Author Topic: Ίβιτσα Ίλιεφ  (Read 10270 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jimpapa83

• Guest
Απ: Ίβιτσα Ίλιεφ
« Reply #200 on: February 23, 2008, 23:44:31 »

THELO ILIEV BASIKO TORA !!

Ftanei pia me auti tin emoni tou Santos ! afou blepeis sernete o allos sto deutero ! bale ton Iliev sto 60 toulaxiston ! ante na poume pigainame gia to x kai malakies !

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #201 on: February 24, 2008, 03:31:21 »
simfono APOLITA.....pisteuo oti prepi na arxizi vasikos.....toulaxiston as pari tis eukeries tou kai an di3i oti den to a3izi na min ine......

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #202 on: February 24, 2008, 11:47:59 »
Είναι παίκτης για 4-3-3. Στο 4-4-2 δεν μου κολλάει με οικοδόμο, γιατί και οι δύο είναι περιφεριακοί επιθετικοί. Αλλά ότι είναι παικταράς, είναι.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #203 on: February 24, 2008, 14:21:17 »
συμφωνω οτι ειναι παιχτης για 4-3-3 αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης

παιζαμε 4-3-3 χωρις βερον στον κεντρο και με παντελη γχ στα ακρα της επιθεσης. φυσικα δε δουλευε γιατι με κεντρο μπαλαφα βαγγελη μπαιανο και ακραιους επιθετικους παντελη (που εγω ειμαι καλυτερος αθλητης απο αυτον) και γχ που παλι του βγαινει η μια στις 10 μπουκες.
τωρα που εχουμε βερον κεντρο και ιλιεφ ετοιμο δε καταλαβαινω γιατι δε παιζουμε το 4-3-3 μπαλαφας βερον μπαιανο κεντρο και ιλιεφ λαζαρο κ σαλμον μπροστα...πρεπει να βρεθει τροπος να χωρεσει στην 11αδα ο ιλιεφ. χθες με το μπηκε παλι αρχισαμε να φαινομαστε απειλητικοι...

jimpapa83

• Guest
« Reply #204 on: February 24, 2008, 14:40:33 »
etsi AKRIVOS !

kai re paidia giati na bgei o salmon ? as bgei o lazaros ... ti na ton kano dil. otan opote bgainei me axioseis i omada kanei sout ! gia na ginei iroas ! exthes se 2 periptoseis me sobaroteri antimetopisi tis fasis tha itan GOAL ! pros to telos ! eleos diladi me tin parti tou .. ILIEV SALMON re manges kai apo piso veron ....prepei na paizoume diladi me ena epithetiko ?

jimpapa83

• Guest
« Reply #205 on: February 24, 2008, 14:46:38 »
manges kati allo ..xthes sto skiniko stin fusouna ama deite to video sto telos Skaei Miti o ILIEV kai psaxnete gia manoures !  ;D ;D

itan oloi tous exo kai xeirokotousan ton kosmo kai o sergio itan monos sti fusouna me ton taberniari ton toxouroglou ...ean itan ekei o ILIEV sigoura tha tou eskage kana mpouketo  :D :D :D :D  :ambulance:

deite to video exei poli gelio .... :smiliedisco1:

ILIEV ALANI ANAPSE NTOUMANI   :tsigaro:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #206 on: February 24, 2008, 22:35:10 »
Gnomi mou oti eprepe na mpei sto 65 stin thesi tou lazarou. Mpike mesa kai ksanathimithikame oti paizoume kai epithesi.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #207 on: February 24, 2008, 22:44:47 »
San proponhths ths kerkidas kai gw na pw pws 8elw Iliev basiko apo dw kai pera. De xreiazetai na faei pagko kaneis. Paikse 4-3-3 re santos ama se pernei. Iliev, oikodomos kai korifh o Salmon sto paixnidi me telh. PAOK eisai 8a pas gia ntou kai diplo me to stanio. Bare8hka tis giomes reeeeeeeee. ena paixth exoume pou kserei ligo mpala kai ton exei pagko o santos.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #208 on: February 25, 2008, 15:21:40 »
pantws me ton ergoteli prepei opwsdipote na paiksei vasikos na kanei triplitses na zalisei tous amuntikous twn antipalwn gia na paroume to diplo.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

jimpapa83

• Guest
« Reply #209 on: February 25, 2008, 15:26:33 »

me teli ama den paixei o iliev basikos opos me ton ofi den blepo xairi !

EINAI TAMAM gia tetoiou idous amines !

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #210 on: February 25, 2008, 15:31:05 »
συμφωνω οτι ειναι παιχτης για 4-3-3 αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης

παιζαμε 4-3-3 χωρις βερον στον κεντρο και με παντελη γχ στα ακρα της επιθεσης. φυσικα δε δουλευε γιατι με κεντρο μπαλαφα βαγγελη μπαιανο και ακραιους επιθετικους παντελη (που εγω ειμαι καλυτερος αθλητης απο αυτον) και γχ που παλι του βγαινει η μια στις 10 μπουκες.
τωρα που εχουμε βερον κεντρο και ιλιεφ ετοιμο δε καταλαβαινω γιατι δε παιζουμε το 4-3-3 μπαλαφας βερον μπαιανο κεντρο και ιλιεφ λαζαρο κ σαλμον μπροστα...πρεπει να βρεθει τροπος να χωρεσει στην 11αδα ο ιλιεφ. χθες με το μπηκε παλι αρχισαμε να φαινομαστε απειλητικοι...

ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ;)

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #211 on: March 23, 2008, 12:58:26 »
o ilief edose sinentefxi sto izaberi partizan

Niente incontri....Solo scontri

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #212 on: March 30, 2008, 12:22:37 »
http://www.paokworld.com/outputofarticle2.php?ID=508

Ως γνωστόν, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται όργιο φημών αναφορικά με τους παίκτες από το καλοκαίρι και μετά πρόκειται να μας αποχαιρετήσουν στα πλαίσια της γενικής εκκαθάρισης του ρόστερ από όσους -κατά τα λεγόμενα του Αρχηγού- δεν είναι νικητές, δεν μπορούν να φτάσουν τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει, επομένως δεν ανήκουν στην ομάδα. Πολλοί θα πείτε για την πλειονότητα εξ αυτών "Στα τσακίδια", "Ουστ άμπαλε", "Καλή συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα/Θρασύβουλα/ στην Κύπρο ταγάρι", "Μας άσπρισες τα μαλλιά ρε τσόγλανε!", "Λίγο από το πάθος μας να είχες ρε ψοφίμι, λίγο γ@μώ την τρέλα μου" και άλλα διάφορα με τα οποία κατά συντριπτικό ποσοστό θα συμφωνήσω. Με μία εξαίρεση. Τον Ivica Iliev.

Από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης πλασάρεται, στην προσπάθεια εξεύρεσης όσων αναμένεται να μας κουνήσουν μαντήλι, ως απόλυτη βεβαιότητα ότι τα συμβόλαια έξι παικτών που λήγουν αυτό το καλοκαίρι έχει ληφθεί απόφαση να μην ανανεωθούν. Πρόκειται για τους Τόνι Γκονζάλες, Παντελή Κωνσταντινίδη, Ηλία Χαραλάμπους, Κυριάκο Τοχούρογλου, Γιώργο Γεωργιάδη και... Ίβιτσα Ίλιεφ! Πολλοί ενδεχομένως να απορείτε με την -ως φέρεται- επιλογή για μη παραμονή του Ίλεφ στο ρόστερ της ομάδας και για την επόμενη περίοδο, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ. Ο λόγος είναι προφανής: Πραγματικά στο φετινό ΠΑΟΚ (και πιστέψτε με κατά πάσα πιθανότητα και στον ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου) δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες με την ποιότητα του Σέρβου.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έπειτα από σημαντική καριέρα στην Partizan Βελιγραδίου αλλά και σε ομάδες του Campionato (Messina, Genoa) επέλεξε να συνεχίσει την σταδιοδρομία του στον ΠΑΟΚ και δικαίως θεωρήθηκε ως ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής που απέκτησε η ομάδα κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Το ότι τελικά καθοριστικότερη μεταγραφική κίνηση αποδείχτηκε αυτή του Ζήση Βρύζα, ωστόσο εξωαγωνιστικά, είναι πασιφανές.

Ο Iliev ήρθε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου, την ημέρα του φιλικού αγώνα που έδινε η ομάδα με τη Livorno, το πρώτο από τα παιχνίδια προετοιμασίας που διεξήχθη σε μία δονούμενη Τούμπα. Στο αεροδρόμιο προκάλεσε αίσθηση το τατουάζ του στο χέρι όπου αναγράφεται στα ελληνικά το όνομα του γιου του "ΛΕΩΝ". Στο γήπεδο, εξίσου αίσθηση προκάλεσε το ότι πριν καλά-καλά δει το χώρο, προτίμησε να μην παρακολουθήσει το παιχνίδι από την προεδρική σουίτα αλλά, αφού πάρει κιόλας νούμερο για τη φανέλα του (το 14), να παρακολουθήσει και να ζήσει το παιχνίδι από τον πάγκο παρέα με τους καινούριους του συμπαίκτες.
Φυσικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καλά πληροφορημένοι για τη θητεία του στην αδερφική ομάδα της Partizan του επιφύλαξαν την ανάλογη υποδοχή...

Τα πρώτα δείγματα γραφής σε αγωνιστικό επίπεδο (αν και στο μεσοδιάστημα ακούσαμε καλά λόγια για τη συμμετοχή του στις προπονήσεις της ομάδας) τα είδαμε από τον Ίβιτσα στο φιλικό με την Cagliari όπου αγωνίστηκε για 15 περίπου λεπτά. Έγινε φανερό ότι βρισκόταν πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, ωστόσο ξεχώριζε και ξεχωρίζει από τους περισσότερους συμπαίκτες του στον τομέα της τεχνικής κατάρτισης και των αποκλειστικά ποδοσφαιρικών ικανοτήτων. Ειδικά μια ενέργειά του σε εκείνο το παιχνίδι μάς έδειξε ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά από το συγκεκριμένο παίκτη.

Είναι φανερό ότι ο Ίλιεφ ενσωματώθηκε σχετικά αργά στην ομάδα η οποία βρισκόταν εκείνο τον καιρό στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας (?) της και δεν υπολογιζόταν για βασικός στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Παρ' όλα αυτά μπήκε ως αλλαγή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη, η ολιγόλεπτη συμμετοχή του όμως δεν κατάφερε να σώσει το καράβι (και τον Παράσχο) από πνιγμό. Με την αντικατάσταση του Έλληνα τεχνικού από τον Fernando Santos. ένας συνδυασμός επιλογής και συχνών τραυματισμών άφηναν τον Ίβιτσα εκτός των επιλογών του Πορτογάλου και η μουρμούα είχε αρχίσει αν και οι τραυματισμοί του ήταν λογικό αποτέλεσμα της βεβιασμένης προετοιμασίας και της αγωνιστικής ανετοιμότητάς του.

Με ελάχιστη έως μηδενική συμμετοχή στους αγώνες του πρώτου γύρου (αφού η "παρουσία" του στα ναυάγια σε Φυλή και σάπιο μήλο πέρασε μάλλον απαρατήρητη), ξεπέρασε όλους τους τραυματισμούς του και επιτέλους τέθηκε στη διάθεση του προπονητή για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, αυτό κόντρα στην Ξάνθη στην Τούμπα. Ο Σάντος φαινόταν ότι προσανατολίζεται στο να τον χρησιμοποιήσει. Τελικώς, δεν ήταν στη βασική 11άδα, πέρασε ως αλλαγή και, μολονότι ο ΠΑΟΚ δεν απέφυγε την ήττα, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. ¶νοιξε διαδρόμους, έσπρωξε την ομάδα μπροστά, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των ακριτών, είχε γενικώς καλή παρουσία, έδειξε στοιχεία "μπουκαδόρου" με αποκορύφωμα το δοκάρι του σε ένα ματς που η ατυχία μας ήταν τέτοια που και τρία ημίχρονα να παίζαμε, γκολ δε θα βάζαμε.

Ο Ίλιεφ, σε αντίθεση με τους περισσότερους συμπαίκτες του δεν τελματώνει στη μετριότητα. Ακόμη και αν οι συγκυρίες και η γενικότερη εικόνα της ομάδας δεν επιτρέπουν και πολλά, δείχνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ότι υπερτερεί. Κερδίζει το πέναλτι στον αγώνα με τον ΟΦΗ, σκοράρει το πρώτο του γκολ εναντίον της Καλαμαριάς όπου και απωθεώνεται, έχει ηγετική φυσιογνωμία και πρωταγωνιστική παρουσία στις ευκαιρίες που παίρνει (ομολογουμένως λιγότερες από όσες ίσως άξιζε αφού ο Σάντος προτιμούσε κατ' εξακολούθησιν τον Σάλμον)... γενικώς τα συστατικά ενός καλού παίχτη. Θα έλεγα ότι ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στην ανυπαρξία του φετινού ΠΑΟΚ. Σε ένα στείρο Β' Γύρο όπου η ομάδα στην πραγματικότητα πραγματοποιεί πορεία υποβιβασμού (πώς λέμε πορεία πρωταθλητισμού? Ε, το αντίθετο...) είναι όαση στην ποδοσφαιρική έρημο του ΠΑΟΚ.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί κάτι απολύτως απαραίτητο. Ο Ίλεφ ΔΕΝ είναι σέντερ-φορ. Είναι μεσοεπιθετικός, μπορεί ανάλογα με το σύστημα να παίξει πίσω από τους δύο επιθετικούς (εδώ γελάμε όλοι μαζί), ως περιφερειακός με φουνταριστό μέσα στην περιοχή (δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης στο ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ εκτός από τον Αθανασιάδη) ή στα άκρα, τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά όπου βάσει της προπονητικής αρχής του αντίθετου ποδιού μπορεί να προκαλεί ρήγματα με τις διεισδύσεις του. Έχει λανθασμένα θεωρηθεί ως ο παίκτης που θα κάνει το γκολ ως κλασικός φορ αλλά δεν είναι τέτοιος και το έργο του έγινε ακόμα πιο δύσκολο χάρη στην απουσία του κλασικού striker.
   Στις τελευταίες αυτές αγωνιστικές όλοι κρίνονται. Όμως η γνώμη μου για το συγκεκριμένο παίκτη είναι ότι πρέπει να παραμείνει στην ομάδα και για την επόμενη χρονιά (τουλάχιστον...) ακόμα και αν παίξει χάλια στους αγώνες που απομένουν. Κι αυτό γιατί σε εμένα αλλά θέλω να πιστεύω και σε πολλούς άλλους έχει δείξει τι πάστα παίκτη είναι και πόσα μπορεί να καταφέρει με σωστή προετοιμασία και κατά τι ανώτερο επίπεδο συμπαικτών. Δεν είναι λογικό να χαμηλώνεις τον ποιοτικό πήχη της ομάδας, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει κατά κόρον τα τελευταία χρόνια. Απλώς αναλογιστείτε την πτωτική πορεία του ρόστερ και την αντικειμενική αξία του Iliev ως παίκτη.

Κλείνοντας, δεν ξέρω κατά πόσο τα λαμβάνετε αυτά υπόψη σας αλλά για το χαρακτήρα του Σέρβου έχω και προσωπική άποψη χάρη σε μια σύντομη γνωριμία μας πριν περίπου ένα μήνα στο Cosmos. Μιλήσαμε αρκετή ώρα, κατάλαβα ότι το παιδί ξέρει πολύ καλά το μεγαλείο της ομάδας στην οποία βρίσκεται ακόμη κι αν αυτό δεν καθρεφτίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Μου είπε ξεκάθαρα ότι ο ίδιος θέλει να μείνει αλλά δεν ξέρει τι θέλει ο Σάντος. Ήταν καταδεκτικός σε τόσο κόσμο αφού μόλις βγήκε σύρμα ότι είναι εκεί έπεσε πάνω του όλο το σχολείο, κανένα ίχνος σταριλικιού και "ψωνίσματος", πολύ απλό παιδί και γουστάρει άγρια το λαό (τον δείχναμε και βίντεο και έλεγε ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοιο κόσμο και ότι η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί κάποιοι άλλοι δεν την νιώθουν στο πετσί τους). Μάλιστα φεύγοντας μάς ευχαρίστησε για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος και τον έβαλα να υποσχεθεί ότι θα βάλει γκολ με τον Εργοτέλη και θα το αφιερώσει στην κάμερα. Σχεδόν το κατάφερε στο 2ο λεπτό... Είναι και Partizan, τι άλλο θέλετε...

Ασφαλώς, η τελική απόφαση είναι του Σάντος και του Ζαγοράκη. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Αυτοί θα κρίνουν ποιοι παίκτες θα φορούν του χρόνου τη φανέλα με το Δικέφαλο ώστε να είναι σε θέση να υπερασπιστούν το σήμα, το όνομα. την ιστοριά και τη βαριά κληρονομιά του συλλόγου. Το αν ο Ivica θα θεωρηθεί κατάλληλος για αυτό είναι δικό τους θέμα, το παρόν άρθρο έχει ως μόνο σκοπό να καταδείξει μια προσωπική επιθυμία να παραμείνει ο συγκεκριμένος παίκτης στην ομάδα μας.

Και να μη μείνει αλλά και όποιος άλλος φύγει / μείνεί / ερθει... εγώ χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!

Dani-4-, 2008-03-28
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

biggeorge

• Guest
« Reply #213 on: March 30, 2008, 13:27:02 »
to eida to arthro sou dani -4- simfwnw apoluta...prepei na meinei auto o paiktis kai me kali proetimasia tha mborei kai olokliro to match!!!simfonite????

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #214 on: March 30, 2008, 14:36:48 »
Ελα ρε παιδια αφηστε τις δικαιολογιες..ο παικτης ειναι μετριος και κυριως ανουσιος

Το μονο που κανει ειναι μια τριπλα που κοβει την μπαλα με το αλλο ποδι. Τοσα ματς δεν τον εχω δει να κανει κατι αλλο. Δεν μαρκαρει, δεν εχει κεφαλια, κινηση χωρις την μπαλα, αισθηση του γκολ, πασα και ποσα αλλα που κανουν εναν καλο επιθετικο. Τι εχετε δει δηλαδη απο τον παικτη και θελετε να μεινει;

Σας εχω πει πολλες φορες να εχετε μεγαλυτερες απαιτησεις απο τους παικτες που παιζουν στον ΠΑΟΚ..φτανει πια με τους τελειωμενους, τα αιωνια ταλεντα και τους παικταραδες των 2 ματς την σεζον

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #215 on: March 30, 2008, 14:51:04 »
Diafwnw kai me to ar8ro kai me to oti mphke sthn kentrikh. Thewrw oti o ka8enas mporei na exei tis apopseis tou, alla autes den mporoun na bgainoun sthn kentrikh tou PAOKWORLD ws koinh pepoi8hsh twn melwn tou h ths pleiopshfias autwn. Kalos paikths o Ilief, alla kakos a8lhths. Traumatizetai diarkws, einai argos kai ka8usterei thn anaptuksh ths omadas. Mpoukadoros, me kalh ntripla nai, alla me auta kerdizes agwnes mexri prin 15 xronia. Oxi pia. Mporei sthn telikh na ton adikoun kai oi sumpaiktes tou. Alla den exei peisei.

edit: Sumfwnw me ton blue_eyes

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #216 on: March 30, 2008, 15:18:00 »
Τωρα το προσεξα οτι μπηκε και στην αρχικη..εμεις μεσα στο φορουμ μπορουμε να λεμε οτι παπαρια θελουμε (1ος εγω) για τους παικτες και τον προπονητη γιατι ειναι δικη μας αποψη αλλα τωρα να σας πω την αληθεια και εμενα δεν μου εκατσε καλα που το ειδα σαν αρθρο του ΠΑΟΚγουορλντ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #217 on: March 30, 2008, 15:24:29 »
To keimeno ypografete apo ton Dani-4- ,
kai oxi apo thn PAOKWORLD Articles Team opws px sto aggliko ar8ro "how to dismantle...."

telos panton.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #218 on: March 30, 2008, 16:25:32 »
Δικές μου απόψεις είναι και το γράφω ξεκάθαρα στο τέλος. Όποιος διαφωνεί, μπορεί να το εκφράσει όπως θέλει ή και να γράψει άρθρο για να φύγει ο Ίλιεφ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Κανείς ποτέ με ό,τι γράφει δεν εξαναγκάζει κανέναν να συμφωνήσει. Πάντως μέτριος παίκτης δεν είναι, ούτε στο φετινό ΠΑΟΚ ούτε στον ΠΑΟΚ της χρονιάς 2008/2009
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #219 on: March 30, 2008, 18:38:52 »
egw simfono ine kalos pextis alla ontos 8eli mia kali proetimasia......