Author Topic: Glen Salmon  (Read 5718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Glen Salmon
« Reply #180 on: April 09, 2008, 21:27:26 »
εγώ αν θα πω ότι δεν ξέρετε μπάλλα.
Θα γίνω κακός,θα χαρακτηριστώ ως ξερόλας ,αλλά δεν με πολυνοιάζει,την άποψη μου θα την πω.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #181 on: April 09, 2008, 21:31:17 »
πες οτι θες ρε αδερφε...μπορει να ξερεις κατι παραπανω...αλλα μπες και το ζουμι και στην ουσια γιατι το λες αυτο,για να μην χαρακτηριστεις τζαμπα ετσι.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

fatal_invasion

• Guest
« Reply #182 on: April 09, 2008, 21:37:25 »
bozic πιάσε αδερφέ!

εγώ θα έλεγα ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο φρούντζα ούτε ο σάλμον για μερικούς.οι 0 μπαλιές που καταλήγουν σε αυτούς ίσως.

Κακός θεωρείται ένας επιθετικός όταν του παρουσιάζονται ευκαιρίες και έχει χαμηλό ποσοστό στο πόσες μπαίνουν.
Καλός θεωρείται ένας επιθετικός όταν το ποσοστό αυτό είναι υψηλό.
Πολύ καλός θεωρείται όταν το ποσοστό είναι υψηλό και μπορεί να σου κάνει και μόνος του γκολ.
Τέλος δεν κρίνεται ένας επιθετικός όταν δεν τροφοδοτείται.

Η δική μου άποψη!

πάντα φιλικά αλλά διαφωνώ κάθετα με μερικούς.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #183 on: April 09, 2008, 22:11:51 »
twra 8a soy 8ymisw miecel kontopoytano.dld aytoi einai poly kaloi gia sena?giati gia mena apla kaloi einai
kai ekshgoymai.o polonos phgaine panta gia to dyskolo.9 stis 10 prospa8eies evgainan se malakia
h mia omws htan eite goal eite asist(giati persi eixe polles tetoies)
o kontopoytanos logw taxythtas panta eley8erwnotan.den eixe tripla den eixe teleiwma alla eixe thn ikanothta na vgainei
synexws monos toy.kai synh8ws oi mpalies poy epairne htan giomes.siga dld thn anaptyksh poy xame kai otan epaize aytos
o salmon oyte to ena oyte to allo einai.argos kai se sxesh me ton miecel vazei freno kai fovatai to dyskolo
paizei pio sigoyra dld.
kai gia na teleiwnw.8a 8ela na ton dw enw o PAOK piezei gia goal.skepsoy me ton vatraxo posa goal evgale o giasemakhs
mono kai mono giati o PAOK synh8ws me katwteres omades epaize piestika kai oloi htan mprosta
ston fetino PAOK,poy den yparxoyn kai polles katwteres toy omades,gia mena na ton dokimazame amyntiko xaf.dipla ston veron
giati mono treksimo kai filotimo edeikse.kai kserei kai ligh mpalitsa.gia ayth thn 8esh omws poy leei oti einai den kanei
s'ayton ton PAOK

ive4

• Guest
« Reply #184 on: April 09, 2008, 22:12:27 »
+1

fatal_invasion

• Guest
« Reply #185 on: April 09, 2008, 22:34:08 »
γιαννιώτη 'gia mena na ton dokimazame amyntiko xaf.dipla ston veron' συμφωνώ απόλυτα.
Ναι θεωρώ τον Κοντοπούτανο όσο και αν δεν το πήγαινα πολύ καλό βάση του συστήματος που έπαιζε ο ΠΑΟΚ.
όπως επίσης και το Μίετσελ.Τους θεωρώ πολύ καλούς επιθετικούς.Αν εσύ δεν τους θεωρείς,υπάρχει απλά διάσταση απόψεων.
Φίλε ο Σάλμον αργός δεν είναι.Δεν θέλω να μπω σε αναλύσεις θέσεων και μπλα,μπλα..βαριέμαι τώρα,κάποια άλλη στιγμή ίσως.
Κράτα πάντως ότι   όλους τους βγάζουμε κακούς στραβούς και ανάποδους.ΔΕΝ γίνεται να είναι όλοι έτσι.Κρίνουμε στο άψε σβήσε.

Θα συμφωνίσω ότι για center for δεν κάνει,άλλωστε έχω πει ,ότι δεν είναι αυτή η δουλειά του όπως πιστεύω τουλάχιστον.
Αλλά μια φορά ,άμπαλος επειδή δεν κάνει τους παπάδες του μίετσελ δεν είναι..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #186 on: April 09, 2008, 22:37:39 »
για μενα στο ξαναλεω ειναι απλως καλοι.σ'αυτον τον ΠΑΟΚ ισως να ηταν και πολυ καλοι.το θεμα ειναι τι ΠΑΟΚ θελουμε...
και δεν διαφωνω οτι ξερει μπαλα ο σαλμον.απλα δεν κανει ετσι οπως ειναι ο ΠΑΟΚ σημερα.νομιζω οτι το εξηγησα γιατι

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #187 on: April 09, 2008, 23:39:58 »
Καλός ή κακός, λίγος ή αρκετός, το θέμα είναι ένα. Ο Σάλμον είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Μεταξύ ενός μέτριου που φτύνει αίμα κι ενός καλού που βλέπει τον συμπαίκτη του να προσπαθεί κι αυτός απλά περιπατεί, εγώ διαλέγω να κρατήσω τον πρώτο.
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να τους διώξουμε όλους.
Κατά τη γνώμη πρώτα πρέπει να πάρουν τον μπούλο οι αδιάφοροι και μετά οι άμπαλοι.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #188 on: April 10, 2008, 09:19:18 »
++++++
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #189 on: April 10, 2008, 10:24:04 »
εγω πιστευω πως αν το θελει,θα ειναι αναμεσα στους  13-15 παικτες(απ οτι ακουγεται) που θα παραμεινουν και τη νεα σεζον..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #190 on: April 10, 2008, 10:25:45 »
Proton symfono oti ston epithetiko prepei na kataligoun arketes pases. I omada mas einai gegonos oti den kanei kathetes mpalies pote. Adynatoun oi kentrooi mas .
Omos!!!
O epithetikos vazei goal kai apo stimenes faseis. Vazei goal me atomikes prospatheies , kanei kiniseis oste na eleutherothei na parei mpalies .
Akoma apo sentres .
O Slamon to mono pou kanei kala einai na piezei tous antipalous amyntikous. Tipota allo. Exei vgei se tet a tet kai ta exei xasei OLA!!
Den einai texnitis , den einai goaltzis .
Min trelathoume tora. Diladi an sti thesi tou itan o Miecel theoreite oti tha evaze ta idia goals ? Giati oute o Miecel tha epairne tis magikes pases apo to kentro .

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #191 on: April 10, 2008, 11:06:09 »
Athinaios4 ετσι οπως τα λες ειναι απλα περυσι ο MArtin απο τα 14 γκολ που καρφωσε ηταν σχεδον σε ολα μονος του εκτος απο κανα δυο που πηρε κατι πολυ καλες μπαλιες απο τον Ζαγορ.Αυτο μου εκανε εντυπωση στον Ζαγορ ,εκτος βεβαια απο τις πολυ σωστες θεσεις που επαιρνε στο κεντρο και τον αισθανοτανε ο αντιπαλος παντου ενω ετρεχε την μιση αποσταση απο τον Ηλιαδη.Ειχε βγαλει κανα δυο καθετες πολυ καλες χωρια την ψυχη που εβαζε σε καθε αγωνα.
Για να ειμαι εντος post οκ ειπαμε ο Γκλεν ειναι μαλλωμενος με το Γκολ  ;D ;D ;D
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

GeorgT

• Guest
« Reply #192 on: April 10, 2008, 11:11:49 »
Σήμερα στα σπορια:

Athinaios--4

• Guest
« Reply #193 on: April 10, 2008, 11:35:27 »
Ti na timiseis re Glen???? Auto exei teleiosei pro pollou!! Ase mas re palikari mou...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #194 on: April 10, 2008, 11:52:04 »
Quiz

Πόσες κάθετες μπαλιές πήρε ο Παίκτης φέτος.?Καμια βέβαια

Αλλά για να μην τα ισοπεδόνουμε όλα

Το φόρ εκτος απο την τροφοδοσία πρέπει να έχει και καλή κίνηση να ζητάει μπάλλα.Αυτο που δεν έχει ας πούμε ο Χριστοδουλόπολος.

Η μεταγραφή λογικά έγινε με την λογική "Σε αυτά τα λεφτά ποιος παίκτης έχει τα καλύτερο ιστορικό και στατιστικά -αν θέλετε- να έρθει?"

Ειναι λογικό να μην βγαίνει η μεταγραφή όπως την θέλεις.

Εγω είμαι σίγουρος οτι δεν τα είπε έτσι, για το λόγο οτι στην Βέροια ο γκάβρανιτσ άλλα είπε στα αγγλίκα άλλα μεταφρασε ο δημοσιογράφος.Είχε πει οτι πρέπει να παίρνουμε περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση και το μετέφρασαν στο ότι παίζουμε αμυντικά.

Αλλά δεν νομίζω οτι είναι καλό να βρίζουμε έτσι έναν παίκτη που στην τελίκη ξέρει πολυ καλύτερα απο έλληνα_παοκτσήςαπομικροπαιδί_οπαππούςμουήτανπαοκκ λπ παίκτες που έχουμε στην ομάδα ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.Την ίδρωσε την φανέλα απλα δεν είναι αρκετός ίσως να του ταιριάζει περίσοοτερο το 4-4-2 το οποίο στον ΠΑΟΚ παιδιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ.

Έχω πει και προχθές ο ΠΑΟΚ 4-5-1 έπαιξε γιατι δεν έχει ΧΑφ να μπορούν να παίξουνε σε 4-4-2 δεν έχουν την ποιότητα να το κάνουν και κυρίως την όρεξη να τρέχουν και να πιέζουν
4-5-1 γιατι στην επίθεση στο 4-4-2 πρέπει να χεις έναν γρήγορο και έναν αργό μπροστά αλλιώς είναι αυτοκτονία.Σάλμον ϊλιεφ Σάλμον Φρουνζά δεν είναι δίδυμο για αν παίζουνε μαζί.

Δεν εχει γυρίσει ο Σάντος ΜΟΝΟΣ του να πει ετσι γουστάρω 4-5-1 γιατι έτσι με αρέσει.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #195 on: April 15, 2008, 13:27:20 »
Εσυ αγόρι μου ούτε σε παραγάδι δεν θα βρισκες δίχτυ, όχι σε τέρμα.....
My name is Bond.....James Bond.
Συγνώμη για το plagiarism απο τους αδερφούς King k Northeagle 8)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #196 on: April 15, 2008, 13:36:37 »
giati re larisa?? afou o paixtis prospathei re file... ta deinei ola... exei pathos re paidi mou pws to lene  :P :D

yg. Bond we have a mission.. You are going back to Africa to see how many bananas a human can eat.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #197 on: April 15, 2008, 13:38:21 »
"σκυλιάζει, παίζει άμυνα, δεν τροφοδοτείται, φταίει ο Σάντος που παίζει 4-5-1 εεε King"? ;D ;D

JamaicaN

• Guest
« Reply #198 on: April 15, 2008, 13:39:27 »
Larisa prepei na fortwses polu asxima proxtes,e?

Polu kraksimo re paidi mou...Ase kai kanenan!!!!!!! :P :D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #199 on: April 15, 2008, 13:39:33 »
nai re... etsi!  ;)

Jamaican pou na ton eixes kai dipla sou sto gipedo... den palevete o poustis.. Pali kala pou ton ntopara kai iremise  :D