Author Topic: Glen Salmon  (Read 5932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Glen Salmon
« on: July 18, 2007, 13:07:42 »
18.07.2007     Υπέγραψε ο Glen Salmon

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Νοτιοαφρικανού επιθετικού Glen Salmon για 2 χρόνια.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Glen Salmon
« Reply #1 on: July 18, 2007, 13:15:36 »
Pistevo tha einai vasikos k anantikatastos. eimai poli enthousiasmenos pou erxete ston paok enas orimos 30aris epithetikos me 8 GEMATES xronies stin ollandia k giro sta 70 goal sinolo. pistevo oti aneta mporei na valei fetos 10-14 goal k episis diakrino sovarotita stis diloseis tou. Einai auto pou leme EPAGGELMATIAS, k meta ta kazo pou fagame thelo enan tetoio.
Kali epitixia Glenn!

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο 30χρονος Νοτιοαφρικανός επιθετικός Γκλεν Σάλμον που έφθασε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Ο Σάλμον που ενθουσίασε τον Γιώργο Παράσχο με την απόδοσή του τα δύο τελευταία χρόνια στο ολλανδικό πρωτάθλημα, δήλωσε αποφασισμένος να προσφέρει. Συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη και σήμερα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι ετήσιες αποδοχές του κυμαίνονται στα 200.000 ευρώ. Ο Σάλμον πέρασε χθες από αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν σήμερα γνωστά. Σήμερα το πρωί εξάλλου, θα υποβληθεί και σε άλλες-εργομετρικές-εξετάσεις για να είναι απόλυτα βέβαιοι στο ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ότι είναι απόλυτα υγιής.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Γκλεν Σάλμον, εμφανώς συγκρατημένος, τόνισε: «Όπως έχω ξαναπεί, ήρθα να δω το μέρος, να μιλήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μετά θα δούμε αν θα πάμε παραπέρα». Όταν ρωτήθηκε τι απομένει να συζητήσει ακόμη με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Υπήρχαν κάποια πράγματα για το συμβόλαιό μου που πρέπει να συζητήσουμε και να δω τις εγκαταστάσεις. Το θέμα είναι προχωρημένο, έχουμε συμφωνήσει προφορικά, αλλιώς δεν θα ερχόμουν». Αναφέρθηκε, ακόμη στην ενημέρωση που είχε από τον Γιάννη Αναστασίου: «Μίλησα με τον Αναστασίου και μου είπε πολλά για την πόλη και τον σύλλογο. Μόνο καλά λόγια». Όσο για τον Θόδωρο Ζαγοράκη, τόνισε: «Τον είχα δει αγωνιζόμενο στο EURO. Χθες που δείπνησα με φίλους μου Έλληνες μου είπαν πολλά και για τον σύλλογο και για τον ίδιο. Με τον Ζαγοράκη στην προεδρία του ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μέλλον».

Ο Νοτιοαφρικανός που δεν παρέλειψε να σκιαγραφήσει και το αγωνιστικό του προφίλ: «Είμαι φορ περιοχής απ΄ ότι λένε οι προπονητές που έχουν συνεργαστεί μαζί μου. Δεν ξέρω πως παίζει ο ΠΑΟΚ, αλλά μου αρέσει η ομάδα να παίζει με δύο επιθετικούς». Κολακευτικά ήταν τα λόγια του και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Άκουσα πολλά για τον ΠΑΟΚ και τους φανατικούς οπαδούς του. Γνωρίζω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι μια μεγάλη πόλη. Επίσης ξέρω ότι στον κόσμο αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο». Για να καταλήξει: «Ο ΠΑΟΚ με τα δεδομένα που συγκεντρώνει είναι καλή επιλογή, όμως σε ότι αφορά τις υπογραφές δεν θα αποφασίσουμε σήμερα (σ.σ. χθες). Θα γυρίσουμε στην Ολλανδία και μετά».

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΚΛΕΝ ΣΑΛΜΟΝ
ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜ. ΓΚΟΛ
1999-00 Μπρέντα 26 16
2000-01 Μπρέντα 24 8
2001-02 Μπρέντα 32 8
2002-03 Γκρόνιγκεν 26 5
2003-04 Γκρόνιγκεν 22 5
2004-05 Γκρόνιγκεν 22 5
2005-06 Γκρόνιγκεν 24 7
2006-07 Γκρόν./Μπρέντα 17/15 3/8

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=93780
« Last Edit: July 18, 2007, 13:18:42 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2 on: July 18, 2007, 13:43:33 »
Nees dilwseis..

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΑΛΜΟΝ

Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Γκλεν Σάλμον. Ο Νοτιοαφρικανός φορ θα πάρει για κάθε χρόνο του συμβολαίου του 180.000 ευρώ, συν 15 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής. Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Σάλμον, τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Μία ομάδα χωρίς μεγάλα αστέρια, αλλά όλοι μαζί οι παίκτες θα είμαστε μια γροθιά, με στόχο να παίζουμε καλά και να πηγαίνουμε καλά σαν ομάδα. Έκανα ένα γύρο στην πόλη, είναι πολύ καλή, και μου έδωσε ένα θετικό πρώτο συναίσθημα. Το γήπεδο είναι παλαιό, αλλά ιστορικό και αυτό του δίνει ωραίο χαρακτήρα. Ο Ζαγοράκης είναι ένα μεγάλο όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ. Στην Ολλανδία παίζουν με έναν προωθημένο κυνηγό, αλλά εγώ προτιμώ να παίζω και με δεύτερο δίπλα μου, δε θα έχω πρόβλημα ότι σύστημα κι αν επιλέξει ο προπονητής. Είναι πιθανός ένας αριθμός 14 γκολ τη σεζόν, όπως τα κατάφερε πέρσι ο Μίετσελ. Στόχος είναι μπω σιγά-σιγά στην ομάδα, θα προσαρμοστώ εύκολα. Θέλουμε να ευχαριστηθεί ο κόσμος το ποδόσφαιρο και σιγά-σιγά με τη βοήθεια των φιλάθλων να σταθεί η ομάδα στα πόδια της. Έχω κληθεί πολλές φορές στην Εθνική Νότιας Αφρικής, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω. Για να παίξω με την εθνική χρειάζονται πολλές θυσίες εις βάρος του συλλόγου. Ο σύλλογος είναι αυτός που πληρώνει τα έξοδα και δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες".

http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=87859

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #3 on: July 18, 2007, 14:46:29 »
Kalos orises salmon
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #4 on: July 18, 2007, 14:55:18 »
 kalh epityxia ston salmon, apo tis dhlwseis tou fainetai metrhmenos
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: July 18, 2007, 14:58:55 »
15 evrw ana lepro symmetoxis..?
Ton blepw na bgainei se kana mats sto 87 gia na ton apo8ewsi o kosmos..
Ki aftos na kantiliazei kai na klotsaei pagkous..
Pane ta 45 evrw..
Kai tis ka8isterhseis pou tis bazeis..?
Paei i katostara..
 :02:

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: July 18, 2007, 15:02:39 »
kalitea 1000 eurw ana goal tha htan
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: July 18, 2007, 15:26:18 »
Καλως ορισες Γκλεν Σαλμον!

Salmon oπως λεμε Σολωμος?  ???
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: July 18, 2007, 19:20:06 »
akougame gkoltzi oli tin ora kai o gkoltzis ypegrapse telika ...ta peraitero sto gipedo ...kalos irthes ston PAOK salmon!!!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #9 on: July 18, 2007, 23:36:32 »
kalosorises salmon ston PAOK mas kai elpizo na kanis tis kaliteres sou emfanisis..........

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #10 on: July 19, 2007, 14:14:28 »
Σάλμον: Θα είμαστε μια γροθιά
Ανοιξε την όρεξη των ΠΑΟΚτζήδων ο Νοτιοαφρικανός διεθνής

Ιδιαίτερα χαρούμενος που είναι και τυπικά πλέον ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Γκλεν Σάλμον, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο προκάτοχο του, Μάρτσιν Μίετσελ, δηλώνοντας ότι μπορεί να πετύχει και αυτός 14 γκολ σε μια χρονιά!

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα χωρίς μεγάλα αστέρια, αλλά όλοι μαζί οι παίκτες θα είμαστε μια γροθιά, με στόχο να παίζουμε καλά και να πηγαίνουμε καλά ως ομάδα», τόνισε αρχικά.

Όσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη; «Έκανα ένα γύρο στην πόλη, που είναι πολύ καλή, και μου έδωσε ένα θετικό πρώτο συναίσθημα. Το γήπεδο είναι παλιό αλλά ιστορικό και αυτό του δίνει ωραίο χαρακτήρα».

Ερωτηθείς αν θα μπορέσει να καλύψει με επιτυχία το κενό που άφησε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ η αποχώρηση του Μάρτσιν Μίετσελ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πιθανός ένας αριθμός 14 γκολ τη σεζόν, όπως τα κατάφερε πέρυσι ο Μίετσελ. Στόχος μου είναι να μπω σιγά-σιγά στην ομάδα, να προσαρμοστώ εύκολα. Θέλουμε να ευχαριστηθεί ο κόσμος ποδόσφαιρο και σιγά-σιγά, με την βοήθεια των φιλάθλων να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και να διεκδικήσει τίτλους σε τρία με τέσσερα χρόνια».

Τέλος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, τόνισε: «Έχω κληθεί πολλές φορές στην εθνική Νότιας Αφρικής, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω. Για να πηγαίνω με την εθνική χρειάζονται πολλές θυσίες εις βάρος του συλλόγου. Ο σύλλογος είναι αυτός που πληρώνει τα έξοδα και δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες».

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&clubid=643&artid=30842

legones

• Guest
« Reply #11 on: July 19, 2007, 15:04:22 »
Δηλαδή τωρα ο Salmon ειναι ο αντικαταστατης του Τοργκελογιασουμή (σαν σαλατα μου ακουγετε αυτο)..?!* Ω ρε γουστα.. .. Καλο πρωταθλημα να εχεις παλικάρι μου.. ..

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #12 on: July 19, 2007, 15:57:53 »
Oxi re si, tou Mieciel o antikatastatis einai. O A8anasiadis k o Aigiptios (i o bryzas an dn paroume allo striker) einai oi antikatastates twn Torghelle k Giasemaki.
« Last Edit: July 19, 2007, 16:01:57 by alkaholik »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #13 on: July 19, 2007, 16:39:09 »
kai o lazaros pianou antikatastatis einai?  ;)

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #14 on: July 19, 2007, 16:47:29 »
tou kontopoutanou me ena xrono kathisterisi  ;D

p.s. tin idia katalixi tha exoun, ta idia skata kouvalane sto kefali tous
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #15 on: July 19, 2007, 16:58:33 »
ti na pw twra... me epises!!  :D

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #16 on: July 27, 2007, 12:50:31 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=540051

«Ξεχάστε τον Μίετσελ»
ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΑΡΤΖΙΝΧΑΟΥΖΕΝ

Ο Γκλεν Σάλμον ήρθε στον ΠΑΟΚ, για να καλύψει το κενό του Μάρτσιν Μίετσελ. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να πετύχει πολλά γκολ και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και ο ίδιος: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πρόκληση για μένα. Νέα ομάδα, νέο πρωτάθλημα. Ξέρω ότι πέρυσι η ομάδα στηρίχθηκε πολύ στον Μίετσελ. Ελπίζω να κάνω τους φίλους του ΠΑΟΚ να τον ξεχάσουν.

Στην αρχή είναι σίγουρο ότι θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. Είμαι όμως έμπειρος, ώστε να καταλάβω γρήγορα τον τρόπο του παιχνιδιού των ελληνικών ομάδων. Στόχος μου είναι να σκοράρω τουλάχιστον δέκα γκολ στην επόμενη σεζόν. Αν τα πετύχω, θα είμαι ικανοποιημένος. Κάθε γκολ περισσότερο θα είναι για μένα επιπλέον ικανοποίηση. Ελπίζω με αυτά τα γκολ και τις εμφανίσεις μου να κάνω τους φίλους του ΠΑΟΚ να με αγαπήσουν».

Πώς σκιαγραφεί τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή; «Πιστεύω ότι το πλεονέκτημά μου είναι η καλή κίνηση μέσα στο γήπεδο και η δυνατότητα που έχω να δημιουργώ με αυτή διαδρόμους στους συμπαίκτες μου. Είμαι δυνατός με την μπάλα, όπως πρέπει να είναι ένας επιθετικός περιοχής, ώστε να αφήνω ελεύθερους χώρους για τους παίκτες του κέντρου. Από την άλλη, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι απέναντι σε κλειστές άμυνες, αφού δεν βρίσκω χώρους να κινηθώ. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου στο τελευταίο φιλικό, αλλά ήταν το πρώτο μου και πιστεύω ότι μπορώ να πάω καλύτερα...».

Ο Γκλεν Σάλμον παραδέχεται ότι ακόμη δεν έχει φθάσει στην κατάσταση που θέλει ο ίδιος: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον προπονητή μου σε προσωπικό επίπεδο. Θέλω να το κάνω, όταν θα έχω φθάσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να μάθω τι περιμένει από μένα και πώς μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Εκτός γηπέδου, ο Νοτιοαφρικανός είναι διαφορετικός άνθρωπος: «Είμαι οικογενειάρχης, έχω δύο παιδιά ηλικίας δύο και πέντε χρόνων και εκτός ποδοσφαίρου ασχολούμαι κυρίως με την οικογένειά μου. Παίρνω πολύ σοβαρά το ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι αυτό πρέπει να κάνει κάθε επαγγελματίας. Ποτέ δεν βγαίνω να διασκεδάσω, όταν δεν πρέπει. Μου αρέσει να διαβάζω βιογραφίες ανθρώπων του αθλητισμού και τώρα τελειώνω αυτή του ποδηλάτη Λανς Αρμστρονγκ».

Τα πρώτα συμπεράσματα
Οταν ο Σάλμον είχε φθάσει στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν ότι τον ενδιαφέρει πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχε σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο. Λίγες ώρες μετά, περνούσε από ιατρικές εξετάσεις και την επόμενη ημέρα υπέγραψε. Οταν του το θυμίσαμε, έβαλε τα γέλια. «Ηταν μια κίνηση τακτικής» είπε.

«Είχα όντως προτάσεις από ομάδες στην Ολλανδία, όμως ήθελα να παίξω και στο εξωτερικό. Είχα και καλό προαίσθημα για τον ΠΑΟΚ, το οποίο μου επιβεβαιώθηκε στις συζητήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης. Κάποια στιγμή κοιταχτήκαμε με τον εκπρόσωπό μου και πήρα την απόφαση να υπογράψω στον ΠΑΟΚ. Εχω συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά θα ήθελα πριν επιστρέψω στην πατρίδα μου να παίξω και άλλα χρόνια στον ΠΑΟΚ». Ο Νοτιοαφρικανός πήρε τη φανέλα με το «29», που φορούσε -όπως λέει- όταν ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο και έχει βγάλει και κάποια πρώτα συμπεράσματα για τον ΠΑΟΚ: «Από αυτά που έχω δει μέχρι σήμερα, μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει πολλούς νέους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Στα παιχνίδια η ομάδα δείχνει να βιάζεται και θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Πιστεύω, πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα».

«Ξεπερνάμε το σοκ»
«Μας επηρέασε πολύ το αποτέλεσμα του πρώτου φιλικού. Μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χάνει 7-0 από κανέναν» λέει ο Σάλμον. «Εβλεπα σκυμμένα κεφάλια και όλοι οι παίκτες ήταν λιγομίλητοι. Βλέπω ότι τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται. Πιστεύω να πάμε καλά στη συνέχεια και να ευχαριστηθούμε όλοι το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στον ΠΑΟΚ. Προσπαθώ να γνωρίσω όσο μπορώ καλύτερα τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι, όταν τα μέλη μιας ομάδας είναι φίλοι μεταξύ τους, τότε προσπαθούν περισσότερο μέσα στο γήπεδο να καλύπτουν ο ένας τον άλλο».
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: July 27, 2007, 12:53:15 »
de xerw giati, den ton exw dei ektos apo ta videakia, alla mallon 8a ginei poulen mou :D
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #18 on: July 27, 2007, 13:03:28 »
bre as bazei goal kai ti poulen kai mpoulen me les meta  ;D ;D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #19 on: July 27, 2007, 19:53:41 »
Εγω τονν καταλαβαινω σαν σκληρο και σταθερο παικτη. Αλλα ολα θα τα δουμε στο πρωτο φιλικο στην Τουμπα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα