Author Topic: ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 21.08.07& ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ 12-09-2007 & 26.09.2007  (Read 7226 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
xerei kapoios na mas pei me pososta poioi exoun tis metoxes tou PAOK autin tin stigmi etsi opos einai ta pragmata ??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Καδεμλιάδης: «Όλοι μαζί για το γήπεδο»
Το μέλος της προηγούμενης διοίκησης και κάτοχος του 8,9% της ΠΑΕ, Θανάσης Καδεμλιάδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ λέγοντας: «Από την στιγμή που θα τελειώσει το θέμα με τον κ. Παγώνη και εγώ θα δώσω τις μετοχές μου στον Θόδωρο Ζαγοράκη, κάτι που θα γίνει πιθανότατα από την Δευτέρα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να εκτοξεύσει αυτή η εξέλιξη τον ΠΑΟΚ, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα καλύψει τα 9,3 εκ. ευρώ. Τι θα αγοράσει αυτή την στιγμή ο υποψήφιος επενδυτής; Το όνομα; Πρέπει να έχει και μία μελλοντική προοπτική. Θα πρέπει να γίνει μία σύναξη όλων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να μπορέσει να γίνει κάτι σημαντικό, να παρθούν αποφάσεις για το θέμα του γηπέδου. Αυτό πρέπει να το κάνει ο κ. Κατσαρής ως πρόεδρος του Α.Σ., όχι ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Να έρθουν τεχνοκράτες, επιστήμονες για να τα εξηγήσουν και στον κόσμο. Πιο ελκυστικό θα είναι να το κάνει μόνος του ο ΠΑΟΚ, με την βοήθεια τραπεζών. Ας γίνει το γήπεδο στην περιοχή του Καρατάσου, στο στρατόπεδο». (www.goalnews.gr)

να ρε όλοι με το γήπεδο κόλημα....
ποιοί είναι ρε όλοι αυτοί που έχουν άποψη για την περιουσία του ΠΑΟΚ και κάνουν σαν να έχουν βάλει όλοι από 10 εκατομμύρια και τα χάσαν...
τι όργια ρε γίνονται σε αυτή τη χώρα....

Offline diegito4

• Αλλαγή
ego ayto pou katalava einai oti o PAOK einai polu tixeros pou exei enan anthropo san ton PAPADOPOULO..
milame gia megalo kefali me tromeres gnoseis.

apostolos

• Guest
Paidia isws einai o enthousiasmos pou me exei piasei, pantws an to kaloskefteite se aksia ta melh ths dioikhshs einai ENA KI ENA....
Kai malista xwris idiaiterh empeiria sta podosfairika (ektos tou proedrou)....
Atoma san tous Papadopoulo, Biolidh siga mhn exoun kai oi katw ths Athinas...

Na eiste kala kai na mhn anhsyxeite apo edw gia pera gia tipota....

8a deite pragmata kai thamata apo ton megalutero lao ths Eyrwphs....

Erxetai kai to emvasma gia tis metoxes apo Apw Anatolh  ;) Kai mpoukali Sake special tou Kyoto peskesi gia ton proedro....

Offline maria-mtb

• Βασικός
Kai mpoukali Sake special tou Kyoto peskesi gia ton proedro....

a, re apostole, eisai apsogos!  ;)

apostolos

• Guest
Oxi pragmatika exw ena kataplhktiko to opoio les kai apo diaaisthhsh den to anoiga toso kairo, e exei fygei th Deytera mazi me kati alla pragmatakia gia Greece....

Offline tsag

• Αλλαγή
Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ!!!!

ΤΡΕΜΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Li_75

• Guest
xerei kapoios na mas pei me pososta poioi exoun tis metoxes tou PAOK autin tin stigmi etsi opos einai ta pragmata ??

Ayta pou xerw einai ta parakatw:
1. O Zagorakis exei h tha exei:     -3.85% apo Doiranli
                                              -7.70% apo Bezyrtzi
                                              -3.85% apo Oikonomidi
                                              -2.65% apo Bitsiani
2. O Giannis Papadopoulos:            3.85% apo Apostolidi
3. O Andreas Mandrinos:               8.90% apo Kademliadi
4. O A.S. exei:                           10.0%
5. O Tryfwnidis exei & tha dwsei:    7.70%
6. to pagwni eixe & den tha exei:  38.50%

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
oi metoxes pou den tha exei twra o pagwnhs se poion tha pane?

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ego ayto pou katalava einai oti o PAOK einai polu tixeros pou exei enan anthropo san ton PAPADOPOULO..
milame gia megalo kefali me tromeres gnoseis.

kapoia pragmata epeidi prepei na legontai k na min kratountai krrifa tha sas perigrapso tin proti mou epafi me to sigekrimeno atomo.
...........
kalokairi k proti sinantisi stin toumpa me ti nea dioikisi k ekprosopous sindesmon, imoun ekprosopontas tin arnaia.
TO ATOMO kapoia stigmi ekei pou milouse  DAKRISE K XTIPISE TO XERI STO TRAPEZI
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Li_75

• Guest
oi metoxes pou den tha exei twra o pagwnhs se poion tha pane?

Ο Κόλκας είπε ότι το ποσοστό του παγώνι θα το κρατήσει ο παππούς, αλλά με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου αυτό όλο και θα μειώνεται, μέχρι να μην έχει μεγάλη/καθόλου αξία...
Επίσης, ξέχασα να γράψω ότι και ο Καλύβας έχει 5% από τις μετοχές....

legones

• Guest
Ναι λογικο ειναι αυτο.. .. αφου ο παππους εξουσιωδοτησε τον αρχηγο μονο για σημερα.. ..
Στο χερι μας ειναι πλεον να πέφτουν και να πεφτουν τα ποσοστα του.. ..!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή

ΥΓ2. @Dani -4-, όσοι κατέθεσαν χρήματα για την προηγούμενη άυξηση κεφαλαίου (Βεζυρτζή-Οικονομίδη) θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω ή να τα αφήσουν για τη νέα αύξηση κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα χρήματα δεν χάνονται, αλλά επειδή η προηγούμενη ήταν άκυρη, δεν δόθηκαν μετοχές.

dld alamana, egw kapoia stigmh 8a mporesw na parw tous titlous metoxwn sta xeria mou? an nai, pote?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Βασικά θα αφήσεις τα λεφτα μέσα; δηλαδή θα κρατήσεις ας πούμε τις μετοχές;
Εχεις επικοινωνήσεις με την ΠΑΕ για να δώσεις τα στοιχεία σου;
Αν ναι, τότε θα σου πούνε απο την ΠΑΕ πότε περίπου θα εκδοθούν οι νέοι τίτλοι μετοχών.
Κανονικά θα εκδιδόταν πριν απο μερικούς μήνες με την λήξη της αύξησης, αλλά τώρα επειδή ακυρώθηκε η προηγούμενη πάμε πάλι απο την αρχή.
Πάρε πάντως ενα τηλέφωνο και ζήτα το τμήμα μετοχών.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  Nai, skopeuw na ta afhsw mesa. To Pasxa eiha kata8esei ta xrhmata kai amesws meta phra thlefwno sthn PAE kai edwsa se mia grammatea ta stoixeia mou. Ekeinh mou eihe pei (epi doihkshs niko-lakh) oti 8a me eidopoihsoun otan ekdo8oun oi titloi metoxwn me to peras ths oloklhrwshs ths auxhshs h opoia htan programmatismenh gia ta telh iouniou. Auth h auxhsh den oloklhrw8hke. To symperasma einai mallon oti opoios einai sthn idia 8esh me emena prepei na kanei ena thlefwnaki sthn PAE kai na rwthsei ti mellei genes8ai.
 as postarei kapoios to thlefwno plz na to ehoume sto topic
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
2310 954 050 ζήτα το τμήμα μετοχών, θα πάρω και εγώ ένα τηλέφωνο μάλλον αύριο.
Αλλά καταλαβαίνεις νομίζω πως οι μετοχές σου είχαν εκδοθεί αλλά ακυρώθηκαν επειδή ακυρώθηκε και η αύξηση.
Τώρα πότε θα εκδοθούν ξανά δεν ξέρω. Μάλλον όμως μαζί με τις μετοχές αυτών που θα καταθέσουν χρήματα.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
egine. euxaristw patriwth

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Αλλά καταλαβαίνεις νομίζω πως οι μετοχές σου είχαν εκδοθεί αλλά ακυρώθηκαν επειδή ακυρώθηκε και η αύξηση.
Τώρα πότε θα εκδοθούν ξανά δεν ξέρω. Μάλλον όμως μαζί με τις μετοχές αυτών που θα καταθέσουν χρήματα.

Μην μπερδεύεστε ρε παιδιά. Μετοχές δεν εκδόθηκαν από την προηγούμενη αύξηση κεφαλαίου, επειδή βγήκε παράνομη.
Η αύξηση κεφαλαίου εγκρίθηκε σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τρέχει κιόλας.
Θα πρέπει να υπάρξουν διαδικαστικές ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν, να κατατεθεί ο φάκελος στους αρμόδιους φορείς, να πάρει έγκριση και μετά θα αρχίσει να γίνεται δημόσια εγγραφή στις τράπεζες για να προσέλθουμε και να ασκήσουμε το δικαίωμα αγοράς μετοχών.
Θα υπάρχει ενημέρωση επίσημη από την ΠΑΕ, το θέμα θα πάρει μεγάλη δημοσιότητα αναπόφευκτα, η αύξηση θα κρατήσει κάποιους μήνες, άρα μην τρελαίνεστε ακόμα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δεν τρελαίνομαι φίλε μην ανησυχείς, ξέρω την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.
Απλά για την τελευταία αύξηση φαντάστηκα πως με την λήξη της θα εκδιδόταν και οι μετοχές, αν δεν κάνω λάθος λίγο αργότερα βγήκε παράνομη.
Αυτό το λέω γιατί στην αύξηση Γού που τελείωσε 12/06 και στην οποία είχα αγοράσει μετοχές, μετά απο λίγο καιρό εκδόθηκαν ονομαστικά, αν δεν κάνω λάθος.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ayta pou xerw einai ta parakatw:
1. O Zagorakis exei h tha exei:     -3.85% apo Doiranli
                                              -7.70% apo Bezyrtzi
                                              -3.85% apo Oikonomidi
                                              -2.65% apo Bitsiani
2. O Giannis Papadopoulos:            3.85% apo Apostolidi
3. O Andreas Mandrinos:               8.90% apo Kademliadi
4. O A.S. exei:                           10.0%
5. O Tryfwnidis exei & tha dwsei:    7.70%
6. to pagwni eixe & den tha exei:  38.50%
7. Kalyvas                                  5%

=====================
                                           = 92,0 %

An einai swstos o logariasmos, pou einai ta ypoleipa 8% ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo