Author Topic: Ποιος είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 8106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
o stoxos toy fetnoy paok einai na ta spame opoy pame opws leei kai to istoriko sinthima.na min afhsoyme tipota orthio se kanena ghpedo kai apo poy pername na afhnoyme kamenh gh!!!!!!!!!    ;D

kai fisika na min afhsoyme ta erpeta se xlwro klari...na pernaei paketas me kranos kai na kribode panikoblhtoi oloi katw apta trapezia san na erxete o egelados!!!!

:D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
PAOKCURE,
ta skeyh moy!
 :prosk:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Επιτέλους κι ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που σκέφτεται όπως ο πρόεδρός μας (καρατσεκαρισμένο). Έτσι μού 'ρχεται να τα παρατήσω όλα φέτος και να κατέβω μόνο για τον ΠΑΟΚ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
....epipelon stoxos einai poios syndesmos 8a kanei thn pio kalh ekdromh, poios 8a kanei pio fantasmogorikh thn kerkida...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
PAOKCURE,
ta skeyh moy!
 :prosk:

Ki apo emena. Ti allo na pw, ta eipe ola!

antongio

• Guest
θα συμφωνισω και γω ετσι οπως τα λες σημερα paokcure!Γιατι πριν απο μια βδομαδα εισουν ποιο ενθουσιασμενος!(ηρθαν και οι σφαλιαρες απο τα φιλικα..)!
κατι αλλο που θα ηθελα να σχολιασω στα κειμενα σου-καλοπροαιρετα ετσι-ειναι οτι παρολο που γραφεις σωστα πραγματα και συνηθως συμφωνω μαζι σου,γραφεις τεραστια κειμενα και καμια φορα ψιλοβαριεμαι να τα διαβασω!

sorry για την παρατηρηση ετσι?

Offline cure

• Αλλαγή
θα συμφωνισω και γω ετσι οπως τα λες σημερα paokcure!Γιατι πριν απο μια βδομαδα εισουν ποιο ενθουσιασμενος!(ηρθαν και οι σφαλιαρες απο τα φιλικα..)!
κατι αλλο που θα ηθελα να σχολιασω στα κειμενα σου-καλοπροαιρετα ετσι-ειναι οτι παρολο που γραφεις σωστα πραγματα και συνηθως συμφωνω μαζι σου,γραφεις τεραστια κειμενα και καμια φορα ψιλοβαριεμαι να τα διαβασω!
sorry για την παρατηρηση ετσι?
Έχεις ένα λάθος κι ένα σωστό.
Ακόμη και το πρώτο που έγραψα να διαβάσεις θα δεις ότι τα ίδια ακριβώς έλεγα. Έλεγα καθαρά ότι για να πάρουμε πρωτάθλημα όπως είμαστε τώρα θα χρειαστεί προσπάθεια 2-3 χρόνων. Τα φιλικά τα γράφω στ' αρχίδια μου γενικά, εκτός αν κάνει μπαμ κάτι. Δεν άλλαξα σε τίποτα.

Το σωστό που λες είναι ότι γράφω μακρυνάρια. Ξέρω ότι κουράζει αλλά έτσι εκφράζομαι και προφορικά! I can't help it! Και πίστεψέ με πριν πατήσω "αποστολή" σβήνω και πολλά άλλα. Όπως κι εσύ, έτσι και πολλοί άλλοι δεν κάθονται να διαβάσουν. Σεβαστό και καλά κάνετε! Σιγά μην έχω και καμιά απαίτηση να με διαβάζουν όλοι...

Αλλά δεν μπορώ ρε φίλε να ανοίξω διάλογο με κάποιον που δεν διάβασε (πόσο μάλλον δεν κατάλαβε) τι είπα και πιάνεται από μια λέξη. Βαριέται κάποιος να το διαβάσει; ΟΚ, ας διαβάσει το παρακάτω και τουλάχιστον να μην ειρωνεύεται. Αλλιώς ξέρω και 'γω να ειρωνεύομαι και θα καταντήσει το forum αστείο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ego pali den xortaino na diavazo ton PAOKCURE, to kako poy exei einai oti ta grafei thlegrafika kai teliono thn anagnosh grhgora...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

thomas

• Guest

Έχεις ένα λάθος κι ένα σωστό.
Ακόμη και το πρώτο που έγραψα να διαβάσεις θα δεις ότι τα ίδια ακριβώς έλεγα. Έλεγα καθαρά ότι για να πάρουμε πρωτάθλημα όπως είμαστε τώρα θα χρειαστεί προσπάθεια 2-3 χρόνων. Τα φιλικά τα γράφω στ' αρχίδια μου γενικά, εκτός αν κάνει μπαμ κάτι. Δεν άλλαξα σε τίποτα.

To θέμα για μένα είναι να μην αρχίσουμε να τρελαινόμαστε στις στραβές και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όπως τώρα την ομάδα.Για μένα είτε τέταρτοι τερματίσουμε είτε όγδοοι είναι το ίδιο για φέτος, ακόμα και αν δεν βγούμε ευρώπη,το σημαντικό είναι να συνεχίσει η διοίκηση να εργάζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως σήμερα.Αν συνεχίσει έτσι για μένα ο ΠΑΟΚ το 2010 θα είναι σίγουρος πρωταθλητής Ελλάδας!

Diego-4

• Guest
Ο στόχος του ΠΑΟΚ με απλά και λιτά λόγια είναι η ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ και οχι τα ΓΕΜΑΤΑ SPORTSCAFE...
Το εργο του οπαδού δεν είναι να βλέπει το μάτς , αντιθέτος είναι να αφήνει τα πνευμόνια του στο τσιμέντο..
Το 10 το καλό είναι του ΠΑΟΚ Ο ΟΠΑΔΟΣ... πάρτε την χαμπάρι....

bL-4-cK_religion

• Guest
@bl-4-ck_religion
ΟΚ αδερφέ, καταλαβαίνω πως το λες. Διαφωνούμε βέβαια, αλλά δεν υπάρχει, φυσικά, κανένα πρόβλημα.

Ίσως κάποιοι γίνανε ΠΑΟΚ από το λαό και σκέφτονται έτσι (απόλυτα σεβαστό), αλλά εγώ προσωπικά έγινα ΠΑΟΚ από την ομάδα που έβλεπα και από όσα έζησα αγωνιστικά (και από τον πατέρα φυσικά μου που μου μιλούσε για την ομάδα του 60 και του 70). Αλλίμονο αν στα όνειρα του ΠΑΟΚτσή, εκτός από το να ξαναδεί την Τούμπα καζάνι, δεν είναι και να ξαναδεί αυτή την ομάδα να κεντάει στο χορτάρι και να παίζει μια μέρα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Το ένα φυσικά δεν αναιρεί το άλλο, αλλά ο οπαδός απανταχού της γης πιστεύω πρώτ' απ' όλα θέλει να βλέπει μπάλα, από την ομάδα του. Φοβάμαι ότι τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚτσής έχει εκφυλιστεί ως οπαδός και έχει μπει στο τρυπάκι του να παριστάνει τον διαδηλωτή, τον οπαδό που κάνει ατμόσφαιρα και κυρίως το να θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ κάνει ή πρέπει να κάνει οπαδούς μόνο από τους οπαδούς του. Καλό είναι αυτό, αλλά έτσι μικραίνει ο ΠΑΟΚ. Εγώ από την κερκίδα του 80 προτιμώ αυτή του 70. Το 80 είχες τον τσαμπουκά, την γαμάτη κερκίδα, αλλά άδειο γήπεδο στα μισά ματς ενώ έπαιρνες πρωτάθλημα και ήσουν μπροστά από τον πρώτο γύρο, ενώ το 70 είχες γεμάτο γήπεδο σε κάθε ματς για να θαυμάζει την υπερομάδα.
Παιδί ήμουν όταν είδα το ΠΑΟΚ-Νάπολι και έζησα κάτι που δεν μπορούσα να διανοηθώ στην κερκίδα, σε εκείνη τη μοναδική κερκίδα που ο ένας ήταν κυριολεκτικά πάνω στον άλον. Αλλά εμένα μου έμεινε πάνω απ' όλα τότε γυρίζοντας σπίτι, ότι η ομάδα μου δεν έχασε από την ομάδα του Μαραντόνα και του Καρέκα. Αυτή η περηφάνια για την ομάδα μου στο χόρτο τροφοδοτούσε την τρέλα μου. Και πάνω απ' όλα περνώντας τα χρόνια η ιδεολογία της, την οποία την είχα μάθει καλά από τον πατέρα μου.

Καταρχήν να διευκρινήσω ότι δεν μιλούσα "φιλάθλους" του ΠΑΟΚ. Άλλη κάστα είναι αυτοί. Έγραψα ό,τι έγραψα γιατί μόλις ειπωθεί κάτι αγωνιστικό μετά από κάποιο ματς στο forum, πολλοί είναι αυτοί που αρχίζουν τα "άσε ρε προπονητή της κερκίδας" και τα "σωτηρακόπουλοι" και το θεωρώ λάθος. Δεν είναι ταμπού για τον οπαδό να ασχολείται με την ομάδα του και να έχει άποψη γι' αυτή. Αλλίως δεν έχει νόημα για μένα. Είναι απόλυτα λογικό να μιλάς για την ομάδα σου αγωνιστικά. Αυτό είναι ο οπαδός πάνω απ' όλα.
Κι ας πει και 1000 μαλακίες κι ας μη ξέρει τίποτα γι' αυτά που λέει.

Εγώ όταν μπήκα σε αυτό το forum μπήκα για να συζητάω για τον ΠΑΟΚ: για το πως έπαιξε, να μοιραστώ και με κάποιους άλλους τα όνειρα που κάνω με τον ΠΑΟΚ να γαμάει τη Ρεάλ και να φωνάζουμε "έλεος" και την έψαξα εδώ για να βρω αν υπάρχουν κι άλλοι άρρωστοι σαν κι εμένα. Άσχετα αν καταλήξαμε να μιλάμε για διοικητικά, λογιστικά, πολιτικά, οικονομικά, νομικά κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Τώρα εδώ και δυο μήνες έχω κάποιους σοβαρούς κι έμπιστους ανθρώπους να ασχολούνται με αυτά για να ησυχάσει το κεφάλι μου και να ασχοληθώ με το πάθος μου. Με την ομάδα μου στο γήπεδο πρώτ' απ' όλα και μετά με την κερκίδα.
Έτσι πλήρωσα το διαρκείας μου, πήγα στη προπόνηση να συμπαρασταθώ και παράλληλα τσόνταρα και για τις σημαίες. Το χρέος μου το έκανα πρώτα και μετά ανηφόρισα στο ναό να δω την ομάδα, από την οποία θα εξαρτηθεί το κέφι μου και η ψυχολογία μου πολλά από τα επόμενα Σαββατοκύριακα της ζωής μου. Δεν θα εξαρτηθεί από το πόσο καλή κερκίδα θα έχουμε, αλλά από το αν νικήσαμε ή όχι.
Βλέπω λοιπόν κάτι και μου αρέσει ή με χαλάει. Μπαίνω εδώ να ακούσω και κάποιον άλλον για να πάρω και μία άλλη γνώμη, να κράξω κάποιον από την ομάδα, να αποθεώσω κάποιον άλλο... Ε, μου τη δίνει όταν μου το χαλάει κάποιος αυτό κράζοντας. Δεν θέλω να πείσω κανένα να σκέφτεται όπως εγώ και να ασχολείται με τα αγωνιστικά. Μπορεί να είμαι τελείως λάθος. Θέλω όμως να με σέβονται γι' αυτό που είμαι.

auto eisai....akribws me epiases;);) egw egina paok gia ton kosmo to katalabes:) kai ekana kai ton patera m paok p den asxoliotane me omades pote:) kai esy gia thn omada...kala ekanes file...etsi einai...apla ton paok kai thn toumpa thn ekane frourio i kerkida kai h palia genia!!!tespa makari na doume eksygiansh agwnistika giait i alitheia na legetai...mono etsi o kosmos tha syspeirwthei kai tha erthei sto ghpedo:)

bL-4-cK_religion

• Guest
Ο στόχος του ΠΑΟΚ με απλά και λιτά λόγια είναι η ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ και οχι τα ΓΕΜΑΤΑ SPORTSCAFE...
Το εργο του οπαδού δεν είναι να βλέπει το μάτς , αντιθέτος είναι να αφήνει τα πνευμόνια του στο τσιμέντο..
Το 10 το καλό είναι του ΠΑΟΚ Ο ΟΠΑΔΟΣ... πάρτε την χαμπάρι....

diego-4- gia kapoious einai yperboliko na ginei auto...eipame entkasei
egw 3 xronia m edwse o giatros gia na kanw egxeirhsh ston larygga an den stamathsw na fwnazw...me leei to tsigaro tipota dne se ekane...h fwnh sto ghpedo omws apo asprokitrines se xrwma ekane tis fwnhtikes sou xoirdes byssini....dhladh an den stamathsw se 3 xronia xeirourgeio!!!!! gia mena o paok einai idea tropos zwhs einai to SAGAPAOK p lew kathimerina anti tou klasikou...kai eimai patriwths enoeitai...!!!!o paokcure exei dikio p eipe pws prepei i dioihkhsh na proseggisei ton paoktsh kai na ton kanei na allaksei thn nootropia ths dyspistias....;)

antongio

• Guest
Συμφωνώ απόλυτα με τον toy που είπε την μεγάλη κουβέντα που σόκαρε τους περισσότερους. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο το πρωτάθλημα φέτος. Γιατί κακό είναι αυτό; Δεν καταλαβαίνω γιατί ακριβώς δεν πρέπει να ξεστομίζω εγώ τη λέξη πρωτάθλημα και μπορεί να το κάνει η κάθε πουτάνα του ΠΟΚ. Έχουν Ριβάλντο λέει και Γκαλέτι λέει και ξύσ' τ' αρχίδια σου λέω εγώ. Κι εγώ έχω 12000 κόσμο στην πρώτη προπόνηση και 18000 κόσμο στο πρώτο φιλικό. Αυτό και μόνο μου δίνει το δικαίωμα να λέω ό,τι θέλω σε αυτό το αστείο πρωτάθλημα με τις αστείες ομάδες.

ayth htan h 3h sou paragrafos tou 1ou sou keimenou!kati san prologos dhladh,tou pia einai h gnwmh sou gia tous stoxous tou paok fetos
parakatw stis epomenes 2 paragrafous afou episimeneis poli swsta oti h gnwmh sou auth anaferetai se sugkekrimenous anagnwstes-melh tou forum kai oxi s'autous pou trwne amashta auta pou tous taizoun ta mme,kai grafoun eirwnika sxolia xwris na exoun diavasei ola ta keimena,kaneis gia mena ena epikinduno diaxorismo!diaxwrizeis tous stoxous ths dioikishs kai tou proponith,apo tous stoxous twn filathlwn!!!auto pou les  einai o ORISMOS THS KATASTROFHS!!!
1)nomizw oti  mperdeueis thn enoia tou stoxou me thn enoia ths filodoksias-oneiro
2)aparadekto na apaitoume stoxous gia tous opoious o ARXHGOS den exei valei!!!kai na sou pw kati panw s'auto?
   ESY NOMIZEIS OTI O ZAGOR MPIKE MPROSTA GIA NA KANEI POLITIKES ME TON KOSMO FETOS TO KALOKAIRI???opws les kapou pros to telos?
Ο προπονητής σε συνεννόηση προφανώς με τη Διοίκηση, έθεσε πρώτο στόχο το καλό ποδόσφαιρο.
Αυτούς τους στόχους τους βάλανε γιατί θέλουνε να κριθούν σε αυτούς. Και γιατί αυτοί κάνουν και την πολιτική τους.
  tha sumfwnisw vevaia ton tropo me ton opoio antimetopizeis mia pithanh apothxia, kai vgoume tetartoogdooi!Auto pou les gia perissoteres metoxes kai kai perissoteres eggrafes ston erasitexnh,tha htan to idanikotero,arkei na htan o ARXHGOS sth thesh tou!Giati ston paniko pou tha ginetai tote logo apotixias,kai o kathenas tha leei to makri tou kai to konto tou,olo kai kapoioi kalothelites tha brethoun GIA TO KALO THS OMADAS PANTA...!!!
gia auto emeis edw sthn krhth leme KREMA TO KALATHI SOY EKEIA POY FTANEI H XERA SOY!!!

antongio

• Guest
PAOKCURE se sena ta lew!sory re gmt alla auto me tis paratheseis den to kserw kai poli kala!!

North_pole

• Guest
Οταν κάποτε, όχι πολλά χρόνια πριν, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας που ήταν η τρίτη θέση και έξοδος στο CL, δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε ώστε να κάνουμε την υπέρβαση. Καλοί οι υψηλοί στόχοι, αλλά πρέπει να υπάρχει συνέχεια και συνέπεια στον τρόπο που θα τους πετύχουμε. Κατ'αρχήν κανείς ΠΑΟΚτσής δεν θέλει το πρωτάθλημα, αν δεν είναι άξιος να το πάρει. ΔΕΝ είμαστε γαύροι, ούτε βάζελοι να θέλουμε κάτι που δεν θα μας αξίζει. Θέλουμε αυτό που πρέπει να έχουμε και είμαστε περήφανοι σαν λαός γι'αυτό. Αυτό λέμε χρόνια τώρα, για τις αδικίες που γίνονταν σε βάρος μας και που εξακολουθούν να γίνονται σε βάρος άλλων ομάδων. Ποιός οπαδός άλλης ομάδας τόλμησε να βγει και να πεί "ναι κύριοι, ευνοηθήκαμε!". Στόχος μακροπρόθεσμος είναι το πρωτάθλημα, όλοι αυτό θέλουμε, αλλά οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι είναι άλλοι και δεν πρέπει να χάνουμε τον προσανατολισμό μας, γιατί έτσι πιθανόν θα τον χάσουν κι άλλοι ΠΑΟΚτσήδες και τελικά ο μακροπρόθεσμος στόχος θα γίνεται όλο και πιο απόμακρος.
Ο κύριος στόχος φέτος είναι η αύξηση των εσόδων με μείωση των εξόδων. Σαν φίλαθλοι μπορούμε να έχουμε συμμετοχή και στα δύο. Συμμετοχή στα διαρκείας αλλά και στα μεμονωμένα εισιτήρια του κάθε αγώνα. Γεμάτη Τούμπα σημαίνει περισσότερες και καλύτερες χορηγίες. Το ένα φέρνει το άλλο και έτσι με μικρά βήματα θα κάνουμε στο τέλος ένα καλό ταμείο, παρακαταθήκη για του χρόνου, με μεγαλύτερες απαιτήσεις, προσδοκίες. Ακόμη και στη μείωση των εξόδων μπορούμε να έχουμε συμμετοχή. Αν βγάλουμε τη χρονιά χωρίς πρόστιμα, χωρίς τιμωρίες, πάλι τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια, πέρα από το στυγνό οικονομικό, υπάρχει και το όφελος των χορηγών, της προβολής από τα ΜΜΕ (όσο κι αν τα κακίζουμε είναι αυτά που προσφέρουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα), που θα συμβάλλουν κι αυτά στο να μειώσουμε το άνοιγμα μας. Οσο κι αν λέμε ότι έγινε ρύθμιση, τα χρέη μας είναι ακόμη πάρα πολλά και η διοίκηση χρειάζεται τη βοήθεια ολονών μας.
Γεμάτη Τούμπα μπορεί υπό προϋποθέσεις να σημαίνει και αγωνιστικά οφέλη, που όλοι καταλαβαίνουμε και θέλουμε.

Offline agraf

• Αλλαγή
Ki egw anikw se aftous pou thewroun simatikoteri ti swsti nootropia enos laou apo kapoies agwnistikes epitihies. Stin teliki oi agwnistikes epitihies anikoun kiriws stous paiktes kai stous proponites. Emeis eimaste opadoi kai o rolos mas einai stin kerkida, ston AS. DIkos mas stohos einai i empedosi swstis nootropias.

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο στόχος είναι προκαθορισμένος από το 1926....

και ο ΠΑΟΚ είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ κάθε χρόνο να έχει ΕΝΑΝ και ΜΟΝΟ Κύριο ΣΤΟΧΟ...

.....ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ......

Ε όχι να νιώθουμε ενοχές και γι'αυτό!

ΝΑΙ ΡΕ.....κάθε χρόνο ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ + DOUBLE

Και όσο ΖΩ αυτά θα θέλω κάθε χρόνο για τον ΠΑΟΚ.....!

ΤΕΣΠΑ!

Offline tsag

• Αλλαγή
@PAOKCURE μεγάλο πράγμα η νοοτροπία ενός λαού. Καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το τι μπορείς να πετύχεις και τι όχι. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες αλλά από την άλλη έχω και τις επιφυλάξεις μου. Δυστυχώς ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι θέλει πολύ κόπο για να αλλάξει η νοοτροπία. Και πολύ φοβάμαι ότι τα κατάλοιπα της τελευταίας 10ετίας δύσκολα θα εξαφανιστούν. Σαν τον ελληνισμό μετά την τουρκοκρατία ένα πράγμα...

Πάντως πραγματικά με ενθουσίασαν τα λεγόμενα σου. Ελπίζω και εύχομαι να μπορέσουμε κάποτε να δούμε και την ομάδα αλλά και τον λαό όπως πραγματικά πρέπει να είναι.

Α και όσον αφορά τον ΣΤΟΧΟ του ΠΑΟΚ για φέτος αυτός  ΠΡΕΠΕΙ  να είναι το  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ...

... και σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί δε θα βάλουμε φωτιά να τα κάψουμε όλα αλλά θα δούμε νηφάλια και προσγειωμένα τι έφταιξε και τι χρειαζεται,  ώστε να κυνηγήσουμε το στόχο μας την επόμενη χρονια πιο δυνατοί.

Πόσο πιο απλά μπορεί να σκεφτεί κάποιος για την αγαπημένη του ομάδα?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
Τώρα που το σκέφτομαι πολύ απλά στο μυαλό μου τελικά όλοι λέμε το ιδιο πράγμα. Συμφωνούμε!!

Στοχός του ΠΑΟΚ είναι η οικονομική εξυγίανση. Γιατί? Μα για να πάρει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
Στοχός του ΠΑΟΚ είναι να αναδείξει ταλέντα και να φτιάξει έναν κορμό για το μέλλον. Γιατί? Μα για να πάρει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
Στοχός του ΠΑΟΚ είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Γιατί? Μα για να πάρει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
Στοχός του ΠΑΟΚ είναι μπλα μπλα μπλα. Γιατί? Μα για να πάρει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

Σας απέδειξα σύντομα και με απλό μαθηματικό τρόπο ότι όλοι συμφωνούμε για το ποιος είναι ο στόχος φέτος αλλά και κάθε χρόνο για τον ΠΑΟΚ...

Απλά και κατανοητά...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

ntinos

• Guest
Stoxos to prwtathlima kai oti ginei.....