Author Topic: ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 21.08.07& ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ 12-09-2007 & 26.09.2007  (Read 7295 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
εγω ακουσα για να περασει το θεμα της νεας αυξησης....χρειαζεται το 67%
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
εγω ακουσα για να περασει το θεμα της νεας αυξησης....χρειαζεται το 67%

Δυστυχώς αυτό που αναγράφεις @bozik, το λένε τώρα στο ράδιο, άρα υπάρχει πρόβλημα αφού πρέπει πράγματι να υπάρχει το 67%, για να αποφασιστεί η αύξηση κεφαλαίου.
« Last Edit: September 11, 2007, 23:18:39 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

manos4

• Guest
Η πρόθεση του Βασίλη Παγώνη να ζητήσει αναβολή της γενικής συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (12/09) έχει προκαλέσει μεγάλη αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ καθώς αν αυτό συμβεί, τότε θα υπάρξει καθυστέρηση στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ζήτημα που "καίει" την παρούσα στιγμή την διοίκηση της ομάδας. Αποχώρησε από ττην προπόνηση της Τρίτης με πρόβλημα στο ισχιακό νεύρο ο Τοχούρογλου. Πολλές απουσίες και πάλι για τον Σάντος.

Μεγάλη αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ενόψει της γενικής συνέλευσης που θα γίνει στις επτά το απόγευμα της Τετάρτης (12/09). Και αυτό γιατί ο Βασίλης Παγώνης, ο οποίος κατέχει το 38,5% των μετοχών της ΠΑΕ, προτίθεται να ζητήσει μέσω του εκπροσώπου του αναβολή της διαδικασίας.

Αυτό θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην διοίκηση της ομάδας καθώς σε περίπτωση που αποφασιστεί αναβολή, τότε θα σημειωθεί μεγάλη καθυστέρηση στην διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία, ζήτημα που «καίει» την παρούσα στιγμή τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι άλλοι μέτοχοι θα δώσουν κανονικά το παρών και με δηλώσεις τους τονίζουν πως θα στηρίξουν τις προτάσεις της διοίκησης.

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=58957

O papous thelei episkepsi...  :cwm23:

πουστογερος κανει και μεγαλες προσευχες και παει σε μοναστηρια.........εκει λεει ειχε γνωρισει και τον σαββιδη
.............. >:(

chiltsid

• Guest
epeidi den se piano alamana kanto mou ligo pio liana gia to televtaio rixe ligo fos na katalaboume kai emeis,epeidi katexeis ligo parapano apo emas se avto thema gia boithise mou.oso gia thn avxisi,51% den apaitei?10% tou erasitexni 38.5% ta mirasmena tou goumenou o kalybas tha ekprosopithei dia zagoraki pou exei kai avtos nomizi 1,5 alli mikrometoxi den tha erthoun?51% xreiazetai etsi den einai.den katalabaino mporei to gerontaki na zitisei anabolei?kai ama to kanei na pei toulaxiston gia pio logo kai na bgei kapoios apo thn  dioikisi kai na mas to pei sta isia ton logo!
xreiazetai apoliti diafaneia se avto to thema opos mas exei synithisei h dioikisi

Offline diegito4

• Αλλαγή
ta 2/3 ton metoxon xreiazontai gia na ginei..
se endexomeni anavoli kai kiriksi neas epanaliptikis tote peftei to pososto.

chiltsid

• Guest
gia avto leo 51% file giati exei ginei idoi mia anaboli kai an den kano lathos to eipe kai o papadopoulos

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Είχα την εντύπωση ότι η πλειοψηφία θα αποφασίσει ή όχι για την αύξηση κεφαλαίου. Αν συμβεί αυτό, με το 61,5% που έχουν οι υπόλοιποι εκτός Παγώνη, η αύξηση κεφαλαίου αποφασίζετε και γίνετε. Αλλά σήμερα είπαν στο ράδιο ότι για να αποφασιστεί αύξηση κεφαλαίου πρέπει το ποσοστό να φτάσει το 67%. Μπορεί να είναι παπαρολογίες, αλλά "ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε" όπως λέει και το άσμα.
Αύριο θα μάθουμε περισσότερα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

chiltsid

• Guest
tora to xana eida gia apartia xreizetai 51% gi avto pou grafeis den gnorizo tipota peri 67%,koita pou mplexame pali fevgei o john erxetai o pappous,panta enallax to pane

Offline arwstos

• Αλλαγή
Δυστυχως δεν ειναι παπαρολογιες Alamana85.
Σε ολες τις ανωνυμες εταιριες για να παρθει αποφαση αυξησης ή μειωσης
του μετοχικου κεφαλαιου απαιτειται η πλειοψηφια των 2/3, δηλαδη του 67%.

Αυτην την πλειοψηφια (του 67%) εψαχνε με αγωνια το διδυμο Γουμενου-Παγωνη
το Πασχα του 2004 για να ψηφιστει η μειωση και στη συνεχεια η αυξηση του μετοχικου
κεφαλαιου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τοτε ειχαν το 51% αν θυμαστε και μαζι με το 10% του Α.Σ.,
με βετερανους και Καλυβα μαζεψαν αυτο το ποσοστο στη Συνελευση, υπερψηφισαν αυτα που θελαν
και με αυτον τον τροπο καταφεραν να ελεγξουν μετεπειτα το 67%+ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
με τα αποτελεσματα που ολοι ξερουμε.

Για απαρτια χρειαζεται το 50% + και στην επομενη το 33% νομιζω.
Αλλα το θεμα που καιει ειναι αυτο της αυξησης και εκει ειτε ετσι ειτε αλλιως ειναι
απαραιτητη η υπερψηφιση απο τον Παγωνη.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

eptalofitis

• Guest
Twra pou lene oi fyllades oti tha zitisei o pagwnis anavoli ti tha ginei? Tha ksanaoristei syneleysi me mikrotero pososto pleiopsifias pleon?

Poet

• Guest
Άρθρο 29
1. Η Γενική Συνέλευσις ευρίσκεται εν απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της
ημερησίας διατάξεως, όταν παρίστανται ή αντιπροσωπεύωνται κατ' αυτήν μέτοχοι
εκπροσωπούντες το 1/5 τουλάχιστον του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου. 2. Μη
συντελεσθείσης τοιαύτης απαρτίας, η γενική συνέλευσις συνέρχεται εκ νέου εντός είκοσι
ημερών από της χρονολογίας της ματαιωθείσης συνεδριάσεως προσκαλουμένη προ δέκα
τουλάχιστον ημερών, ευρίσκεται δε κατά την επαναληπτικήν ταύτην συνεδρίαν εν απαρτία
και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της αρχικής ημερησίας διατάξεως, οιονδήποτε και
αν είναι το κατ' αυτήν εκπροσωπούμενον τμήμα του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου.
«3. Εξαιρετικά προκειμένου για αποφάσεις που αφορούν στη μεταβολή της εθνικότητας της
εταιρείας, σε μεταβολή του αντικειμένου της επιχείρησης αυτής, σε επαύξηση των
υποχρεώσεων των μετόχων, σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μη προβλεπόμενη από το
Καταστατικό, σύμφωνα με το άρθρο 13 (παρ. 1 και 2) ή επιβαλλόμενη από διατάξεις νόμων
ή γενόμενη με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, σε μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, σε
μεταβολή του τρόπου διάθεσης των κερδών, σε συγχώνευση, διάσπαση, μετατροπή,
αναβίωση, παράταση της διάρκειας ή διάλυση της εταιρείας, παροχή ή ανανέωση εξουσίας
προς το Διοικητικό Συμβούλιο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, .σύμφωνα με το άρθρο
13 παρ, 1, η συνέλευση ευρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα επί των θεμάτων της
ημερήσιας διάταξης όταν παρίστανται ή αντιπροσωπεύονται κατ΄ αυτήν μέτοχοι
εκπροσωπούντες τα δύο τρίτα (2/3) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.» 4. Μη
συντελεσθείσης τοιαύτης απαρτίας, η γενική συνέλευσις προσκαλείται και συνέρχεται εκ
νέου κατά τας διατάξεις της παραγράφου 2 του παρόντος, ευρίσκεται δ' εν απαρτία και
συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της αρχικής ημερησίας διατάξεως, όταν
εκπροσωπήται κατ' αυτήν το 1/2 τουλάχιστον του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου.
Μη συντελεσθείσης και της απαρτίας ταύτης η συνέλευσις προσκαλουμένη και συνερχομένη
κατά τ' ανωτέρω, ευρίσκεται εν απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της
αρχικής ημερησίας διατάξεως όταν εκπροσωπήται κατ' αυτήν το 1/3 τουλάχιστον του
καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου. "5. Το καταστατικό μπορεί να ορίζει και άλλα
θέματα, στα οποία για τη λήψη αποφάσεων απαιτείται η απαρτία που προβλέπεται στις
παραγράφους 3 και 4 του παρόντος άρθρου". "6. Το καταστατικό μπορεί να ορίζει για όλα ή
συγκεκριμένα θέματα μεγαλύτερα ποσοστά απαρτίας από τα προβλεπόμενα στις
παραγράφους 1 και 3, 4 και 5 αντίστοιχα, του παρόντος άρθρου. Η προβλεπομένη απαρτία
για τα θέματα της παραγράφου 1 δεν μπορεί να ταυτίζεται ή να είναι μεγαλύτερη από εκείνη
των παραγράφων 3, 4 και 5. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να απαιτείται η εκπροσώπηση
στη γενική συνέλευση του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου".

CLUB LARISA

• Guest
"Xθες ο Βασίλης Παγώνης μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» για τα ζητήματα αυτά: «Είπαμε ότι στη γενική συνέλευση θα με εκπροσωπήσει ο δικηγόρος μου, ο κ. Αποστολάς, με τον οποίο δεν έχω μιλήσει ακόμη! Εγώ έχω πολλές δουλειές και θα είμαι στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται στον ΠΑΟΚ και δεν ασχολούμαι. Έχω μπερδευτεί με κάποια πράγματα». Στην ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι θα ζητήσει εκ νέου αναβολή, τόνισε: «Δεν ξέρω. Θα μάθετε αύριο».
Σε περίπτωση που όντως παρευρεθεί ο δικηγόρος του κ. Παγώνη στη γενική συνέλευση, θα πρέπει να υπερψηφίσει τα όσα θα ζητηθούν από τη διοίκηση. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε η διαδικασία θα κολλήσει".........

Μιας και ο παππούλης λέει οτι θα ναι εδώ κάτω στην χαβούζα, δεν μπορούμε να βρούμε μια άκρη να πάμε να του σπηκάρουμε δυο λογάκια? Να καταλάβει επιτέλους ο παππούλης οτι παίζει με τη φωτιά πολλά χρόνια τώρα και οτι ήρθε η ώρα να ψάχνει τα χαπάκια για την πίεση αν και τώρα επιμείνει να μας κάνει τον μαλακα?

Offline alexisv

• Αλλαγή
Afou den mporesame na ton tarakounisoume toso kero, diskola na ginei tora.
Ola dihnoun distihos pos pame gia anaboli....
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=569628

«Είμαι... πατέρας του ΠΑΟΚ»

Είναι πλέον φανερό...Ο Βασίλης Παγώνης αναζητά τρόπους, προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα που έβαλε στον ΠΑΟΚ. Και εδώ υπάρχουν και οι ευθύνες της πολιτείας.

Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που εκτόξευσαν τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάνω από τα 40.000.000 ευρώ να αφήνουν τη διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και ξαφνικά να εγείρουν και απαιτήσεις. Ο Παγώνης δεν κρύβεται πλέον και μιλά ανοικτά για 4.000.000 ευρώ.

«Οταν πήγα στον ΠΑΟΚ, με τα λεφτά που έβαλα προσπάθησα να τον κάνω καλή νύφη, για να βρει γαμπρό. Τώρα, με κουμπάρο τον Ζαγοράκη, σίγουρα θα βρεθεί ένας καλός γαμπρός. Αλλά, αν βρεθεί γαμπρός, δεν θα πρέπει να έρθει και στον πατέρα, σε εμένα δηλαδή;».

«Τα πάντα έχουν αλλάξει. Οταν παλαιότερα έγιναν προσπάθειες για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έγιναν γιατί τα χρέη ήταν πολύ μεγάλα. Τώρα αυτό δεν ισχύει. Τα χρέη ρυθμίστηκαν και το ποσό έπεσε κατακόρυφα. Τώρα, γιατί αποφασίσανε να κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 9 εκατ. ευρώ; Ποιος το αποφάσισε αυτό;

Από πού προέκυψε αυτό το νούμερο; Τα χρέη πλέον είναι περίπου στα 5 εκατ. Μήπως θέλουν να μου δώσουν τα 4 εκατ. ευρώ που έχω βάλει στην ΠΑΕ και να πάρουν τις μετοχές μου;».

- Εχετε βάλει στην ΠΑΕ 4 εκατ. ευρώ;

«Ναι. Εχω βάλει περίπου 4 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ. Και μιλάω για τα χρήματα που φαίνονται μέσα στα λογιστικά βιβλία της ΠΑΕ. Εχω βάλει και άλλα χρήματα, αλλά ξέρω πως 4 εκατ. ευρώ είναι αυτά που φαίνονται.

Εβαλα χρήματα στον ΠΑΟΚ, γιατί εκείνον τον καιρό ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Εβαλα χρήματα και δεν διοίκησα. Με είδατε ποτέ στα γραφεία; Με είδατε να ασκώ διοίκηση; Εδιωξα ή έφερα κανέναν προπονητή ή κανέναν παίκτη; Ποτέ. Ο,τι έκανα, το έκανα από την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ».
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
Ki egw edwsa perisi 4 ekatomyria,
8a ta parw ki egw pisw?

RE DEN GAMIOMASTE  :cwm23:
ALLA TREXAMATA TWRA PALI KAI M'AYTON :cwm23:

poios 8a'nai o tyxeros pou 8a plhrwsei gia olous aytous tous kariolides?
poios 8a thn plhrwsei thn nyfh...... :cwm23: ? ? ? poios 8a ginei kapoia mera mayros sto 3ylo gia paradhgmatismo?
mounoskylo TWRA 8ymi8ikes oti ebales 4 ekat. ? E re na mhn gelasei ligo to xeilaki mas,
mpam to epomeno spasimo neyrwn........
pou skata einai sthn A8hna aytos shmera?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Για να υπάρχει σήμερα απαρτία χρειάζεται αντιπροσώπευση του 51% των μετοχών, ειδάλλως θα πρέπει να γίνει μια τρίτη συνέλευση, όπου επιτυγχάνεται απαρτία με 33%. Απ΄ ότι όλα δείχνουν απαρτία θα προκύψει, μιας και οι διοικούντες της ΠΑΕ έχουν κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενημερωθούν μικρομέτοχοι και μεγαλομέτοχοι για τη σημασία της.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=101075

Ara sta paparia mas ti thelei o papous. right?
Ti skata re pousti mou, exw mperdeutei..  :gruebel:

La Doce-4

• Guest
autos o pagwnis polu sto apeiroblhto thn ebgale mexri shmera.....
prepei na thn doume ligo allios mazi tou na katalabei oti exei na kanei me ton kosmo tou paok...
« Last Edit: September 12, 2007, 14:51:03 by La Doce-4 »

Photis

• Guest
Ta pragmata einai apla gia na min mperdeveste.Gia na ginei sinelefsi apaiteitai to 51% twn metoxwn.Gia na psifistei i afxisi tou metoxikou kefalaiou apaiteitai i egkrisi twn 2/3 twn metoxwn opotan o pagwnis mporei na askisei veto as poume stin prospa8eia egrisis tis afxisis tou metoxikou kefalaiou!
Afta!

Offline cure

• Αλλαγή
Βρείτε γαμώ το κανένα αποδεικτικό της κλεψιάς τους και εκβιάστε τον πούστη τον κωλόγερο.
Βρείτε κάτι από τη ρεμούλα στο σκέπαστρο-λαμαρίνα και γαμήστε τον.
Κάτι ρε γαμώ τη μου θα υπάρχει να εκβιαστούν τα μουνόσκυλα και στείλτε τους στη φυλακή!

Κωλόγερε κλέφτη, να σαπίσεις στη φυλακή ρε μπάσταρδε. Αλλά τι μαλακίες λέω. Κάτι τσιμπούρια σαν εσένα μένουν έξω, ενώ κάποια αθώα παιδιά σαπίζουν μέσα στη φυλακή.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ta pragmata einai apla gia na min mperdeveste.Gia na ginei sinelefsi apaiteitai to 51% twn metoxwn.Gia na psifistei i afxisi tou metoxikou kefalaiou apaiteitai i egkrisi twn 2/3 twn metoxwn opotan o pagwnis mporei na askisei veto as poume stin prospa8eia egrisis tis afxisis tou metoxikou kefalaiou!
Afta!

Einai gia na trelenese!
Idika an skefteis pos an ihe 36% anti gia to 38% tora tha ton ihame grameno sta @@ mas!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!