Author Topic: ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 21.08.07& ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ 12-09-2007 & 26.09.2007  (Read 7186 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Τη παιζει με αυτον τον παγωνη ρε που...η μου, εκει που εχουν στρωσει λιγο τα πραγματα,
τσουπ κανει τη πουστιά του ο παππουδακος!!!! Τελικα τα λαμογια δεν εχουν τελειωμό στον ΠΑΟΚ μας

polaret

• Guest
Εστάλη στις: Σήμερα στις 18:16:33Στάλθηκε από: GeorgT 
Εισαγωγή παράθεσης
Τη παιζει με αυτον τον παγωνη ρε που...η μου, εκει που εχουν στρωσει λιγο τα πραγματα,
τσουπ κανει τη πουστιά του ο παππουδακος!!!! Τελικα τα λαμογια δεν εχουν τελειωμό στον ΠΑΟΚ μας

Το κακο αδερφε μου ειναι οτι δεν ειναι μονος του και οι υπολοιποι δεν πηγαν
Τις μετοχες ακομη να τις δωσετε ρε παλιομουνα
Οτι και να σχεδιαζετε παντως ολοι η παρεα να ειστε πλεον σιγουροι και μετα απο αυτο οτι δεν θα σας περασει

manos4

• Guest
καλα πιοι πηγαν στην συνελευση ?.................αφου δεν πηγε ο κολογερος και η οχτω με τις μετοχες
του γουμενου...............?
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...........? και παιζουν με τα νευρα μας................... >:(

apaoki13

• Guest
to aparaithto pososto den symplhrwnetai me toys mikrometoxoys kai ta kommatia tou goumenou; xreiazetai na einai paron kai o pagwnis;

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Το ότι ο Παγώνης την έχει βγάλει λάδι,είναι αναμφισβήτητο.
Αργά ή γρήγορα,ο Ζαγοράκης θα την βρει την άκρη και θα μαζέψει τις υπόλοιπες μετοχές-πλην Παγώνη-.Με τον συγκεκριμένο αλήτη όμως,βλέπω να πηγαίνει πολύ μακριά η ιστορία.
Αυτή η αίσθηση που έχω,σε συζητήσεις που έχω με άλλα αδέρφια,καταλαβαίνω πως είναι γενικότερη.
Είναι κάτι σαν τον Πανελούδη.Όλοι κράζουμε και στην τελική δε γίνεται τίποτα.
ΥΓ. Εδώ μας έχει χώσει το όνομά του μέσα στη μάπα μας,για να τον θαυμάζουμε μόλις περνάμε την Νίκης,
Αν έγραφε εκεί:"Γούμενος",δε θα υπήρχε η πινακίδα.. 
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline cure

• Αλλαγή
Ο καταραμένος κωλόγερος ο παγώνης έκανε το παγώνι και εξαφανίστηκε. Το καλό είναι ότι ορίστηκε ξανά η Γ.Σ. πριν τις εκλογές. Τα λαμόγια καταφέρνουν να καθυστερούν όσο μπορούν την απεμπλοκή τους από την ομάδα.
Βέβαια να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι κανένας πλην ερασιτέχνη και ΧΔ δεν πήγε. Οι άλλοι άραγε ήξεραν ότι δεν θα πάει ο παγώνης και δεν πήγαν;
Τώρα θα μείνουμε και άλλες μέρες χωρίς χορηγό, θα μείνουμε κι άλλο στην αβεβαιότητα κοκ

Ξέρει κάποιος να μας πει, αν δεν παρουσιαστεί ούτε στην επόμενη ο παγώνης τι γίνεται; Μεχρι πόσες ΓΣ έχει δικαίωμα να μην παρίσταται το 67% για να θεωρείται απαρτία;

Είναι ίσως καλό να βγει να μιλήσει ο Ζαγοράκης κι ο Παπαδόπουλος προς τον κόσμο. Πολλά μαζεμένα γίνονται τελευταία.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
stin 2 synelevsi xreiazetai 50 % kai an den mazevtei stin 3 xreiazetai 33 %

Offline cure

• Αλλαγή
Αυτό είναι το πλέον σημαντικό, γιατί στην επόμενη δεν χρειάζεται να είναι ο παγώνης. Επίσης θα ξέρουμε μια και καλή τις αληθινές προθέσεις αυτών που έχουν τις μετοχές του χοντρού.
Άρα υπομονή ακόμη 3 εβδομάδες, για τα σπουδαία.

Πολύ καλή πληροφορία αυτή Georgie-4. Με έφτιαξες τώρα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=565549

«Πουλάω, δεν χαρίζω»

ΤΩΝ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ & ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Σαν «αφεντικό» του ΠΑΟΚ, που άλλωστε παραμένει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βασίλης Παγώνης εμφανίστηκε χθες στα γραφεία της στην Τούμπα και κατέθεσε την εξουσιοδότηση για την εκπροσώπησή του στην επόμενη γενική συνέλευση των μετόχων του «δικέφαλου».

Μπήκε μέσα βιαστικά είδε για πολύ λίγο και άλλαξε μερικές κουβέντες με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και αποχώρησε γρήγορα. Και λίγο αργότερα μιλώντας στο «Goal» ξεκαθάρισε ότι μεταβιβάζει τις μετοχές του, αλλά μόνο σε αυτόν που θα του επιστρέψει τα χρήματα που θεωρεί ότι έβαλε στον ΠΑΟΚ.

- Καλησπέρα, κ. Παγώνη. Μάθαμε ότι πήγατε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα. Ποιος ήταν ο λόγος που βρεθήκατε εκεί;

«Πήγα να τακτοποιήσω κάποιες λεπτομέρειες για τη γενική συνέλευση που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη».

- Είχατε κάποια συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη;

«Οχι, άλλωστε δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου».

- Εχει αλλάξει κάτι από τη δήλωση που κάνατε ότι δεν παραχωρείτε τις μετοχές;

«Οχι. Η άποψή μου δεν έχει αλλάξει. Τα πράγματα όμως στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει. Αν οι μετοχές έχουν ένα 1 ευρώ αξία, δεν κρίνω σκόπιμο να τις δώσω σε κανέναν. Και αναρωτιέμαι: "Μήπως όμως τώρα έχουν μεγαλύτερη αξία;"».

- Αυτό σημαίνει ότι έχετε σκοπό να τις πουλήσετε έναντι κάποιου τιμήματος;

«Για 1 ευρώ σίγουρα όχι. Για οποιοδήποτε άλλο ποσό το συζητάω. Οσο ήμουν στον ΠΑΟΚ έβαλα πολλά χρήματα. Κάποια που φαίνονται στα βιβλία και κάποια που δεν φαίνονται. Αν έρθει κάποιος και μου πει ότι οι μετοχές μου έχουν αξία και ότι θέλει να τις αγοράσει, τότε, ναι, θα μπω σε διαδικασία συζήτησης. Το μόνο που θέλω είναι να πάρω πίσω τα λεφτά μου. Τουλάχιστον αυτά που φαίνονται στα λογιστικά βιβλία».

- Πόσα χρήματα έχετε βάλει;

«Από τότε που μπήκα στον ΠΑΟΚ έβαλα αρκετά χρήματα. Δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό, αλλά αυτό μπορεί να φανεί από τα λογιστικά βιβλία. Από τότε μάλιστα κανείς άλλος δεν έχει βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ. Ακόμη και αν κάποιοι έβαλαν ήταν σίγουρα λιγότερα από αυτά που έβαλα εγώ την εποχή που ήμουν στη διοίκηση. Οταν μπήκαμε στον ΠΑΟΚ αυτό που λέγαμε ήταν ότι θέλουμε να τον κάνουμε νύφη για να του βρούμε γαμπρό. Γι' αυτό και εγώ είχα πειστεί και έβαλα τα λεφτά μου. Ακόμη όμως τον γαμπρό τον ψάχνουμε. Δεν περίμενα όμως ποτέ να υπάρχει η εξέλιξη που όλοι ξέρουμε».

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Pagonaki
perimenoyme na doyme ti 8a peis sthn GS

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline arwstos

• Αλλαγή
Aυριο εχουμε την πολυ κρισιμη Γενικη Συνελευση.
Κανονικα, ο κοσμος που δεν εχει μετοχες και αρα δε μπορει να ειναι
μεσα στη Συνελευση δε θα πρεπει να βρισκεται εξω απο το Γηπεδο.

Εξω απο το σπιτι του Παγωνη θα πρεπει να βρισκεται
για να καταλαβει αυτος και η οικογενεια του οτι τα ψεματα τελειωσαν.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
Ο κοσμος αρρωστε δεν ειναι μεσο πιεσης για τον Παγωνη. Μονο αν βρεθει τροπος να του χαλανε οι μπιζνες... Αυτο δεν πιστευω οτι περναει απο το χερι του κοσμου αλλα μονο απο της πολιτειας. Και οχι με εκβιασμους αλλα με εφαρμογη των νομων.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Η πρόθεση του Βασίλη Παγώνη να ζητήσει αναβολή της γενικής συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (12/09) έχει προκαλέσει μεγάλη αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ καθώς αν αυτό συμβεί, τότε θα υπάρξει καθυστέρηση στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ζήτημα που "καίει" την παρούσα στιγμή την διοίκηση της ομάδας. Αποχώρησε από ττην προπόνηση της Τρίτης με πρόβλημα στο ισχιακό νεύρο ο Τοχούρογλου. Πολλές απουσίες και πάλι για τον Σάντος.

Μεγάλη αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ενόψει της γενικής συνέλευσης που θα γίνει στις επτά το απόγευμα της Τετάρτης (12/09). Και αυτό γιατί ο Βασίλης Παγώνης, ο οποίος κατέχει το 38,5% των μετοχών της ΠΑΕ, προτίθεται να ζητήσει μέσω του εκπροσώπου του αναβολή της διαδικασίας.

Αυτό θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην διοίκηση της ομάδας καθώς σε περίπτωση που αποφασιστεί αναβολή, τότε θα σημειωθεί μεγάλη καθυστέρηση στην διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία, ζήτημα που «καίει» την παρούσα στιγμή τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι άλλοι μέτοχοι θα δώσουν κανονικά το παρών και με δηλώσεις τους τονίζουν πως θα στηρίξουν τις προτάσεις της διοίκησης.

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=58957

O papous thelei episkepsi...  :cwm23:

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Na kano mia erotisi ideetera pros tous 'megalous' tou forum (poet alanama toy ktl ktl)

ginete kapios metoxos na dosei kapies metoxes se kapion mi metoxo oste na parakolouthisi tin genikh sineleush? enoo an isxiei to plireksousio....mporei i erotisi na einai telios vlakodhs alla thelo polli na eimai paron aurio.
P.A.O.K

Offline diegito4

• Αλλαγή
einai aparadekto ayto pou simvainei kai aparadekti i apragia kai adiaforia mas pano sto thema.
gia osous den to exoun katalavei o zagorakis kai oi dikoi tou theloun na valoun fragga kai tha ginoun megalometoxoi.
ayto pou oneireyomastan apo tin arxi kai den mas arkouse dioikisi protodikeiou tou thodorou paei na ginei..
exete katalavei ti empodia,triklopodies kai poso piso paei i diadikasia me ta tertipia tou pappou?

RE OI ANTHROPOI THELOUN NA PAROUN TON PAOK KAI O PAPPOUS SPAEI PLAKA!!

min trote apo diloseis "thelo na exo tis metoxes enthimio,na tis deixno sta paidia mou" kai tetoia gerontistikes paparies..

FRAGGA THELEI O PAPPOUS!!

Offline agraf

• Αλλαγή
Me tin koini logiki skeptwmenoi, to gegonos oti o pagwnis den tha einai avrio o idios parwn alla mesw dikigorou einai poli anisihitiko.

Proswpika dilwnw aneparkis gia na krinw tis kiniseis sta dioikitika, i ousia krivetai epimelws kai etsi den kserw ti paizetai. Omws thelw na pw kati: giati ta mplekoume ta pragmata kai den ta kanoume ena-ena kai malista otan einai i wra tous? Giati eprepe na vgei mia mera prin tin Sinelefsi stin epifaneia to thema tis Neas Toumpas(...)? Etsi prokaloume ta lamogia pou mas pinoun to aima na kanoun oti mporoun na diatirisoun osi epirroi diathetoun mesa sta pragmata tou PAOK. As tous diwksoume mia kai kali kai meta ta vriskoume metaksi mas, endoPAOKtsidika.
Perierga pragmata simvainoun.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Na kano mia erotisi ideetera pros tous 'megalous' tou forum (poet alanama toy ktl ktl)

ginete kapios metoxos na dosei kapies metoxes se kapion mi metoxo oste na parakolouthisi tin genikh sineleush? enoo an isxiei to plireksousio....mporei i erotisi na einai telios vlakodhs alla thelo polli na eimai paron aurio.

Nai. Alla nomizo pos eprepe to plhreksoysio na exei katate8ei meres prin thn proth GS

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρείας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρεία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών, καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Θεσσαλονίκη, 26.Ioυλ.2007
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=FD2E36022FC14174042396BEC9876808?newsCode=20070726171919062

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
@agraf
Kata thn prospopikh moy gnomh, h nea toympa ypokinh8hke aythn th stigmh apo OrfanoKatsaroMpoyzoys:

O protos gia na apotrepsei ton epi8anatio rogxo toy. Na deiksei oti dinei kati kai se mas,
O deyteros gia na deiksei oti dh8en endiaferetai kai paragei ergo, h mporei aplws giati ton kalese o protos.
O tritos giati to paizei dhmosiografara kai vlepei psomi sthn istoria. Taytoxrona kanei kai th doyleia toy protoy

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

Μεγάλη αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ενόψει της γενικής συνέλευσης που θα γίνει στις επτά το απόγευμα της Τετάρτης (12/09). Και αυτό γιατί ο Βασίλης Παγώνης, ο οποίος κατέχει το 38,5% των μετοχών της ΠΑΕ, προτίθεται να ζητήσει μέσω του εκπροσώπου του αναβολή της διαδικασίας.

Αυτό θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην διοίκηση της ομάδας καθώς σε περίπτωση που αποφασιστεί αναβολή, τότε θα σημειωθεί μεγάλη καθυστέρηση στην διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία, ζήτημα που «καίει» την παρούσα στιγμή τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι άλλοι μέτοχοι θα δώσουν κανονικά το παρών και με δηλώσεις τους τονίζουν πως θα στηρίξουν τις προτάσεις της διοίκησης.

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=58957

O papous thelei episkepsi...  :cwm23:

Ότι και να θέλει να επιτύχει το 38,5% δεν φτάνει, αρκεί το υπόλοιπο 61,5% να συστρατευθεί και να υπερψηφίσει τις προτάσεις της διοίκησης. Υπενθυμίζω ότι στην συγκεκριμένη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα πρέπει να εμφανιστεί το 50% των μετόχων.
Προσοχή, επίσης, σε κάποιον ο οποίος είχε την ευθύνη της προηγούμενης αύξησης κεφαλαίου και άφησε επίτηδες κενά στον φάκελο, με σκοπό αργότερα να καρφώσει την εταιρία και να την βγάλει άκυρη. Ο εν λόγω, είναι κάτοχος του 7,8% και θέλω να πιστεύω, ότι έχουν γνώση οι φύλακες.
gdaou
"γάβροι=κότες"