Author Topic: ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 21.08.07& ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ 12-09-2007 & 26.09.2007  (Read 7017 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
και το πρωι βγαινει ο καρπετοπουλος που αλλου στο μπιμπερο...

Μην ξεχνάμε ότι ο Ζαγοράκης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και έχει δίπλα του μερικά γατόνια. Άρα δεν κινδυνεύουμε από το ατύχημα καπότας (μισοχυσιά) που ονομάζεται Καρπετόπουλος και από όσα λέει. Οι μόνοι που μπορεί να παρασυρθούν είναι οι μη ενημερωμένοι, αλλά πλέον πόσοι μπορεί να είναι αυτοί? Εδώ μάθαμε νομικά, οικονομικά, λογιστικά κλπ. με όσα περάσαμε τα τελευταία χρόνια, άρα ακόμα και οι ανενημέρωτοι είναι ελάχιστοι.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
και εγω ετσι λεω....αλλα τρελενομαι να βγαινει και να δηλητηριαζει το μυαλο εστω και ενος ΠΑΟΚΤΣΗ και μαλιστα με εναν τροπο σκουληκιαρικο....και να θελει να κοψει τον ενθουσιασμο μας φανερα...και να αβανταρετε απο μεσα της πολης του ΠΑΟΚ....και να βγαζει τον Ζαγορακη υποχθονιο και να μην την ακουει και αυτος και το μεσο...φαντασου, τη στον πουτσο θα λεει στην αθηνα και ποσο θα μειωνει τον ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ...εγω πιστευω οτι αυτες οι αποψεις, κανουν τρομερο κακο οικονομικα στην ΠΑΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ...και το παω και πιο μακρια... οτι μεχρι και χορηγειες κολανε,οταν ακουνε απο κατι μαλακες σαν και αυτον οτι τα πραγματα στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΗΡΘΕ Ο ΑΗ ΘΟΔΟΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, Ο ΛΑΜΟΓΙΟΚΤΟΝΟΣ, Ο ΛΕΥΤΕΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ, ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΔΕΛΛΕΣ, ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΣΠΑΘΑ ΤΟΥ ΑΗ ΘΟΔΩΡΑ, ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΦΥΓΑΝ ΟΠΟΥ ΟΠΟΥ.
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΥΣΑΝ.
Ο ΑΗ ΘΟΔΩΡΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ.
ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ, ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΜΙΣΕ.
ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΝΕ.
ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ,
ΑΗ ΘΟΔΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟΚΤΟΝΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

You kouf me baby....

Really? one more:

« Last Edit: September 28, 2007, 22:39:42 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

GeorgT

• Guest
Κανείς δεν ξέρει αν η ηθική αυτή δέσμευση ήταν αρκετή για να τον μεταπείσει ή αν μέτρησε περισσότερο η παρουσία 50 περίπου φιλάθλων του ΠΑΟΚ που περίμεναν απ' έξω.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=580505

Παγωνη πες αλεύρι....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Argonath4

• Guest

Άρα δεν κινδυνεύουμε από το ατύχημα καπότας (μισοχυσιά) που ονομάζεται Καρπετόπουλος και από όσα λέει.

:lol: :extralaugh: :a1006: :proskino:

Εχει κέφια η ομάδα ε ?  ;D Δεν παίζεστε...

Ο Φοίβος, Μουσηγέτης, Πήχτης, Ακερσεκόμης, Σιτάλκας, Τοξοβόλος, Φωτοδότης...Ζαγοράκης  :tsigaro:

Χαίρε HOMO LIAKOPOULOUS

Offline Matador

• Αλλαγή
« Last Edit: September 29, 2007, 09:45:53 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Prepei na bgoun nees shmaies twra.... lol
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

ΗΡΘΕ Ο ΑΗ ΘΟΔΟΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, Ο ΛΑΜΟΓΙΟΚΤΟΝΟΣ, Ο ΛΕΥΤΕΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ, ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΔΕΛΛΕΣ, ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΣΠΑΘΑ ΤΟΥ ΑΗ ΘΟΔΩΡΑ, ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΦΥΓΑΝ ΟΠΟΥ ΟΠΟΥ.
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΥΣΑΝ.
ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΝΕ.

You kouf me baby....

Really? one more:

Καθημερινά με απογοητεύεις, αλλά δεν θα σου απαντήσω εγώ, αλλά...

http://rs158.rapidshare.com/files/58965838/pap.mp3

gdaou
"γάβροι=κότες"

apostolos

• Guest
και εγω ετσι λεω....αλλα τρελενομαι να βγαινει και να δηλητηριαζει το μυαλο εστω και ενος ΠΑΟΚΤΣΗ και μαλιστα με εναν τροπο σκουληκιαρικο....και να θελει να κοψει τον ενθουσιασμο μας φανερα...και να αβανταρετε απο μεσα της πολης του ΠΑΟΚ....και να βγαζει τον Ζαγορακη υποχθονιο και να μην την ακουει και αυτος και το μεσο...φαντασου, τη στον πουτσο θα λεει στην αθηνα και ποσο θα μειωνει τον ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ...εγω πιστευω οτι αυτες οι αποψεις, κανουν τρομερο κακο οικονομικα στην ΠΑΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ...και το παω και πιο μακρια... οτι μεχρι και χορηγειες κολανε,οταν ακουνε απο κατι μαλακες σαν και αυτον οτι τα πραγματα στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...

Ton akousa ki egw mwre ton alaimo, tipota kati mashmena elege, nte kai kala prospathouse na vgalei apo th myga ksuggi kai treles sunwmosies alla sthn ousia den elege tipota, APOLUTWS TIPOTA....Mperdemena misologa, epanalambanomenes mpourdes, afou mexri kai to skouliki prospathouse na pei entaksei re megale apo oti fainetai den paizei kati to toso periergo ti prospatheis na mas peis?

Exoun xestei, einai vevaio. Alla twra einai arga, polu arga mpourdelakia, twra arxizei to PARTY.....Se ola ta mhkh kai ta plath tou planhth....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΝΕ.

You kouf me baby....

Really? one more:

Καθημερινά με απογοητεύεις, αλλά δεν θα σου απαντήσω εγώ, αλλά...

http://rs158.rapidshare.com/files/58965838/pap.mp3

GAMATOS ALAMANA  ;D  ;D   ;D   ;D   ;D  ;D   ;D   ;D   ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Nh04

• Guest
καλα ε απίστευτη εικόνα αχαχα
Την φανταζεσε σε σημαία , παίζει να μας αποβάλουν απο το πρωτάθλημα  ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Otan kaname tis shmaies os paokworld eixa thn idea na kano gia mena mia shmaia me montaz Zagorakh me Zorro(oxi ton Apostolh, ton kanoniko!), alla h8ele poly doyleia sto montaz kai thn epeksergasia.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline maria-mtb

• Βασικός
eutuxws pou den ekanes giati exoume ton blanco twra!  :lol: :lol: zzzzzzzzzzzzzzzz

Offline cure

• Αλλαγή
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω