Author Topic: Ποιος είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 8091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Απ: Ποιος είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;
« Reply #220 on: January 29, 2008, 16:39:23 »
Swstos. Se ekeino to mats kai me tis gries sthn toumba, na prosthesw.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Dimitris69

• Guest
« Reply #221 on: January 29, 2008, 18:17:01 »
Thelo pragmatika na erthoun kapoioi neoi pektes (me kapoio talento ennoeitai) giati toulaxiston fantazomai oti the prospthisoun na apodeiksoun oti aksizoun. Se auti ti fasi xreiazomaste auto to neo aima, na sibarasirei kai tous allous mazi mipos kai veltiothei kapos i katastasi kai apofigoume tis kakotopies.

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #222 on: January 30, 2008, 03:53:00 »
diabasa tis apopseis sas kai panw katw oloi kymainomaste se paromoies apories....paiktes kai proponhths allou boskoun....oi men paiktes gia emena  me apogohteusane plhrws kyriws gia to koimismeno tous paixnidi...mallon "alts-xaimer" exoune kai ksexnane eukola p paizoune...

gia ton proponhth den diafwnw gia sardeles kai xtapodia...exei dikio kai dystyxws sthn ellada dyskola exoume synithisei tetoiou typou dhlwseis eilikrineias....alla apo thn allh kai esy re santos....aporw...giati gewrgiadhs den paizei deksi extrem???autos o mpalafas karkinos aktanthse sthn 11 ada....o xristodoulopoulos giati den paizei epithesh koryfh me pisw ton salmon kai vazeis ton salmon p einai paikths p tha se kanei thn telikh mpalia sthn koryfh p ousiastika den exei thn ektelestikh ikanothta opws o xristodoulopoulos...

tespa tonizw auta einai apories....kai oxi proponhtologia....o santos einai proponhths sigoura kati parapanw tha kserei...kata ta alla....o stoxos tou paok htane mia zwh o idios...oso poio pshla ginetai...den koitas katw....tous panw tha koitas san PAOK...koitas na kerdizeis kai opou pas....

YG; exei katanthsei karamela alla sthn sygrkrimenh periptwsh einai malista HALLS se ponemeno laimo h karamela p akouei sto onoma eksygiansh......prepei na meinoume pistoi ston vasiko stoxo ths dioihkhshs gia thn 1h xronia kai na thn sthiksoume...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #223 on: January 30, 2008, 10:37:37 »
Παρεμπιπτόντως ξέρετε πόσο πιο εύκολη θα ήταν η εξυγίανση με 10 βαθμούς παραπάνω;
Ούτε 5 μεταγραφές, ούτε τέτοιες μαλακίες υπό πίεση του κόσμου (και του προπονητή)

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #224 on: January 30, 2008, 11:21:34 »
Είπαμε, η λύση για φέτος είναι μία.... χειμερία νάρκη.... πολικές (βολικές) αρκούδες ρε παιδί μου. Βγήκα ουέφα? καλώς. Δεν βγήκα? πάλι καλώς. Έπαιξα μπαλίτσα? άριστα. Δεν έπαιξα? λεξοτανίλ και αρντάν κοκτέιλ. Το μόνο που με τρελαίνει είναι ότι, ειδικά φέτος η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη εντελώς. Φέτος ήθελα λιιιιιιίγο φάρδος. Λίγο ρε αδερφέ. Αλλά από την άλλη θα μου πεις, αν είχα φάρδος, δεν θα μου το βουλώνανε τα κοράκια (σκεφτήτε ότι επι της ουσίας ούτε τη διαιτησία δεν μπορούμε να κράξουμε φέτος). Τέλος πάντων, χρονιά αποτοξίνωσης είναι φέτος. ΟΚΑΝΑ και Ιθάκη. Πάμε όλοι μαζί..... Είμαι ο Papritsaaaaaaa.... και ο Papritsa δεν είναι εντάξει..... (παρ' τον κάτω τον Papritsa.....).

Πάντα φιλικά, Papritsa. 
PAOK is a Social Movement!

senag2

• Guest
« Reply #225 on: February 13, 2008, 18:16:08 »
Λοιπόν για εμένα προσωπικά μετράει ΕΝΑ και μοναδικό πράγμα όσο αναφορά τους φετινούς στόχους.

Να δείξουμε σε ΟΛΟΥΣ τους ρουφιάνους του ποδοσφαίρου ότι ο λαός μας έχει ΔΥΝΑΜΗ, να αρχίσουν ΟΛΟΙ παράγοντες, ομάδες, αλλόθρησκοι, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ;) ;) ;), ΜΜΕ να μας παίρνουν στα σοβαρά και να μας φοβούνται.

Και η δύναμη δεν φαίνετε με τα sold out με αιώνιους αντιπάλους και μεγάλες ομάδες και μετά από 4 συνεχόμενες ήττες, κακά τα ψέμματα. Φαίνεται με την Καλαμαριά, τον Ατρόμητο, την Τρίπολη, το Λεβαδειακό. Η δύναμη δε φαίνεται μόνο απο εκδρόμες 1000-1500 φιλάθλων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας ή Ευρώπης, όταν το σπίτι σου είναι άδειο, μισο-άδειο ή μισο-γεμάτο με τις μικρές ομάδες του πρωταθλήματος.

Για πρώτη φορά στα χρονικά ως ΠΑΟΚτσής νιώθω ότι ΑΞΙΖΕΙ να σκάσω τα γκαφρά σε κάθε μάτσ και ας χάσω. ΑΞΙΖΕΙ να ελπίζω για ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα μου.

Θέλω για πρώτη φορά μετά απο 11 χρόνια, να ταξιδέψω σε εκτός έδρας μάτσ που το τελευταίο ήταν το 1997 με την Arsenal. Να πάω να δώ τον ΠΑΟΚ στο Τζόγλειο, στην Αθήνα, στην Κρήτη αν έχω την ευχέρεια.

Νιώθω και ελπίζω για ΠΡΩΤΗ φορά οτι τα ηνία της ομάδας είναι σε καλά χέρια. Μπορώ να ελπίζω ότι τα λεφτά μου δε θα πάνε σε καποιανού τη τσέπη εις βάρος της ομάδας μου.

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν το καλοκαίρι του 2007 ότι η ομάδα είναι χαμένη, συμπεριλαμβανομένου και εμένα.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!
να μη σταματήσουν ΠΟΤΕ τα sold out, να μη μας κάνει κανείς να σταματήσουμε να ονειρεύομαστε, γιατί το αποδείξαμε ότι είναι στο χέρι μας.

Ποιο πολύ θα στεναχωρηθώ αν η Τούμπα δεν έχει 30000 φιλάθλους με τη Τρίπολη, παρά αν χάσω απο τον Gay. Έγινα λίγο συναισθηματικός το ξέρω, αλλά κάτι μέσα μου, μου λέει ότι δυστυχώς δε θα κρατήσει για πάντα αυτό που ζήσαμε στα 3 τελευταία παιχνίδια στη Τούμπα. Η αίγλη των μεταγραφών θα σβήσει, ήττες θα πικράνουν τον κόσμο που δείχνει απαισιόδοξος, ακόμα και σε αυτό το τόπικ.

Λίγοι είναι αυτοί όμως που βλέπουν, ότι μπορεί πλέον ο κόσμος να πιστεύει σ'αυτή την ομάδα. Και δε μιλάω για τους παίχτες, που είναι όλοι τους εφήμεροι. Μιλάω για τον λαό, το σήμα, την ιδέα, την ιστορία. Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε ο ένας τον άλλο ΠΑΟΚΤΣΗ και όλοι μαζί να ανεβάσουμε ψηλά την ομάδα, όσο δεν ανέβηκε ποτέ στα χρονικά της.

......αν έγινα πολυλογάς συγχωρέστε με, αλλά σήμερα έβλεπα το βίντεο του αγώνα με τον Άρη και κυρίως τα δύο "Εμπρόε ΑΕΤΕ..." καμμια 20 φορές απο την Θ1 στη Θ5-6 στο 41' και στο 75', τον Gavrancic να μιλάει στη μπάλα πρίν να εκτελεστεί το φάουλ στο 60' (ειληκρινά προσέξτε το αυτό...)  και με πήγαν πίσω σε εποχές δόξας.... 

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #226 on: February 13, 2008, 18:35:18 »
πάρα πολύ ωραίο ποστ αδερφέ...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

antonis_peraia

• Guest
« Reply #227 on: February 13, 2008, 18:39:07 »
eksigiansi xoris kseftiles
kai apo tou xronou exei o theos... 8)
TELOS

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #228 on: February 13, 2008, 19:46:52 »
εγω θελω να δω στα 16 εναπομειναντα παιχνιδια πορεια πρωταθλητισμου....θα πρεπει να δωθει το οραμα στο κοσμο οτι του χρονου ερχονται αγωνιστικα ωραια πραγματα....και ετσι θα φτασουμε τα 20.000 διαρκειας του χρονου....

πλεον δεν υπαρχει δικαιολογια ουτε για τους παικτες ουτε για τον σαντος....πηραμε 3 πρωτοκλασατους παικτες απ τους οποιους οι 2 ηδη προσφερουν,εχουμε 30 χιλιαδες κοσμο σε καθε παιχνιδι.....τερμα τα αστεια,για ποδοσφαιριστες και προπονητη
του χρονου ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να γινει ΠΑΟΚ και αυτο πρεπει να ξεκινησει απο φετος.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

JamaicaN

• Guest
« Reply #229 on: February 13, 2008, 19:51:57 »
Kalo sunirmos @sabbath alla mia omada pou arxise na paizei bala molis prin apo 2 agwnistikes sigoura tha xei skabanebasmata stin apodosi tis...

Toulaxiston se ena 70% twn paixnidiwn sunfwnw....kai kuriws sta teleutaia.....20.000 diarkeis den einai tipota...!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #230 on: February 13, 2008, 23:12:14 »
na nikisoume se ola den nomizo alla na pezoume kala kai na pernoume va8mous mporoume kai elpizo pos 8a to kanoume....kai akomi ta diskola ta exoume spiti mas twra.....

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #231 on: February 21, 2008, 14:11:09 »
meta tis 2 sinexomenes nikes kai an den xasoume apo to skatogavro, oi stoxoi allazoun kai vlepoume pleon 5ada an kai vevea auth th season oudemia simasia exei
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #232 on: February 21, 2008, 16:46:05 »
Το βασικότερο ειναι να μην μας επηρεαάσει το αποτέλεσμα με τον Ολυμπαικό οποιο και να είναι αυτό.

Είτε αγωνιστικα είτε ψυχολογικά.

gnaget

• Guest
« Reply #233 on: February 21, 2008, 17:39:53 »
Φίλε Davids4 καλώς ή κακώς κατά την άποψη μου το αποτέλεσμα με τον θρήνο θα επιρρεάσει.Αν νικήσουμε φυσικά θετικά,αν χάσουμε αρνητικά.Και τον λάο και σε κάποιον βαθμό την ομάδα.Πιστεύω πως όταν υπάρχει ηθικό,ανεβασμένη ψυχολογία και αρκετά μεγάλη αισιοδοξία,όταν ηττάσαι πειράζει λίγο.Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι ο κόσμος δε θα πρέπει να δώσει το παρών του στα παιχνίδια που απομένουν!Πάνω απ'όλα ο χαρακτήρας.

Δε φοβόμαστε κανέναν!Έδρα μας όλα τα γήπεδα,όλα Τούμπα λέγονται όταν παίζει ο ΠΑΟΚ.

Προβλέπω νίκη με μεγάλο σκορ.

Ελπίζω για μια θέση στα μπαράζ χωρίς να έχει τεράστια σημασία για τον φετινό ΠΑΟΚ.Απλά να μοιράσουμε κανα μπαλόνι στους πουθενάδες.

eptalofitis

• Guest
« Reply #234 on: February 21, 2008, 21:01:01 »
Πιστεύω έχουμε δείξει πως δεν μας νοιάζουν τα αποτελέσματα... για μένα είναι σαν μην υπάρχει βαθμολογία. Αν δούμε το κάθε παιχνίδι σαν μία πρεμιέρα τότε θα έχουμε μόνο κέρδος.. (εκτός και αν πέσουμε) :P :D :P :D

stelukos

• Guest
« Reply #235 on: February 22, 2008, 20:00:11 »
Auta den einai asteia :P

BIANCONERO

• Guest
« Reply #236 on: February 23, 2008, 01:33:30 »
1ος Στοχος....Συσπειρωση κοσμου γυρω απο ομαδα/διοικηση  ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ!

2ος Στοχος....Να παψει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ να επηρεαζεται απο ΜΜΕ και λοιπους που προσφερονται να τον οδηγησουν (για τα οποιαδηποτε προσωπικα συμφεροντα ο καθενας) πισω εκει που βρισκοταν τοσα χρονια...στα σκατα, τους απατεωνες, τους ελεγχομενους απο το κρατος.  : ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ...

3ος Στοχος....Να αναγνωρισουμε τους εχθρους μας, και να τους ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ...μαθαν να τσαλαπαταν τον πληγωμενο και κουρασμενο τοσα χρονια ΠΑΟΚτση και να παιζουν με τον πονο του...ηρθε η ωρα να γευτουν την ΟΡΓΗ του!   :  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Κ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ...ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ...ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!

4ος Στοχος....Να παψει ο ΠΑΟΚτσης να κανει διαχωρισμο παιχνιδιων. Στην Τουμπα δεν παει ουτε για να δει ουτε για να βρισει Γαυρους-Βαζελους-Αεκτζηδες-Σκουλικια-Γριες...Στην Τουμπα πρεπει να βρισκεται ανεξαρτητως αποτελεσματος / αντιπαλου / καιρου / βαθμολογιας.....στην Τουμπα βρισκεται για τα 4 Γραμματα....  : ΓΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΒΗΜΑΤΑ...ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΝΙΜΟΥΝ 15.000 ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!

5ος Στοχος....Οικονομικη εξυγιανση  Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΙΕΣΗ - ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΜΑΣ - ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

6ος Στοχος....Τα 20.000 διαρκειας την επομενη χρονια...για να μην αποδειχτει η φετεινη χρονια φωτοβολιδα...για να δωσουμε συνεχεια στο ονειρο...στη γιορτη....για να γουσταρουμε Τουμπα για παντα...για να δινουμε δωρεαν μαθηματα οπαδων καθε κυριακη...  ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!

7ος Στοχος....Ανακαμψη του Συνδεσμιακου κινηματος...αλλαγη Νοοτροπιας Λαου...αποφυγη λαθων του παρελθοντος που μονο κακο εκαναν στον Π.Α.Ο.Κ. και την εικονα του λαου του...καλυτερη οργανωση κερκιδας...τερματισμος ΗΛΙΘΙΩΝ διαχωριστικων γραμμων αναμεσα σε Συνδεσμους/Ομοσπονδιες Συνδεσμων...προστασια/περιφρουρηση Τουμπας...Ωριμοτητα...  ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ.

8ος Στοχος....Να ΞΑΝΑ-ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ! Να αποκτησει ΠΑΛΙ Φωνη που θα δινει Δυναμη σ'αυτον και Ριγη Φοβου στους Εχθρους του....Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ "ΠΑΟΚΤΣΗ"!  ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ (ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) Δ-Υ-Σ-Τ-Υ-Χ-Ω-Σ! ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΛΟ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΣΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ!  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΟ....ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ "ΑΔΥΝΑΤΟ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ! ΜΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ...ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΚΡΙΜΑ....ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...

9ος Στοχος....Μια Μετοχη - για ΚΑΘΕ ΠΑΟΚτση!  :  ΑΜΗΝ!!

DIO 4

• Guest
« Reply #237 on: February 23, 2008, 01:44:26 »
Συμφωνω σε ρκετα από αυτά που γράφεις διαφωνω με τον τροπο και το χρώμα .

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
« Reply #238 on: February 23, 2008, 23:25:52 »
ontws re...aspro-kokkino???alla symfwnw
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #239 on: February 24, 2008, 16:32:33 »
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται με τα πλευοφς? Στυλ μπάσκετ?1-8 2-7 κλπ

Γιατι έχασα εκείνο το επεισόδιο   8)