βέβαια κι όχι των ντόπιων.
Να το πάω ένα βήμα παραπέρα.... Ο στόχος του ΠΑΟΚ (όχι μόνο φέτος αλλά για πάντα) πρέπει να είναι ένας. Να ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη.... ΞΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δυστυχώς ή ευτυχώς η μοίρα της ομάδας μας είναι να ξυπνήσει αυτή την πόλη, να την ξανακάνει ανοιχτόμυαλη και κοσμοπολίτισα. Να την φέρει στο κέντρο της Ελλάδας και ΚΥΡΙΩΣ των Βαλκανίων. Και μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει αυτό! Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει την δυναμική για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά! Και σας το λέω εγώ που δεν είμαι Θεσσαλονικιός....
Πρέπει να είναι πολυ αισιόδοξος κάποιος για να ελπίζει ότι θα ξαναζήσουμε τη Ξεσσαλονίκη. Εγώ αρκούμαι στο να ξαναγίνει ροκ η πόλη, όπως ήταν παλιά. Και νομίζω ότι οι ροκ συμπεριφορές (συλλαλητήρια, καταλήψεις, φετινή κερκίδα) του ΠΑΟΚτσή τα τελευταία χρόνια συμβάλλουν προς αυτό. Ήδη άρχισαν να φυτρώνουν ροκάδικα στην πόλη, ξανά.