Author Topic: Glen Salmon  (Read 5839 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Απ: Glen Salmon
« Reply #220 on: May 16, 2008, 13:28:48 »
mages gia akomi mia fora auto to palikari deixnei poso kalos kai dikaios anthrwpos einai.....an diavasete dilwseis tou leei oti den eftaige o santos gia tin poreia.....mpravo tou to palikari....MPRAVO....kai malakia na ton eirwneuomaste pou efige..... autos nai re pousti....oxi san to allo to tsoutsekaki pou tin eide makelele kai afinei kai aixmes....(baiano)
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #221 on: May 16, 2008, 21:03:30 »
Μπας και ξεστραβωθούμε επιτέλους! Τα λένε οι ίδιες οι σαρδέλες! Δεν μ'άρεσε σαν παίκτης αλλά ίσως δεν τον βοήθησε και η όλη κατάσταση. Πάντως οι δηλώσεις λένε πολλά. Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες...

- Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τον Φερνάντο Σάντος για την εικόνα που είχε η ομάδα. Ποια είναι η άποψή σου;

«Κάνουν λάθος όσοι τον κατηγορούν. Εγώ αν ήμουν στη θέση του μπορεί να τα είχα παρατήσει έπειτα από τρεις μήνες. Εκτιμώ πως λόγω της σχέσης που έχει με τον πρόεδρο έμεινε στην Ελλάδα και τίποτα παραπάνω. Το πρόβλημα εντοπίστηκε όταν διαπίστωσε πως ελάχιστοι είναι αυτοί που αφομοιώνουν τα όσα προσπαθεί να δείξει. Εκεί του βγήκε εκνευρισμός και είναι κάτι που κατανοώ. Οταν δεν υπάρχει χημεία είναι πολύ δύσκολο να δεις αποτέλεσμα. Ο κόσμος κοιτάζει το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να καταλάβει πως δεν είναι εύκολο να χτιστεί μία ομάδα. Τώρα που θα έχει την ομάδα από την αρχή, που θα κάνει προετοιμασία και που θα συμμετέχει και στις επιλογές παικτών που θα γίνουν, είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αν έχει τα κατάλληλα εργαλεία θα καταφέρει πολλά. Δεν είναι τυχαίο που η διοίκηση τον στηρίζει και τον διατηρεί στον πάγκο της».

- Η συνεργασία σου με τον Θοδωρή Ζαγοράκη πώς ήταν;

«Πρώτα από όλα, είναι πολύ καλός άνθρωπος και αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι για να πετύχει ο Ζαγοράκης πρέπει να γίνουν αργά, αλλά σταθερά βήματα, λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας. Τον βοηθάει το γεγονός πως ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά χρειάζεται στηρίγματα κυρίως από τους φίλους της ομάδας που πρέπει να τον ακολουθήσουν πιστά μέχρι να τα καταφέρει. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος και χρειάζεται υπομονή».

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=2646&catID=24

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #222 on: May 16, 2008, 21:07:30 »
Μία λέξη για τον Γκλεν Σάλμον: ΚΥΡΙΟΣ

legones

• Guest
« Reply #223 on: May 16, 2008, 21:13:23 »
Όντως και με κεφλαία γραμματα... μονο απο τις δηλώσεις αυτες καταλαβαίνεις τη διαφορα παιδείας που εχει ο ανθρωπος.... πως αντιλαμβανεται το ποδοσφαιρο.... δε θελω να μπω στη διαδικασια να σχολιαζω αν αξιζε ή οχι να μεινει ή να φύγει, αλλα απλα και μονο να του ευχηθώ καλη πορεία...

sabri

• Guest
« Reply #224 on: May 16, 2008, 23:49:56 »
Δεν ειχα ιδεα γι αυτον..για το χαρακτηρα του..μετα απ αυτα που διαβασα στιην συνεντευξη του..
τι να πω..αφωνος..καλη συνεχεια Γκλεν..ελπιζω να σε ξαναδουμε..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #225 on: May 17, 2008, 00:01:54 »
Για μενα ο σαλμον ειναι πολυ αδικημενος κι ας λενε οι πιο πολλοι ειναι γκασμας και αμπαλος και δεν βαζει γκολ..
Φαινεται η ποδοσφαιρικη του παιδεια,φανηκε οτι γνωριζει μπαλα!Δεν ειδα να χανει ουτε ενα κοντρολ..
Μπορει να μην ηταν εκρηκτικος αλλα ηξερε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,που να σπασει την μπαλα στην αντεπιθεση ,ποια θεση να παρει.Δεν ειναι ο μπουκαδορος που θα κανει φασεις μονος του,πιστευω με εναν κοντο και γρηγορο διπλα του(στυλ ογκουνσοτο) θα τον εβγαζε πρωτο σκορερ..
Κι επειδη ξερει απο επαγγελματισμο και οχι πασαλειματα δηλωσε αυτα που δηλωσε.Αλλη νοοτροπια αλλος τροπος σκεψης...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #226 on: May 17, 2008, 00:30:05 »
Isws telika oi eilikrineis, eustoxes kai ousiastikes dilwseis, na itan kai to mono koino pou eixe o glen apo ton persino -propersino pleon- miecel.. Ton exw kraxei ouk oliges fores gia tis "amyntikes" epitheseis tou kai akoma amfisvitw pws autos o anthropos itan center for. Sigoura omos den mporw na min tou pw, estw kai sto 120fevga, ena bravo gia tis alithies pou eipe... Opws episeis kai ena deutero bravo gia ton tropo pou efyge kai ton epaggelmatismo pou edeikse. Poly wraios, kyrios kai bravo tou. Gia paixti den ton thelw, alla as erxete pote pote apo dw na mas ta leei na xypname...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #227 on: May 17, 2008, 00:33:29 »
As valoume kai tin sinenteuksi olokliri gia na yparxei..

«Εφταιξε η χημεία και όχι ο Σάντος»  16-05-2008

Ηρθε το περασμένο καλοκαίρι, αντικαθιστώντας τον Μάρτσιν Μίετσελ, έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν στην ολλανδική Μπρέντα. Ο Γκλεν Σάλμον υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ με σκοπό να αποχαιρετήσει αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε όσο αγωνίστηκε για την ομάδα. Εκτυλίχτηκαν συγκινητικές στιγμές, γιατί ο επιθετικός από τη Νότια Αφρική απέδειξε με τη στάση του πως όχι μόνο σεβάστηκε τον σύλλογο, αλλά και πως -όταν χρειάστηκε- πήρε ο ίδιος πρωτοβουλία για να διευκολύνει τη διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο Σάλμον μίλησε στην «Εξέδρα» για την εμπειρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Δικέφαλο του Βορρά.

- Τι κρατάς από τη χρονιά σου στον ΠΑΟΚ;

«Ολοι περίμεναν περισσότερα από εμένα, όμως στο τέλος δεν νομίζω πως κατάφερα πολλά. Ηρθα από την Ολλανδία, όπου τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ οργανωμένα και δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από τη χρονιά που έκανα. Είναι αλήθεια πως επειδή δεν ήμασταν καλά ως ομάδα, περιορίστηκα σε έναν ρόλο, να πιέζω ψηλά. Σε ρόλο εντελώς παθητικό».

- Ποιες παρατηρήσεις έχεις να κάνεις μετά το πέρασμά σου από το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Ακόμη και οι ποδοσφαιριστές δεν αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως υστερείτε στην υποδομή. Οι ποδοσφαιριστές δεν εκπαιδεύονται σωστά και όταν βρεθούν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν».

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ;

«Ημασταν σε πολλές περιπτώσεις άτυχοι. Δεχόμασταν εύκολα το γκολ, ενώ εμείς για να πετύχουμε κάποιο έπρεπε να συμβούν πολλά. Δεν είναι πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είναι καλοί. Ούτε για τον προπονητή μπορεί να πει κανείς τίποτα. Απλώς δεν υπήρχε η χημεία και αυτό το θέμα δύσκολα αντιμετωπίζεται. Αν πάρουμε το παράδειγμα του Αστέρα Τρίπολης, που δεν πιστεύω πως είχε καλύτερους παίκτες από τους δικούς μας, θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ για τη χημεία μίας ομάδας».

- Πώς εξηγείται η μεταμόρφωση που είχατε στα εκτός έδρας παιχνίδια;

«Αυτό ήταν και είναι ένα μυστήριο. Εγώ θυμάμαι τους συμπαίκτες μου όταν παίζαμε εκτός έδρας στην Ολλανδία, να είναι πιο απελευθερωμένοι. Στον ΠΑΟΚ μόνο στην Τούμπα μπορούσαμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και εκεί όχι πάντα. Ο κόσμος μάς βοηθούσε και πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο».

- Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τον Φερνάντο Σάντος για την εικόνα που είχε η ομάδα. Ποια είναι η άποψή σου;

«Κάνουν λάθος όσοι τον κατηγορούν. Εγώ αν ήμουν στη θέση του μπορεί να τα είχα παρατήσει έπειτα από τρεις μήνες. Εκτιμώ πως λόγω της σχέσης που έχει με τον πρόεδρο έμεινε στην Ελλάδα και τίποτα παραπάνω. Το πρόβλημα εντοπίστηκε όταν διαπίστωσε πως ελάχιστοι είναι αυτοί που αφομοιώνουν τα όσα προσπαθεί να δείξει. Εκεί του βγήκε εκνευρισμός και είναι κάτι που κατανοώ. Οταν δεν υπάρχει χημεία είναι πολύ δύσκολο να δεις αποτέλεσμα. Ο κόσμος κοιτάζει το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να καταλάβει πως δεν είναι εύκολο να χτιστεί μία ομάδα. Τώρα που θα έχει την ομάδα από την αρχή, που θα κάνει προετοιμασία και που θα συμμετέχει και στις επιλογές παικτών που θα γίνουν, είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αν έχει τα κατάλληλα εργαλεία θα καταφέρει πολλά. Δεν είναι τυχαίο που η διοίκηση τον στηρίζει και τον διατηρεί στον πάγκο της».

- Γιατί αποφάσισες να φύγεις από την Ελλάδα;

«Για εμένα νούμερο 1 στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου. Ταλαιπωρώ τη γυναίκα μου εδώ και εννέα χρόνια. Είναι μακριά από το σπίτι της, τους φίλους της, μόνο και μόνο για να στηρίξει εμένα. Ηρθε η ώρα να επιστρέψουμε σπίτι για να ζήσει και αυτή όπως της αξίζει».

- Εχεις συμφωνήσει με ομάδα της χώρας σου;

«Είμαι σε προχωρημένες συζητήσεις, αλλά δεν θέλω να πω ποια είναι αυτή. Είναι εύκολο για μένα να βρω ένα καλό συμβόλαιο στη χώρα μου και αυτό θα κάνω. Θα παίξω άλλα τρία τέσσερα χρόνια και μετά θέλω να γίνω προπονητής. Πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Ισως στο μέλλον συνεργαστώ και πάλι με τον ΠΑΟΚ, ως σκάουτ από τη χώρα μου».

- Πώς έζησες τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όσο ήσουν στη Θεσσαλονίκη;

«Τα όσα έζησα στη Θεσσαλονίκη αποτέλεσαν τη μεγαλύτερη εμπειρία για μένα. Η στήριξη που είχαμε ήταν συγκλονιστική, παρότι δεν τους προσφέραμε πολλές χαρές».

- Ποια είναι η γνώμη σου για τους Ελληνες διαιτητές;

«Με εκνεύρισαν πολλές φορές. Μόλις δύο φορές πήγα να δώσω το χέρι σε διαιτητή. Εχουν αλλάξει το άθλημα. Στην επαφή με τον αντίπαλο σφυρίζουν συνεχώς φάουλ. Κάποιος πρέπει να τους πει πως το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και να σταματήσουν να ελέγχουν ακόμη και τον ρυθμό ενός αγώνα».

- Η συνεργασία σου με τον Θοδωρή Ζαγοράκη πώς ήταν;

«Πρώτα από όλα, είναι πολύ καλός άνθρωπος και αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι για να πετύχει ο Ζαγοράκης πρέπει να γίνουν αργά, αλλά σταθερά βήματα, λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας. Τον βοηθάει το γεγονός πως ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά χρειάζεται στηρίγματα κυρίως από τους φίλους της ομάδας που πρέπει να τον ακολουθήσουν πιστά μέχρι να τα καταφέρει. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος και χρειάζεται υπομονή».

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #228 on: May 17, 2008, 00:48:22 »
καλη συνεχεια στο παλικαρι....πιστευω οτι ηταν ατυχος που επεσε σε κακη ομαδα του ΠΑΟΚ...ισως αν επαιζε σε καλη να γινοταν και πουλεν....να σαι καλα για τα καλα σου λογια για τον κοσμο μας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #229 on: May 17, 2008, 01:04:24 »
Polles fores me zoxadiase fetos. Omws htan kai paramenei kalo paidi, gentleman. Kalh tyxh...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
« Reply #230 on: May 17, 2008, 01:24:24 »
αυτός ο παίκτης για πλάκα θα βρεί ομάδα στιην Ολλανδία. Αν γίνει αυτό, τότε πρέπει να προβληματιστούμε πως καταφέραμε να τον βγάλουμε άμπαλο ή άχρηστο. (και μη μου πείτε ότι καμία σχέση το ολλανδικό πρωτάθλημα με το ελληνικό, γιατί είναι 10 φορές καλύτερο)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #231 on: May 17, 2008, 01:30:30 »
Den 8a paei Ollandia, Notia Afrikh 8a paei. Genika pantws anarvtiomoyna prin tis apodesmeyseis an kapoios/kapoioi fygei kai meta trivoyme ta matia mas. Pros to paron de nomizw oti 8a ginei ayto. Isws erwthmatiko einai o Orfanos, den phre kammia eykairia, eimai periergos na dw ti aksizei, an aksizei.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #232 on: May 17, 2008, 02:18:27 »
ksexases mallon to mats me skouliki sto sapio milo aderfe !!pou ton koke ton markare me tin poutsa!!Sto kalo orfane!!
kai na min mas grafis!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #233 on: May 17, 2008, 10:57:01 »
ÐáëéêÜñé êáé øõ÷Üñá, ôóáìðïõêÜò êáé ôßìéïò. Ìïõ Üñåóå ðïëý áëëÜ Þôáí ëßãïò óáí åðéèåôéêüò.

ÊáëÞ ôý÷ç êáé ôïí åõ÷áñéóôïýìå ðïõ óåâÜóôçêå ôï óýëëïãï êáé ôßìçóå ôá ëåöôÜ ðïõ ðÞñå ìÝ÷ñé ôåëåõôáßïõ €.

kostas4

• Guest
« Reply #234 on: May 17, 2008, 11:17:30 »
για αυτο ελεγα οτι η ανακοινωση του μπαιανο ειναι πουστικη.

κυριος ο σαλμον,μπραβο του

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #235 on: May 17, 2008, 12:50:02 »
Ta eipe poli dikaia!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #236 on: May 17, 2008, 13:20:20 »
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με τα ολα του. Καλη τυχη στο παληκαρι!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #237 on: May 20, 2008, 20:02:35 »
kala ta ipe...kali sinexia...

xameleon

• Guest
« Reply #238 on: August 12, 2008, 04:41:14 »
egw lipamai pali tin kaimeni omada pou tha paei o salmon . Nai,einai kalo paidi , xaraktiras apsogos klp klp . Alla einai ampalos ki auto metraei . Gia proponitis pantws tha kanei giati ena xrono parakolou8ouse olous tous agwnes tou paok pa8itika apo poli kalo optiko simeio mesa sto gipedo . tha emathe polla apo ton santos . Les gia auto na eir8e ston paok eksarxis ?akoma kai sto pro re gmt mexri kai me ton knol eixa valei goal me sout apo makria , alla me ton salmon pote de katafera na plasarw se keni estia giati panta efeuge sta tsarouxia .tespa na einai kala to palikari opou ki an einai ALLA makria apo mas

xameleon

• Guest
« Reply #239 on: August 12, 2008, 05:27:07 »
re paidia diavasa ola ta post (afou egrapsa kai egw ena ) kai oloi lete kalo paidi kserw gw,swstos filotimos klp klp ... kala tote giati asxolitheike me to pressing sto miso tis antipalis omadas prospathwntas apotiximena na deiksei oti einai center for kia de pige na ginei e8elontis ston eri8ro stavro i stin unesco na voithisei tous kaimenous tous simpatriwtes pou pethainoun stis tritikosmikes sin8ikes pou epikratoun ? episis tha mporouse na paei e8elontika me to filotimo pou katexei ws ierapostolos sta vathi tis zouglas prin ipograpsei to simvolaio me ton paok mpas kai ton faei kanas zoulou kai glitwname apo dauton eksarxis . Ti na ton kanw ton filotimo ampalo center for ? ktinos thelw pou na vazei ti mpala sta dixtia mazi me ton termatofilaka kai ta center back