Καδεμλιάδης: «Όλοι μαζί για το γήπεδο»
Το μέλος της προηγούμενης διοίκησης και κάτοχος του 8,9% της ΠΑΕ, Θανάσης Καδεμλιάδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ λέγοντας: «Από την στιγμή που θα τελειώσει το θέμα με τον κ. Παγώνη και εγώ θα δώσω τις μετοχές μου στον Θόδωρο Ζαγοράκη, κάτι που θα γίνει πιθανότατα από την Δευτέρα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να εκτοξεύσει αυτή η εξέλιξη τον ΠΑΟΚ, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα καλύψει τα 9,3 εκ. ευρώ. Τι θα αγοράσει αυτή την στιγμή ο υποψήφιος επενδυτής; Το όνομα; Πρέπει να έχει και μία μελλοντική προοπτική. Θα πρέπει να γίνει μία σύναξη όλων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να μπορέσει να γίνει κάτι σημαντικό, να παρθούν αποφάσεις για το θέμα του γηπέδου. Αυτό πρέπει να το κάνει ο κ. Κατσαρής ως πρόεδρος του Α.Σ., όχι ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Να έρθουν τεχνοκράτες, επιστήμονες για να τα εξηγήσουν και στον κόσμο. Πιο ελκυστικό θα είναι να το κάνει μόνος του ο ΠΑΟΚ, με την βοήθεια τραπεζών. Ας γίνει το γήπεδο στην περιοχή του Καρατάσου, στο στρατόπεδο». (
www.goalnews.gr)
να ρε όλοι με το γήπεδο κόλημα....
ποιοί είναι ρε όλοι αυτοί που έχουν άποψη για την περιουσία του ΠΑΟΚ και κάνουν σαν να έχουν βάλει όλοι από 10 εκατομμύρια και τα χάσαν...
τι όργια ρε γίνονται σε αυτή τη χώρα....